Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — toilet

Τι πρέπει να κάνετε εάν έχετε πρόβλημα υδραυλικών εγκαταστάσεων;

τουαλέτα οδηγός πως να Πώς να χρησιμοποιήσετε υδραυλικός Απαιτείται υδραυλικός υδραυλικά τουαλέτα

Τι πρέπει να κάνετε εάν έχετε πρόβλημα υδραυλικών εγκαταστάσεων;

Ένα κιτ επισκευής σωλήνων ώθησης ή μια ευέλικτη σύνδεση εύκαμπτου σωλήνα μπορεί να απαιτηθεί για να επιδιορθώσει έναν κατεστραμμένο σωλήνα. Εάν όχι, πρέπει να εγκαταστήσετε ένα νέο σωλήνα. Τα κιτ επισκευής σωλήνων ώθησης είναι εύκολο στη χρήση και μπορούν να τοποθετηθούν είτε σε χαλκό είτε σε πλαστικούς σωλήνες. Η καλύτερη προσέγγιση είναι να αφαιρέσετε το σωλήνα κόβοντας κάθε πλευρά χρησιμοποιώντας ένα μικροσκοπικό κόπτη σωλήνων. Χρησιμοποιήστε την επισκευή Putty για να σταματήσετε μόνιμα τη διαρροή και να εξοικονομήσετε χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα →


Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να επισκευάσετε μια τουαλέτα;

τουαλέτα πως να Πώς να χρησιμοποιήσετε υδραυλικός Απαιτείται υδραυλικός υδραυλικά τουαλέτα φλόγα τουαλέτας

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να επισκευάσετε μια τουαλέτα;

Η έκπλυση τουαλέτας αντιπροσωπεύει το 20% της χρήσης των νοικοκυριών. Πρέπει να πιέσετε τη λαβή για να ενεργοποιήσετε ένα μοχλό μέσα στην δεξαμενή για να ξεπλύνετε. Με αυτόν τον τρόπο, η δεξαμενή μπορεί να στραγγίσει στο μπολ το συντομότερο δυνατό. Είναι ζωτικής σημασίας να παρακολουθείτε τη στάθμη του νερού της δεξαμενής. Εάν η τουαλέτα σας διαρρέει, πρέπει να ενεργήσετε αμέσως.

Διαβάστε περισσότερα →


Αγορά μιας τουαλέτας και κάθισμα τουαλέτας: Οδηγός αγοράς

τουαλέτα τουαλέτα οδηγός πως να πώς να εγκαταστήσω τουαλέτα Τουαλέτες

Αγορά μιας τουαλέτας και κάθισμα τουαλέτας: Οδηγός αγοράς

Η τουαλέτα είναι το δεύτερο πιο χρησιμοποιημένο αντικείμενο μπάνιου μετά το νεροχύτη. Η διάμετρος του σπιτιού και του σωλήνα του εδάφους σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό. Οι τουαλέτες που συνδέονται με κοντινή συζεύκτη έρχονται σε δύο στυλ: πίσω-τοίχο και πίσω, μπροστά και πλευρά. Πριν αγοράσετε μια νέα τουαλέτα, μετρήστε το ύψος, η διάμετρος (του σπιτάτου και του σωλήνα του εδάφους) και η τοποθέτηση των σωλήνων εδάφους. Επειδή δεν μπορείτε να σέρνετε κάτω ή γύρω από τους σωλήνες, οι τουαλέτες πίσω σε τοίχο είναι πιο δύσκολο να καθαριστούν από τις τουαλέτες ανοιχτής πλάτης.

Διαβάστε περισσότερα →


Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεδιπλώσετε τους φραγμένους σωλήνες;

τουαλέτα τουαλέτα οδηγός κουζίνα υδραυλικός Απαιτείται υδραυλικός υδραυλικά τουαλέτα ξεγλινός

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεδιπλώσετε τους φραγμένους σωλήνες;

Εάν η τουαλέτα σας είναι μπλοκαρισμένη, ξεπλύνετε και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό χημικής αποστράγγισης. Φορέστε γάντια και γυαλιά για να προστατεύσετε τα χέρια και τα μάτια σας από το καθαριστικό. Εάν η παγίδα αποβλήτων δεν έχει τίποτα να αφαιρεθεί, χρησιμοποιήστε έναν προβάδισμα αποστράγγισης για να διερευνήσετε τη γραμμή αποβλήτων. Οι σωλήνες αποβλήτων και οι παγίδες στο σύστημα αποστράγγισης του σπιτιού σας αποτελούν κρίσιμα στοιχεία του συστήματος. Οι πλαστικοί σωλήνες και τα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται στην πλειονότητα των σύγχρονων συστημάτων. Εάν ο νεροχύτης, η λεκάνη ή το μπάνιο σας αποστραγγίζονται αργά, προσπαθήστε να διορθώσετε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό. Εάν δεν το κάνετε, μπορεί να γίνει πιο δύσκολο να διορθωθεί η κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα →


Είναι ο Vitra γνωστός κατασκευαστής τουαλέτας;

τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου μπιντές σχέδιο οδηγός ιστορία τουαλέτα Βίτρα

Είναι ο Vitra γνωστός κατασκευαστής τουαλέτας;

Η VitrA είναι μια τουρκική εταιρεία που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1900. üleyman Ferit Eczacibaşi, ένας διάσημος Τούρκος φαρμακοποιός, ίδρυσε την επιχείρηση. Η σειρά VitrA Essentials είναι ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο, φρέσκο σπίτι. Η συλλογή σχεδιαστών διαθέτει σχεδιαστές όπως ο Alejandro Aravena και ο Michel Charlot. Η VitrA είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές μπάνιου στον κόσμο, που ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1970.

Διαβάστε περισσότερα →