Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — bidet toilet

Αγορά μιας τουαλέτας και κάθισμα τουαλέτας: Οδηγός αγοράς

τουαλέτα τουαλέτα οδηγός πως να πώς να εγκαταστήσω τουαλέτα Τουαλέτες

Αγορά μιας τουαλέτας και κάθισμα τουαλέτας: Οδηγός αγοράς

Η τουαλέτα είναι το δεύτερο πιο χρησιμοποιημένο αντικείμενο μπάνιου μετά το νεροχύτη. Η διάμετρος του σπιτιού και του σωλήνα του εδάφους σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό. Οι τουαλέτες που συνδέονται με κοντινή συζεύκτη έρχονται σε δύο στυλ: πίσω-τοίχο και πίσω, μπροστά και πλευρά. Πριν αγοράσετε μια νέα τουαλέτα, μετρήστε το ύψος, η διάμετρος (του σπιτάτου και του σωλήνα του εδάφους) και η τοποθέτηση των σωλήνων εδάφους. Επειδή δεν μπορείτε να σέρνετε κάτω ή γύρω από τους σωλήνες, οι τουαλέτες πίσω σε τοίχο είναι πιο δύσκολο να καθαριστούν από τις τουαλέτες ανοιχτής πλάτης.

Διαβάστε περισσότερα →


Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεδιπλώσετε τους φραγμένους σωλήνες;

τουαλέτα τουαλέτα οδηγός κουζίνα υδραυλικός Απαιτείται υδραυλικός υδραυλικά τουαλέτα ξεγλινός

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεδιπλώσετε τους φραγμένους σωλήνες;

Εάν η τουαλέτα σας είναι μπλοκαρισμένη, ξεπλύνετε και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό χημικής αποστράγγισης. Φορέστε γάντια και γυαλιά για να προστατεύσετε τα χέρια και τα μάτια σας από το καθαριστικό. Εάν η παγίδα αποβλήτων δεν έχει τίποτα να αφαιρεθεί, χρησιμοποιήστε έναν προβάδισμα αποστράγγισης για να διερευνήσετε τη γραμμή αποβλήτων. Οι σωλήνες αποβλήτων και οι παγίδες στο σύστημα αποστράγγισης του σπιτιού σας αποτελούν κρίσιμα στοιχεία του συστήματος. Οι πλαστικοί σωλήνες και τα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται στην πλειονότητα των σύγχρονων συστημάτων. Εάν ο νεροχύτης, η λεκάνη ή το μπάνιο σας αποστραγγίζονται αργά, προσπαθήστε να διορθώσετε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό. Εάν δεν το κάνετε, μπορεί να γίνει πιο δύσκολο να διορθωθεί η κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα →


Είναι η Geberit μια γνωστή μάρκα μπάνιου;

τουαλέτα μπιντές τουαλέτα κωδικοποιών οδηγός ιστορία

Είναι η Geberit μια γνωστή μάρκα μπάνιου;

Ο Geberit είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής πλαισίων τουαλέτας στον κόσμο με θερμαινόμενα καθίσματα και απομακρυσμένα ελεγχόμενα παλμικά αεριωθούμενα αεροσκάφη. Για σχεδόν 140 χρόνια, η Geberit οδήγησε τον δρόμο στην καινοτομία, την αξιοπιστία και τη βιωσιμότητα των προϊόντων. Η επιχείρηση εφευρέθηκε ο συνηθισμένος μηχανισμός απορριμμάτων μπάνιου. Η Cessna κάνει επίσης τις δεξαμενές Villeroy & Boch, οι οποίες χρησιμοποιούν την υπερχείλιση του λουτρού για να γεμίσουν τη μπανιέρα αντί για βρύσες ή σβήνει. Ο Geberit Aquaclean είναι μια τουαλέτα και μπιντέ σε ένα.

Διαβάστε περισσότερα →


How to Unclog a Toilet

τουαλέτα οδηγός πως να Πώς να χρησιμοποιήσετε υδραυλικός Απαιτείται υδραυλικός υδραυλικά τουαλέτα βουρτσάκι τουαλέτας ξεγλινός

How to Unclog a Toilet

Τα φράγματα τουαλέτας τείνουν να συμβαίνουν όταν δεν τα θέλετε. Ορισμένα εμπόδια μπορεί να αντιμετωπιστούν από έναν ερασιτεχνικό υδραυλικό. Ένα καλό έμβολο ή καθαριστικό αποστράγγισης DIY πρέπει τυπικά να καθαρίζει τα φράγματα. Συντριπτικά, μια βυθισμένη τουαλέτα θα ξεπεράσει μόνο του. Τα μικρόβια μπορεί να κρύβονται μέσα σε οποιαδήποτε τουαλέτα, αλλά ένα καλό ζευγάρι γάντια καθαρισμού από καουτσούκ σας κρατά ασφαλή.

Διαβάστε περισσότερα →


Είναι η Villeroy και η Boch καλής ποιότητας, η κριτική μάρκας.

μπιντές τουαλέτα ιστορία σύγχρονο μπάνιο μοντέρνο σχέδιο μπάνιου τουαλέτα τουαλέτα Villeroy & Boch

Είναι η Villeroy και η Boch καλής ποιότητας, η κριτική μάρκας.

Η Villeroy & Boch ιδρύθηκε το 1748 από τον Iron Master François Boch και τους τρεις γιους του, όλοι τους είχαν εργαστεί στο παρελθόν ως σιδηρουργοί. Η εταιρεία ξεκίνησε στο χωριό Lorraine Audun Le Tiche, όπου ο Master Master ανέπτυξε μια αγγειοπλαστική με τη βοήθεια των μαθητευόμενων του. Η εταιρεία δημιούργησε το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής πλακιδίων στον κόσμο που αφιερώθηκε μόνο στα αρχιτεκτονικά πλακάκια το 1869. Η Villeroy και η Boch έχουν μια μακρά και διακεκριμένη ιστορία της παραγωγής κεραμικών και υγειονομικών αγαθών υψηλής ποιότητας. Αυτή η εμπειρογνωμοσύνη έχει χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία μιας ευρείας ποικιλίας ελκυστικών, σύγχρονων και άνετων μονάδων WC και μπιντέ για το σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα →