Τελευταία νέα μπάνιο, ευεξίας και τρόπου ζωής — basin taps

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιλέξετε μια λεκάνη;

κανονίστε ένα μπάνιο λεκάνη βρύσες λεκάνης τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου οδηγός πως να

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιλέξετε μια λεκάνη;

Επιλέξτε τη λεκάνη του σωστού μεγέθους για το μανδύα ή το μπάνιο σας. Εάν ανακαινίζετε το μπάνιο σας, ίσως θελήσετε να εξετάσετε τη μετακίνηση του νεροχύτη σας. Ζητήστε για το είδος του τοίχου που θα συνδεθεί η λεκάνη σας και θα είναι ο χρόνος απομάκρυνσης. Χρησιμοποιήστε τα υδραυλικά μας άρθρα για να δείτε αν μπορούν να σας βοηθήσουν. Δεν θα σας δείξουν μόνο πώς να κάνετε εργασίες, αλλά και να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε το σύστημα νερού σας.

Διαβάστε περισσότερα →


What is the best way to shop for bathroom taps?

βρύσες λεκάνης τουαλέτα αξεσουάρ μπάνιου ιδέες μπάνιου οδηγός πως να Πώς να χρησιμοποιήσετε

What is the best way to shop for bathroom taps?

Matching basin and bath taps instantly alter a bathroom. Features that help keep your basin clean and extend the life of your tap are a bonus in busy bathrooms. This article can help you make tough choices like choosing the finest taps for your home's water pressure. If you just have two holes, you'll need pillar taps. A lower spout is ideal for a cloakroom with limited space.

Διαβάστε περισσότερα →


Πώς να επιλέξετε βρύσες μπάνιου;

βρύσες λεκάνης λούτρο τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου βρύσες ντους βρύς

Πώς να επιλέξετε βρύσες μπάνιου;

Υπάρχει μια ευρεία ποικιλία εναλλακτικών λύσεων για τις βρύσες του μπάνιου και τις επιλογές βρύσης. Η ιδανική μέθοδος για τη χρήση βρύσων λεκάνης είναι η περιστροφή της λαβής του αριστερόστροφα, επιτρέποντας στο νερό να ρέει μόλις η λαβή στρέφεται αριστερόστροφα. Οι παραδοσιακές βρύσες μπορεί να είναι μια θαυμάσια εφαρμογή για την Edwardian Suite σας, αλλά τι γίνεται με έναν τελευταίο σχεδιαστή; Οι βρύσες λεκάνης αναμικτήρα συνδέονται με τη λεκάνη πριν από την εγκατάσταση. Οι τρύπες βρύσης στο κάτω μέρος ορισμένων λεκανών εκτοξεύονται εν μέρει παρακάτω.

Διαβάστε περισσότερα →