Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — ideas

Αναδιαμορφώνεστε το μπάνιο σας.

κανονίστε ένα μπάνιο τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου αναδιαμόρφωση του μπάνιου οδηγός πως να ιδέες

Αναδιαμορφώνεστε το μπάνιο σας.

Ένα νέο μπάνιο μπορεί να κατασκευαστεί σε οκτώ απλά βήματα με αυτοπεποίθηση. Κάντε σχέδια δαπέδου τόσο για τα υπάρχοντα όσο και για τα μελλοντικά σας μπάνια για να δείτε ποιες ηλεκτρικές και υδραυλικές αλλαγές χρειάζονται. Τα σχέδια θα υποδεικνύουν τις θέσεις των νέων υγειονομικών προϊόντων και επίπλων, καθώς και των σωλήνων ζεστού και κρύου νερού. Αφαιρέστε την τουαλέτα, το ντους, το μπάνιο και το βυθισμένο από το δωμάτιο. Απενεργοποιήστε το νερό στο κύριο και σε όλα τα μεμονωμένα σημεία τροφοδοσίας.

Διαβάστε περισσότερα →


Η εγκατάσταση ενός νεροχύτη κουζίνας είναι μια απλή διαδικασία.

τουαλέτα οδηγός πως να πώς να εγκαταστήσω ιδέες κουζίνα νεροχύτης

Η εγκατάσταση ενός νεροχύτη κουζίνας είναι μια απλή διαδικασία.

Θα χρειαστείτε μια μεγάλη λεκάνη ή κουβά για να συλλέξετε τυχόν διαρροές συνδέσεις. Τραβήξτε φωτογραφίες καθώς πηγαίνετε, ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματά σας. Εάν αντικαθιστάτε ή επισκευάζετε μια βρύση, φωτογραφίστε τους σωλήνες πριν τους αποσυναρμολογήσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παζλ με μια λεπίδα ξύλου κάτω για να μεγεθύνετε ή να αλλάξετε τη μορφή μιας αποκοπής στον πάγκο σας. Εάν εγκαθιστάτε νέες βρύσες, ακολουθήστε τις οδηγίες που ήρθαν μαζί τους.

Διαβάστε περισσότερα →


Ιδέες για έναν μικρό κήπο.

σχέδιο κήπος κηπουρική οδηγός πως να Πώς να χρησιμοποιήσετε ιδέες

Ιδέες για έναν μικρό κήπο.

Με λίγο προγραμματισμό, οι μικροί κήποι μπορούν να κάνουν μεγάλο αντίκτυπο. Σχεδιάστε πρώτα το σχήμα και τα όρια της πλοκής και, στη συνέχεια, πειραματιστείτε με άλλες έννοιες για να ανακαλύψετε τι λειτουργεί. Δημιουργήστε διαφορετικές ζώνες στον κήπο σας για να φανεί μεγαλύτερη και πιο ενδιαφέρουσα. Εάν η αυλή σας είναι μικρή, αξιοποιήστε στο έπακρο την οικοδόμηση ενός ηλίου. Το καταστρώμα παρέχει μια ευχάριστη πλατφόρμα για φαγητό ή χαλάρωση σε μια μικρή αυλή.

Διαβάστε περισσότερα →


Οδηγός για την αγορά μπανιέρας

κανονίστε ένα μπάνιο λούτρο τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου μπανιέρα μπανιέρα ή ντους ιδέες σύγχρονος σχεδιασμός

Οδηγός για την αγορά μπανιέρας

Πριν από την ανακαίνιση του μπάνιου σας ή την εγκατάσταση ενός νέου λουτρού, σκεφτείτε πόσο μεγάλο θέλετε να είναι το μπάνιο σας. Μην αισθάνεστε ότι το μπάνιο σας πρέπει να κρυφτεί σε μια γωνία. Αντ 'αυτού, τοποθετήστε το μακρύτερα στο δωμάτιο για μια πιο πολυτελή εμφάνιση. Μια μεγαλύτερη μπανιέρα συνιστάται εάν έχετε το χώρο, αλλά μια μικρότερη μπανιέρα μπορεί να είναι κατάλληλη αν δεν το κάνετε. Οι μπανιέρες από υαλοβάμβακα είναι εύκολα γδαρμένες και δεν διαρκούν πολύ, έχοντας μια ζωή περίπου δώδεκα χρόνια. Σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το λουτρό ως χώρο ντους και αν ναι, χρειάζεστε μίξερ μπάνιου και ντους ή θα χρησιμοποιήσετε ξεχωριστούς αναμίκτες;

Διαβάστε περισσότερα →


Μοντέρνο σχέδιο μπάνιου

τουαλέτα ιδέες μπάνιου σχέδιο ιδέες σύγχρονο μπάνιο μοντέρνο σχέδιο μπάνιου τουαλέτα

Μοντέρνο σχέδιο μπάνιου

Θα μπορούσαμε όλοι να χρησιμοποιήσουμε μια μικρή έμπνευση όταν πρόκειται για το σχεδιασμό του ιδανικού μπάνιου. Οι παρακάτω σύγχρονες εικόνες μπάνιου μπορούν να σας βοηθήσουν στην καλύτερη κατανόηση των στόχων και των φιλοδοξιών σας για το νέο σας μπάνιο. Για την έμπνευσή σας, έχουμε συλλέξει 10 όμορφα σχέδια μπάνιου που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το μοναδικό σας στυλ. Οι νεροχύτες με ξύλο παρέχουν μια όμορφη πινελιά σε οποιοδήποτε μπάνιο που διαφορετικά θα μπορούσε να λείπει. Χρησιμοποιώντας διαφορετικές υφές για να παράγετε μια γρήγορη και καθαρή εμφάνιση σε αυτό το μπάνιο είναι μια καλή ιδέα.

Διαβάστε περισσότερα →