Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — roca

Είναι η Roca μια καλή μάρκα τουαλέτας;

τουαλέτα αξεσουάρ μπάνιου σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου αναδιαμόρφωση του μπάνιου οδηγός ιστορία Roca

Είναι η Roca μια καλή μάρκα τουαλέτας;

Οι τουαλέτες ROCA και οι μπιντέ είναι εξαιρετικής ποιότητας, όσον αφορά τόσο το σχεδιασμό όσο και την κατασκευή, και περιλαμβάνουν τις σύγχρονες κλασικές μορφές. Η σειρά Heima σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το μπάνιο σας επιλέγοντας από τρία τελειώματα και τέσσερα μεγέθη. Ο εκπληκτικός σχεδιασμός των βρύσων και των μίξερ Roca τους καθιστά κατάλληλο για κομψούς, σύγχρονους χώρους διαβίωσης. Για να εξασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη λειτουργικότητα, τα ορείχαλα σώματα και τα κεραμικά κασέτες σχεδιάστηκαν με γνώμονα τις τεχνολογικές αρχές. Επιλέξτε από μια σειρά από διατάξεις, συμπεριλαμβανομένων λουτρών με μονό ή διπλό τελικό, μοντέλα με εσοχές ή ανεξάρτητες και σε διαφορετικές κατηγορίες μεγέθους. Ολόκληρη η συλλογή των λεπτών επίπλων μπορεί να δει στο Roca. Το Gap είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές και μεταξύ των πιο δημοφιλών. Οι συλλογές τους Victoria-N και Dama-N χρησιμοποιούν καθαρές γραμμές και φρεσκάδα για να εκσυγχρονίσουν το χώρο του μπάνιου. Η ROCA κάνει μια πλήρη επιλογή ελκυστικών, πρακτικών προϊόντων μπάνιου, τα οποία σχεδιάζονται και παράγονται στην Ευρώπη. Η ROCA προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά που περιλαμβάνει μεγάλες και μικρές ενισχυμένες ακρυλικές μπανιέρες σε πολλά διαφορετικά σχήματα και μεγέθη.

Διαβάστε περισσότερα →


What is the best toilet brand for a smart toilet seat?

Αμερικανικό πρότυπο Κερερίτης πικρός κωδικοποιών μεγάλος ιδανικό πρότυπο Καυστήρας άνθρακα λυγαριά Κεραμικά rak Roca έξυπνο κάθισμα τουαλέτας Τουαλέτες τότο Villeroy & Boch Βίτρα

What is the best toilet brand for a smart toilet seat?

Οι ιαπωνικές τουαλέτες έχουν μια ποικιλία χαρακτηριστικών που προορίζονται να βοηθήσουν τα ταξίδια στο μπάνιο να πάνε πιο ομαλά. Τα σχέδια τουαλέτας Grohe είναι πρακτικά και κομψά, αλλά εξακολουθούν να είναι ανθεκτικά, αφήνοντας μια πλούσια και μακροχρόνια επίδραση. BrookPad SplashLet Τα έξυπνα καθίσματα τουαλέτας είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας για μακροχρόνια χρήση.

Διαβάστε περισσότερα →