Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — sustainable architecture

Τι κάνει την αρχιτεκτονική βιώσιμη;

σχέδιο ιδέες σχεδιασμού οδηγός έξυπνος σχεδιασμός βιώσιμος βιώσιμη αρχιτεκτονική

Τι κάνει την αρχιτεκτονική βιώσιμη;

Η διαδικασία διασφάλισης ότι η χρήση των διαθέσιμων πόρων δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στη συλλογική ευημερία μας είναι γνωστή ως βιώσιμος σχεδιασμός. Ο πρωταρχικός στόχος του βιώσιμου σχεδιασμού είναι η βελτιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης σε όλο τον κύκλο ζωής ενός κτιρίου. Τα υλικά με υψηλή θερμική μάζα που διατηρούν αποτελεσματικά τη θερμότητα και την καλή μόνωση είναι παραδείγματα συστατικών σχεδιασμού χαμηλής ενέργειας. Η νέα αστικοποίηση, η νέα κλασσική αρχιτεκτονική και η συμπληρωματική αρχιτεκτονική είναι όλα τα κινήματα που υποστηρίζουν την πιο οικολογική φιλική κατασκευή. Η βιώσιμη αστικοποίηση περιλαμβάνει ενέργειες που υπερβαίνουν την φιλική προς το περιβάλλον αρχιτεκτονική και αγκαλιάζουν μια πιο ολιστική άποψη της βιωσιμότητας.

Διαβάστε περισσότερα →


Τι σημαίνει η βιώσιμη αρχιτεκτονική;

αρχιτεκτονική σχέδιο ιδέες σχεδιασμού οδηγός βιώσιμος βιώσιμη αρχιτεκτονική

Τι σημαίνει η βιώσιμη αρχιτεκτονική;

Η βιώσιμη αρχιτεκτονική περιλαμβάνει μια σκόπιμη προσέγγιση για τη διατήρηση της ενέργειας και του περιβάλλοντος στο σχεδιασμό του περιβάλλοντος. Ο παθητικός σχεδιασμός του κτιρίου ηλιακής ενέργειας, ο οποίος δεν χρειάζεται την εγκατάσταση ενεργών ηλιακών συσκευών, όπως φωτοβολταϊκά κύτταρα ή ηλιακά πάνελ ζεστού νερού, μπορεί να συλλέξει αποτελεσματικά την Sun Energy. Τα σχέδια χαμηλής ενέργειας ενσωματώνουν υλικά συγκράτησης θερμότητας με υψηλή θερμική μάζα, καθώς και εξαιρετική μόνωση που βοηθά στην αποφυγή της διαφυγής της θερμότητας.

Διαβάστε περισσότερα →


Οι πιο σημαντικοί τρόποι με τους οποίους ένα έξυπνο σπίτι μπορεί να ενισχύσει τη ζωή σας.

οδηγός Σπίτι οικιακή βελτίωση έξυπνος έξυπνος σχεδιασμός έξυπνο σπίτι έξυπνη τουαλέτα βιώσιμος βιώσιμη αρχιτεκτονική

Οι πιο σημαντικοί τρόποι με τους οποίους ένα έξυπνο σπίτι μπορεί να ενισχύσει τη ζωή σας.

Η έξυπνη τεχνολογία έχει φτάσει: Εδώ είναι πέντε τρόποι με τους οποίους μπορεί να ενισχύσει την ποιότητα ζωής μας. Οι έξυπνοι θερμοστάτες σας επιτρέπουν να ελέγχετε τη θερμοκρασία του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας ή τη φωνή σας. Χρησιμοποιώντας μια έξυπνη πόρτα, μπορείτε να δείτε ποιος είναι στην πόρτα χωρίς να είναι εκεί. Ο έξυπνος φωτισμός μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων του μπλε φωτισμού, καθιστώντας ευκολότερο να κοιμηθεί. Ο λευκός θόρυβος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φιλτράρει το θόρυβο ενώ παράγει καταπραϋντικούς ήχους.

Διαβάστε περισσότερα →