Μικρός σχεδιασμός μπάνιου

τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου φωτισμός μπάνιου σύγχρονο μπάνιο μικρός σχεδιασμός μπάνιου τουαλέτα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να σχεδιάσετε ένα μικροσκοπικό μπάνιο;

μικρό μπλε μπάνιο

 

Πώς να σχεδιάσετε ένα μικρό μπάνιο;

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα αρκετές φορές την ημέρα, οπότε εξετάστε προσεκτικά το μέγεθός του. Ο τρόπος με τον οποίο οργανώνετε τα πλακάκια μπάνιου επηρεάζει συχνά το να φτιάξετε το μπάνιο σας μεγαλύτερο. Με μια ρηχή τουαλέτα, μια ασφαλέστερη επιλογή για μια χωρική εντύπωση είναι η τοποθέτηση του κεραμιδιού διαμήκους. Για να φτιάξετε το μπάνιο σας μεγαλύτερο, επιλέξτε λαμπρά χρώματα ειδικά για τοίχο. Ένα μικρό μπάνιο μπορεί να είναι ένα από τα πιο σκληρά δωμάτια για να σχεδιάσει, αλλά όταν γίνει σωστά, ολόκληρη η περιοχή μπορεί να φαίνεται φωτεινότερη και μεγαλύτερη από ό, τι στην πραγματικότητα είναι.

Αυτά τα μικροσκοπικά σχέδια μπάνιου δείχνουν ότι ακόμη και τα πιο μικρά δωμάτια μπορούν να ενσωματώσουν αποτελεσματικά σημαντικά σχεδιαστικά στοιχεία. Εάν ξεκινήσετε με το μικρό σας σχέδιο μπάνιου από το μηδέν, ίσως θελήσετε να εξετάσετε εξ ολοκλήρου την κατάργηση της κουρτίνας του ντους. Κρατήστε το δάπεδο μακριά από εμπόδια με βάθρο ή πλωτό νεροχύτη και προσθέστε πλωτή αποθήκευση θα βοηθήσουν να κρατήσετε τα πάντα στο προσκήνιο. Τα πλακάκια μπάνιου θα πρέπει να επεκταθούν στο ντους για να δημιουργήσετε την εμφάνιση που έχετε περισσότερο χώρο από εσάς. Εάν θέλετε να διατηρήσετε καθαριότητα υψηλού επιπέδου, επιλέξτε ένα έξυπνο κάθισμα τουαλέτας που μπορεί να τοποθετηθεί σε συνηθισμένες τουαλέτες.

Πώς μπορείτε να έχετε ένα μικροσκοπικό μπάνιο;

Το μπάνιο είναι ένα μέρος που χρειάζεστε πολλές φορές την ημέρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό το μπάνιο να κατασκευαστεί ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το μπάνιο, ωστόσο, είναι πάντα ένας μικρός χώρος, οπότε πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά το μέγεθός του. Θέλετε να κάνετε το χώρο να φαίνεται οπτικά μεγαλύτερο στο μικρό μπάνιο σας; Στη συνέχεια, στους τοίχους, επιλέξτε μαλακά χρώματα. Αυτό προσφέρει μια σύγχρονη εμφάνιση και προωθεί μια αίσθηση διαφάνειας. Εάν προτιμάτε τα σκούρα χρώματα στους τοίχους ούτως ή άλλως; Μην χρησιμοποιείτε ένα πλακίδιο, αλλά ένα πλακίδιο υψηλής περιεκτικότητας σε γυαλί. Το μπάνιο σας μπορεί να φανεί μεγαλύτερο λόγω της αντανάκλασης αυτής της πέτρας. Δεύτερον, τουλάχιστον στο μπάνιο σας, αποφασίστε ποια στοιχεία σας αρέσουν. Μόνο ντους; Ένα ντους και ένα μπάνιο; Ή ίσως τουαλέτα με τη λειτουργία του μπιντέ;

Σε μια μικρή τουαλέτα, τι είναι ο σωστός φωτισμός;

Το φως στο μπάνιο θα σας βοηθήσει να κάνετε το μικροσκοπικό μπάνιο σας πιο ευρύχωρο. Σε μια μικρή τουαλέτα, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετός ήλιος. Στην πραγματικότητα, το φως της ημέρας παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό. Κοιτάξτε τα παράθυρα του μπάνιου σας για να αποφασίσετε αν υπάρχει άφθονη ηλιοφάνεια. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε χρήσιμο φωτισμό όταν υπάρχει έλλειψη φωτός ημέρας. Σκεφτείτε επίσης άλλο φωτισμό διάθεσης πάνω από τον καθρέφτη. SplashLet Η έξυπνη τουαλέτα έρχεται με το νυχτερινό φως που θα δημιουργήσει ατμοσφαιρική διάθεση.

Τι χρώμα προτιμάτε για ένα μικρό μπάνιο;

Θα σας αρέσει ο τοίχος να είναι σκούρο χρώμα; Εάν ναι, τότε επιλέξτε ένα πλακίδιο υψηλής περιεκτικότητας σε γυαλί, όχι ένα πλακίδιο ματ. Ένα πλακίδιο υψηλής απόδοσης, με τη βοήθεια του προβληματισμού, κάνει ένα μικρό μπάνιο να φαίνεται μεγαλύτερο. Όταν παρέχετε ένα μικρό μπάνιο, η σωστή χρήση του χρώματος είναι πολύ κρίσιμη. Για να κάνετε το μπάνιο σας μεγαλύτερο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωτεινά χρώματα. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε ανοιχτά χρώματα ειδικά για τους τοίχους. Στην τουαλέτα, τα φωτεινά χρώματα δημιουργούν μια ανοιχτή ατμόσφαιρα. Επιπλέον, ένα ελαφρύ μπάνιο εξακολουθεί να φαίνεται μοντέρνο.

Τι είναι τα σωστά πλακάκια για να μην είναι μεγάλο μπάνιο;

Ο τρόπος με τον οποίο κανονίζετε τα κεραμίδια στο μπάνιο συχνά επηρεάζει το μπάνιο σας να εμφανίζεται μεγαλύτερο. Η τοποθέτηση του πλακιδίου οριζόντια είναι η καλύτερη επιλογή αν έχετε ένα στενό, επιμήκη μπάνιο. Εάν έχετε μια ρηχή τουαλέτα, μια ασφαλέστερη επιλογή για ένα χωρικό αποτέλεσμα είναι να τοποθετήσετε το πλακίδιο κατά μήκος. Αυτό το τέχνασμα επεκτείνεται επίσης στα κεραμίδια στον τοίχο. Ο χώρος φαίνεται υψηλότερος εάν βάζετε ένα επιμήκη πλακίδιο όρθιο στον τοίχο. Αυτό είναι ένα τέχνασμα για να μεγεθύνετε οπτικά μπάνιο. Το δωμάτιο γίνεται μεγαλύτερο καθώς το φέρνετε σε πλάτος. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε μεγάλα πλακίδια σε ένα μικρό μπάνιο για να δώσετε στο μπάνιο σας ένα χωρικό αποτέλεσμα. Παίρνετε λιγότερες αρθρώσεις στο μπάνιο σας με αυτόν τον τρόπο, γεγονός που κάνει το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερο.

Ο σχεδιασμός ενός μικροσκοπικού μπάνιου μπορεί να είναι προκλητική.

Ένα μικροσκοπικό μπάνιο μπορεί να είναι ένα από τα πιο δύσκολα μέρη για το σχεδιασμό, αλλά όταν γίνει σωστά, ολόκληρος ο χώρος μπορεί να φανεί φωτεινότερος και πιο ευρύχωρος από ό, τι πραγματικά είναι. Αντί να μεγιστοποιούν τον υπάρχοντα χώρο, αυτές οι μικροσκοπικές ιδέες μπάνιου αποδεικνύουν ότι τα ισχυρά χαρακτηριστικά σχεδιασμού μπορούν να εφαρμοστούν με επιτυχία σε ακόμη και στους μικρότερους χώρους.

Διατηρήστε μια ελαφριά και ευάερη παλέτα χρωμάτων.

Η χρήση ξύλου στο πάτωμα και η ματαιοδοξία δημιουργεί μια ευχάριστη και ειρηνική ατμόσφαιρα σε αυτό το μητροπολιτικό μπάνιο. Το απαλό μέντα-πράσινο χρώμα των τοίχων αντικατοπτρίζει το φυσικό φως που εισέρχεται μέσω των παραθύρων. Μια αίσθηση του χώρου δημιουργείται γύρω από την αυτόνομη μπανιέρα, η οποία συμπληρώνεται από τη χρήση ελαφρού υφάσματος κουρτίνας που επιτρέπει τη μεγαλύτερη ποσότητα φωτός να διεισδύσει στην περιοχή.

Τοίχος που αντικατοπτρίζει το φως

Εάν έχετε ένα μικρό μπάνιο, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε να αντικατοπτρίσετε ολόκληρο το τείχος του μικρού σας. Θα εκτελέσει την ίδια λειτουργία με ένα παράθυρο λόγω της αντανάκλασης του φωτός και του σχεδίου (καθώς και την ανοιχτή πόρτα). Για όσους πρέπει να βγουν από το σπίτι γρήγορα, μπορείτε να τοποθετήσετε έναν καθρέφτη πάνω από το νεροχύτη ή στην τουαλέτα.

Ενσωματώστε έναν αριθμό διαφορετικών καθρέφτη.

Εάν αντικατοπτρίζετε έναν ολόκληρο τοίχο δεν αποτελεί επιλογή στην περιοχή σας, μπορείτε απλά να προσθέσετε αρκετούς καθρέφτες σε έναν μόνο τοίχο για να πάρετε το αποτέλεσμα. Για όσους βρίσκουν την ιδέα να αντικατοπτρίζουν έναν πλήρη τοίχο πάρα πολύ συντριπτική, ίσως θελήσετε να πειραματιστείτε με την προσθήκη πρόσθετων καθρέφτη στον ίδιο τοίχο.

Επιλέξτε μια γυάλινη πόρτα ντους αντί για ένα μεταλλικό.

Εάν ξεκινάτε από το μηδέν με το μικροσκοπικό σχέδιο μπάνιου σας, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να καταργήσετε την κουρτίνα ντους εντελώς. Ειδικά αν έχετε περιορισμένο ποσό περιοχής για να αντιμετωπίσετε, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι η μπανιέρα έχει αρκετή ικανότητα για να φιλοξενήσει όλες τις ανέσεις σας.

Οπίσθιος φωτισμός ο καθρέφτης με κερί

Σύμφωνα με τον Δημιουργό του Σχεδιασμού, οι Sconces μπορεί να είναι μια "κομψή και σύγχρονη μέθοδος για την ενίσχυση του φωτός" εάν δεν έχετε αρκετό χώρο για sconces ή απλά θέλετε μια πιο μινιμαλιστική εμφάνιση.

Αναλάβει το ρόλο του πλακιδίου

Ο σχεδιαστής του νέου μπάνιου στη Νέα Υόρκη είναι οπαδός της χρήσης κεραμικών πλακιδίων δαπέδου στους τοίχους του μπάνιου, τα οποία έχει κάνει σε άλλα έργα. Συγκεκριμένα για τους μικροσκοπικούς τοίχους του μπάνιου, "θέλουμε να επιλέξουμε κεραμικά κεραμίδια που είναι μικρά", εξηγεί. Προτιμά επίσης να χρησιμοποιεί πλακάκια δαπέδου με ένα και τέσσερα και δύο με έξι δαπέδου, τα οποία είναι λιγότερο δαπανηρά από τα πλακάκια δαπέδου και μπορούν να εγκατασταθούν πιο γρήγορα.

Κρατήστε το πάτωμα χωρίς εμπόδια.

Με ένα βάθρο ή πλωτό νεροχύτη, μπορείτε να κρατήσετε το πάτωμα απαλλαγμένο από ακαταστασία και η προσθήκη πλωτής αποθήκευσης θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ό, τι χρειάζεστε. Μην χρησιμοποιείτε δοχεία ματαιοδοξίας ή αποθήκευσης για να αναλάβετε πολύτιμο χώρο δαπέδου εάν έχετε ένα μεγάλο ποσό διαθέσιμου χώρου για χρήση.

Τα πλακάκια μπάνιου πρέπει να επεκταθούν στο ντους.

Οι γραμμές που δεν έχουν σπάσει παρέχουν βάθος σε οποιαδήποτε περιοχή. Το αποτέλεσμα είναι μια συνεχής επιφάνεια που δίνει την εντύπωση ενός μεγαλύτερου χώρου σε όλο το δωμάτιο. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ιδέα στο μπάνιο σας τοποθετώντας το ίδιο κεραμίδι στο πάτωμα σας και στο ντους σας για να δώσετε την εντύπωση ότι έχετε μεγαλύτερο χώρο από ό, τι πραγματικά έχετε. Δοκιμάστε το στο σπίτι εγκαθιστώντας τα ίδια κεραμίδια στην τουαλέτα και τον νεροχύτη σας, αν θέλετε να είστε πιο περιπετειώδεις.

Βελτιώστε την ποιότητα των αξεσουάρ του μπάνιου σας.

Σχεδιαστής των εσωτερικών χώρων "Ο φωτισμός ενός δωματίου και τα μπανιέρα είναι παρόμοια με τα κοσμήματα που φοράει. Χρησιμοποιήστε τα για να προσθέσετε ένα άγγιγμα glitz και λάμψη στην περιοχή σας" λέει ένας εσωτερικός σχεδιαστής που βρίσκεται στην πόλη. Οι πετσέτες με σχέδια, τα παλαιά χαλιά και ο εκλεπτυσμένος φωτισμός είναι όλοι εξαιρετικοί τρόποι για να εισάγετε κάποια ατομικότητα στο σπίτι σας.

Των οποίων τα έπιπλα κάνουν το δωμάτιό σας μεγαλύτερο.

Τα έπιπλα στα πόδια είναι ένας άλλος τρόπος για να φτιάξετε το μπάνιο μεγαλύτερα. Αυτό κάνει το χώρο να αισθάνεται πολύ πιο ευρύχωρο. Αυτό κάνει το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερο στο μπάνιο από ό, τι πραγματικά είναι. Εδώ χρησιμοποιώντας επίσης γυαλιστερή επιφάνεια θα είναι καλύτερη λόγω της αντανάκλασης του φωτός.

Enlarged bathroom with windows and mirrors.

A spatial influence is also created by translucent materials such as glass. You can opt for a glass shower cage or glass shower door. It needs less space to do this. Mirror in a small bathroom creates a roomy effect. For example, a bathroom mirror with lighting may be put above the sink.

Less is better

Pay attention to the number of items you use to furnish your bathroom if you want to make your bathroom look larger. For bathroom products, the expression 'less is better' is true. If you would like to keep your hygiene on high level opt for smart toilet seat that could be installed on regular toilet. This will not take any additional space, but you will have bidet and water wash function all in one. To store your items, of course, space is needed. An easy way to put additional bathroom cabinets above the toilet, for example.

Main points about small bathroom design, what is the best way to design a tiny bathroom?

 • Ο σχεδιασμός ενός μικροσκοπικού μπάνιου μπορεί να είναι προκλητική.
 • Rather than just maximizing existing space, these tiny bathroom ideas demonstrate that strong design features can be successfully implemented in even the smallest of spaces.
 • A sense of space is created around the standalone tub, which is complemented by the use of lightweight curtain fabric that enables the most amount of light to penetrate the area.
 • a wall that reflects the light
 • If you have a little bathroom, you may want to try mirroring the whole wall of your small one.
 • It will perform the same function as a window because of the reflection of light and pattern (as well as the open door).
 • Choose a glass shower door instead of a metal one.
 • Take on the Role of Tile
 • The designer of the new bathroom in New York City is a fan of the use of ceramic floor tiles on the bathroom walls, which he has done in other projects.
 • Keep the floor free of obstructions.
 • With a pedestal or floating sink, you can keep the floor free of clutter, and adding floating storage will help you keep everything you need within reach.
 • Do not use a vanity or storage containers to take up valuable floor space if you have a large amount of available room to use.
 • Bathroom tiles should be extended into the shower.
 • Lines that are not broken provide depth to any area.
 • The result is a continuous surface that gives the impression of a bigger space across the room.
 • Use this idea in your bathroom by putting the same tile on your floor and in your shower to give the impression that you have a larger space than you really have.
 • Try it out at home by installing the same tiles on your toilet and sink, if you want to be more adventurous.
 • Improve the quality of your bathroom accessories.
 • Designer of interiors "A room's lighting and bath fixtures are similar to the jewels it wears.
 • Make use of them to add a touch of glitz and glitter to your area "says an interior designer located in the city.

Γραμμένο από
BrookPad ΟμάδαΠαλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση


Αφήστε ένα σχόλιο

Λάβετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους