Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — design ideas

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις μπάνιο?

λούτρο σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου σχέδιο ιδέες σχεδιασμού οδηγός πως να Πώς να χρησιμοποιήσετε

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις μπάνιο?

Ανακαινίζοντας ένα μπάνιο ή απλά αντικαθιστώντας το μπάνιο απαιτεί ακριβείς μετρήσεις για να εγγυηθεί το νέο μπάνιο θα ταιριάζει. Αν έχετε το χώρο, σκεφτείτε βάζοντας το μπάνιο σας πιο μακριά στο δωμάτιο για μια πιο πολυτελή εμφάνιση. Οι μίξερ μπάνιου και ντους είναι μηχανικοί ή θερμοστατικοί. Σκεφτείτε αν θα χρειαστείτε ένα μπάνιο και μίξερ ντους, αν θα χρησιμοποιείτε το μπάνιο ως ντους. Κατευθείαν λουτρά είναι το πιο κοινό και μπορεί να χωρέσει σε οποιαδήποτε περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα →


Ιδέες σχεδιασμού μπάνιου που είναι παραδοσιακές.

λούτρο τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου σχέδιο ιδέες σχεδιασμού τουαλέτα

Ιδέες σχεδιασμού μπάνιου που είναι παραδοσιακές.

Τα διαχρονικά και εξαιρετικά χαρακτηριστικά των παραδοσιακών λουτρών. Είναι κομψά, κομψά και πηγαίνουν ωραία με παλιές δομές. Τα εξαρτήματα εμπνευσμένα από vintage μπορούν να δημιουργήσουν μια κλασική διακόσμηση μπάνιου. Οι τουαλέτες σε ένα κλασικό μπάνιο πρέπει να διατηρούνται απλές. Μια τουαλέτα χαμηλού επιπέδου είναι ιδανική για μια παραδοσιακή τουαλέτα.

Διαβάστε περισσότερα →


Οδηγός αγοράς για λαμπτήρες.

σχέδιο ιδέες σχεδιασμού οδηγός Σπίτι οικιακή βελτίωση πως να φωτισμός έξυπνο σπίτι

Οδηγός αγοράς για λαμπτήρες.

Ο κατάλληλος λαμπτήρας για το σπίτι σας απαιτεί τη σωστή τοποθέτηση καπάκι. Συγκρίνετε τα watts και τους lumens για να καθορίσετε τη δύναμη ενός νέου λαμπτήρα. Η αντικατάσταση ενός ξεπερασμένου σπειροειδούς ή σχήματος ραβδί CFL με νεώτερο λαμπτήρα LED μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα. Μην φοβάστε να αντικαταστήσετε τους παλιούς λαμπτήρες. Τα φώτα LED είναι λιγότερο δαπανηρά για να τρέξουν, να παράγουν λιγότερη θερμότητα και να διαρκούν σημαντικά περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα →


Οδηγός αγοράς για φωτιστικά λουτρών.

τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου φωτισμός μπάνιου σχέδιο ιδέες σχεδιασμού οδηγός

Οδηγός αγοράς για φωτιστικά λουτρών.

Το μπάνιο είναι ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα δωμάτια στο σπίτι. Με τη βοήθεια ενός σχεδιαστή, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πρακτικό και ευχάριστο σύστημα φωτισμού μπάνιου. Κάθε εξάρτημα βαθμολογείται για υγρή, υγρή ή ξηρή χρήση. Ο περισσότερος φωτισμός εσωτερικού χώρου προορίζεται για ξηρές ρυθμίσεις, αλλά οι τουαλέτες παρέχουν μοναδικές δυσκολίες. Τα μπάνια είναι συνήθως τα μικρότερα δωμάτια στο σπίτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι βαρετό.

Διαβάστε περισσότερα →


Διακόσμηση ενός μικροσκοπικού ιδεών μπάνιου.

κανονίστε ένα μπάνιο τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου σχέδιο ιδέες σχεδιασμού οδηγός

Διακόσμηση ενός μικροσκοπικού ιδεών μπάνιου.

Ακολουθούν μερικές ιδέες σχεδιασμού μπάνιου για να σας βοηθήσουν με τη νέα σας διακόσμηση. Ιδέες για ένα μικρό μπάνιο. Δεν χρειάζεται να είναι ένα περιορισμένο μπάνιο. Ακόμη και ένα μικρό μπάνιο μπορεί να μετατραπεί με έξυπνες ιδέες εξοικονόμησης χώρου και υπέροχη διακόσμηση. Το χρώμα, το μοτίβο και ακόμη και η αποθήκευση μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία του ιδανικού μικρού μπάνιου. Εξετάστε το ψάρεμα της μπανιέρα σας για να ταιριάζει στο μικρό χώρο. Ζωγραφίστε ένα παλιό μπάνιο ή προσθέστε ξύλινη επένδυση σε ένα μικροσκοπικό, ήπιο μπάνιο. Αντί για μια μπανιέρα, δοκιμάστε ένα ντους με αναδιπλασιασμένα πλαϊνά πάνελ. Η επένδυση του...

Διαβάστε περισσότερα →