Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — bidet seats for toilets

Wipe it or better to Wash it with toilet bidet?

καθίσματα μπιντέ για τουαλέτες βελτίωση της υγιεινής υγιής τουαλέτες έξυπνη τουαλέτα μπιντέτ τουαλέτας χαρτί υγείας πλύνετε ή σκουπίστε

Wipe it or better to Wash it with toilet bidet?

Με SplashLet, μπορείτε να πλύνετε απευθείας στην τουαλέτα, με τη χρήση ηλεκτρονικού καθίσματος τουαλέτας Bidet λίγο μετά το τέλος. ο SplashLet προσέφερε τελική ροή νερού για τέλειο πλύσιμο & bidet, αντικαθιστώντας την ανάγκη για χαρτί υγείας και να πάρει την υγιεινή στο επόμενο επίπεδο. Η απαλή ροή αεριζόμενου νερού θα καθαρίσει όλα όσα χρειάζεστε για να καθαρίσετε με απαλή ροή αέρα και νερού. Το νερό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να πλύνει το χρώμα του αυτοκινήτου, τη βαφή, τις πλάκες, τα χέρια και ακόμη και το πάτωμα.

Διαβάστε περισσότερα →


Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μπιντέ ντους για να το αισθανθείτε

καθίσματα μπιντέ για τουαλέτες ηλεκτρονική τουαλέτα ιστορία μπιντέτο έξυπνη τουαλέτα

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μπιντέ ντους για να το αισθανθείτε

Έχετε δοκιμάσει ποτέ κάτι καινούργιο όπως η SkyDiving, η ορειβασία ή το υπέροχο παγωτό; Γνωρίζετε καλά ότι δεν υπάρχουν λόγια για να εξηγήσετε επαρκώς μια εμπειρία που δεν είχαμε ποτέ. Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ένα κάθισμα τουαλέτας μπιντέ που είναι τόσο λειτουργικό όσο και ελκυστικό; Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία καθαρισμού με ένα μόνο κλικ του κουμπιού. Μια έξυπνη τουαλέτα μπιντέ έχει προγραμματιστεί για να καθαριστεί μόνη της.

Διαβάστε περισσότερα →


Πάρτε μια πραγματική ροή με μπιντέ ντους

καθίσματα μπιντέ για τουαλέτες συνδυασμό μπιντέτ τουαλέτας μπιντέτο ψεκαστήρας τουαλέτας

Πάρτε μια πραγματική ροή με μπιντέ ντους

Η ροή είναι η κατάσταση στην οποία ένα άτομο ασχολείται πλήρως με μια έννοια εστίασης που τους επιτρέπει να επιτευχθούν σε πλήρη απόδοση και απόλαυση στη διαδικασία της δραστηριότητας. Ο όρος ροή δημιουργήθηκε από τον Mihaly Csikszentmihalyi, ο οποίος κατείχε τη θέση του επικεφαλής του Τμήματος Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, το 1975. Η κατάσταση ροής είναι μια κατάσταση έντονης συγκέντρωσης και εστίασης όπου η δράση και η συνειδητοποίηση της συγχώνευσης. Στην κατάσταση ροής, υπάρχει ένα αίσθημα προσωπικής υπηρεσίας ή ελέγχου για μια κατάσταση ή μια δράση. Μια χρονική παραμόρφωση της εμπειρίας συμβαίνει όταν επηρεάζεται η υποκειμενική αντίληψη του χρόνου. Η αυτόματη εμπειρία αναφέρεται στην αντίληψη μιας δράσης ως εγγενώς ευχάριστης.

Διαβάστε περισσότερα →