Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — Gardening

Οδηγίες σχετικά με τον τρόπο κατασκευής ενός θερμοκηπίου.

ΫΙΥ κήπος κηπουρική Θερμοκήπιο πως να φυτά

Οδηγίες σχετικά με τον τρόπο κατασκευής ενός θερμοκηπίου.

Βάλτε χαλίκια ή ξύλινα τσιπ ανάμεσα στις σανίδες συγκράτησης. Υπάρχουν τρεις τρόποι για να επιτευχθεί αυτό. Ο κύριος σκοπός του θερμοκηπίου είναι να μεγεθύνει το φως του ήλιου ενώ προστατεύει τα φυτά από το κρύο. Η αγορά ενός κιτ τυπικού μεγέθους που δεν χρειάζεται αλλαγές μπορεί να είναι φθηνότερη από τη συναρμολόγηση όλων των εαυτών σας. Παρά το γεγονός ότι θα χρειαστεί να επενδύσετε χρήματα, τα αποτελέσματα θα αξίζει τον κόπο.

Διαβάστε περισσότερα →


Καθήκοντα κηπουρικής για τον Σεπτέμβριο.

λουλουδάτος σχεδιασμός κήπος κηπουρική οικιακή βελτίωση πως να πώς να εγκαταστήσω Πώς να χρησιμοποιήσετε

Καθήκοντα κηπουρικής για τον Σεπτέμβριο.

Συμβουλές και ιδέες κηπουρικής του Σεπτεμβρίου. Αξιοποιήστε στο έπακρο τους μήνες της προσπάθειας κηπουρικής που έχετε βάλει. Εάν είναι ψυχρός έξω, φέρτε τα εύθραυστα φυτά μέσα. Ήρθε η ώρα να σπείρει χειμερινά κρεβάτια και βολβούς άνοιξης. Κοιτάξτε το γκαζόν και πάλι για να εξαλείψετε όλα τα επαγόμενα χόρτα και τα ζιζάνια που προκαλούνται από το χτύπημα.

Διαβάστε περισσότερα →


Ιδέες για έναν μικρό κήπο.

σχέδιο κήπος κηπουρική οδηγός πως να Πώς να χρησιμοποιήσετε ιδέες

Ιδέες για έναν μικρό κήπο.

Με λίγο προγραμματισμό, οι μικροί κήποι μπορούν να κάνουν μεγάλο αντίκτυπο. Σχεδιάστε πρώτα το σχήμα και τα όρια της πλοκής και, στη συνέχεια, πειραματιστείτε με άλλες έννοιες για να ανακαλύψετε τι λειτουργεί. Δημιουργήστε διαφορετικές ζώνες στον κήπο σας για να φανεί μεγαλύτερη και πιο ενδιαφέρουσα. Εάν η αυλή σας είναι μικρή, αξιοποιήστε στο έπακρο την οικοδόμηση ενός ηλίου. Το καταστρώμα παρέχει μια ευχάριστη πλατφόρμα για φαγητό ή χαλάρωση σε μια μικρή αυλή.

Διαβάστε περισσότερα →


Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να σχεδιάσετε έναν τοίχο κήπου;

κήπος κηπουρική οικιακή βελτίωση πως να πώς να εγκαταστήσω Πώς να χρησιμοποιήσετε ιδέες εγκατάσταση

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να σχεδιάσετε έναν τοίχο κήπου;

Κάθε τοίχος πάνω από ένα μέτρο ύψος δίπλα σε δημόσιο δρόμο ή δύο μέτρα ύψος επιδαπέδια απαιτεί Οικοδομική Άδεια. Για έναν στιβαρό και ανθεκτικό τοίχο κήπου, τα θεμέλια δεν πρέπει να είναι βαθύτερα από 30 εκατοστά (12 ίντσες). Ένα ανυψωμένο κρεβάτι με φυτά στους πρόποδες ενός αντιαισθητικού τοίχου μπορεί να σας βοηθήσει να το κρύψετε. Οι τοίχοι του κήπου μπορεί να συγκρατήσουν το έδαφος για να δημιουργήσουν μια βεράντα ή να αποτρέψουν την πτώση μιας απότομης κλίσης. Οι κανόνες οικοδόμησης δεν ισχύουν για φράχτες, τοίχους ή πύλες. Παρά την έλλειψη οικοδομικών κανονισμών, το οι κατασκευές πρέπει να είναι ανθεκτικές και καλά συντηρημένες. Η φυσική πέτρα είναι μακράν η πιο ακριβή επιλογή, με τις τιμές να ποικίλλουν ανά περιοχή. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία του σπιτιού σας, καθώς και τα υλικά που χρησιμοποιούνται σε κοντινά κτίρια και τοίχους, είναι άλλοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Εάν επιλέξετε ένα σχέδιο, βεβαιωθείτε ότι έχετε το κατάλληλο κονίαμα διαθέσιμο. Για να χτίσετε ένα κτίριο από τούβλα, θα πρέπει να εξασκηθείτε στην κοπή τούβλων.

Διαβάστε περισσότερα →


Ιδέες για έναν σύγχρονο κήπο.

ΫΙΥ κήπος κηπουρική οδηγός Σπίτι οικιακή βελτίωση πως να

Ιδέες για έναν σύγχρονο κήπο.

Με έναν σύγχρονο κήπο, μπορείτε να ενημερώσετε τον εξωτερικό χώρο διαβίωσης. Το κλειδί για έναν σύγχρονο κήπο είναι απλές μεθόδους φύτευσης και όμορφα λουλούδια και φύλλωμα. Τα αειθαλή φυτά είναι μια θαυμάσια επιλογή αφού φαίνονται καλά όλο το χρόνο. Εάν έχετε έναν μικρό κήπο αυλή ή μπαλκόνι, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα βλέμματα. Ένας σύγχρονος ή σύγχρονος κήπος είναι κομψός και κομψός.

Διαβάστε περισσότερα →