Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — hygiene improvement

Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε έναν ψεκαστήρα χεριών

οφέλη του μπιντέ εγκατάσταση μπιντέ σπρέι μπιντέ χειροποίητο μπιντέ χειροκίνητα ντους βελτίωση της υγιεινής υγιής

Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε έναν ψεκαστήρα χεριών

Ένα χειροποίητο μπιντέ είναι ένα από τα πιο βασικά είδη μπιντέ, αλλά για τους άπειρους, χρησιμοποιώντας αυτά τα μικροσκοπικά "όπλα" μπορεί να είναι αμηχανία. Ένα μουσουλμανικό ντους, επίσης γνωστό ως shattaf, είναι ένας ψεκαστήρας μπιντέ που τα άτομα χρησιμοποιούν για να πλύνουν τα μαλλιά τους και τα πρόσωπα με νερό. Για τις γυναίκες που εκτιμούν τα λεπτότερα πράγματα στη ζωή, τα χαρακτηριστικά μιας φορής κεφαλής ντους είναι πολύ διεγερτικά. Η δύναμη του νερού είναι ένα εξαιρετικό αποτρεπτικό αν θέλετε να κρατήσετε κάποιον έξω από το μπάνιο. Καθαρίζετε τα χέρια σας μετά τη χρήση ενός μπιντέ;

Διαβάστε περισσότερα →


Τι προκαλεί αιμορροΐδες - συμπτώματα και θεραπεία;

οφέλη του μπιντέ αιμορροϊδές βελτίωση της υγιεινής χαρτί υγείας ευεξία

Τι προκαλεί αιμορροΐδες - συμπτώματα και θεραπεία;

Οι αιμορροΐδες είναι διογκωμένες φλέβες στον πρωκτό και στο κάτω ορθό που προκαλούν δυσφορία. Η δυσκοιλιότητα, η διάρροια και η παρατεταμένη χρήση του μπάνιου είναι όλα τα συμπτώματα. Οι φαρμακευτικές κρέμες μπορούν να χορηγηθούν στην πληγείσα περιοχή, αλλά η χρησιμότητά τους εξακολουθεί να μην είναι αποδεδειγμένη. Εάν τα συμπτώματα είναι σοβαρά ή δεν βελτιώνονται με συντηρητική θεραπεία, μπορεί να απαιτείται χειρουργική επέμβαση. Αιμορροΐδες που έχουν θωρακιστεί.

Διαβάστε περισσότερα →


Wipe it or better to Wash it with toilet bidet?

καθίσματα μπιντέ για τουαλέτες βελτίωση της υγιεινής υγιής τουαλέτες έξυπνη τουαλέτα μπιντέτ τουαλέτας χαρτί υγείας πλύνετε ή σκουπίστε

Wipe it or better to Wash it with toilet bidet?

Με SplashLet, μπορείτε να πλύνετε απευθείας στην τουαλέτα, με τη χρήση ηλεκτρονικού καθίσματος τουαλέτας Bidet λίγο μετά το τέλος. ο SplashLet προσέφερε τελική ροή νερού για τέλειο πλύσιμο & bidet, αντικαθιστώντας την ανάγκη για χαρτί υγείας και να πάρει την υγιεινή στο επόμενο επίπεδο. Η απαλή ροή αεριζόμενου νερού θα καθαρίσει όλα όσα χρειάζεστε για να καθαρίσετε με απαλή ροή αέρα και νερού. Το νερό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να πλύνει το χρώμα του αυτοκινήτου, τη βαφή, τις πλάκες, τα χέρια και ακόμη και το πάτωμα.

Διαβάστε περισσότερα →


Smart Toilet History, Japanese Toilets

βελτίωση της υγιεινής μπάνια της Ιαπωνίας τουαλέτες σύγχρονο μπάνιο έξυπνο κάθισμα τουαλέτας τότο λυγαριά

Smart Toilet History, Japanese Toilets

Το E-Bidet ή το ηλεκτρονικό κάθισμα του μπιντέ είναι σύστημα που ενσωματώνει έξυπνες λειτουργίες ηλεκτρονικής πλύσης μέσα στο κάθισμα τουαλέτας. Οι έξυπνες τουαλέτες είναι οι πιο δημοφιλείς στην Ιαπωνία, όπου περισσότερο από το 80 % των νοικοκυριών τις χρησιμοποιούν.

Διαβάστε περισσότερα →