Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — DIY

Οδηγίες σχετικά με τον τρόπο κατασκευής ενός θερμοκηπίου.

ΫΙΥ κήπος κηπουρική Θερμοκήπιο πως να φυτά

Οδηγίες σχετικά με τον τρόπο κατασκευής ενός θερμοκηπίου.

Βάλτε χαλίκια ή ξύλινα τσιπ ανάμεσα στις σανίδες συγκράτησης. Υπάρχουν τρεις τρόποι για να επιτευχθεί αυτό. Ο κύριος σκοπός του θερμοκηπίου είναι να μεγεθύνει το φως του ήλιου ενώ προστατεύει τα φυτά από το κρύο. Η αγορά ενός κιτ τυπικού μεγέθους που δεν χρειάζεται αλλαγές μπορεί να είναι φθηνότερη από τη συναρμολόγηση όλων των εαυτών σας. Παρά το γεγονός ότι θα χρειαστεί να επενδύσετε χρήματα, τα αποτελέσματα θα αξίζει τον κόπο.

Διαβάστε περισσότερα →


Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για την ανίχνευση ηλεκτρικών σφαλμάτων;

ΫΙΥ ηλεκτρικός Σπίτι οικιακή βελτίωση πως να

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για την ανίχνευση ηλεκτρικών σφαλμάτων;

Οι ηλεκτρικές συσκευές πρέπει να εγκατασταθούν σύμφωνα με τους τοπικούς κτιριακούς κώδικες. Για να αποφύγετε οποιαδήποτε ζημιά, απενεργοποιήστε την κύρια ισχύ στη μονάδα καταναλωτών/κιβώτιο ασφαλειών. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με έναν αρμόδιο εμπειρογνώμονα που είναι αυτοπραγμένος σε ηλεκτρική εργασία. Πώς να αντικαταστήσετε μια φουσκωμένη ασφάλεια με έναν οδηγό επισκευής στο σπίτι DIY είναι ζωτικής σημασίας να χρησιμοποιήσετε ασφάλειες με τη σωστή βαθμολογία. Πολύ χαμηλή βαθμολογία μπορεί να προκαλέσει συχνή φυσική εμφάνιση.

Διαβάστε περισσότερα →


Ποια εργαλεία και εξοπλισμός χρειάζομαι στην εργαλειοθήκη μου;

ϋΙΥ εξοπλισμός οδηγός Σπίτι οικιακή βελτίωση έξυπνο σπίτι πλατφόρμα εργαλείων

Ποια εργαλεία και εξοπλισμός χρειάζομαι στην εργαλειοθήκη μου;

Κάθε βασικό κιτ εργαλείων πρέπει να περιλαμβάνει πολλά κατσαβίδια και νύχια. Τα εργαλεία ποιότητας θα πρέπει να αποθηκεύονται σε ξηρό μέρος και θα διαρκέσουν μια ζωή. Μην χάσετε την ψυχραιμία σας και χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε εξοπλισμό είναι διαθέσιμος για να κάνετε την εργασία. Έτσι συμβαίνουν τα ατυχήματα και η ιδιοκτησία είναι κατεστραμμένη. Ένα κατσαβίδι είναι ένα χειροποίητο όργανο, το οποίο απαιτεί προσοχή. Οι άκρες των κατσαβιδιών χρησιμοποιούνται για να οδηγούν βίδες με ένα μόνο συμμετρικό αυλάκι που κόβεται στα κεφάλια τους. Πρώτα βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα βασικό σφυρί νύχι με ένα καμπύλο πρόσωπο και ένα εντυπωσιακό πρόσωπο στη μία πλευρά και ένα νύχι για την αφαίρεση των καρφιών από την άλλη. Ένα σετ νυχιών είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για να σφυρηλατήσει ένα καρφί σε ξύλο χωρίς να βλάψει το φινίρισμα. Τα μπαρ Pry χρησιμοποιούνται συχνά για να βγάλουν τα νύχια, να αυξήσουν το δάπεδο και τα ξεχωριστά αντικείμενα. Οι καταφύγια νυχιών της γάτας μπορεί να είναι μια χρήσιμη εναλλακτική λύση για τα σφυριά των νυχιών. Δεν απαιτούνται δάπεδα αλλά σκάλες. Διαφορετικά, είναι μια προσωπική επιλογή.

Διαβάστε περισσότερα →


Χαρτί τουαλέτας

σπρέι μπιντέ ΫΙΥ Απόκριες Απόκριες ιδέες ιστορία διακοπές χαρτί υγείας

Χαρτί τουαλέτας

Το χαρτί τουαλέτας μπορεί να κάνει ένα τέχνασμα ή φάρσα. Το Halloween είναι ένα φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα σε αρκετές χώρες στις 31 Οκτωβρίου. Πολλοί μελετητές ισχυρίζονται ότι το Halloween μόλις ξεκίνησε ως χριστιανική γιορτή, την επαγρύπνηση της ημέρας του Hallow. Το Halloween είναι ένα πιο βιομηχανικό και κοσμικό φεστιβάλ από ορισμένες χώρες. Χάρη στο πλύσιμο με νερό, μπορείτε να το αποτρέψετε μόνο εγκαθιστώντας έξυπνη τουαλέτα ή ψεκαστήρα. Στη συνέχεια, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά την ανάγκη για χαρτί υγείας.

Διαβάστε περισσότερα →


What is the best way to choose a light bulb?

ΫΙΥ οδηγός Σπίτι οικιακή βελτίωση πως να λάμπα φωτισμός έξυπνο σπίτι

What is the best way to choose a light bulb?

Η ισχύς ενός λαμπτήρα μετράει πόση ενέργεια χρησιμοποιεί. Τα φώτα αλογόνου, συχνά γνωστά ως βολβοί "λευκού φωτός", παράγουν φως που ταιριάζει στενά με αυτό του φυσικού φωτός της ημέρας. Τα CFL μπορούν να πληρώσουν για τους εαυτούς τους σε λιγότερο από εννέα μήνες και στη συνέχεια να αρχίσουν να σας εξοικονομούν χρήματα κάθε μήνα. Ο κατάλληλος λαμπτήρας για το σπίτι σας απαιτεί τη σωστή τοποθέτηση καπάκι. Η αντικατάσταση ενός ξεπερασμένου σπειροειδούς ή σχήματος ραβδί CFL με νεώτερο λαμπτήρα LED μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα.

Διαβάστε περισσότερα →