Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — shower bidet

Χαρτί υγείας όλο το χρόνο ή τουαλέτες ντους

οφέλη του μπιντέ σπρέι μπιντέ μπιντέτο τουαλέτες έξυπνη τουαλέτα χαρτί υγείας τουαλέτα

Χαρτί υγείας όλο το χρόνο ή τουαλέτες ντους

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στη χρήση του χαρτιού τουαλέτας, σύμφωνα με το Statista. Ο τυπικός Αμερικανός χρησιμοποιεί 141 ρολά ιστού τουαλέτας ανά έτος, ο οποίος μεταφράζεται σε 12,7 κιλά χαρτιού που χρησιμοποιείται. Η ετήσια χρήση χαρτιού υγείας τεσσάρων ατόμων προβάλλεται να είναι 564 ρολά, ή 50,8 κιλά. Μπορεί να κοστίσει 479,40 δολάρια ετησίως για μια οικογένεια τεσσάρων για να ζήσει σε αυτό το εισόδημα. BrookPad Το Splash μπορεί να είναι σε θέση να μειώσει τη χρήση του χαρτιού τουαλέτας.

Διαβάστε περισσότερα →


Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μπιντέ ντους για να το αισθανθείτε

καθίσματα μπιντέ για τουαλέτες ηλεκτρονική τουαλέτα ιστορία μπιντέτο έξυπνη τουαλέτα

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μπιντέ ντους για να το αισθανθείτε

Έχετε δοκιμάσει ποτέ κάτι καινούργιο όπως η SkyDiving, η ορειβασία ή το υπέροχο παγωτό; Γνωρίζετε καλά ότι δεν υπάρχουν λόγια για να εξηγήσετε επαρκώς μια εμπειρία που δεν είχαμε ποτέ. Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ένα κάθισμα τουαλέτας μπιντέ που είναι τόσο λειτουργικό όσο και ελκυστικό; Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία καθαρισμού με ένα μόνο κλικ του κουμπιού. Μια έξυπνη τουαλέτα μπιντέ έχει προγραμματιστεί για να καθαριστεί μόνη της.

Διαβάστε περισσότερα →


Απλή πλύση με ψεκαστήρα νερού και προσκόλληση

συνημμένο μπιντέ σπρέι μπιντέ μπιντέτο ψεκαστήρας τουαλέτας

Απλή πλύση με ψεκαστήρα νερού και προσκόλληση

BrookPad Το Ecosplash 250 είναι ένα μη ηλεκτρικό διάλυμα καθαρισμού νερού. Το μόνο πράγμα που απαιτείται είναι μια βαλβίδα νερού κοντά στην τουαλέτα σας και ένα ηλεκτρικό κάθισμα μπιντέ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσετε την τουαλέτα σας χωρίς να χρειάζεται να αναδιαμορφώσετε το μπάνιο. BrookPad'μικρό SplashLet Έρχεται σε δύο εκδόσεις: Single (250s) και Double (250d) Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ενός ακροφυσίου με πλύση και αυτοκατασκευή λειτουργίας OR. BrookPad είναι ένα συνημμένο τουαλέτας για τις τουαλέτες των παιδιών.

Διαβάστε περισσότερα →


Πάρτε μια πραγματική ροή με μπιντέ ντους

καθίσματα μπιντέ για τουαλέτες συνδυασμό μπιντέτ τουαλέτας μπιντέτο ψεκαστήρας τουαλέτας

Πάρτε μια πραγματική ροή με μπιντέ ντους

Η ροή είναι η κατάσταση στην οποία ένα άτομο ασχολείται πλήρως με μια έννοια εστίασης που τους επιτρέπει να επιτευχθούν σε πλήρη απόδοση και απόλαυση στη διαδικασία της δραστηριότητας. Ο όρος ροή δημιουργήθηκε από τον Mihaly Csikszentmihalyi, ο οποίος κατείχε τη θέση του επικεφαλής του Τμήματος Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, το 1975. Η κατάσταση ροής είναι μια κατάσταση έντονης συγκέντρωσης και εστίασης όπου η δράση και η συνειδητοποίηση της συγχώνευσης. Στην κατάσταση ροής, υπάρχει ένα αίσθημα προσωπικής υπηρεσίας ή ελέγχου για μια κατάσταση ή μια δράση. Μια χρονική παραμόρφωση της εμπειρίας συμβαίνει όταν επηρεάζεται η υποκειμενική αντίληψη του χρόνου. Η αυτόματη εμπειρία αναφέρεται στην αντίληψη μιας δράσης ως εγγενώς ευχάριστης.

Διαβάστε περισσότερα →