Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — plumber needed

Τι πρέπει να κάνετε εάν έχετε πρόβλημα υδραυλικών εγκαταστάσεων;

τουαλέτα οδηγός πως να Πώς να χρησιμοποιήσετε υδραυλικός Απαιτείται υδραυλικός υδραυλικά τουαλέτα

Τι πρέπει να κάνετε εάν έχετε πρόβλημα υδραυλικών εγκαταστάσεων;

Ένα κιτ επισκευής σωλήνων ώθησης ή μια ευέλικτη σύνδεση εύκαμπτου σωλήνα μπορεί να απαιτηθεί για να επιδιορθώσει έναν κατεστραμμένο σωλήνα. Εάν όχι, πρέπει να εγκαταστήσετε ένα νέο σωλήνα. Τα κιτ επισκευής σωλήνων ώθησης είναι εύκολο στη χρήση και μπορούν να τοποθετηθούν είτε σε χαλκό είτε σε πλαστικούς σωλήνες. Η καλύτερη προσέγγιση είναι να αφαιρέσετε το σωλήνα κόβοντας κάθε πλευρά χρησιμοποιώντας ένα μικροσκοπικό κόπτη σωλήνων. Χρησιμοποιήστε την επισκευή Putty για να σταματήσετε μόνιμα τη διαρροή και να εξοικονομήσετε χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα →


Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να επισκευάσετε μια τουαλέτα;

τουαλέτα πως να Πώς να χρησιμοποιήσετε υδραυλικός Απαιτείται υδραυλικός υδραυλικά τουαλέτα φλόγα τουαλέτας

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να επισκευάσετε μια τουαλέτα;

Η έκπλυση τουαλέτας αντιπροσωπεύει το 20% της χρήσης των νοικοκυριών. Πρέπει να πιέσετε τη λαβή για να ενεργοποιήσετε ένα μοχλό μέσα στην δεξαμενή για να ξεπλύνετε. Με αυτόν τον τρόπο, η δεξαμενή μπορεί να στραγγίσει στο μπολ το συντομότερο δυνατό. Είναι ζωτικής σημασίας να παρακολουθείτε τη στάθμη του νερού της δεξαμενής. Εάν η τουαλέτα σας διαρρέει, πρέπει να ενεργήσετε αμέσως.

Διαβάστε περισσότερα →


Οδηγός αγοράς για εξοπλισμό υδραυλικών εγκαταστάσεων.

οδηγός οικιακή βελτίωση υδραυλικός Απαιτείται υδραυλικός υδραυλικά πλατφόρμα εργαλείων εργαλεία

Οδηγός αγοράς για εξοπλισμό υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις απαιτούν πολύ εξειδικευμένο εξοπλισμό. Ανάλογα με τις περιστάσεις, ένα κλειδί λεκάνης μπορεί να σφίξει ή να χαλαρώσει τις συνδέσεις βρύσης. Η πολυουρεθάνη στόκος χρησιμοποιείται για να διορθώσει σωλήνες διαρροής. Εάν πρέπει να αντικαταστήσετε μια βρύση, βεβαιωθείτε ότι έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό. Ένα αρχείο μισού μετάλλου χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των κομμένων άκρων του σωλήνα χαλκού.

Διαβάστε περισσότερα →


Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεδιπλώσετε τους φραγμένους σωλήνες;

τουαλέτα τουαλέτα οδηγός κουζίνα υδραυλικός Απαιτείται υδραυλικός υδραυλικά τουαλέτα ξεγλινός

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεδιπλώσετε τους φραγμένους σωλήνες;

Εάν η τουαλέτα σας είναι μπλοκαρισμένη, ξεπλύνετε και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό χημικής αποστράγγισης. Φορέστε γάντια και γυαλιά για να προστατεύσετε τα χέρια και τα μάτια σας από το καθαριστικό. Εάν η παγίδα αποβλήτων δεν έχει τίποτα να αφαιρεθεί, χρησιμοποιήστε έναν προβάδισμα αποστράγγισης για να διερευνήσετε τη γραμμή αποβλήτων. Οι σωλήνες αποβλήτων και οι παγίδες στο σύστημα αποστράγγισης του σπιτιού σας αποτελούν κρίσιμα στοιχεία του συστήματος. Οι πλαστικοί σωλήνες και τα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται στην πλειονότητα των σύγχρονων συστημάτων. Εάν ο νεροχύτης, η λεκάνη ή το μπάνιο σας αποστραγγίζονται αργά, προσπαθήστε να διορθώσετε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό. Εάν δεν το κάνετε, μπορεί να γίνει πιο δύσκολο να διορθωθεί η κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα →


How to Unclog a Toilet

τουαλέτα οδηγός πως να Πώς να χρησιμοποιήσετε υδραυλικός Απαιτείται υδραυλικός υδραυλικά τουαλέτα βουρτσάκι τουαλέτας ξεγλινός

How to Unclog a Toilet

Τα φράγματα τουαλέτας τείνουν να συμβαίνουν όταν δεν τα θέλετε. Ορισμένα εμπόδια μπορεί να αντιμετωπιστούν από έναν ερασιτεχνικό υδραυλικό. Ένα καλό έμβολο ή καθαριστικό αποστράγγισης DIY πρέπει τυπικά να καθαρίζει τα φράγματα. Συντριπτικά, μια βυθισμένη τουαλέτα θα ξεπεράσει μόνο του. Τα μικρόβια μπορεί να κρύβονται μέσα σε οποιαδήποτε τουαλέτα, αλλά ένα καλό ζευγάρι γάντια καθαρισμού από καουτσούκ σας κρατά ασφαλή.

Διαβάστε περισσότερα →