Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — bathroom taps

Πώς καταλήγετε σε ιδέες αναψυκτικού μπάνιου;

κανονίστε ένα μπάνιο τουαλέτα αξεσουάρ μπάνιου σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου φωτισμός μπάνιου ψυγείο αναδιαμόρφωση του μπάνιου νιπτήρας μπάνιου βρύσες πλακάκια μπάνιου μοντέρνο σχέδιο μπάνιου σύγχρονος σχεδιασμός μικρός σχεδιασμός μπάνιου έξυπνος σχεδιασμός τουαλέτα

Πώς καταλήγετε σε ιδέες αναψυκτικού μπάνιου;

Τα κεριά θα κάνουν το μπάνιο σας να φαίνεται πιο κομψό. Εξετάστε την αναβάθμιση του χαλιού μπάνιου, των διανομέων σαπουνιών και των κατόχων οδοντόβουρτσας. Η διακόσμηση του μπάνιου σας είναι απλή, προσθέστε λίγο φως και χρώμα. Πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να ανακαινίσετε το μπάνιο σας για να το κάνετε. Κάθε αναδιαμόρφωση του μπάνιου περιλαμβάνει ματαιοδοξία.

Διαβάστε περισσότερα →


Πώς να επιλέξετε βρύσες μπάνιου;

βρύσες λεκάνης λούτρο τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου βρύσες ντους βρύς

Πώς να επιλέξετε βρύσες μπάνιου;

Υπάρχει μια ευρεία ποικιλία εναλλακτικών λύσεων για τις βρύσες του μπάνιου και τις επιλογές βρύσης. Η ιδανική μέθοδος για τη χρήση βρύσων λεκάνης είναι η περιστροφή της λαβής του αριστερόστροφα, επιτρέποντας στο νερό να ρέει μόλις η λαβή στρέφεται αριστερόστροφα. Οι παραδοσιακές βρύσες μπορεί να είναι μια θαυμάσια εφαρμογή για την Edwardian Suite σας, αλλά τι γίνεται με έναν τελευταίο σχεδιαστή; Οι βρύσες λεκάνης αναμικτήρα συνδέονται με τη λεκάνη πριν από την εγκατάσταση. Οι τρύπες βρύσης στο κάτω μέρος ορισμένων λεκανών εκτοξεύονται εν μέρει παρακάτω.

Διαβάστε περισσότερα →