Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — bathtub or shower

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να εγκαταστήσετε ένα ντους;

τουαλέτα μπανιέρα ή ντους εγκατάσταση μπιντέ οδηγός πώς να εγκαταστήσω ντους κεφαλές ντους

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να εγκαταστήσετε ένα ντους;

Ένα ντους μίξερ με ή χωρίς αντλία, ντους τροφοδοσίας ή ηλεκτρικό ντους είναι όλες οι επιλογές. Ένα στοιχείο θέρμανσης, παρόμοιο με αυτό που βρίσκεται σε ένα βραστήρα, θερμαίνει το νερό καθώς περνάει μέσα από ένα ηλεκτρικό ντους. Πριν μπορέσετε να ξεκινήσετε την εγκατάσταση του ντους σας, πρέπει πρώτα να προετοιμάσετε τους σωλήνες και να δημιουργήσετε μια ηλεκτρική σύνδεση. Δεν υπάρχει ανάγκη για μια αντλία εάν έχετε έναν λέβητα συνδυασμού ή εάν το κρύο νερό σας παραδίδεται απευθείας από την παροχή νερού. Ένα ηλεκτρικό ντους χρειάζεται το δικό του ειδικό κύκλωμα από τη μονάδα καταναλωτών και η τελική σύνδεση πρέπει να ολοκληρωθεί από έναν ηλεκτρολόγο για τη δική σας ασφάλεια.

Διαβάστε περισσότερα →


Πώς να επιλέξετε ένα περίβλημα ντους;

τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου μπανιέρα ή ντους ντους περίβλημα ντους

Πώς να επιλέξετε ένα περίβλημα ντους;

Τα περιβλήματα ντους είναι διαθέσιμα σε διάφορα στυλ και μεγέθη. Το περίβλημα του ντους τεταρτημορίου είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος περιβλήματος ντους, επειδή ταιριάζει τακτοποιημένα στη γωνία ενός δωματίου. Εάν έχετε τον απαραίτητο χώρο και κεφάλαια, ένα ντους ή ένα υγρό δωμάτιο είναι μια πολυτελή προσθήκη σε ένα νέο μπάνιο ή ανακαίνιση που σχεδόν σίγουρα θα αυξήσει την αξία του σπιτιού σας. Το πιο κατάλληλο είδος περιβλήματος ντους περιγράφεται παρακάτω. Τα τεταρτημόρια ντους είναι η καλύτερη επιλογή εάν θέλετε να μεγιστοποιήσετε το ποσό του διαθέσιμου χώρου στο μπάνιο σας.

Διαβάστε περισσότερα →


Πώς να επιλέξετε το μπάνιο σας;

κανονίστε ένα μπάνιο λούτρο τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου μπανιέρα μπανιέρα ή ντους

Πώς να επιλέξετε το μπάνιο σας;

Οι επιλογές σχεδιασμού του μπάνιου καθορίζονται κυρίως από την αισθητική που θέλετε να επιτύχετε και τις δικές σας προτιμήσεις. Οι κατασκευαστές παρέχουν τώρα μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές σχεδιασμού, έτσι ώστε να εμπιστεύονται τα ένστικτά σας όταν πρόκειται για την επιλογή ενός στυλ. Αν θέλετε μια σύγχρονη, καθαρή σύγχρονη εμφάνιση, μια παραδοσιακή αίσθηση να ταιριάζει με ένα παλαιότερο σπίτι, ή συνδυασμό των δύο, επιλέξτε το σωστό μπάνιο για σας.

Διαβάστε περισσότερα →


Οδηγός για την αγορά μπανιέρας

κανονίστε ένα μπάνιο λούτρο τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου μπανιέρα μπανιέρα ή ντους ιδέες σύγχρονος σχεδιασμός

Οδηγός για την αγορά μπανιέρας

Πριν από την ανακαίνιση του μπάνιου σας ή την εγκατάσταση ενός νέου λουτρού, σκεφτείτε πόσο μεγάλο θέλετε να είναι το μπάνιο σας. Μην αισθάνεστε ότι το μπάνιο σας πρέπει να κρυφτεί σε μια γωνία. Αντ 'αυτού, τοποθετήστε το μακρύτερα στο δωμάτιο για μια πιο πολυτελή εμφάνιση. Μια μεγαλύτερη μπανιέρα συνιστάται εάν έχετε το χώρο, αλλά μια μικρότερη μπανιέρα μπορεί να είναι κατάλληλη αν δεν το κάνετε. Οι μπανιέρες από υαλοβάμβακα είναι εύκολα γδαρμένες και δεν διαρκούν πολύ, έχοντας μια ζωή περίπου δώδεκα χρόνια. Σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το λουτρό ως χώρο ντους και αν ναι, χρειάζεστε μίξερ μπάνιου και ντους ή θα χρησιμοποιήσετε ξεχωριστούς αναμίκτες;

Διαβάστε περισσότερα →


How to arrange a modern bathroom?

κανονίστε ένα μπάνιο πλακάκια μπάνιου μπανιέρα ή ντους τουαλέτα μικρό μπάνιο έξυπνη τουαλέτα

How to arrange a modern bathroom?

Μέχρι να αποφασίσετε ένα μπάνιο για να διακοσμήσετε, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε. Αξίζει να ξεκινήσετε με ένα σχέδιο, αυτό που θέλετε να τροποποιήσετε και τι θα μπορούσε να είναι η διακόσμηση του μπάνιου. Το μπάνιο πρέπει να είναι λειτουργικό και να προσαρμοστεί στις ανάγκες οποιουδήποτε ατόμου.

Διαβάστε περισσότερα →