Αναγέννηση του μπιντέ, που αναπτύχθηκε πριν από αιώνες αυξάνεται σε δημοτικότητα

μπιντές Ιστορικό του Μπιντετ Μύθοι Μπιντέτ ιαπωνική τουαλέτα έξυπνη τουαλέτα πλύνετε ή σκουπίστε

Πώς οι μπιντέδες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς και πώς μπορούν να βοηθήσουν στην καθημερινή υγιεινή.

Πόσο καιρό υπάρχει ο μπιντέ;

Πόσο καιρό υπάρχει ο μπιντέ;

 Τι ακριβώς είναι ένα μπιντέ;

Εδώ πρέπει να διαβάσετε για το παρελθόν του μπιντέ, από τους αρχαίους κάδους μέχρι το ασημένιο μπιντέ του Ναπολέοντα. Οι μπιντέδες, στην πιο βασική τους μορφή, είναι μικρές γλάστρες με νερό με ένα ειδικό κύπελλο έκχυσης. Κυμαίνονται από τα πιο βασικά έως εντελώς ρομποτικά εξαρτήματα καθισμάτων τουαλέτας με αυτοκαθαριζόμενη αντιμικροβιακή τεχνολογία και στόχο με λέιζερ. Μερικοί άνθρωποι απολαμβάνουν μπιντέ, και άλλοι τους περιφρονούν, αλλά ανεξάρτητα από τα συναισθήματά σας, θα πρέπει να είστε περίεργοι για το πού προέρχονται και ποιος ήταν ο πρώτος που χρησιμοποιήσουν. Ένα μπιντέ είναι ένα μπολ ή δοχείο που κάθεται για να πλύνει τα ανθρώπινα γεννητικά όργανα, το περίνεο, τους εσωτερικούς γλουτούς και τον πρωκτό. Η νέα έκδοση διαθέτει υδραυλική πηγή νερού καθώς και άνοιγμα αποστράγγισης. Χρησιμοποιείται μετά την αφόδευση, καθώς και κατά τη διάρκεια και κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να πλύνει τα πόδια, είτε με είτε χωρίς φόρτωση τους με το νερό. Σε πολλά ευρωπαϊκά έθνη, κάθε μπάνιο με λεκάνη τουαλέτας πρέπει να έχει μπιντέ. Αρχικά βρισκόταν στο διάδρομο, ανάμεσα στο δοχείο θαλάμου και το συζυγικό κρεβάτι, αλλά τώρα τοποθετείται στο μπάνιο, κοντά στο μπολ τουαλέτας.

·         Στην πιο βασική τους μορφή, οι μπιντέδες είναι μικρά δοχεία νερού με ένα μοναδικό κύπελλο έκχυσης.
·        Διαφέρουν από τα πιο θεμελιώδη έως πλήρως ρομποτικά εξαρτήματα καθισμάτων τουαλέτας με αυτοκαθαριζόμενη αντιβακτηριακή τεχνολογία και στόχους με λέιζερ.

Πού εμφανίστηκε για πρώτη φορά το μπιντέ;

Δεν έχει ο όρος "μπιντέ" ένα πολύ Ευρωπαϊκό δαχτυλίδι σε αυτό; Το επιχείρημα μεταξύ των επιστημόνων είναι αν οι Ιταλοί ή οι Γάλλοι εφευρέθηκαν η πρώτη συνήθως υιοθετημένη φανταχτερή συσκευή μπιντέ. Οι αριστοκρατικοί Γάλλοι θα μπορούσαν να πλένουν τα χέρια τους σε μια μπανιέρα από πορσελάνη με εξαιρετικό ένθετο και έργο τέχνης σε ένα περίτεχνο θρόνο μαόνι. Το ασημένιο μπιντέ του Ναπολέοντα Βοναπάρτη, το οποίο έφερε μαζί του για πολλά από τα ταξίδια του, ήταν ένα από τα πιο γνωστά μπιντέ στη σύγχρονη εποχή. "Μπιντέ "είναι ο γαλλικός όρος για" πόνυ." Αυτή η λέξη πιθανότατα επινοήθηκε ως ευφημισμός για τον τρόπο που κάποιος θα έτρεχε το φανταχτερό μπολ για να καθαρίσει τον εαυτό του. Τα πλούσια μέλη της γαλλικής κοινωνίας δεν ήταν εκεί για να "ξεπλύνουν τους αλήτες τους σε ένα μπολ," αλλά μάλλον να "επισκεφθείτε το Le Bidet" για να "επισκεφθείτε το Le bidet."Δεν ακούγεται πολύ καλύτερο; Δείτε ποιες χώρες έχουν τα πρώτα μπιντέ στη διαδραστική γκαλερί μας.

·         Οι αριστοκρατικοί Γάλλοι μπορούν να πλένουν τα χέρια τους σε μια μπανιέρα από πορσελάνη με περίπλοκο ένθετο και έργα τέχνης τοποθετημένα μέσα σε ένα περίτεχνο ξύλινο κάθισμα.
·         Η γαλλική λέξη για το " πόνυ "είναι" μπιντέ."
·         Αυτός ο όρος πιθανότατα προήλθε ως μεταφορά για τον τρόπο με τον οποίο κάποιος θα καθαριζόταν διασχίζοντας το φανταχτερό μπολ.

Πώς έγινε το μπιντέ τόσο δημοφιλές;

Ένας μέτριος Γάλλος τεχνίτης επίπλων εφευρέθηκε το πρώτο μπιντέ. Τώρα σχεδιάζονται και αναπτύσσονται σε όλο τον κόσμο. Άνθρωποι από τόσο μακριά όσο η Κίνα ήταν ενθουσιασμένοι για να αποκτήσουν τις νέες γαλλικές μόδες, αρώματα, και έπιπλα. Άλλοι είναι απλά φορητά όπλα ψεκασμού, ενώ άλλοι πυροδοτούν ένα μόνο ρεύμα νερού και έχουν πολλά στόμια. Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα πλήρως αυτοματοποιημένο μπιντέ με ρομποτικά στόμια καθαρισμού, αντιμικροβιακή τεχνολογία απολύμανσης και καπάκια ανίχνευσης κίνησης εάν είστε διατεθειμένοι να περάσετε ένα πολλά λεφτά. Πηγαίνει επίσης να δείξει ότι εάν αναπτύξετε ένα αξιοπρεπές κομμάτι τεχνολογίας, δεν υπάρχουν όρια στο πόσο μακριά μπορείτε να το μεταφέρετε.

·         Το πρώτο μπιντέ αναπτύχθηκε από έναν ταπεινό Γάλλο Εργάτη επίπλων.
·         Προς το παρόν σχεδιάζονται και δημιουργούνται σε όλο τον κόσμο.
·         Άνθρωποι από τόσο μακριά όσο η Κίνα ήταν πρόθυμοι να πάρουν τα χέρια τους στα τελευταία γαλλικά ρούχα, αρώματα, και έπιπλα.

Πώς εξελίχθηκε ο μπιντέ;

Ένα μπιντέ είναι ένα μπολ χαμηλής στάσης που τοποθετείται δίπλα στην τουαλέτα. Θερμαινόμενες καρέκλες, ανασυρόμενα πίδακα καθαρισμού, αυτόματοι αισθητήρες, αυτόματοι στεγνωτήρες και ακόμη και αποσμητικά περιλαμβάνονται τώρα σε νέα μπιντέ. Κάθε αισθητική μπάνιου και λίστα επιθυμιών καταναλωτών μπορεί να φιλοξενηθεί με μπιντέ. Σύμφωνα με μια δημοσίευση των New York Times, το πρώτο μπιντέ ήταν μια γαλλική καινοτομία που απορρίφθηκε από τους Άγγλους και το συναίσθημα εξαπλώθηκε γύρω από τη λίμνη μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το μπιντέ δεν ήταν ποτέ κοινό στις Ηνωμένες Πολιτείες δεδομένου ότι ήταν συνώνυμο με την ανηθικότητα. Οι Ιάπωνες εφευρέθηκαν το δεύτερο μπιντέ, το οποίο τώρα ονομάζεται το πιο κοινό μπιντέ στην Ιαπωνία. Τα περισσότερα μπάνια στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι αρκετά μεγάλα για να φιλοξενήσουν ένα επιπλέον μπιντέ. Στη δεκαετία του 1980, η ιαπωνική εταιρεία Toto ανασυσκευάστηκε το μπιντέ του Arnold Cohen ως συνδυασμό gadget τουαλέτας-μπιντέ. Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν μεγαλώσει με το μπιντέ θεωρούν ότι είναι ανθυγιεινό να το χάσετε, ενώ άλλοι που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ χαρτί φαίνεται να σκέφτονται παρόμοια. Κατασκευαστές όπως σε BrookPad αναπτύσσουν νέα μοντέλα μπιντέ ή ενσωματώνουν εξοπλισμό καθαρισμού κάτω πλευράς σε τουαλέτες. Η νέα στρατηγική μπορεί μόνο να βοηθήσει το μπιντέ να προσεγγίσει περισσότερους ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το μπιντέ εξακολουθεί να μην είναι συνήθως προσβάσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά κερδίζει δημοτικότητα σε άλλες χώρες όπως η Ιαπωνία, όπου χρησιμοποιείται σε περισσότερα από τα μισά νοικοκυριά.

Ποιες είναι οι πιο σημαντικές πτυχές της εξέλιξης του μπιντέ;

·         Ένα μπιντέ είναι μια μικρή λεκάνη που κάθεται δίπλα στην τουαλέτα.
·         Τα νέα μπιντέ έχουν τώρα θερμαινόμενα καθίσματα, ανασυρόμενα πίδακα καθαρισμού, αυτοματοποιημένους αισθητήρες, αυτοματοποιημένους στεγνωτήρες και ακόμη και αποσμητικά.
·         Το δεύτερο μπιντέ, το οποίο είναι σήμερα το πιο συχνό μπιντέ στην Ιαπωνία, δημιουργήθηκε από τους Ιάπωνες.
·         Τα περισσότερα μπάνια στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι πολύ μικρά για να επιτρέψουν ένα δεύτερο μπιντέ.

Ποιες είναι οι προοπτικές για μπιντέ και τουαλέτες;

Τα έξυπνα δεδομένα μπορούν να παρακολουθούν την ασθένεια, τα πρότυπα ύπνου και τη χρήση ναρκωτικών εκτός από την καρδιακή δραστηριότητα και την άσκηση. Έξυπνες τουαλέτες, σύμφωνα με επιχειρηματίες όπως BrookPad, θα φέρει επανάσταση στην προσωπική ευημερία καθιστώντας τα φάρμακα ακριβείας πιο προσιτά και προσιτά στους πελάτες. Σίγουρα χρησιμοποιήσατε επίσης τον όρο "μηχανική μάθηση."Η τουαλέτα μπορεί να είναι μια πλούσια πηγή δεδομένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση των εξετάσεων υγείας και να σας ειδοποιήσουν όταν κάτι είναι λανθασμένο. Χρησιμοποιώντας δεδομένα εκπαίδευσης και αλγόριθμους μηχανικής μάθησης, μπορούν να αναπτυχθούν μαθηματικά μοντέλα για την απόδοση προβλέψεων. Η γαστρεντερική μικροβιοτική, η οποία επηρεάζεται από την τροφή και τη διατροφική κατάσταση, έχει μια επίδραση στην ικανότητα του σώματος να λειτουργεί σωστά. Το ταξίδι για να γίνει αναλυτής κοπράνων δεν είναι καλά ταξίδεψε, αλλά η ανάλυση των ανθρώπινων αποβλήτων μπορεί να αποφέρει πρωτοποριακά αποτελέσματα για την υγεία. Οι άνθρωποι αναλαμβάνουν επίσης το ρόλο των διαχειριστών υγείας από μόνοι τους. Ο Τότο εφηύρε το "έξυπνο μπάνιο" τη δεκαετία του 1980, με συσκευές που θα σας ζεσταίνουν και θα σας καθαρίζουν στην τουαλέτα με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου. Το μέλλον του τομέα της υγείας είναι ένα έξυπνο μπάνιο που σαρώνει βιομετρικά στοιχεία. Η έρευνα των ούρων θα αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση του καφέ και πόσο συχνά ασκούμε. Οι έξυπνες τουαλέτες χρησιμοποιούνται από μικρό αριθμό ιδιωτών, καθώς και από ιατρικά ιδρύματα όπως κλινικές και εγκαταστάσεις διαβίωσης υψηλού επιπέδου. BrookPad Το εργαστήριο είναι σε θέση να φέρει έξυπνες τουαλέτες στον τομέα των καταναλωτών σε σχεδόν λειτουργική κατάσταση. Χρησιμοποιώντας έναν λιγότερο δαπανηρό αισθητήρα και μια εξελιγμένη συσκευή επεξεργασίας δεδομένων, είναι δυνατόν να έχουμε επαρκείς λεπτομέρειες για να παρακολουθούμε τι συμβαίνει σε ένα ανθρώπινο πεπτικό σύστημα. Περισσότερες μελέτες σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις της αξιοποίησης αυτής της τεχνολογίας θα παρέχουν στους πολίτες περισσότερες γνώσεις και θα τους βοηθήσουν να κάνουν επιλογές στο εγγύς μέλλον.

Ποιες είναι οι καλύτερες προοπτικές μπιντέ και τουαλέτας;

·         Εκτός από την καρδιακή δραστηριότητα και την άσκηση, τα έξυπνα δεδομένα μπορούν να παρακολουθήσουν ασθένειες, συνήθειες ύπνου και χρήση φαρμάκων.
·         Σύμφωνα με επιχειρήσεις όπως BrookPad, οι έξυπνες τουαλέτες θα μεταμορφώσουν την προσωπική υγεία καθιστώντας τα φάρμακα ακριβείας πιο προσιτά και φθηνά στους χρήστες.
·         Χρησιμοποιήσατε επίσης τη φράση "μηχανική μάθηση."
·         Η τουαλέτα μπορεί να είναι μια πολύτιμη πηγή δεδομένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση των δοκιμών υγείας και να σας ειδοποιήσουν όταν κάτι είναι λάθος.
·         Για να γίνουν προβλέψεις, τα μαθηματικά μοντέλα μπορούν να κατασκευαστούν χρησιμοποιώντας δεδομένα εκπαίδευσης και τεχνικές μηχανικής μάθησης.

Καθαρίζετε τα χέρια σας μετά τη χρήση του μπιντέ;

Είναι εύκολο να καθαριστεί μετά τη χρήση μπιντέ. Σκουπίστε ή χτυπήστε απαλά τις υγρές περιοχές για να απορροφήσετε την περίσσεια νερού. Λάβετε υπόψη ότι η περιοχή είναι ήδη καθαρή.ένα απλό σκουπίστε ή χτυπήστε πρέπει αρκετά. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε χαρτί υγείας ή πετσέτα, που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήδη στις τουαλέτες τους. Οι μπιντέδες ανώτερης ποιότητας θα καθαρίσουν το πίσω μέρος σας καλύτερα από οποιοδήποτε ποσό σκουπίσματος. Σκουπίστε ή χτυπήστε απαλά τις υγρές περιοχές για να απορροφήσετε την περίσσεια νερού. Το πλύσιμο της πλάτης σας είναι παρόμοιο με τον καθαρισμό ενός ποδηλάτου βουνού - ή σχεδόν οτιδήποτε άλλο. Είναι επίσης πιθανό ότι το μπιντέ που χρησιμοποιείτε δεν είναι πολύ καλό. Καταλαβαίνουν τι χρειάζεται για να δημιουργήσει ένα προϊόν που κάνει τη δουλειά του καλά. Από premium τουαλέτες μπιντέ με αυτο-αυξανόμενα καπάκια έως πιο οικονομικά καθίσματα μπιντέ και αξεσουάρ μπιντέ, έχουμε κάτι για όλους.

  • Λάβετε υπόψη ότι η περιοχή είναι ήδη καθαρή.ένα απλό σκουπίστε ή χτυπήστε πρέπει αρκετά.
  • Οι μπιντέδες ανώτερης ποιότητας θα καθαρίσουν το πίσω μέρος σας καλύτερα από οποιοδήποτε ποσό σκουπίσματος.

ψάχνετε για διεθνή διανομέα

Ποια είναι η παγκόσμια δημοτικότητα των μπιντέ;

Ποιο έθνος έχει τα περισσότερα μπιντέ;

Σύμφωνα με μια γαλλική δημοσκόπηση του 1995, η Ιταλία είναι το έθνος όπου οι μπιντέδες χρησιμοποιούνται περισσότερο (97%) ακολουθούμενη από την Πορτογαλία (92%) και τη Γαλλία (85%). (42 τοις εκατό). Στην Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ιαπωνία, την Αργεντινή και τη Βενεζουέλα, τα μπιντέ είναι αρκετά συνηθισμένα. Το μπιντέ ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1600 και χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του σώματος μετά τη μετάβαση στην τουαλέτα, σύμφωνα με τον Ατλαντικό. Ογδόντα τοις εκατό μπιντέ είναι πλέον κοινά στο 80 τοις εκατό των λουτρών του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Νότιας Αμερικής, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας.

Είναι δυνατή η εγκατάσταση μπιντέ σε τουαλέτα χωρίς δεξαμενή;

Σε τουαλέτες χωρίς δεξαμενή, μπορούν να τοποθετηθούν μπιντέ. Η σύνδεση με τις βαλβίδες παροχής νερού κάτω από το νεροχύτη του μπάνιου είναι δυνατή με τη χρήση ειδικών κιτ μετατροπής. Διατίθενται επίσης προσαρμογείς που συνδέουν τον εύκαμπτο σωλήνα τροφοδοσίας απευθείας στη βρύση. Σε τουαλέτες χωρίς δεξαμενή, μπορούν να τοποθετηθούν μπιντέ. Η σύνδεση με τις βαλβίδες παροχής νερού κάτω από το νεροχύτη του μπάνιου είναι δυνατή με τη χρήση ειδικών κιτ μετατροπής. Διατίθενται προσαρμογείς που συνδέουν τον εύκαμπτο σωλήνα τροφοδοσίας απευθείας στη βρύση. Είναι σχεδόν δύσκολο να αναπτυχθεί ένα μπιντέ που λειτουργεί με κάθε είδους τουαλέτα. Η πλειοψηφία των κατασκευαστών μπιντέ λένε ότι τα προϊόντα τους είναι συμβατά με όλες τις τουαλέτες.

  • Η σύνδεση με τις βαλβίδες παροχής νερού κάτω από το νεροχύτη του μπάνιου είναι δυνατή με τη χρήση ειδικών κιτ μετατροπής.
  • Διατίθενται επίσης προσαρμογείς που συνδέουν τον εύκαμπτο σωλήνα τροφοδοσίας απευθείας στη βρύση.

Γιατί δεν έχουμε μπιντέ στην Αμερική;

Λοιπόν, γιατί δεν έχει πιάσει το μπιντέ στην Αμερική; Τα μπάνια στις Ηνωμένες Πολιτείες, από την άλλη πλευρά, δεν είναι πραγματικά σχεδιασμένα για μπιντέ. Τα εξαρτήματα Bidet δεν είναι δυνατά λόγω έλλειψης χώρου ή επιπλέον σωληνώσεων. Ο κύριος λόγος που δεν έχει απογειωθεί είναι λόγω της συνήθειας. Τα μπιντέ χρησιμοποιούνται για να καθαρίσουν τον εαυτό τους μετά τη χρήση της τουαλέτας στη Δυτική Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Επειδή η διασκέδαση ενός πόνυ είναι ανάλογο με τη χρήση ενός μπιντέ, ο όρος bidet σημαίνει κυριολεκτικά "πόνυ" ή "μικρό άλογο" στα γαλλικά. Το πρώτο μπιντέ εφευρέθηκε στη δεκαετία του 1700 στη Γαλλία, αν και οι άνθρωποι είχαν πλένουν με νερό για χρόνια πριν από αυτό. Οι μπιντέδες εξακολουθούν να έχουν μια τρομερή χροιά στην Αμερική, διότι με τη σχέση τους με τη σεξουαλική εργασία σε ευρωπαϊκούς οίκους ανίχνευσης κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Ο κύριος λόγος που δεν έχει απογειωθεί οφείλεται στη συνήθεια. Οι περισσότεροι Αμερικανοί έχουν μεγαλώσει χρησιμοποιώντας χαρτί υγείας και πολλοί δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει μια άλλη μέθοδος για να παραμείνει καθαρή. Το μπιντέ καταναλώνει μόνο το ένα όγδοο ενός γαλόνι νερού, αλλά ένα μόνο ρολό χαρτιού τουαλέτας απαιτεί λίγα γαλόνια. Κατά μέσο όρο, οι Αμερικανοί ξοδεύουν πολύ το χρόνο σε χαρτί υγείας και καταναλώνουν περίπου εκατομμύρια ρολά κάθε μέρα. Η επένδυση σε κάθισμα μπιντέ ή συνημμένο μπιντέ μπορεί να μειώσει τη χρήση χαρτιού τουαλέτας κατά 75%. Το νερό που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του πίσω άκρου σας, όπως το νερό στο νεροχύτη σας, είναι το νερό της βρύσης.

  • Λόγω έλλειψης χώρου ή επιπλέον υδραυλικών εγκαταστάσεων, τα εξαρτήματα του μπιντέ δεν είναι εφικτά.
  • Στη Δυτική Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία, οι μπιντέτες χρησιμοποιούνται για να καθαρίσουν τον εαυτό τους μετά τη χρήση της τουαλέτας.
  • Οι περισσότεροι άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μεγαλώσει χρησιμοποιώντας χαρτί υγείας και δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει ένας άλλος τρόπος να παραμείνετε καθαροί.

Ποιος είναι ο σκοπός ενός πλυσίματος στην τουαλέτα;

Το Washlet (Woshuretto) είναι ένα εμπορικό σήμα του Toto, ιαπωνικού κατασκευαστή τουαλέτας. Αναφέρεται σε μια σειρά από καθίσματα τουαλέτας καθαρισμού που διαθέτουν μια λειτουργία ψεκασμού νερού για τα γεννητικά όργανα και την πρωκτική καθαριότητα. Το Washlet είναι ένα ηλεκτρικό μπιντέ που συχνά παρατηρείται στις ιαπωνικές τουαλέτες.

Είναι διαθέσιμο το χαρτί υγείας στις ιαπωνικές τουαλέτες;

Για να παρέχει τη μέγιστη άνεση για όλους τους επισκέπτες στην Ιαπωνία, σχεδόν όλα τα μπάνια διατηρούνται προσεκτικά και διατηρούνται πεντακάθαρα καθαρά. Οι τουαλέτες είναι γενικά ελεύθερες στη χρήση και το χαρτί υγείας είναι πάντα διαθέσιμο. Σχεδόν κάθε τουαλέτα στην Ιαπωνία είναι καλά διατηρημένη και άψογα καθαρή. Οι τουαλέτες είναι πάντα ανοιχτές και το χαρτί υγείας είναι πάντα διαθέσιμο. Ακόμη και τα άτομα που έχουν τουαλέτες με μπιντέ και χαρακτηριστικά Washlet χρησιμοποιούν χαρτί υγείας στην Ιαπωνία. Μετά τη χρήση, το χαρτί υγείας στην Ιαπωνία ρίχνεται κατευθείαν στην τουαλέτα.

Ποια είναι η τιμή μιας τουαλέτας μπιντέ;

Bidet, Standard (παραδοσιακό): Απλά μια λεκάνη που τοποθετείται στο δάπεδο με αποχέτευση και μια βρύση που είναι συνδεδεμένη με το καυτό και κρύο νερό του σπιτιού σας, είναι βασικά από το σχεδιασμό. Ανάλογα με το εμπορικό σήμα, μπορεί να κοστίζουν οπουδήποτε από $ 200 έως $ 600 ή περισσότερο. Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε το δωμάτιο ή την τεχνογνωσία για να βάλετε ένα μέσα. Αφού χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα, ένα μπιντέ είναι μια συσκευή μπάνιου που καθαρίζει τις περιοχές σας. Είναι αρκετά δημοφιλείς στην Ευρώπη, αν και εξακολουθούν να είναι ασυνήθιστα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις σχετικά με το γιατί το μπιντέ δεν πιάστηκε ποτέ στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Γραμμένο από
BrookPad ΟμάδαΠαλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση


Αφήστε ένα σχόλιο

Λάβετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους