Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — bathroom remodeling

Αναδιαμορφώνεστε το μπάνιο σας.

κανονίστε ένα μπάνιο τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου αναδιαμόρφωση του μπάνιου οδηγός πως να ιδέες

Αναδιαμορφώνεστε το μπάνιο σας.

Ένα νέο μπάνιο μπορεί να κατασκευαστεί σε οκτώ απλά βήματα με αυτοπεποίθηση. Κάντε σχέδια δαπέδου τόσο για τα υπάρχοντα όσο και για τα μελλοντικά σας μπάνια για να δείτε ποιες ηλεκτρικές και υδραυλικές αλλαγές χρειάζονται. Τα σχέδια θα υποδεικνύουν τις θέσεις των νέων υγειονομικών προϊόντων και επίπλων, καθώς και των σωλήνων ζεστού και κρύου νερού. Αφαιρέστε την τουαλέτα, το ντους, το μπάνιο και το βυθισμένο από το δωμάτιο. Απενεργοποιήστε το νερό στο κύριο και σε όλα τα μεμονωμένα σημεία τροφοδοσίας.

Διαβάστε περισσότερα →


Είναι η Roca μια καλή μάρκα τουαλέτας;

τουαλέτα αξεσουάρ μπάνιου σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου αναδιαμόρφωση του μπάνιου οδηγός ιστορία Roca

Είναι η Roca μια καλή μάρκα τουαλέτας;

Οι τουαλέτες ROCA και οι μπιντέ είναι εξαιρετικής ποιότητας, όσον αφορά τόσο το σχεδιασμό όσο και την κατασκευή, και περιλαμβάνουν τις σύγχρονες κλασικές μορφές. Η σειρά Heima σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το μπάνιο σας επιλέγοντας από τρία τελειώματα και τέσσερα μεγέθη. Ο εκπληκτικός σχεδιασμός των βρύσων και των μίξερ Roca τους καθιστά κατάλληλο για κομψούς, σύγχρονους χώρους διαβίωσης. Για να εξασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη λειτουργικότητα, τα ορείχαλα σώματα και τα κεραμικά κασέτες σχεδιάστηκαν με γνώμονα τις τεχνολογικές αρχές. Επιλέξτε από μια σειρά από διατάξεις, συμπεριλαμβανομένων λουτρών με μονό ή διπλό τελικό, μοντέλα με εσοχές ή ανεξάρτητες και σε διαφορετικές κατηγορίες μεγέθους. Ολόκληρη η συλλογή των λεπτών επίπλων μπορεί να δει στο Roca. Το Gap είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές και μεταξύ των πιο δημοφιλών. Οι συλλογές τους Victoria-N και Dama-N χρησιμοποιούν καθαρές γραμμές και φρεσκάδα για να εκσυγχρονίσουν το χώρο του μπάνιου. Η ROCA κάνει μια πλήρη επιλογή ελκυστικών, πρακτικών προϊόντων μπάνιου, τα οποία σχεδιάζονται και παράγονται στην Ευρώπη. Η ROCA προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά που περιλαμβάνει μεγάλες και μικρές ενισχυμένες ακρυλικές μπανιέρες σε πολλά διαφορετικά σχήματα και μεγέθη.

Διαβάστε περισσότερα →


Πώς καταλήγετε σε ιδέες αναψυκτικού μπάνιου;

κανονίστε ένα μπάνιο τουαλέτα αξεσουάρ μπάνιου σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου φωτισμός μπάνιου ψυγείο αναδιαμόρφωση του μπάνιου νιπτήρας μπάνιου βρύσες πλακάκια μπάνιου μοντέρνο σχέδιο μπάνιου σύγχρονος σχεδιασμός μικρός σχεδιασμός μπάνιου έξυπνος σχεδιασμός τουαλέτα

Πώς καταλήγετε σε ιδέες αναψυκτικού μπάνιου;

Τα κεριά θα κάνουν το μπάνιο σας να φαίνεται πιο κομψό. Εξετάστε την αναβάθμιση του χαλιού μπάνιου, των διανομέων σαπουνιών και των κατόχων οδοντόβουρτσας. Η διακόσμηση του μπάνιου σας είναι απλή, προσθέστε λίγο φως και χρώμα. Πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να ανακαινίσετε το μπάνιο σας για να το κάνετε. Κάθε αναδιαμόρφωση του μπάνιου περιλαμβάνει ματαιοδοξία.

Διαβάστε περισσότερα →


Κορυφαία αναδιαμόρφωση μπάνιου χρήσιμες συμβουλές

κανονίστε ένα μπάνιο σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου αναδιαμόρφωση του μπάνιου σχέδιο ιδέες σχεδιασμού

Κορυφαία αναδιαμόρφωση μπάνιου χρήσιμες συμβουλές

Πάντα προσπαθήστε να φτάσετε στα δάπεδα του εκθεσιακού χώρου. Ανακαλύψτε περισσότερα για τα πρότυπα του μπάνιου. Μόνο το αναδιαμορφωμένο μπάνιο μπορεί να αναδιαμορφωθεί. Σχεδιάστε ένα ολόκληρο makeover μπάνιου με μια λίστα με τους στόχους σας στο μυαλό. Λάβετε υπόψη τους παράγοντες, όπως τοίχους και άλλα συχνά παραβλέπονται χαρακτηριστικά που μπορεί να προκαλέσουν τις μετρήσεις σας να είναι λίγα χιλιοστά όταν τα παίρνετε.

Διαβάστε περισσότερα →


Πώς μπορώ να επιλέξω πλακάκια μπάνιου;

τουαλέτα αναδιαμόρφωση του μπάνιου πλακάκια μπάνιου έξυπνη τουαλέτα πλακάκια

Πώς μπορώ να επιλέξω πλακάκια μπάνιου;

Τα κεραμίδια που επιλέγετε να πάτε στο μπάνιο σας θα θέσουν τον τόνο για τη συνολική εμφάνιση και την αίσθηση του ολοκληρωμένου χώρου. Οι εννέα ιδέες που θα μοιραστώ μαζί σας σήμερα θα καταστήσουν απλούστερο από ποτέ να περιορίσετε αυτό που πραγματικά θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο ιδανικό μπάνιο σας και να μετατρέψετε το όραμά σας σε πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα →