Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — small toilet

Είναι η Villeroy και η Boch καλής ποιότητας, η κριτική μάρκας.

μπιντές τουαλέτα ιστορία σύγχρονο μπάνιο μοντέρνο σχέδιο μπάνιου τουαλέτα τουαλέτα Villeroy & Boch

Είναι η Villeroy και η Boch καλής ποιότητας, η κριτική μάρκας.

Η Villeroy & Boch ιδρύθηκε το 1748 από τον Iron Master François Boch και τους τρεις γιους του, όλοι τους είχαν εργαστεί στο παρελθόν ως σιδηρουργοί. Η εταιρεία ξεκίνησε στο χωριό Lorraine Audun Le Tiche, όπου ο Master Master ανέπτυξε μια αγγειοπλαστική με τη βοήθεια των μαθητευόμενων του. Η εταιρεία δημιούργησε το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής πλακιδίων στον κόσμο που αφιερώθηκε μόνο στα αρχιτεκτονικά πλακάκια το 1869. Η Villeroy και η Boch έχουν μια μακρά και διακεκριμένη ιστορία της παραγωγής κεραμικών και υγειονομικών αγαθών υψηλής ποιότητας. Αυτή η εμπειρογνωμοσύνη έχει χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία μιας ευρείας ποικιλίας ελκυστικών, σύγχρονων και άνετων μονάδων WC και μπιντέ για το σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα →


Είναι το Laufen μια καλή μάρκα τουαλέτας;

μπιντές τουαλέτα οδηγός ιστορία λυγαριά τουαλέτα τουαλέτα Τουαλέτες

Είναι το Laufen μια καλή μάρκα τουαλέτας;

Αυτή η ελβετική εταιρεία λειτουργεί για σχεδόν έναν αιώνα. Τα προϊόντα της εταιρείας προορίζονται να είναι οικονομικά αποδοτικά και οικολογικά φιλικά. Έχουν λάβει πολλές τιμές σχεδιασμού καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών, συμπεριλαμβανομένου του βραβευμένου σχεδιασμού. Οι καινοτόμες τεχνικές παραγωγής και η στρατηγική διατήρησης του νερού είναι επίσης κάτι που είναι γνωστό ότι η Laufen. Επειδή έχει δημιουργηθεί με οφέλη, τα έπιπλα Laufen έχει μια πραγματικά κομψή και ελκυστική εμφάνιση. Οι μονάδες Laufen Pro, με τις ξεχωριστές μορφές δισκίων τους, παρέχουν μια λεπτή ευρωπαϊκή κομψότητα στη διακόσμηση. Οι λεκάνες Pro B και Pro C διαθέτουν ουδέτερο στυλ με καμπύλο μέτωπο που είναι εξίσου κατάλληλο για οικογενειακές, εταιρικές ή δημόσιες τουαλέτες. Οι μπιντέ και οι τουαλέτες είναι άνετες, πρακτικές και όμορφες. Οι τουαλέτες-κρεμασμένες, πίσω-τοίχο, και στενά συζευγμένα τουαλέτες προσφέρουν μια ξεχωριστή πτυχή του φωτός και του χώρου στο μπάνιο. Ο Stefano Giovannoni δημιούργησε τη σειρά μπανιέρα, WASTES, WCS, Bidets, Bidets και δεξαμενές.

Διαβάστε περισσότερα →


Μικρός σχεδιασμός μπάνιου

τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου φωτισμός μπάνιου σύγχρονο μπάνιο μικρός σχεδιασμός μπάνιου τουαλέτα

Μικρός σχεδιασμός μπάνιου

Το μπάνιο είναι ένα μέρος που χρειάζεστε πολλές φορές την ημέρα. Ο τρόπος με τον οποίο κανονίζετε τα κεραμίδια στο μπάνιο συχνά επηρεάζει το μπάνιο σας να εμφανίζεται μεγαλύτερο. Εάν έχετε μια ρηχή τουαλέτα, μια ασφαλέστερη επιλογή για ένα χωρικό αποτέλεσμα είναι να τοποθετήσετε το πλακίδιο κατά μήκος. To make your bathroom look bigger, use bright colors specifically for the walls. Furniture on the legs is another way to make the bathroom look larger.

Διαβάστε περισσότερα →