Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — bathroom lighting

Οδηγός αγοράς για φωτιστικά λουτρών.

τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου φωτισμός μπάνιου σχέδιο ιδέες σχεδιασμού οδηγός

Οδηγός αγοράς για φωτιστικά λουτρών.

Το μπάνιο είναι ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα δωμάτια στο σπίτι. Με τη βοήθεια ενός σχεδιαστή, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πρακτικό και ευχάριστο σύστημα φωτισμού μπάνιου. Κάθε εξάρτημα βαθμολογείται για υγρή, υγρή ή ξηρή χρήση. Ο περισσότερος φωτισμός εσωτερικού χώρου προορίζεται για ξηρές ρυθμίσεις, αλλά οι τουαλέτες παρέχουν μοναδικές δυσκολίες. Τα μπάνια είναι συνήθως τα μικρότερα δωμάτια στο σπίτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι βαρετό.

Διαβάστε περισσότερα →


Πώς καταλήγετε σε ιδέες αναψυκτικού μπάνιου;

κανονίστε ένα μπάνιο τουαλέτα αξεσουάρ μπάνιου σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου φωτισμός μπάνιου ψυγείο αναδιαμόρφωση του μπάνιου νιπτήρας μπάνιου βρύσες πλακάκια μπάνιου μοντέρνο σχέδιο μπάνιου σύγχρονος σχεδιασμός μικρός σχεδιασμός μπάνιου έξυπνος σχεδιασμός τουαλέτα

Πώς καταλήγετε σε ιδέες αναψυκτικού μπάνιου;

Τα κεριά θα κάνουν το μπάνιο σας να φαίνεται πιο κομψό. Εξετάστε την αναβάθμιση του χαλιού μπάνιου, των διανομέων σαπουνιών και των κατόχων οδοντόβουρτσας. Η διακόσμηση του μπάνιου σας είναι απλή, προσθέστε λίγο φως και χρώμα. Πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να ανακαινίσετε το μπάνιο σας για να το κάνετε. Κάθε αναδιαμόρφωση του μπάνιου περιλαμβάνει ματαιοδοξία.

Διαβάστε περισσότερα →


100 ιδέες για το πώς να διακοσμήσετε ένα μικρό μπάνιο.

κανονίστε ένα μπάνιο σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου φωτισμός μπάνιου πλακάκια μπάνιου σχέδιο ιδέες σχεδιασμού μοντέρνο σχέδιο μπάνιου μικρός σχεδιασμός μπάνιου

100 ιδέες για το πώς να διακοσμήσετε ένα μικρό μπάνιο.

100 ιδέες για το πώς να διακοσμήσετε ένα μικρό μπάνιο. Σας δείξτε πώς να σχεδιάσετε, το χρώμα, το μοτίβο και ακόμη και τη λειτουργική αποθήκευση για να δημιουργήσετε το μικρό μπάνιο των ονείρων σας. Τα τολμηρά, διακοσμητικά πλακάκια παρέχουν γεύση χωρίς να καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Επισκεφθείτε τη σελίδα ιδεών μπάνιου για πιο δημιουργική έμπνευση μπάνιου. Αγοράστε πολυλειτουργικά και ανεξάρτητα έπιπλα.

Διαβάστε περισσότερα →


Μικρός σχεδιασμός μπάνιου

τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου φωτισμός μπάνιου σύγχρονο μπάνιο μικρός σχεδιασμός μπάνιου τουαλέτα

Μικρός σχεδιασμός μπάνιου

Το μπάνιο είναι ένα μέρος που χρειάζεστε πολλές φορές την ημέρα. Ο τρόπος με τον οποίο κανονίζετε τα κεραμίδια στο μπάνιο συχνά επηρεάζει το μπάνιο σας να εμφανίζεται μεγαλύτερο. Εάν έχετε μια ρηχή τουαλέτα, μια ασφαλέστερη επιλογή για ένα χωρικό αποτέλεσμα είναι να τοποθετήσετε το πλακίδιο κατά μήκος. To make your bathroom look bigger, use bright colors specifically for the walls. Furniture on the legs is another way to make the bathroom look larger.

Διαβάστε περισσότερα →