Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — smart home

Οδηγός αγοράς για λαμπτήρες.

σχέδιο ιδέες σχεδιασμού οδηγός Σπίτι οικιακή βελτίωση πως να φωτισμός έξυπνο σπίτι

Οδηγός αγοράς για λαμπτήρες.

Ο κατάλληλος λαμπτήρας για το σπίτι σας απαιτεί τη σωστή τοποθέτηση καπάκι. Συγκρίνετε τα watts και τους lumens για να καθορίσετε τη δύναμη ενός νέου λαμπτήρα. Η αντικατάσταση ενός ξεπερασμένου σπειροειδούς ή σχήματος ραβδί CFL με νεώτερο λαμπτήρα LED μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα. Μην φοβάστε να αντικαταστήσετε τους παλιούς λαμπτήρες. Τα φώτα LED είναι λιγότερο δαπανηρά για να τρέξουν, να παράγουν λιγότερη θερμότητα και να διαρκούν σημαντικά περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα →


Our kitchens are getting smarter by the minute.

οδηγός πως να μοντέρνο σύγχρονος σχεδιασμός έξυπνος έξυπνος σχεδιασμός έξυπνο σπίτι έξυπνη κουζίνα

Our kitchens are getting smarter by the minute.

Οι έξυπνες συσκευές μπορεί να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα και ενέργεια, καθώς είναι ενεργειακά αποδοτικά, αυτοδιάγνωση και προσαρμόσιμες στην καθημερινή σας ρουτίνα. Δεν θα τους είχαμε συστήσει πριν από μια δεκαετία, αλλά σήμερα πιστεύουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι καλή αξία.

Διαβάστε περισσότερα →


Οι πιο σημαντικοί τρόποι με τους οποίους ένα έξυπνο σπίτι μπορεί να ενισχύσει τη ζωή σας.

οδηγός Σπίτι οικιακή βελτίωση έξυπνος έξυπνος σχεδιασμός έξυπνο σπίτι έξυπνη τουαλέτα βιώσιμος βιώσιμη αρχιτεκτονική

Οι πιο σημαντικοί τρόποι με τους οποίους ένα έξυπνο σπίτι μπορεί να ενισχύσει τη ζωή σας.

Η έξυπνη τεχνολογία έχει φτάσει: Εδώ είναι πέντε τρόποι με τους οποίους μπορεί να ενισχύσει την ποιότητα ζωής μας. Οι έξυπνοι θερμοστάτες σας επιτρέπουν να ελέγχετε τη θερμοκρασία του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας ή τη φωνή σας. Χρησιμοποιώντας μια έξυπνη πόρτα, μπορείτε να δείτε ποιος είναι στην πόρτα χωρίς να είναι εκεί. Ο έξυπνος φωτισμός μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων του μπλε φωτισμού, καθιστώντας ευκολότερο να κοιμηθεί. Ο λευκός θόρυβος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φιλτράρει το θόρυβο ενώ παράγει καταπραϋντικούς ήχους.

Διαβάστε περισσότερα →


Η πιο αποτελεσματική τεχνολογία για μια υγιή κατοικία

Σπίτι οικιακή βελτίωση έξυπνος έξυπνος σχεδιασμός έξυπνο σπίτι έξυπνη τουαλέτα τεχνολογία

Η πιο αποτελεσματική τεχνολογία για μια υγιή κατοικία

Είναι προς το συμφέρον όλων να έχουν καθαρές, υγιεινές τεχνολογίες στο σπίτι. Αξιολογήστε το φωτισμό και το υλικό με στόχο τη δημιουργία μιας αίσθησης ασφάλειας τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες. Χρησιμοποιήστε αισθητήρες αυτόματης ανίχνευσης ή εξαρτήματα θέρμανσης θερμοκρασίας για να διατηρήσετε το σπίτι και την οικογένειά σας υγιή. Η αύξηση της χρήσης του υπαίθριου φωτισμού χωρίς αφθονία συνεχίζεται. Η μπροστινή βεράντα και ο φωτισμός των πεζόδρομων είναι αρκετά φωτεινό για να δείτε όταν ψάχνετε για το κλειδί της πόρτας. Μακριά από το σπίτι, τα φώτα πρέπει να ενεργοποιηθούν. Τα έξυπνα φώτα σπιτιού περιλαμβάνουν πολλά χαρακτηριστικά, όπως το εύκολο προγραμματισμό ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και τα έξυπνα στοιχεία ελέγχου λογισμικού. Οι συνδέσεις WiFi ή Bluetooth απαιτούνται για αυτή την καινοτόμο έξυπνη κλειδαριά. Οι μακροχρόνιες και ανθεκτικές σε βρωμιά επικαλύψεις επιτρέπουν στο δάπεδο να καθαριστεί εύκολα. Χρησιμοποιήστε τεχνολογίες με συνείδηση ​​της υγείας, όπως καθαριστές αέρα, υγραντήρες και αφυγραντήρες, για να εξασφαλίσετε ότι ο αέρας σας είναι όσο το δυνατόν καθαρότερος.

Διαβάστε περισσότερα →


Αγορά μια έξυπνη κουζίνα: Οδηγός αγοραστή

οδηγός κουζίνα μοντέρνο σύγχρονος σχεδιασμός έξυπνος έξυπνος σχεδιασμός έξυπνο σπίτι έξυπνες τουαλέτες

Αγορά μια έξυπνη κουζίνα: Οδηγός αγοραστή

Οι έξυπνες κουζίνες περιλαμβάνουν νέες συσκευές και φωτιστικά που ανταποκρίνονται στις φωνητικές εντολές και διαχειρίζονται μέσω τηλεχειριστηρίου που βασίζεται σε εφαρμογές. Το Smart αναφέρεται στην τεχνολογία αυτο-παρακολούθησης, ανάλυσης και αναφοράς. Τα έξυπνα gadgets που έχουν πιστοποιηθεί από το Energy Star μπορεί να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα στον λογαριασμό σας. Μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα έχει τον εξοπλισμό που "σκέφτεται" για εσάς. Προσαρμόστε κάθε εργασία χρησιμοποιώντας διάφορους αισθητήρες και παραμέτρους, προσβάσιμες από αυτές τις συσκευές. Οι συσκευές με δυνατότητα WiFi και Bluetooth συνδέουν ολόκληρη την κουζίνα σας μαζί.

Διαβάστε περισσότερα →