Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — laufen

What is the best toilet brand for a smart toilet seat?

Αμερικανικό πρότυπο Κερερίτης πικρός κωδικοποιών μεγάλος ιδανικό πρότυπο Καυστήρας άνθρακα λυγαριά Κεραμικά rak Roca έξυπνο κάθισμα τουαλέτας Τουαλέτες τότο Villeroy & Boch Βίτρα

What is the best toilet brand for a smart toilet seat?

Οι ιαπωνικές τουαλέτες έχουν μια ποικιλία χαρακτηριστικών που προορίζονται να βοηθήσουν τα ταξίδια στο μπάνιο να πάνε πιο ομαλά. Τα σχέδια τουαλέτας Grohe είναι πρακτικά και κομψά, αλλά εξακολουθούν να είναι ανθεκτικά, αφήνοντας μια πλούσια και μακροχρόνια επίδραση. BrookPad SplashLet Τα έξυπνα καθίσματα τουαλέτας είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας για μακροχρόνια χρήση.

Διαβάστε περισσότερα →


Είναι το Laufen μια καλή μάρκα τουαλέτας;

μπιντές τουαλέτα οδηγός ιστορία λυγαριά τουαλέτα τουαλέτα Τουαλέτες

Είναι το Laufen μια καλή μάρκα τουαλέτας;

Αυτή η ελβετική εταιρεία λειτουργεί για σχεδόν έναν αιώνα. Τα προϊόντα της εταιρείας προορίζονται να είναι οικονομικά αποδοτικά και οικολογικά φιλικά. Έχουν λάβει πολλές τιμές σχεδιασμού καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών, συμπεριλαμβανομένου του βραβευμένου σχεδιασμού. Οι καινοτόμες τεχνικές παραγωγής και η στρατηγική διατήρησης του νερού είναι επίσης κάτι που είναι γνωστό ότι η Laufen. Επειδή έχει δημιουργηθεί με οφέλη, τα έπιπλα Laufen έχει μια πραγματικά κομψή και ελκυστική εμφάνιση. Οι μονάδες Laufen Pro, με τις ξεχωριστές μορφές δισκίων τους, παρέχουν μια λεπτή ευρωπαϊκή κομψότητα στη διακόσμηση. Οι λεκάνες Pro B και Pro C διαθέτουν ουδέτερο στυλ με καμπύλο μέτωπο που είναι εξίσου κατάλληλο για οικογενειακές, εταιρικές ή δημόσιες τουαλέτες. Οι μπιντέ και οι τουαλέτες είναι άνετες, πρακτικές και όμορφες. Οι τουαλέτες-κρεμασμένες, πίσω-τοίχο, και στενά συζευγμένα τουαλέτες προσφέρουν μια ξεχωριστή πτυχή του φωτός και του χώρου στο μπάνιο. Ο Stefano Giovannoni δημιούργησε τη σειρά μπανιέρα, WASTES, WCS, Bidets, Bidets και δεξαμενές.

Διαβάστε περισσότερα →