Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — bathroom radiator

Πώς καταλήγετε σε ιδέες αναψυκτικού μπάνιου;

κανονίστε ένα μπάνιο τουαλέτα αξεσουάρ μπάνιου σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου φωτισμός μπάνιου ψυγείο αναδιαμόρφωση του μπάνιου νιπτήρας μπάνιου βρύσες πλακάκια μπάνιου μοντέρνο σχέδιο μπάνιου σύγχρονος σχεδιασμός μικρός σχεδιασμός μπάνιου έξυπνος σχεδιασμός τουαλέτα

Πώς καταλήγετε σε ιδέες αναψυκτικού μπάνιου;

Τα κεριά θα κάνουν το μπάνιο σας να φαίνεται πιο κομψό. Εξετάστε την αναβάθμιση του χαλιού μπάνιου, των διανομέων σαπουνιών και των κατόχων οδοντόβουρτσας. Η διακόσμηση του μπάνιου σας είναι απλή, προσθέστε λίγο φως και χρώμα. Πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να ανακαινίσετε το μπάνιο σας για να το κάνετε. Κάθε αναδιαμόρφωση του μπάνιου περιλαμβάνει ματαιοδοξία.

Διαβάστε περισσότερα →


Πώς να επιλέξετε ένα ψυγείο μπάνιου;

τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου ψυγείο σύγχρονο μπάνιο μοντέρνο σχέδιο μπάνιου

Πώς να επιλέξετε ένα ψυγείο μπάνιου;

Ένα καλοριφέρ μπάνιου λειτουργεί παρόμοια με ένα ψυγείο σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο στο σπίτι. Χρησιμοποιεί τη μεταφορά για τη μεταφορά θερμότητας από θερμαντικά σώματα στον περιβάλλοντα αέρα. Το μέγεθος θα πρέπει πάντα να είναι κατάλληλο για το διαθέσιμο χώρο στο μπάνιο σας. Ένα καλοριφέρ πετσέτα που είναι πολύ μεγάλο θα φαίνεται εκτός τόπου και θα σας κοστίσει περισσότερα χρήματα μακροπρόθεσμα. Τα ηλεκτρικά καλοριφέρ μπάνιου έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν την υγρασία, το πιπίλισμα του νερού και την υψηλή υγρασία που είναι κοινή σε μπάνια και μανδύα.

Διαβάστε περισσότερα →


What is the best way to replace a radiator?

ψυγείο οδηγός Σπίτι οικιακή βελτίωση πως να υδραυλικός Απαιτείται υδραυλικός υδραυλικά

What is the best way to replace a radiator?

Τα καλοριφέρ που δεν λειτουργούν σωστά πρέπει να αφαιρεθούν και να αντικατασταθούν από νέα. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα για την ενέργεια, εξασφαλίζοντας επίσης ότι το σπίτι σας θερμαίνεται τόσο αποτελεσματικά όσο μπορεί να είναι! Είναι εφικτό για ένα μη εκπαιδευμένο άτομο, όπως εσείς για να αφαιρέσετε ένα ψυγείο, αλλά οι εγκαταστάσεις και οι σωληνώσεις πρέπει να πραγματοποιούνται από επαγγελματίες με τα κατάλληλα προσόντα. Προκειμένου να εγκαταστήσετε σωστά ένα νέο ψυγείο, ίσως χρειαστεί να εξετάσετε την κατάσταση του υπάρχοντος τοίχου σας. Απενεργοποιήστε τη θέρμανση και κλείστε τις βαλβίδες σε κάθε άκρο του καλοριφέρ εάν ο σωλήνας κέντρα και στα δύο άκρα του ψυγείου είναι παρόμοια.

Διαβάστε περισσότερα →