Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — bidet

Why Use A Hand Held Bidet Sprayer?

τουαλέτα αξεσουάρ μπάνιου μπιντές οφέλη του μπιντέ οδηγός χειροποίητο μπιντέ χειροκίνητα ντους

Why Use A Hand Held Bidet Sprayer?

Ένα από τα ευκολότερα μπιντέ που θα χρησιμοποιήσει, αν και μπορεί να είναι δύσκολο για τους άπειρους. Η χρήση ενός ψεκαστήρα μπάνιου για να πλύνετε το λεπτό δέρμα του μωρού είναι κοινή μεταξύ των μουσουλμάνων χρησιμοποιεί shattafs για να καθαρίσει τα μάγουλά και τα μαλλιά τους. Καθαρίζουν μεγάλα αντικείμενα, τοίχους και ακόμη και κατοικίδια ζώα. Ελέγξτε το κουμπί Flush της τουαλέτας εάν είστε αβέβαιοι.

Διαβάστε περισσότερα →


Ποια είναι τα διαφορετικά είδη έξυπνων συστημάτων θέρμανσης νερού;

κανονίστε ένα μπάνιο σχεδίαση μπάνιου μπιντές οφέλη του μπιντέ Περιγραφή λειτουργίας του Μπιντέτ εγκατάσταση μπιντέ συστήματα θέρμανσης

Ποια είναι τα διαφορετικά είδη έξυπνων συστημάτων θέρμανσης νερού;

Οι ιαπωνικές τουαλέτες έχουν μια ποικιλία χαρακτηριστικών που καθιστούν το μπάνιο πιο άνετα. Τα θερμαινόμενα καθίσματα τουαλέτας, η αυτόματη έκπλυση και οι στεγνωτήρες αέρα είναι μόνο μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές. Διατίθενται ηλεκτρικές ή μη ηλεκτρικές, εντυπωσιακές ή υβριδικές επιλογές. Ένα combo τουαλέτας μπιντέ είναι ένα κομμάτι εξοπλισμού που ενσωματώνει τις λειτουργίες μιας τουαλέτας και ενός μπιντέ σε μια ενιαία συσκευή. Μερικοί προορίζονται να συνδεθούν απευθείας με το υδραυλικό σας σύστημα και να παρέχουν ζεστό νερό με τον ίδιο τρόπο όπως η βρύση του μπάνιου σας.

Διαβάστε περισσότερα →


Είναι ο Vitra γνωστός κατασκευαστής τουαλέτας;

τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου μπιντές σχέδιο οδηγός ιστορία τουαλέτα Βίτρα

Είναι ο Vitra γνωστός κατασκευαστής τουαλέτας;

Η VitrA είναι μια τουρκική εταιρεία που ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1900. üleyman Ferit Eczacibaşi, ένας διάσημος Τούρκος φαρμακοποιός, ίδρυσε την επιχείρηση. Η σειρά VitrA Essentials είναι ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο, φρέσκο σπίτι. Η συλλογή σχεδιαστών διαθέτει σχεδιαστές όπως ο Alejandro Aravena και ο Michel Charlot. Η VitrA είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές μπάνιου στον κόσμο, που ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1970.

Διαβάστε περισσότερα →


Τι είναι η τουαλέτα με μπιντέ;

μπιντές οφέλη του μπιντέ Περιγραφή λειτουργίας του Μπιντέτ εγκατάσταση μπιντέ ιαπωνική τουαλέτα έξυπνη τουαλέτα

Τι είναι η τουαλέτα με μπιντέ;

Ένα μπιντέ είναι ένα μπολ ή ένα δοχείο που έχει σχεδιαστεί για να καθίσει και να χρησιμοποιείται για το πλύσιμο των χεριών του μετά τη χρήση της τουαλέτας. Τα διαφορετικά έθνη έχουν διαφορετικούς τύπους υποψήφιων. Άλλοι έχουν υποψήφια ψεκαστήρα, ενώ μερικοί έχουν μπιντέ με θερμαινόμενα καθίσματα, θερμαινόμενο νερό και στεγνωτήρες αέρα. Η πλειοψηφία των συνδυασμών τουαλέτας Bidet πρέπει να συνδεθεί για όλες τις λειτουργίες που θα εκτελούνται. Ένας συνδυασμός τουαλέτας μπιντέ συνδυάζει μια τουαλέτα και ένα μπιντέ σε μια μονάδα. Υπάρχει επίσης ένα θερμαινόμενο κάθισμα τουαλέτας, ένα νυχτερινό φως τουαλέτας και μια επιλογή auto flush.

Διαβάστε περισσότερα →


Είναι η Geberit μια γνωστή μάρκα μπάνιου;

τουαλέτα μπιντές τουαλέτα κωδικοποιών οδηγός ιστορία

Είναι η Geberit μια γνωστή μάρκα μπάνιου;

Ο Geberit είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής πλαισίων τουαλέτας στον κόσμο με θερμαινόμενα καθίσματα και απομακρυσμένα ελεγχόμενα παλμικά αεριωθούμενα αεροσκάφη. Για σχεδόν 140 χρόνια, η Geberit οδήγησε τον δρόμο στην καινοτομία, την αξιοπιστία και τη βιωσιμότητα των προϊόντων. Η επιχείρηση εφευρέθηκε ο συνηθισμένος μηχανισμός απορριμμάτων μπάνιου. Η Cessna κάνει επίσης τις δεξαμενές Villeroy & Boch, οι οποίες χρησιμοποιούν την υπερχείλιση του λουτρού για να γεμίσουν τη μπανιέρα αντί για βρύσες ή σβήνει. Ο Geberit Aquaclean είναι μια τουαλέτα και μπιντέ σε ένα.

Διαβάστε περισσότερα →