Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — tiles

Πώς μπορώ να επιλέξω πλακάκια μπάνιου;

τουαλέτα αναδιαμόρφωση του μπάνιου πλακάκια μπάνιου έξυπνη τουαλέτα πλακάκια

Πώς μπορώ να επιλέξω πλακάκια μπάνιου;

Τα κεραμίδια που επιλέγετε να πάτε στο μπάνιο σας θα θέσουν τον τόνο για τη συνολική εμφάνιση και την αίσθηση του ολοκληρωμένου χώρου. Οι εννέα ιδέες που θα μοιραστώ μαζί σας σήμερα θα καταστήσουν απλούστερο από ποτέ να περιορίσετε αυτό που πραγματικά θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο ιδανικό μπάνιο σας και να μετατρέψετε το όραμά σας σε πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα →


Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πλακίδια έναν τοίχο;

τουαλέτα πλακάκια μπάνιου οδηγός πως να Πώς να χρησιμοποιήσετε πλακάκια

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πλακίδια έναν τοίχο;

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πάρετε το καλύτερο δυνατό φινίρισμα για την εγκατάσταση του πλακιδίου τοίχου σας. Οι ακόλουθες ιδέες θα σας βοηθήσουν ένα μπάνιο, μια καμπίνα ντους, ένα backsplash κουζίνας ή απλά ένα μικρό χώρο γύρω από αυτό. Είναι σημαντικό να προετοιμαστείτε μπροστά από το χρόνο και να εκτιμήσετε την ποσότητα των πλακιδίων και της κόλλας που θα χρειαστείτε. Σχεδιάστε μια γραμμή επιπέδου ένα κεραμίδι ψηλά και στους τέσσερις τοίχους από την υψηλότερη γωνιά. Για να προστατεύσετε τα μάτια και το πρόσωπό σας από πτητικά κεραμίδια και αιχμηρά άκρα, χρησιμοποιήστε γυαλιά ασφαλείας και μάσκα σκόνης.

Διαβάστε περισσότερα →


Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να τοποθετήσετε πλακάκια δαπέδου;

πλακάκια μπάνιου οδηγός Σπίτι οικιακή βελτίωση πως να πλακάκια

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να τοποθετήσετε πλακάκια δαπέδου;

Το πρώτο βήμα για την τοποθέτηση ενός νέου δαπέδου με πλακάκια μέτρησε το χώρο. Καθαρίστε το πάτωμα με διάλυμα σαπουνιού και νερού, στη συνέχεια, τοποθετήστε το εάν είναι απαραίτητο. Βεβαιωθείτε ότι το σκυρόδεμα είναι ξηρό, χωρίς σκόνη και με ακρυλικό αστάρι. Πάντα να αγοράζετε 10% επιπλέον πλακίδια για να επιτρέψετε θραύσεις και περικοπές. Για να εγγυηθεί το μοτίβο πλακιδίων σας είναι συμμετρικό, σημειώστε τα μεσαία σημεία κάθε τοίχου χρησιμοποιώντας γραμμές κιμωλίας στο πάτωμα.

Διαβάστε περισσότερα →