Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — holidays

Olympic Games in Tokyo in 2021 and travel to Japan

ιστορία διακοπές Ιαπωνία μπάνια της Ιαπωνίας τουαλέτες Ολυμπιακοί έξυπνη τουαλέτα ταξίδι

Olympic Games in Tokyo in 2021 and travel to Japan

Οι θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020 θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021. Τα νέα γεγονότα για τους αγώνες του 2020 θα περιλαμβάνουν 3x3 μπάσκετ, freestyle BMX και Madison Cycling. Το τουρνουά έχει αναβληθεί μέχρι τον Μάρτιο του 2020 λόγω της επιδημίας COVID-19. Οι θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες και τα Παραολυμπιακά στο Τόκιο 2020 πρόκειται να ξεκινήσουν στις 2 Μαρτίου 2020. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες συνήθως διεξάγονται κάθε τέσσερα χρόνια, με τους καλοκαιρινούς και χειμερινούς αγώνες να εναλλάσσονται κάθε δύο χρόνια κατά τη διάρκεια της τετραετούς θητείας. Τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν από τις 23 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου 2021.

Διαβάστε περισσότερα →


Mother's Day – 9 May

καλύτερο δώρο διακοπές ημέρα της μητέρας έξυπνο κάθισμα τουαλέτας πλύση νερού

Mother's Day – 9 May

Χαιρετισμός μπαμπά και γιορτάζοντας μαζί του στο τραπέζι είναι μια θαυμάσια ιδέα, οπότε τι κάνετε αν θέλετε να του χρωστάτε κάτι επιπλέον; Επιλέξτε κάτι πρακτικό, όπως οι ζεστές παντόφλες, μια ηλεκτρική ξυριστική μηχανή και ένα smartwatch. Τα τεχνολογικά gadgets είναι κοινά μεταξύ των ανδρών, και μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην υγιεινή πλένοντας τα χέρια τους με νερό.

Διαβάστε περισσότερα →


Ημέρα της Γης - 22 Απριλίου

Ημέρα της Γης ηλεκτρονική τουαλέτα διακοπές χαρτί υγείας πλύση νερού

Ημέρα της Γης - 22 Απριλίου

Το 2020, περισσότεροι από 100 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο γιόρτασαν την 50ή επέτειό τους ως το μεγαλύτερο σε απευθείας σύνδεση μαζικό κίνημα στον κόσμο. Σε περισσότερες από 193 χώρες, προσέλκυσε πάνω από 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους.

Διαβάστε περισσότερα →


Παγκόσμια Ημέρα Υδραυλικών - 11 Μαρτίου

κανονίστε ένα μπάνιο εγκατάσταση μπιντέ διακοπές πώς να εγκαταστήσω χαμηλή πίεση νερού Απαιτείται υδραυλικός υδραυλικά

Παγκόσμια Ημέρα Υδραυλικών - 11 Μαρτίου

Η Παγκόσμια Ημέρα Υδραυλικών είναι μια ετήσια γιορτή που ξεκίνησε από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Υδραυλικών. Το WPC λειτουργεί όλο το χρόνο για να υποστηρίξει τα οφέλη της ασφαλούς υδραυλικών εγκαταστάσεων. Τα αφόρητα αρώματα μπορεί να προκύψουν από μια μπλοκαρισμένη γραμμή αποστράγγισης κοντά στο νεροχύτη, το ντους ή την τουαλέτα. Εάν δεν μπορείτε να πάρετε ζεστό νερό από τη βρύση ή την κεφαλή ντους, είναι ένα σημάδι ότι το αέριο ή ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας απέτυχε. Είναι απαραίτητο να εμπλακείτε έναν υδραυλικό για να κάνετε ένα ετήσιο νερό

Διαβάστε περισσότερα →


Παγκόσμια Ημέρα τουαλέτας - 19 Νοεμβρίου

τουαλέτα ιστορία διακοπές έξυπνη τουαλέτα χαρτί υγείας Παγκόσμια ημέρα τουαλέτας

Παγκόσμια Ημέρα τουαλέτας - 19 Νοεμβρίου

19 Νοεμβρίου κήρυξε την Παγκόσμια Ημέρα τουαλέτας από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Με στόχο την προσοχή σε προβλήματα αποχέτευσης σε όλο τον κόσμο. Η έλλειψη αποχέτευσης μπορεί να οδηγήσει στην εξάπλωση ασθενειών όπως η χολέρα, ο τυφοειδής και η ηπατίτιδα.

Διαβάστε περισσότερα →