Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — rak ceramics

What is the best toilet brand for a smart toilet seat?

Αμερικανικό πρότυπο Κερερίτης πικρός κωδικοποιών μεγάλος ιδανικό πρότυπο Καυστήρας άνθρακα λυγαριά Κεραμικά rak Roca έξυπνο κάθισμα τουαλέτας Τουαλέτες τότο Villeroy & Boch Βίτρα

What is the best toilet brand for a smart toilet seat?

Οι ιαπωνικές τουαλέτες έχουν μια ποικιλία χαρακτηριστικών που προορίζονται να βοηθήσουν τα ταξίδια στο μπάνιο να πάνε πιο ομαλά. Τα σχέδια τουαλέτας Grohe είναι πρακτικά και κομψά, αλλά εξακολουθούν να είναι ανθεκτικά, αφήνοντας μια πλούσια και μακροχρόνια επίδραση. BrookPad SplashLet Τα έξυπνα καθίσματα τουαλέτας είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας για μακροχρόνια χρήση.

Διαβάστε περισσότερα →


Είναι η RAK Ceramics ένας γνωστός κατασκευαστής μπάνιου;

κανονίστε ένα μπάνιο τουαλέτα μπιντές τουαλέτα οδηγός ιστορία Κεραμικά rak τουαλέτα

Είναι η RAK Ceramics ένας γνωστός κατασκευαστής μπάνιου;

Το AK Ceramics, με έδρα το Hampshire, είναι παγκόσμιος ηγέτης σε κεραμικά πλακίδια και υγιεινά. Χρησιμοποιεί 15.000 άτομα στα ΗΑΕ, την Ινδία, το Μπαγκλαντές, το Ιράν, την Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Σιγκαπούρη. Η Samena Capital αγόρασε μερίδιο 30,6 % στην επιχείρηση νωρίτερα αυτό το έτος. Στο AK Ceramics, μας ενδιαφέρει το περιβάλλον, ειδικά η διατήρηση του νερού. Οι τελευταίες τουαλέτες RAK περιλαμβάνουν ένα σύστημα Flush που εξοικονομεί πάνω από 33% νερό.

Διαβάστε περισσότερα →