Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — home

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για την ανίχνευση ηλεκτρικών σφαλμάτων;

ΫΙΥ ηλεκτρικός Σπίτι οικιακή βελτίωση πως να

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για την ανίχνευση ηλεκτρικών σφαλμάτων;

Οι ηλεκτρικές συσκευές πρέπει να εγκατασταθούν σύμφωνα με τους τοπικούς κτιριακούς κώδικες. Για να αποφύγετε οποιαδήποτε ζημιά, απενεργοποιήστε την κύρια ισχύ στη μονάδα καταναλωτών/κιβώτιο ασφαλειών. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με έναν αρμόδιο εμπειρογνώμονα που είναι αυτοπραγμένος σε ηλεκτρική εργασία. Πώς να αντικαταστήσετε μια φουσκωμένη ασφάλεια με έναν οδηγό επισκευής στο σπίτι DIY είναι ζωτικής σημασίας να χρησιμοποιήσετε ασφάλειες με τη σωστή βαθμολογία. Πολύ χαμηλή βαθμολογία μπορεί να προκαλέσει συχνή φυσική εμφάνιση.

Διαβάστε περισσότερα →


Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε και να διατηρήσετε το χώρο σας;

καθάρισμα οδηγός Σπίτι οικιακή βελτίωση πως να Πώς να χρησιμοποιήσετε

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε και να διατηρήσετε το χώρο σας;

Συχνά συνδεδεμένο με την άνοιξη, ο βαθύ καθαρισμός του σπιτιού σας δεν είναι ποτέ κακή ιδέα. Με λίγο προετοιμασία προς τα εμπρός, μπορείτε να αποκτήσετε καλύτερα αποτελέσματα και να διευκολύνετε τον καθαρισμό. Αποκτήστε ένα μεγάλο αποτέλεσμα με εύκολες συμβουλές καθαρισμού. Θα απολαύσετε τα οφέλη σε χρόνο μηδέν! Κάντε μια λίστα με όλα τα προμήθειες που θα χρειαστείτε για να καθαρίσετε προσεκτικά από πάνω προς τα κάτω.

Διαβάστε περισσότερα →


Οδηγός αγοράς για λαμπτήρες.

σχέδιο ιδέες σχεδιασμού οδηγός Σπίτι οικιακή βελτίωση πως να φωτισμός έξυπνο σπίτι

Οδηγός αγοράς για λαμπτήρες.

Ο κατάλληλος λαμπτήρας για το σπίτι σας απαιτεί τη σωστή τοποθέτηση καπάκι. Συγκρίνετε τα watts και τους lumens για να καθορίσετε τη δύναμη ενός νέου λαμπτήρα. Η αντικατάσταση ενός ξεπερασμένου σπειροειδούς ή σχήματος ραβδί CFL με νεώτερο λαμπτήρα LED μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα. Μην φοβάστε να αντικαταστήσετε τους παλιούς λαμπτήρες. Τα φώτα LED είναι λιγότερο δαπανηρά για να τρέξουν, να παράγουν λιγότερη θερμότητα και να διαρκούν σημαντικά περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα →


Οι πιο σημαντικοί τρόποι με τους οποίους ένα έξυπνο σπίτι μπορεί να ενισχύσει τη ζωή σας.

οδηγός Σπίτι οικιακή βελτίωση έξυπνος έξυπνος σχεδιασμός έξυπνο σπίτι έξυπνη τουαλέτα βιώσιμος βιώσιμη αρχιτεκτονική

Οι πιο σημαντικοί τρόποι με τους οποίους ένα έξυπνο σπίτι μπορεί να ενισχύσει τη ζωή σας.

Η έξυπνη τεχνολογία έχει φτάσει: Εδώ είναι πέντε τρόποι με τους οποίους μπορεί να ενισχύσει την ποιότητα ζωής μας. Οι έξυπνοι θερμοστάτες σας επιτρέπουν να ελέγχετε τη θερμοκρασία του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας ή τη φωνή σας. Χρησιμοποιώντας μια έξυπνη πόρτα, μπορείτε να δείτε ποιος είναι στην πόρτα χωρίς να είναι εκεί. Ο έξυπνος φωτισμός μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων του μπλε φωτισμού, καθιστώντας ευκολότερο να κοιμηθεί. Ο λευκός θόρυβος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φιλτράρει το θόρυβο ενώ παράγει καταπραϋντικούς ήχους.

Διαβάστε περισσότερα →


Η πιο αποτελεσματική τεχνολογία για μια υγιή κατοικία

Σπίτι οικιακή βελτίωση έξυπνος έξυπνος σχεδιασμός έξυπνο σπίτι έξυπνη τουαλέτα τεχνολογία

Η πιο αποτελεσματική τεχνολογία για μια υγιή κατοικία

Είναι προς το συμφέρον όλων να έχουν καθαρές, υγιεινές τεχνολογίες στο σπίτι. Αξιολογήστε το φωτισμό και το υλικό με στόχο τη δημιουργία μιας αίσθησης ασφάλειας τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες. Χρησιμοποιήστε αισθητήρες αυτόματης ανίχνευσης ή εξαρτήματα θέρμανσης θερμοκρασίας για να διατηρήσετε το σπίτι και την οικογένειά σας υγιή. Η αύξηση της χρήσης του υπαίθριου φωτισμού χωρίς αφθονία συνεχίζεται. Η μπροστινή βεράντα και ο φωτισμός των πεζόδρομων είναι αρκετά φωτεινό για να δείτε όταν ψάχνετε για το κλειδί της πόρτας. Μακριά από το σπίτι, τα φώτα πρέπει να ενεργοποιηθούν. Τα έξυπνα φώτα σπιτιού περιλαμβάνουν πολλά χαρακτηριστικά, όπως το εύκολο προγραμματισμό ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και τα έξυπνα στοιχεία ελέγχου λογισμικού. Οι συνδέσεις WiFi ή Bluetooth απαιτούνται για αυτή την καινοτόμο έξυπνη κλειδαριά. Οι μακροχρόνιες και ανθεκτικές σε βρωμιά επικαλύψεις επιτρέπουν στο δάπεδο να καθαριστεί εύκολα. Χρησιμοποιήστε τεχνολογίες με συνείδηση ​​της υγείας, όπως καθαριστές αέρα, υγραντήρες και αφυγραντήρες, για να εξασφαλίσετε ότι ο αέρας σας είναι όσο το δυνατόν καθαρότερος.

Διαβάστε περισσότερα →