Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — geberit

Είναι η Geberit μια γνωστή μάρκα μπάνιου;

τουαλέτα μπιντές τουαλέτα κωδικοποιών οδηγός ιστορία

Είναι η Geberit μια γνωστή μάρκα μπάνιου;

Ο Geberit είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής πλαισίων τουαλέτας στον κόσμο με θερμαινόμενα καθίσματα και απομακρυσμένα ελεγχόμενα παλμικά αεριωθούμενα αεροσκάφη. Για σχεδόν 140 χρόνια, η Geberit οδήγησε τον δρόμο στην καινοτομία, την αξιοπιστία και τη βιωσιμότητα των προϊόντων. Η επιχείρηση εφευρέθηκε ο συνηθισμένος μηχανισμός απορριμμάτων μπάνιου. Η Cessna κάνει επίσης τις δεξαμενές Villeroy & Boch, οι οποίες χρησιμοποιούν την υπερχείλιση του λουτρού για να γεμίσουν τη μπανιέρα αντί για βρύσες ή σβήνει. Ο Geberit Aquaclean είναι μια τουαλέτα και μπιντέ σε ένα.

Διαβάστε περισσότερα →


What is the best toilet brand for a smart toilet seat?

Αμερικανικό πρότυπο Κερερίτης πικρός κωδικοποιών μεγάλος ιδανικό πρότυπο Καυστήρας άνθρακα λυγαριά Κεραμικά rak Roca έξυπνο κάθισμα τουαλέτας Τουαλέτες τότο Villeroy & Boch Βίτρα

What is the best toilet brand for a smart toilet seat?

Οι ιαπωνικές τουαλέτες έχουν μια ποικιλία χαρακτηριστικών που προορίζονται να βοηθήσουν τα ταξίδια στο μπάνιο να πάνε πιο ομαλά. Τα σχέδια τουαλέτας Grohe είναι πρακτικά και κομψά, αλλά εξακολουθούν να είναι ανθεκτικά, αφήνοντας μια πλούσια και μακροχρόνια επίδραση. BrookPad SplashLet Τα έξυπνα καθίσματα τουαλέτας είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας για μακροχρόνια χρήση.

Διαβάστε περισσότερα →