Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — how to install

Καθήκοντα κηπουρικής για τον Σεπτέμβριο.

λουλουδάτος σχεδιασμός κήπος κηπουρική οικιακή βελτίωση πως να πώς να εγκαταστήσω Πώς να χρησιμοποιήσετε

Καθήκοντα κηπουρικής για τον Σεπτέμβριο.

Συμβουλές και ιδέες κηπουρικής του Σεπτεμβρίου. Αξιοποιήστε στο έπακρο τους μήνες της προσπάθειας κηπουρικής που έχετε βάλει. Εάν είναι ψυχρός έξω, φέρτε τα εύθραυστα φυτά μέσα. Ήρθε η ώρα να σπείρει χειμερινά κρεβάτια και βολβούς άνοιξης. Κοιτάξτε το γκαζόν και πάλι για να εξαλείψετε όλα τα επαγόμενα χόρτα και τα ζιζάνια που προκαλούνται από το χτύπημα.

Διαβάστε περισσότερα →


Η εγκατάσταση ενός νεροχύτη κουζίνας είναι μια απλή διαδικασία.

τουαλέτα οδηγός πως να πώς να εγκαταστήσω ιδέες κουζίνα νεροχύτης

Η εγκατάσταση ενός νεροχύτη κουζίνας είναι μια απλή διαδικασία.

Θα χρειαστείτε μια μεγάλη λεκάνη ή κουβά για να συλλέξετε τυχόν διαρροές συνδέσεις. Τραβήξτε φωτογραφίες καθώς πηγαίνετε, ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματά σας. Εάν αντικαθιστάτε ή επισκευάζετε μια βρύση, φωτογραφίστε τους σωλήνες πριν τους αποσυναρμολογήσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παζλ με μια λεπίδα ξύλου κάτω για να μεγεθύνετε ή να αλλάξετε τη μορφή μιας αποκοπής στον πάγκο σας. Εάν εγκαθιστάτε νέες βρύσες, ακολουθήστε τις οδηγίες που ήρθαν μαζί τους.

Διαβάστε περισσότερα →


Αγορά μιας τουαλέτας και κάθισμα τουαλέτας: Οδηγός αγοράς

τουαλέτα τουαλέτα οδηγός πως να πώς να εγκαταστήσω τουαλέτα Τουαλέτες

Αγορά μιας τουαλέτας και κάθισμα τουαλέτας: Οδηγός αγοράς

Η τουαλέτα είναι το δεύτερο πιο χρησιμοποιημένο αντικείμενο μπάνιου μετά το νεροχύτη. Η διάμετρος του σπιτιού και του σωλήνα του εδάφους σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό. Οι τουαλέτες που συνδέονται με κοντινή συζεύκτη έρχονται σε δύο στυλ: πίσω-τοίχο και πίσω, μπροστά και πλευρά. Πριν αγοράσετε μια νέα τουαλέτα, μετρήστε το ύψος, η διάμετρος (του σπιτάτου και του σωλήνα του εδάφους) και η τοποθέτηση των σωλήνων εδάφους. Επειδή δεν μπορείτε να σέρνετε κάτω ή γύρω από τους σωλήνες, οι τουαλέτες πίσω σε τοίχο είναι πιο δύσκολο να καθαριστούν από τις τουαλέτες ανοιχτής πλάτης.

Διαβάστε περισσότερα →


Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να εγκαταστήσετε ένα ντους;

τουαλέτα μπανιέρα ή ντους εγκατάσταση μπιντέ οδηγός πώς να εγκαταστήσω ντους κεφαλές ντους

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να εγκαταστήσετε ένα ντους;

Ένα ντους μίξερ με ή χωρίς αντλία, ντους τροφοδοσίας ή ηλεκτρικό ντους είναι όλες οι επιλογές. Ένα στοιχείο θέρμανσης, παρόμοιο με αυτό που βρίσκεται σε ένα βραστήρα, θερμαίνει το νερό καθώς περνάει μέσα από ένα ηλεκτρικό ντους. Πριν μπορέσετε να ξεκινήσετε την εγκατάσταση του ντους σας, πρέπει πρώτα να προετοιμάσετε τους σωλήνες και να δημιουργήσετε μια ηλεκτρική σύνδεση. Δεν υπάρχει ανάγκη για μια αντλία εάν έχετε έναν λέβητα συνδυασμού ή εάν το κρύο νερό σας παραδίδεται απευθείας από την παροχή νερού. Ένα ηλεκτρικό ντους χρειάζεται το δικό του ειδικό κύκλωμα από τη μονάδα καταναλωτών και η τελική σύνδεση πρέπει να ολοκληρωθεί από έναν ηλεκτρολόγο για τη δική σας ασφάλεια.

Διαβάστε περισσότερα →


Τι να κάνετε εάν έχετε ένα ζήτημα υδραυλικών εγκαταστάσεων

τουαλέτα οδηγός πως να πώς να εγκαταστήσω Πώς να χρησιμοποιήσετε Απαιτείται υδραυλικός υδραυλικά

Τι να κάνετε εάν έχετε ένα ζήτημα υδραυλικών εγκαταστάσεων

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να χρησιμοποιείτε βασικό εξοπλισμό. Αμέσως απενεργοποιήστε την τροφοδοσία και το νερό μετά την επισκευή του ρήξη του σωλήνα. Εξασφαλίστε πάντα όλους τους ηλεκτρικούς εξοπλισμούς, τους διακόπτες, τα τριαντάφυλλα οροφής και τα καταστήματα είναι ξηρά πριν από την επανεκκίνηση της συσκευής. Βεβαιωθείτε ότι η κύρια βαλβίδα στάσης δεν είναι ανοιχτή αν πρόκειται να απομακρυνθείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μια γρήγορη αποστράγγιση μπορεί να αφαιρέσει τα φράγματα που παράγονται από τα μαλλιά, τη συσσώρευση σαπουνιού, το χαρτί, το γράσο και τα σωματίδια τροφίμων.

Διαβάστε περισσότερα →