Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — history

Είναι ο Vitra γνωστός κατασκευαστής τουαλέτας;

τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου μπιντές σχέδιο οδηγός ιστορία τουαλέτα Βίτρα

Είναι ο Vitra γνωστός κατασκευαστής τουαλέτας;

Η VitrA είναι μια τουρκική εταιρεία που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1900. üleyman Ferit Eczacibaşi, ένας διάσημος Τούρκος φαρμακοποιός, ίδρυσε την επιχείρηση. Η σειρά VitrA Essentials είναι ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο, φρέσκο σπίτι. Η συλλογή σχεδιαστών διαθέτει σχεδιαστές όπως ο Alejandro Aravena και ο Michel Charlot. Η VitrA είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές μπάνιου στον κόσμο, που ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1970.

Διαβάστε περισσότερα →


Είναι η Geberit μια γνωστή μάρκα μπάνιου;

τουαλέτα μπιντές τουαλέτα κωδικοποιών οδηγός ιστορία

Είναι η Geberit μια γνωστή μάρκα μπάνιου;

Ο Geberit είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής πλαισίων τουαλέτας στον κόσμο με θερμαινόμενα καθίσματα και απομακρυσμένα ελεγχόμενα παλμικά αεριωθούμενα αεροσκάφη. Για σχεδόν 140 χρόνια, η Geberit οδήγησε τον δρόμο στην καινοτομία, την αξιοπιστία και τη βιωσιμότητα των προϊόντων. Η επιχείρηση εφευρέθηκε ο συνηθισμένος μηχανισμός απορριμμάτων μπάνιου. Η Cessna κάνει επίσης τις δεξαμενές Villeroy & Boch, οι οποίες χρησιμοποιούν την υπερχείλιση του λουτρού για να γεμίσουν τη μπανιέρα αντί για βρύσες ή σβήνει. Ο Geberit Aquaclean είναι μια τουαλέτα και μπιντέ σε ένα.

Διαβάστε περισσότερα →


Είναι η Roca μια καλή μάρκα τουαλέτας;

τουαλέτα αξεσουάρ μπάνιου σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου αναδιαμόρφωση του μπάνιου οδηγός ιστορία Roca

Είναι η Roca μια καλή μάρκα τουαλέτας;

Οι τουαλέτες ROCA και οι μπιντέ είναι εξαιρετικής ποιότητας, όσον αφορά τόσο το σχεδιασμό όσο και την κατασκευή, και περιλαμβάνουν τις σύγχρονες κλασικές μορφές. Η σειρά Heima σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το μπάνιο σας επιλέγοντας από τρία τελειώματα και τέσσερα μεγέθη. Ο εκπληκτικός σχεδιασμός των βρύσων και των μίξερ Roca τους καθιστά κατάλληλο για κομψούς, σύγχρονους χώρους διαβίωσης. Για να εξασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη λειτουργικότητα, τα ορείχαλα σώματα και τα κεραμικά κασέτες σχεδιάστηκαν με γνώμονα τις τεχνολογικές αρχές. Επιλέξτε από μια σειρά από διατάξεις, συμπεριλαμβανομένων λουτρών με μονό ή διπλό τελικό, μοντέλα με εσοχές ή ανεξάρτητες και σε διαφορετικές κατηγορίες μεγέθους. Ολόκληρη η συλλογή των λεπτών επίπλων μπορεί να δει στο Roca. Το Gap είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές και μεταξύ των πιο δημοφιλών. Οι συλλογές τους Victoria-N και Dama-N χρησιμοποιούν καθαρές γραμμές και φρεσκάδα για να εκσυγχρονίσουν το χώρο του μπάνιου. Η ROCA κάνει μια πλήρη επιλογή ελκυστικών, πρακτικών προϊόντων μπάνιου, τα οποία σχεδιάζονται και παράγονται στην Ευρώπη. Η ROCA προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά που περιλαμβάνει μεγάλες και μικρές ενισχυμένες ακρυλικές μπανιέρες σε πολλά διαφορετικά σχήματα και μεγέθη.

Διαβάστε περισσότερα →


Είναι η Villeroy και η Boch καλής ποιότητας, η κριτική μάρκας.

μπιντές τουαλέτα ιστορία σύγχρονο μπάνιο μοντέρνο σχέδιο μπάνιου τουαλέτα τουαλέτα Villeroy & Boch

Είναι η Villeroy και η Boch καλής ποιότητας, η κριτική μάρκας.

Η Villeroy & Boch ιδρύθηκε το 1748 από τον Iron Master François Boch και τους τρεις γιους του, όλοι τους είχαν εργαστεί στο παρελθόν ως σιδηρουργοί. Η εταιρεία ξεκίνησε στο χωριό Lorraine Audun Le Tiche, όπου ο Master Master ανέπτυξε μια αγγειοπλαστική με τη βοήθεια των μαθητευόμενων του. Η εταιρεία δημιούργησε το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής πλακιδίων στον κόσμο που αφιερώθηκε μόνο στα αρχιτεκτονικά πλακάκια το 1869. Η Villeroy και η Boch έχουν μια μακρά και διακεκριμένη ιστορία της παραγωγής κεραμικών και υγειονομικών αγαθών υψηλής ποιότητας. Αυτή η εμπειρογνωμοσύνη έχει χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία μιας ευρείας ποικιλίας ελκυστικών, σύγχρονων και άνετων μονάδων WC και μπιντέ για το σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα →


Grohe τουαλέτα, βρύση και αναθεώρηση ντους, είναι μια καλή μάρκα;

τουαλέτα μεγάλος ιστορία ιαπωνική τουαλέτα ντους έξυπνη τουαλέτα τουαλέτα

Grohe τουαλέτα, βρύση και αναθεώρηση ντους, είναι μια καλή μάρκα;

Grohe is the world's first brand dedicated to delivering pure delight in water by combining technology, quality, design, and sustainability. Grohe employs over 6,000 individuals, of whom 2,400 are situated in Germany. The company has been part of the LIXIL Group Corporation since 2014. Grohe was named one of 50 multinational firms whose strategies have a beneficial influence on society in Fortune's Change the World ranking. The company's goal is to design products that delight consumers and satisfy the demands of long-term sustainability.

Διαβάστε περισσότερα →