Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — bathroom accessories

What is the best way to shop for bathroom taps?

βρύσες λεκάνης τουαλέτα αξεσουάρ μπάνιου ιδέες μπάνιου οδηγός πως να Πώς να χρησιμοποιήσετε

What is the best way to shop for bathroom taps?

Matching basin and bath taps instantly alter a bathroom. Features that help keep your basin clean and extend the life of your tap are a bonus in busy bathrooms. This article can help you make tough choices like choosing the finest taps for your home's water pressure. If you just have two holes, you'll need pillar taps. A lower spout is ideal for a cloakroom with limited space.

Διαβάστε περισσότερα →


Why Use A Hand Held Bidet Sprayer?

τουαλέτα αξεσουάρ μπάνιου μπιντές οφέλη του μπιντέ οδηγός χειροποίητο μπιντέ χειροκίνητα ντους

Why Use A Hand Held Bidet Sprayer?

Ένα από τα ευκολότερα μπιντέ που θα χρησιμοποιήσει, αν και μπορεί να είναι δύσκολο για τους άπειρους. Η χρήση ενός ψεκαστήρα μπάνιου για να πλύνετε το λεπτό δέρμα του μωρού είναι κοινή μεταξύ των μουσουλμάνων χρησιμοποιεί shattafs για να καθαρίσει τα μάγουλά και τα μαλλιά τους. Καθαρίζουν μεγάλα αντικείμενα, τοίχους και ακόμη και κατοικίδια ζώα. Ελέγξτε το κουμπί Flush της τουαλέτας εάν είστε αβέβαιοι.

Διαβάστε περισσότερα →


Είναι η Roca μια καλή μάρκα τουαλέτας;

τουαλέτα αξεσουάρ μπάνιου σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου αναδιαμόρφωση του μπάνιου οδηγός ιστορία Roca

Είναι η Roca μια καλή μάρκα τουαλέτας;

Οι τουαλέτες ROCA και οι μπιντέ είναι εξαιρετικής ποιότητας, όσον αφορά τόσο το σχεδιασμό όσο και την κατασκευή, και περιλαμβάνουν τις σύγχρονες κλασικές μορφές. Η σειρά Heima σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το μπάνιο σας επιλέγοντας από τρία τελειώματα και τέσσερα μεγέθη. Ο εκπληκτικός σχεδιασμός των βρύσων και των μίξερ Roca τους καθιστά κατάλληλο για κομψούς, σύγχρονους χώρους διαβίωσης. Για να εξασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη λειτουργικότητα, τα ορείχαλα σώματα και τα κεραμικά κασέτες σχεδιάστηκαν με γνώμονα τις τεχνολογικές αρχές. Επιλέξτε από μια σειρά από διατάξεις, συμπεριλαμβανομένων λουτρών με μονό ή διπλό τελικό, μοντέλα με εσοχές ή ανεξάρτητες και σε διαφορετικές κατηγορίες μεγέθους. Ολόκληρη η συλλογή των λεπτών επίπλων μπορεί να δει στο Roca. Το Gap είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές και μεταξύ των πιο δημοφιλών. Οι συλλογές τους Victoria-N και Dama-N χρησιμοποιούν καθαρές γραμμές και φρεσκάδα για να εκσυγχρονίσουν το χώρο του μπάνιου. Η ROCA κάνει μια πλήρη επιλογή ελκυστικών, πρακτικών προϊόντων μπάνιου, τα οποία σχεδιάζονται και παράγονται στην Ευρώπη. Η ROCA προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά που περιλαμβάνει μεγάλες και μικρές ενισχυμένες ακρυλικές μπανιέρες σε πολλά διαφορετικά σχήματα και μεγέθη.

Διαβάστε περισσότερα →


Ποιες είναι μερικές μικρές ιδέες σχεδιασμού μπάνιου;

κανονίστε ένα μπάνιο τουαλέτα αξεσουάρ μπάνιου σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου σχέδιο ιδέες σχεδιασμού μοντέρνο σύγχρονο μπάνιο μοντέρνο σχέδιο μπάνιου σύγχρονος σχεδιασμός Μοντέρνο μπάνιο μικρός σχεδιασμός μπάνιου έξυπνος σχεδιασμός

Ποιες είναι μερικές μικρές ιδέες σχεδιασμού μπάνιου;

Μάθετε πώς να κάνετε ένα μικρό μπάνιο να φαίνεται μεγαλύτερο χρησιμοποιώντας το Glidden Paint. Ανακαλύψτε τα τέλεια εξαρτήματα και εξαρτήματα για ακόμη και το μικρότερο μπάνιο. Να γνωρίζετε ορισμένες από τις καινοτομίες εξοικονόμησης χώρου που σήμερα στην αγορά. Εφαρμόστε αυτές τις ιδέες για να δημιουργήσετε ένα μπάνιο που είναι ιδανικό για εσάς. Πρόσφατα, οι Washstands, ή μονάδες ματαιοδοξίας, έχουν εξελιχθεί αρκετά.

Διαβάστε περισσότερα →


Πώς καταλήγετε σε ιδέες αναψυκτικού μπάνιου;

κανονίστε ένα μπάνιο τουαλέτα αξεσουάρ μπάνιου σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου φωτισμός μπάνιου ψυγείο αναδιαμόρφωση του μπάνιου νιπτήρας μπάνιου βρύσες πλακάκια μπάνιου μοντέρνο σχέδιο μπάνιου σύγχρονος σχεδιασμός μικρός σχεδιασμός μπάνιου έξυπνος σχεδιασμός τουαλέτα

Πώς καταλήγετε σε ιδέες αναψυκτικού μπάνιου;

Τα κεριά θα κάνουν το μπάνιο σας να φαίνεται πιο κομψό. Εξετάστε την αναβάθμιση του χαλιού μπάνιου, των διανομέων σαπουνιών και των κατόχων οδοντόβουρτσας. Η διακόσμηση του μπάνιου σας είναι απλή, προσθέστε λίγο φως και χρώμα. Πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να ανακαινίσετε το μπάνιο σας για να το κάνετε. Κάθε αναδιαμόρφωση του μπάνιου περιλαμβάνει ματαιοδοξία.

Διαβάστε περισσότερα →