Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — smart design

Our kitchens are getting smarter by the minute.

οδηγός πως να μοντέρνο σύγχρονος σχεδιασμός έξυπνος έξυπνος σχεδιασμός έξυπνο σπίτι έξυπνη κουζίνα

Our kitchens are getting smarter by the minute.

Οι έξυπνες συσκευές μπορεί να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα και ενέργεια, καθώς είναι ενεργειακά αποδοτικά, αυτοδιάγνωση και προσαρμόσιμες στην καθημερινή σας ρουτίνα. Δεν θα τους είχαμε συστήσει πριν από μια δεκαετία, αλλά σήμερα πιστεύουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι καλή αξία.

Διαβάστε περισσότερα →


Ποιες είναι μερικές μικρές ιδέες σχεδιασμού μπάνιου;

κανονίστε ένα μπάνιο τουαλέτα αξεσουάρ μπάνιου σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου σχέδιο ιδέες σχεδιασμού μοντέρνο σύγχρονο μπάνιο μοντέρνο σχέδιο μπάνιου σύγχρονος σχεδιασμός Μοντέρνο μπάνιο μικρός σχεδιασμός μπάνιου έξυπνος σχεδιασμός

Ποιες είναι μερικές μικρές ιδέες σχεδιασμού μπάνιου;

Μάθετε πώς να κάνετε ένα μικρό μπάνιο να φαίνεται μεγαλύτερο χρησιμοποιώντας το Glidden Paint. Ανακαλύψτε τα τέλεια εξαρτήματα και εξαρτήματα για ακόμη και το μικρότερο μπάνιο. Να γνωρίζετε ορισμένες από τις καινοτομίες εξοικονόμησης χώρου που σήμερα στην αγορά. Εφαρμόστε αυτές τις ιδέες για να δημιουργήσετε ένα μπάνιο που είναι ιδανικό για εσάς. Πρόσφατα, οι Washstands, ή μονάδες ματαιοδοξίας, έχουν εξελιχθεί αρκετά.

Διαβάστε περισσότερα →


Πώς καταλήγετε σε ιδέες αναψυκτικού μπάνιου;

κανονίστε ένα μπάνιο τουαλέτα αξεσουάρ μπάνιου σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου φωτισμός μπάνιου ψυγείο αναδιαμόρφωση του μπάνιου νιπτήρας μπάνιου βρύσες πλακάκια μπάνιου μοντέρνο σχέδιο μπάνιου σύγχρονος σχεδιασμός μικρός σχεδιασμός μπάνιου έξυπνος σχεδιασμός τουαλέτα

Πώς καταλήγετε σε ιδέες αναψυκτικού μπάνιου;

Τα κεριά θα κάνουν το μπάνιο σας να φαίνεται πιο κομψό. Εξετάστε την αναβάθμιση του χαλιού μπάνιου, των διανομέων σαπουνιών και των κατόχων οδοντόβουρτσας. Η διακόσμηση του μπάνιου σας είναι απλή, προσθέστε λίγο φως και χρώμα. Πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να ανακαινίσετε το μπάνιο σας για να το κάνετε. Κάθε αναδιαμόρφωση του μπάνιου περιλαμβάνει ματαιοδοξία.

Διαβάστε περισσότερα →


Τι κάνει την αρχιτεκτονική βιώσιμη;

σχέδιο ιδέες σχεδιασμού οδηγός έξυπνος σχεδιασμός βιώσιμος βιώσιμη αρχιτεκτονική

Τι κάνει την αρχιτεκτονική βιώσιμη;

Η διαδικασία διασφάλισης ότι η χρήση των διαθέσιμων πόρων δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στη συλλογική ευημερία μας είναι γνωστή ως βιώσιμος σχεδιασμός. Ο πρωταρχικός στόχος του βιώσιμου σχεδιασμού είναι η βελτιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης σε όλο τον κύκλο ζωής ενός κτιρίου. Τα υλικά με υψηλή θερμική μάζα που διατηρούν αποτελεσματικά τη θερμότητα και την καλή μόνωση είναι παραδείγματα συστατικών σχεδιασμού χαμηλής ενέργειας. Η νέα αστικοποίηση, η νέα κλασσική αρχιτεκτονική και η συμπληρωματική αρχιτεκτονική είναι όλα τα κινήματα που υποστηρίζουν την πιο οικολογική φιλική κατασκευή. Η βιώσιμη αστικοποίηση περιλαμβάνει ενέργειες που υπερβαίνουν την φιλική προς το περιβάλλον αρχιτεκτονική και αγκαλιάζουν μια πιο ολιστική άποψη της βιωσιμότητας.

Διαβάστε περισσότερα →


Οι πιο σημαντικοί τρόποι με τους οποίους ένα έξυπνο σπίτι μπορεί να ενισχύσει τη ζωή σας.

οδηγός Σπίτι οικιακή βελτίωση έξυπνος έξυπνος σχεδιασμός έξυπνο σπίτι έξυπνη τουαλέτα βιώσιμος βιώσιμη αρχιτεκτονική

Οι πιο σημαντικοί τρόποι με τους οποίους ένα έξυπνο σπίτι μπορεί να ενισχύσει τη ζωή σας.

Η έξυπνη τεχνολογία έχει φτάσει: Εδώ είναι πέντε τρόποι με τους οποίους μπορεί να ενισχύσει την ποιότητα ζωής μας. Οι έξυπνοι θερμοστάτες σας επιτρέπουν να ελέγχετε τη θερμοκρασία του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας ή τη φωνή σας. Χρησιμοποιώντας μια έξυπνη πόρτα, μπορείτε να δείτε ποιος είναι στην πόρτα χωρίς να είναι εκεί. Ο έξυπνος φωτισμός μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων του μπλε φωτισμού, καθιστώντας ευκολότερο να κοιμηθεί. Ο λευκός θόρυβος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φιλτράρει το θόρυβο ενώ παράγει καταπραϋντικούς ήχους.

Διαβάστε περισσότερα →