Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — kitchen

Η εγκατάσταση ενός νεροχύτη κουζίνας είναι μια απλή διαδικασία.

τουαλέτα οδηγός πως να πώς να εγκαταστήσω ιδέες κουζίνα νεροχύτης

Η εγκατάσταση ενός νεροχύτη κουζίνας είναι μια απλή διαδικασία.

Θα χρειαστείτε μια μεγάλη λεκάνη ή κουβά για να συλλέξετε τυχόν διαρροές συνδέσεις. Τραβήξτε φωτογραφίες καθώς πηγαίνετε, ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματά σας. Εάν αντικαθιστάτε ή επισκευάζετε μια βρύση, φωτογραφίστε τους σωλήνες πριν τους αποσυναρμολογήσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παζλ με μια λεπίδα ξύλου κάτω για να μεγεθύνετε ή να αλλάξετε τη μορφή μιας αποκοπής στον πάγκο σας. Εάν εγκαθιστάτε νέες βρύσες, ακολουθήστε τις οδηγίες που ήρθαν μαζί τους.

Διαβάστε περισσότερα →


Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεδιπλώσετε τους φραγμένους σωλήνες;

τουαλέτα τουαλέτα οδηγός κουζίνα υδραυλικός Απαιτείται υδραυλικός υδραυλικά τουαλέτα ξεγλινός

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεδιπλώσετε τους φραγμένους σωλήνες;

Εάν η τουαλέτα σας είναι μπλοκαρισμένη, ξεπλύνετε και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό χημικής αποστράγγισης. Φορέστε γάντια και γυαλιά για να προστατεύσετε τα χέρια και τα μάτια σας από το καθαριστικό. Εάν η παγίδα αποβλήτων δεν έχει τίποτα να αφαιρεθεί, χρησιμοποιήστε έναν προβάδισμα αποστράγγισης για να διερευνήσετε τη γραμμή αποβλήτων. Οι σωλήνες αποβλήτων και οι παγίδες στο σύστημα αποστράγγισης του σπιτιού σας αποτελούν κρίσιμα στοιχεία του συστήματος. Οι πλαστικοί σωλήνες και τα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται στην πλειονότητα των σύγχρονων συστημάτων. Εάν ο νεροχύτης, η λεκάνη ή το μπάνιο σας αποστραγγίζονται αργά, προσπαθήστε να διορθώσετε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό. Εάν δεν το κάνετε, μπορεί να γίνει πιο δύσκολο να διορθωθεί η κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα →


Αγορά μια έξυπνη κουζίνα: Οδηγός αγοραστή

οδηγός κουζίνα μοντέρνο σύγχρονος σχεδιασμός έξυπνος έξυπνος σχεδιασμός έξυπνο σπίτι έξυπνες τουαλέτες

Αγορά μια έξυπνη κουζίνα: Οδηγός αγοραστή

Οι έξυπνες κουζίνες περιλαμβάνουν νέες συσκευές και φωτιστικά που ανταποκρίνονται στις φωνητικές εντολές και διαχειρίζονται μέσω τηλεχειριστηρίου που βασίζεται σε εφαρμογές. Το Smart αναφέρεται στην τεχνολογία αυτο-παρακολούθησης, ανάλυσης και αναφοράς. Τα έξυπνα gadgets που έχουν πιστοποιηθεί από το Energy Star μπορεί να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα στον λογαριασμό σας. Μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα έχει τον εξοπλισμό που "σκέφτεται" για εσάς. Προσαρμόστε κάθε εργασία χρησιμοποιώντας διάφορους αισθητήρες και παραμέτρους, προσβάσιμες από αυτές τις συσκευές. Οι συσκευές με δυνατότητα WiFi και Bluetooth συνδέουν ολόκληρη την κουζίνα σας μαζί.

Διαβάστε περισσότερα →