Is Vitra a well-known producer of bathroom fixtures?

τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου μπιντές τουαλέτα τουαλέτα Βίτρα

Check to see whether Vitra is a well-known bathroom manufacturer.

Vitra bathroom

Is Vitra a well-known bathroom fixture maker?

VitrA, a Turkish business established after WWII, has a history of overcoming adversity. The Essentials collection is offered as a practical alternative for anybody wanting to establish a fresh, modern living space without going over budget. The Designer collection focuses on clean lines, product performance, and a sense of balance. Η Vitra είναι ένας τουρκικός κατασκευαστής αξεσουάρ μπάνιου. Συνεργάζονται στενά με σχεδιαστές από όλο τον κόσμο για να φέρουν μόνο προϊόντα που είναι περήφανοι για την αγορά.

The business has won many awards, including reddot, iF, and Elle Décor. A Pledge To The Future seeks to increase awareness about their environmental initiatives. Το T4 βασίζεται στην κληρονομιά σχεδίασης της Vitra για μια συνεκτική, όμορφη και πλούσια συλλογή μεσογειακών. Το T4 είναι ένα σύνολο υγειονομικών ειδών και Brassware που προορίζονται να χρησιμοποιηθούν μαζί. Η σειρά προϊόντων του M-Whole Range ακτινοβολεί μια πραγματική σκανδιναβική κομψότητα που είναι ήρεμη, γαλήνια και συλλέγεται.

VitrA is a leader in bathroom product design. Memoria, a Designer brand, utilizes cutting-edge manufacturing techniques to create amazing new products. The Memoria series has crisp, ultra-thin edges that match the rest of the collection. Nest is a sensible option for a family home, as well as a guest house or bed & breakfast. VitrA has almost a decade of design expertise.

The company's newest collection is a well-balanced mix of bathroom accessories and wood furniture. The Shift furniture is offered in four color schemes, each with its own tone and character. Η Waterjewels, μια ναυαρχίδα εμπορικού σήματος Vitra Designer Products, ξεχωρίζει από το πλήθος. A square construction may be used to produce beautiful and modest ceramic pottery. Largest bathroom maker in the world, VitrA

Pentagon Design, NOA, and French design expert Christophe Pillet have all worked with the business. VitrA offers a broad variety of potty choices, from commercial solutions for professional settings to budget-friendly toilet options. A framework of excellent, better, greatest products. VitrA Rimex is the most modern bathroom engineering innovation accessible today. The rimless toilet bowl technology eliminates the need for a rim in the bowl when the toilet is running.

The VitrA Fresh is discreetly hidden in the rear of the seat. Each flush delivers the precise amount of liquid required. This keeps your toilet clean and fresh for longer. VitrA is a renowned global leader in the bathroom sector. Οι επιλογές τους για τα παραδοσιακά, όμορφα και εξαιρετικά περιζήτητα προϊόντα μπάνιου μπορεί να σας βοηθήσουν να επιτύχετε την εμφάνιση του μπάνιου που θέλετε.

Το S20 από την περιοχή Vitra Essentials δείχνει το εξαιρετικό μάτι της εταιρείας για συμπληρωματικές μορφές και σχέδια. Rim-basic ex's Integra back to wall floor standing pan is lovely. Μια δεκαετή εγγύηση έναντι των παραγωγικών ελαττωμάτων προστατεύει τη σειρά των αγαθών S50 της Vitra. Τα κομμάτια της συλλογής Zentrum είναι χωρίς ακρίβεια και στερούνται παγίδων σκόνης, αφήνοντας το σχήμα και την ομορφιά τους να λάμψουν. Prices have been maintained low to appeal to those looking to repair or remodel their houses while staying within their budget. A 'one of the most costly pieces of jewelery ever produced'.

What are the advantages of VitrA?

A illustrious previous life. Vitra is a Turkish company that was founded during World War II and has a history of triumphing in the face of hardship. Vitra products may be found all over the globe, in home, public, and commercial settings, as the company continues to establish itself as a worldwide brand. This collection combines together their most popular lines, which have been presented in an open and contemporary manner.

VitrA of Good Quality at a Reasonable Price?

Η συλλογή Essentials της Vitra, η οποία στοχεύει στο πιο φθηνό τέλος της αγοράς, παρουσιάζεται ως μια ρεαλιστική επιλογή για οποιονδήποτε επιδιώκει να δημιουργήσει ένα νέο, σύγχρονο περιβάλλον διαβίωσης χωρίς να ξεπεράσει τον προϋπολογισμό. Παρουσιάζεται σε επαγγελματικά τελειώματα σε προσιτά σημεία τιμών, η Vitra Basics είναι μια συλλογή από σειρές που προσφέρει τα βασικά στοιχεία για την καθημερινή ζωή με κομψό και λειτουργικό τρόπο. Χρησιμοποιώντας αυτά τα κομμάτια, τα οποία προορίζονται να λειτουργήσουν μαζί, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να συντονίζετε τα πράγματα μέσα σε ένα χώρο ή από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Ποια είναι η μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα της Vitra;

Όταν πρόκειται για περιβαλλοντική ευθύνη, η Vitra λαμβάνει μια περιβαλλοντικά συνειδητή προσέγγιση σε κάθε βήμα της διαδικασίας, από την ελαχιστοποίηση των αποβλήτων κατά τη διάρκεια της παραγωγής μέχρι το σχεδιασμό προϊόντων με χαμηλότερη επίδραση άνθρακα και νερού. Είναι δυνατόν να μειωθούν τα λειτουργικά έξοδα χρησιμοποιώντας τεχνολογίες διατήρησης του νερού. Όταν η λογική τιμή προστίθεται στην εξίσωση, κάθε στοιχείο γίνεται μια σοφή επένδυση έναντι των μελλοντικών εξόδων.

Είναι μια περίπτωση σύγχρονης πολυτέλειας;

Η συλλογή Designer Vitra αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα της σύγχρονης πολυτέλειας. Ο σχεδιαστής της Vitra χαρακτηρίζεται από το άνοιγμα και την επίκεντρο του χρήστη, με έμφαση στις καθαρές γραμμές, στην απόδοση του προϊόντος και στο αίσθημα ισορροπίας. Το μπάνιο που ενσωματώνει τα προϊόντα σχεδιαστή Vitra μετατρέπεται σε τόπο φωτός και άνεσης και η σχέση μεταξύ αντικειμένου, χώρου και χρήστη μεταφέρεται σε αρμονία.

Οι σχεδιαστές παγκόσμιας κλάσης της Vitra είναι υπεύθυνοι για αυτό;

Επειδή είναι η πιο αναγνωρίσιμη μάρκα για τη Vitra, η συλλογή σχεδιαστών είναι φυσικά χτισμένη στη σύνδεση της εταιρείας με τους σχεδιαστές. Η Vitra Designer διατηρεί τη συνάφεια και τη φρεσκάδα του, χρησιμοποιώντας σύγχρονους σχεδιαστές από διάφορους κλάδους, καθώς και καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες, για την ανάπτυξη νέων σειρών. Αυτές οι συλλογές περιλαμβάνουν προϊόντα από βραβευμένους σχεδιαστές όπως η Alejandro Aravena και η Michel Charlot, καθώς και προϊόντα από αναδυόμενους σχεδιαστές. Η Vitra δεσμεύεται επίσης να αναδημιουργήσει διάσημα αντικείμενα από το παρελθόν, όπως η καρέκλα από τη δεκαετία του 1960. Μέσα από την επανέκδοση των ιστορικών αντικειμένων από σχεδιαστές όπως ο Jean Prouve και ο George Nelson, το σύγχρονο εσωτερικό μπορεί να επωφεληθεί από τις συνεισφορές αυτών των πρωτοπόρων σχεδιασμού του εικοστού αιώνα.

Ποια είναι η ιστορία της Vitra;

Η Vitra είναι μια τουρκική εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει αξεσουάρ μπάνιου. Η Vitra, με τη μία ή την άλλη μορφή, μπορεί να εντοπίσει την προέλευσή της πίσω στις αρχές του εικοστού αιώνα. Ήταν πραγματικά κατασκευαστικά προϊόντα κολύμβησης και αρώματος για τον διάσημο τουρκικό φαρμακοποιό üleyman Ferit Eczacibaşi, ο οποίος ήταν η έμπνευση για την έναρξη της εταιρείας. Μετά από αρκετά χρόνια με επιτυχία σε μια ακμάζουσα εταιρεία φαρμάκων, η οικογένεια Eczacibaşi αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές τους ανοίγοντας το πρώτο κεραμικό εργοστάσιό τους το 1958. Ο όρος Vitra προέρχεται από τις λέξεις υαλοποίησης και υαλοποιημένο προϊόν, το οποίο αναφέρεται σε ένα κεραμικό προϊόν που έχει τη σκληρότητα Και η λάμψη του γυαλιού, που είναι τελικά κεραμικό. Η Vitra δεν πρέπει να συγχέεται με την ελβετική εταιρεία σχεδιασμού με το ίδιο όνομα, η οποία εδρεύει στη Ζυρίχη. Η Vitra είναι κατασκευαστής μπάνιου που χρησιμοποιεί ένα κεφάλαιο V και A, ενώ ο Ελβετής σχεδιαστής χρησιμοποιεί μόνο χαμηλότερα γράμματα: Vitra. Αυτό μπορεί να είναι παραπλανητικό για μερικούς ανθρώπους.

Ποιο είναι το σημείο αγοράς Vitra;

Όταν πρόκειται να φέρει ένα προϊόν στην αγορά, η Vitra παίρνει μεγάλη προσοχή και σκέψη. Είναι αφιερωμένα στην προσέλκυση αγαθών μόνο για τα αγαθά που μπορούν να είναι περήφανοι και για να το κάνουν αυτό, συνεργάζονται στενά με τους παγκόσμιους σχεδιαστές. Με την κατάλληλη ομάδα σχεδιασμού, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί η Vitra έχει λάβει πολλές τιμές και βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Reddot Design, του βραβείου Good Design, του βραβείου σχεδιασμού προϊόντων IF και του βραβείου Elle Décor. Είναι βέβαιο ότι όταν αγοράζετε ένα προϊόν Vitra, θα πάρετε κάτι που έχει εξεταστεί διεξοδικά και θα φανεί όμορφο στο σπίτι σας. Ενώ η αισθητική και η μηχανική είναι ζωτικής σημασίας, η βιωσιμότητα της επιχείρησης είναι επίσης κρίσιμης σημασίας, την οποία η Vitra παίρνει πολύ σοβαρά όπως φαίνεται από την μπλε ζωή τους: μια υπόσχεση για τη μελλοντική εκστρατεία. Ως επιχείρηση, επενδύουν πάντα και εξευγενίζουν τις διαδικασίες τους, προκειμένου να μειώσουν τα απόβλητα που παράγονται από τον κατασκευαστή και είναι αφιερωμένα στη συνέχιση της βελτίωσης σε αυτό όσο το δυνατόν περισσότερο.

Από πού προέρχεται η Vitra;

Ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές μπάνιου στον κόσμο, η Vitra είναι εξοπλισμένη με τον πιο ενημερωμένο εξοπλισμό παραγωγής μπάνιου και ένα ιστορικό εμπειρίας που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1970. Συνολικά 5 εκατομμύρια κομμάτια υγιεινής, 3 εκατομμύρια λεκάνες, 2,5 εκατομμύρια αξεσουάρ και 20 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα πλακιδίων παράγονται στην εγκατάσταση Bozüyük κάθε χρόνο. Παρόλο που η επιχείρηση έχει την έδρα της στην Τουρκία, η πλειοψηφία των αγαθών της κατασκευάζεται στην Ευρώπη.

Σε τι είναι ο σχεδιαστής Vitra T4;

Η ανωτερότητα του Τ4 είναι αμέσως εμφανής. Το T4 βασίζεται στην ιστορία του ανατολικού σχεδιασμού της Vitra για να προσφέρει μια συνεκτική, κομψή, πολυτελή γραμμή στο μεσογειακό στυλ. Το T4 είναι προϊόν μιας από τις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου στο σχεδιασμό και την παραγωγή του μπάνιου. Το T4 είναι ένα πλήρες σύνολο κομματιών υγειονομικής περίθαλψης και ορείχαλκου που προορίζονται να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό μεταξύ τους. Οι λεκάνες είναι διαθέσιμες σε μια ποικιλία διαμορφώσεων, συμπεριλαμβανομένων των τοίχων, του πάγκου και του ημι-δρομολόγησης, για να παρέχουν μέγιστη ευελιξία στην εφαρμογή. Υπάρχουν πολλές επιλογές μεγέθους διαθέσιμες για ευκολία εγκατάστασης, που κυμαίνονται από το μεγάλο κύριο μπάνιο μέχρι το μικρό χώρο του μανδύα. Παρουσιάζοντας τον εαυτό τους με καθαρό και ξεκάθαρο τρόπο, οι λεκάνες Τ4 και ο υγιεινός εξοπλισμός μπορούν να συνδυαστούν με μια ποικιλία χρωμάτων και κατασκευαστικών υλικών, που κυμαίνονται από γυαλί έως ξύλο έως ορυκτά. Το T4 Brassware δημιουργήθηκε με το κεραμικό σκεύος στο μυαλό και έχει σκοπό να είναι ένα συμπληρωματικό κομμάτι. Οι αναμίκτες είναι κομψοί και εξορθολογισμένοι και είναι διαθέσιμοι με συμβατικές ή αποκοπές, οι τελευταίες από τις οποίες παράγουν ένα δροσερό αποτέλεσμα καταρράκτη όταν ενεργοποιούνται. Όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό μεταξύ τους, τα κομμάτια T4 δημιουργούν ένα αίσθημα αρμονίας και γαλήνης, τα οποία είναι και τα δύο επιθυμητά χαρακτηριστικά στο μπάνιο, το οποίο είναι ένα καταφύγιο ειρήνης και χαλάρωσης.

Ποιος είναι ο σχεδιαστής M-line Vitra;

Η γραμμή M αποπνέει ένα πραγματικό αίσθημα σκανδιναβικής κομψότητας σε ολόκληρη τη σειρά προϊόντων της, η οποία είναι δροσερή, ήσυχη και συλλέγεται. Τα συστατικά της γραμμής V Vitra M-line σχεδιάζονται με απλό αλλά ευχάριστα ανοιχτό τρόπο και είναι συμβατά με μια ευρεία ποικιλία σύγχρονων εσωτερικών τελειωμάτων. Η M-line έχει τα διαπιστευτήρια της μόδας για να το κάνει στο σύγχρονο περιβάλλον διαβίωσης, καθώς είναι ικανό να εναρμονιστεί με πέτρα, γυαλί, μέταλλο ή ξύλο. Μια βασική τετραγωνική μορφή χρησιμοποιείται για τη δημιουργία των υγειονομικών ειδών και των λεκανών στη σειρά M-line, οι οποίες στη συνέχεια μαλακώνονται με στρογγυλεμένες γωνίες και απαλά κουλουριασμένα κύπελλα. Η σειρά M-line έχει έναν ξεχωριστό αέρα καθαριότητας και αποχέτευσης γι 'αυτό. Σε αυτή τη συλλογή έρχεται το m-line freestanding washbasin, ένα ισχυρό κομμάτι δήλωσης που είναι ένα μοντέλο της Continental Chic στο καλύτερο του. Αυτή η μονάδα είναι ψηλή και διακριτική, και είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι της Continental Chic. Η γραμμή M είναι μια συνεκτική ομάδα ατόμων που λειτουργούν ως μονάδα. Οι λεκάνες που είναι υποβρύχια, πάγκο ή τοίχο που κρέμονται όλα παρέχουν μια ευρύχωρη και προσιτή περιοχή στην οποία να πλένουν, ενώ ο σύγχρονος τοίχος κρεμασμένος ή στενής συζευγμένης τουαλέτας είναι τόσο ευχάριστες όσο και ενεργειακά αποδοτικές.

Έχετε πληροφορίες για τα απομνημονεύματα του Vitra Designer;

Η Vitra, ως ένας από τους πρωτοπόρους της βιομηχανίας στο σχεδιασμό προϊόντων μπάνιου, είναι κύριος όταν πρόκειται να πάρει τα τρέχοντα πράγματα και να χρησιμοποιήσει την εφευρετικότητα και τη φαντασία τους για να δημιουργήσει κάτι νέο και ενδιαφέρον. Έχουν κάνει αυτό πολλές φορές. Η γραμμή Memoria, μέρος της συλλογής σχεδιαστών τους, δεν αποτελεί εξαίρεση, χρησιμοποιώντας μεθόδους παραγωγής αιχμής για να παράγει εκπληκτικά όμορφα νέα αντικείμενα. Κάθε λεκάνη στη συλλογή Memoria είναι κατασκευασμένη με απότομη, εξαιρετικά λεπτή άκρη για να συμπληρώσει την υπόλοιπη συλλογή. Χρησιμοποιώντας μεθόδους αιχμής και υλικά, αυτές οι λεκάνες είναι ουσιαστικά έργα τέχνης από μόνα τους, προκαλώντας ένα αίσθημα αίσθησης και ισορροπίας στο περιβάλλον τους. Τα μνημόνια ορίζονται από την ικανότητά της να βρει δύναμη ακόμη και στις λεπτότερες επιφάνειες. Το Memoria είναι μια συλλογή βασικών πολυγωνικών σχεδίων που είναι τόσο ελκυστικά όσο και λειτουργικά σε ένα σύγχρονο, μινιμαλιστικό περιβάλλον. Το Memoria είναι μια νέα και φιλόξενη συλλογή που έχει ίχνη σύγχρονης σκανδιναβικής αίσθηση στο σχεδιασμό της. Τοποθετημένο στον πάγκο, το ουδέτερο σχήμα χρώματος μπορεί εύκολα να ταιριάζει με μια ποικιλία υλικών όπως ξύλο, ορυκτό ή μέταλλο. Λάβετε υπόψη ότι δεν έρχονται με τρύπες βρύσης και θα χρειαστούν ένα μίξερ ανεξάρτητου ή τοίχου που είναι συμβατό μαζί τους.

Σε τι είναι ο σχεδιαστής Vitra που φωλιάζει όλα;

Η σειρά Nest από το Vitra Designer Ranges είναι μια ζεστή και κομψή προσθήκη σε οποιοδήποτε σπίτι που επιδιώκει μια σπιτική ποιότητα για να συμπληρώσει το περιβάλλον του. Η Nest είναι μια πρακτική επιλογή όχι μόνο για το οικογενειακό σπίτι, αλλά και για έναν ξενώνα ή ένα κρεβάτι και πρωινό που θέλει να απεικονίσει μια φιλική ατμόσφαιρα στους καλεσμένους και τους επισκέπτες της. Αυτή η συλλογή επίπλων, η οποία περιλαμβάνει μια ποικιλόμορφη ποικιλία προϊόντων και χρήσεων, περιλαμβάνει μονάδες υγιεινής, αποθήκευσης και καθρέφτη που έχουν σχεδιαστεί για να συνεργάζονται αρμονικά. Τα ξύλινα κομμάτια επίπλων είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία χρωμάτων, επιτρέποντάς σας να τα ταιριάζουν εύκολα με τις δικές σας προτιμήσεις και τη γύρω διακόσμηση. Επιλέξτε από τους κομψούς τόνους ανθρακίτη, γκρίζο φυσικό ξύλο, υψηλό γυαλιστερό ξύλο ή κυμαινόμενο φυσικό ξύλο για να πάρετε την επιθυμητή εμφάνιση. Ο εξοπλισμός υγιεινής περιλαμβάνει σουίτες τουαλέτας που είναι τόσο λειτουργικές όσο και σύγχρονες, καθώς και μια σουίτα bidet που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί άψογα με το υπόλοιπο μπάνιο. Η Nest διαθέτει επίσης ένα παιδί ως μια προσεκτική χειρονομία στο οικογενειακό σπίτι, επιτρέποντας σε όλη την οικογένεια να χρησιμοποιεί τις μονάδες ματαιοδοξίας και τις λεκάνες με πλήρη άνεση.

Υπάρχουν περισσότερες επιλογές σχεδιαστή Vitra;

Οι επιλογές Vitra, η οποία αποτελεί στοιχείο της γραμμής σχεδιαστή της εταιρείας, είναι ένα καλά τίτλο προϊόντος. Ως συλλογή τεμαχίων λεκάνης, η Vitra βασίστηκε στην ιστορία του κεραμικού σχεδιασμού για να δημιουργήσει μια σειρά που είναι δημιουργική, σύγχρονη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων των μπάνιων. Με περισσότερα από εβδομήντα χρόνια εμπειρίας σχεδιασμού κάτω από τη ζώνη τους, η Vitra δείχνει την ικανότητά τους στην ανάπτυξη μοναδικών προϊόντων μπάνιου με τη συλλογή επιλογών. Αυτές οι λεκάνες, οι οποίες είναι διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη, σχέδια και στυλ, έχουν σχεδιαστεί για να συνδέονται με τον πίνακα εργασίας προκειμένου να παρέχουν μια ανοιχτή και προσβάσιμη θέση πλύσης με τον ηπειρωτικό τρόπο. Αυτές οι λεκάνες, οι οποίες έχουν μια φρέσκια και σύγχρονη εμφάνιση, μπορούν να συνδυαστούν με ξύλο για ένα φυσικό φινίρισμα ή με μέταλλα για μια ισχυρή, μεσογειακή εμφάνιση. Οι λεκάνες επιλογών είναι συμβατές με μια ποικιλία βρύσων και βαλβίδων, οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν είτε στον τοίχο είτε στο κατάστρωμα, ανάλογα με την κατάσταση. Επιλέξτε επιλογές για να αφήσετε τη φαντασία σας να πάει άγρια ​​και να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον μπάνιου που είναι εντελώς μοναδικό και προσωπικό για τον εαυτό σας.

Τι είναι η μετατόπιση του Vitra Designer και πώς λειτουργεί;

Η Shift είναι μια νέα και φιλόξενη συλλογή που θα αναπνέει νέα ζωή στο καθιστικό σας. Η τελευταία συλλογή του Vado είναι μια ακριβώς βαθμονομημένη διάταξη εξοπλισμού μπάνιου και ξύλινων επίπλων που αντλούν τις επτά δεκαετίες εμπειρίας σχεδιασμού της εταιρείας για να δημιουργήσουν μια συλλογή που επικεντρώνεται στο φως και το χώρο. Τα κομμάτια επίπλων μετατόπισης είναι διαθέσιμα σε τέσσερα διαφορετικά σχέδια χρωμάτων, το καθένα με το δικό του μοναδικό τόνο και χαρακτήρα, για να συμπληρώσει τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Το Shift προσφέρει μια σειρά χρωμάτων που θα συγκλονίσει τον πιο δημιουργικό σχεδιαστή εσωτερικών χώρων, που κυμαίνεται από τους μοναδικούς τόνους λευκού και γκρι μέχρι τα ζεστά φινιρίσματα σκληρού ξύλου του Zebrano και του Mountain Larch που παρέχουν μια καταπραϋντική, φυσική όψη στο δωμάτιο. Είναι δυνατόν να δημιουργηθούν κεραμικά κεραμικά που είναι κομψή και υποτιμημένη με το σχεδιασμό της γύρω από μια τετραγωνική δομή και το να την μαλακώσει και να είναι ομαλά στρογγυλεμένες εσωτερικές χώρες. Για να ολοκληρωθεί η συλλογή, οι φωτισμένοι καθρέφτες και τα ντουλάπια καθρέφτη παρέχουν την ιδανική πινελιά ατμόσφαιρας σε οποιοδήποτε χώρο.

Ποια είναι η σειρά του Vitra Designer Waterjewels;

Η Waterjewels, μια σειρά αγαθών από το Vitra Designer Range, διακρίνεται από τον ανταγωνισμό, ξεχωρίζοντας από το πλήθος. Η Vitra έχει αναπτύξει μια σειρά από εναλλακτικές λύσεις λεκάνης που εμπνέουν αμέσως ένα αίσθημα πολυτέλειας στην περιοχή του μπάνιου χρησιμοποιώντας τις κορυφαίες ικανότητές τους σχεδιασμού και την εργασία σε μέτρια εκτός από τα κεραμικά. Το Waterjewels είναι η συλλογή που θα πάρει το παλμό σας να χτυπήσει αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα παλάτι περιβάλλον στο μπάνιο σας. Αυτά τα κύπελλα, τα οποία απεικονίζονται όμορφα σε χρυσό, πλατίνα, μαύρο, χαλκό ή λευκό, έχουν έναν βασιλικό αέρα για αυτά που ενισχύεται από την απλότητα τους. Είναι δυνατόν να δημιουργήσετε μια όμορφη περιοχή πλύσης όταν χρησιμοποιείτε έναν από τους εξειδικευμένους μετρητές, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι σε τρία διαφορετικά πλάτη και με αρκετές επιλογές οπών βρύσης. Το βλέμμα του μόνο του, το οποίο είναι τόσο φρέσκο ​​όσο και εξαιρετικό, ενθαρρύνει τον χρήστη να αναζωογονήσει και να ενεργοποιηθεί ξανά. Είτε συνδυάζεται με ένα σετ μίξερ τοποθετημένο τοίχο είτε με ψηλή βρύση μίξερ, το μπάνιο είναι ανυψωμένο στην κατάσταση ενός χαρακτηριστικού πέντε αστέρων στο σπίτι.

Είναι οι τουαλέτες Vitra υψηλής ποιότητας;

Προσφέρουμε την πλήρη σειρά τουαλετών Vitra, οι οποίες είναι διαθέσιμες σε διάφορες μορφές και στυλ που περιλαμβάνουν την πιο ενημερωμένη τεχνολογία σχεδιασμού. Το Pottys από τη Vitra διατίθεται σε ένα ευρύ φάσμα σχεδίων και ειδών, που κυμαίνονται από εμπορικές εναλλακτικές λύσεις για επαγγελματικά περιβάλλοντα έως φιλικές προς τον προϋπολογισμό επιλογές μπάνιου, οι οποίες είναι οργανωμένες σε ένα «καλό, καλύτερο, καλύτερο» πλαίσιο αγαθών. Οι συνεργασίες σχεδιαστών υψηλού επιπέδου της Vitra με κορυφαία ευρωπαϊκά σχεδιαστικά σπίτια, όπως οι σύγχρονοι Γερμανοί σχεδιαστές NOA, ο δημιουργικός γαλλικός γκουρού Guru Christophe Pillet και η σκανδιναβική από τη Φινλανδία με το σχεδιασμό του Πενταγώνου που έχουν ως αποτέλεσμα το καλύτερο σύγχρονο ευρωπαϊκό στυλ διαθέσιμο, όλα κατασκευασμένα σε υψηλό Πρότυπο από τον μεγαλύτερο κατασκευαστή μπάνιου στον κόσμο.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι τουαλετών Vitra;

Μεταξύ των νεότερων προϊόντων από τη Vitra είναι οι τουαλέτες χωρίς χείλος και η έξυπνη τουαλέτα ντους V-Care, τα οποία είναι διαθέσιμα σε διάφορες διαμορφώσεις. Οι στενές συζευγμένες τουαλέτες είναι αναμφισβήτητα το πιο γνωστό είδος WC και είναι επίσης το πιο απλό για εγκατάσταση, αφού δεν χρειάζονται κρυμμένες δεξαμενές ή εξαρτήματα. Η πιο ενημερωμένη εμφάνιση θα ήταν μια τουαλέτα που πειράζει τοίχο, η οποία αφαιρεί την ανάγκη για μια ορατή δεξαμενή εξ ολοκλήρου κρύβοντας την μέσα στον τοίχο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με μια δεξαμενή Vitra και μια πλάκα Flush. Οι πλάκες Flush Vitra είναι διαθέσιμες σε μια ποικιλία σύγχρονων μοντέρνων, όπως μαύρο, χαλκό και χρυσό, καθώς και πιο παραδοσιακό χρωμιωμένο και λευκό.

Τι είναι οι τουαλέτες Vitra που είναι τοποθετημένες στον τοίχο;

Στον σημερινό κόσμο, οι τουαλέτες-κρεμασμένες τουαλέτες είναι το πιο προηγμένο σχεδιασμό WC, επειδή επιτρέπουν στο τηγάνι να ανυψώνεται με ασφάλεια από την περιοχή του δαπέδου και να τοποθετηθεί σε ένα ισχυρό μεταλλικό πλαίσιο (μια κρυμμένη δεξαμενή και πακέτο πλαισίου). Αυτή είναι μια απλή και σύγχρονη λύση που κομψά κρύβει τη δεξαμενή μέσα στον τοίχο. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι όλες οι μάρκες που προσφέρουμε, καθώς και τα πλαίσια δεξαμενής Vitra, έχουν δοκιμαστεί στα υψηλότερα δυνατά πρότυπα και έχουν αποδειχθεί ότι είναι σε θέση να υποστηρίξουν το βάρος του τηγανιού και ακόμη και ένα πολύ μεγάλο άτομο με ευκολία . Το τελικό προϊόν είναι μια κομψή, σύγχρονη και ελάχιστη περιοχή WC που απαιτεί λίγη προσπάθεια για καθαρισμό. Επειδή τα εξαρτήματα λειτουργίας είναι κρυμμένα, απλά πρέπει να σκουπίσετε το τηγάνι και το εσωτερικό του μπολ, το οποίο είναι το μόνο που απαιτείται για να το κρατήσετε καθαρό.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τουαλέτα Vitra;

Εάν σχεδιάζετε ένα makeover μπάνιου και θέλετε να εγκαταστήσετε μια νέα τουαλέτα, προτείνουμε έντονα να επιλέξετε ένα που διαθέτει τα πιο ενημερωμένα χαρακτηριστικά μηχανικής μπάνιου που διατίθενται σήμερα στην αγορά. Αυτό ενσωματώνει την τεχνολογία του μπολ τουαλέτας χωρίς ριμπάουντ, μεταξύ άλλων. Αυτές οι πρωτοποριακές καινοτομίες μηχανών το μπολ της τουαλέτας και το φλόγα έτσι ώστε να μην υπάρχει καθόλου χείλος μέσα στο μπολ, ενώ η τουαλέτα λειτουργεί. Έχει επανασχεδιαστεί για να είναι ισχυρότερη και να καλύψει ολόκληρη την εσωτερική επιφάνεια του μπολ. Αυτό όχι μόνο έχει ως αποτέλεσμα ένα ισχυρότερο φλόγα, αλλά εξαλείφει επίσης το εσωτερικό χείλος από το τηγάνι, που είναι όπου η βρωμιά και τα μικρόβια κρύβονται σε ένα μπολ τουαλέτας παλιού τύπου, καθιστώντας πολύ πιο εύκολο να τα κρατήσετε καθαρά. Η αφαίρεση αυτού του τμήματος αφαιρεί το μη υγιεινό στοιχείο, το οποίο σύμφωνα με τις εργαστηριακές δοκιμές είναι ένα εκπληκτικό 95 τοις εκατό πιο υγιεινό! Αυτό το ομαλό μεμονωμένο σχήμα είναι επίσης πολύ απλούστερο και γρηγορότερο για καθαρισμό - και παραμένει καθαρότερο για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ως αποτέλεσμα. Όποιος ψάχνει για μια νέα τουαλέτα τοίχου θα πρέπει να επιλέξει Vitra Rimex-και τους συμβουλεύουμε έντονα να πάνε χωρίς χείλη!

Η Vitra υπάρχει νέες πληροφορίες;

Η Vitra Fresh είναι μια ακόμη μεγάλη σύγχρονη εφεύρεση από έναν από τους πιο σεβαστούς κατασκευαστές μπάνιου στον κόσμο. Βρίσκεται στο πίσω μέρος του καθίσματος με διακριτικό και σχεδόν μη ανιχνεύσιμο τρόπο, αυτό το μοναδικό, λεπτό σύστημα, είναι μια τακτοποιημένη μικρή δεξαμενή. Η δεξαμενή φορτώνεται με τις κανονικές λύσεις καθαρισμού σας και με κάθε φλόγα, η ακριβής ποσότητα υγρού παραδίδεται ανάλογα με τις ανάγκες. Αυτό σας επιτρέπει να κρατάτε την τουαλέτα σας καθαρή και φρέσκια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μεταξύ των καθαρισμών. Ένας νικηφόρος συνδυασμός του Vitra Fresh και του τύπου Pan, επιλέγοντας αυτές τις δύο τεχνικές καινοτομίες διασφαλίζει ότι έχετε το τελευταίο σχεδιασμό προϊόντων μπάνιου που θα διαρκέσει για τα επόμενα χρόνια και η Vitra έχει κάνει αυτή την τεχνολογία διαθέσιμη σε όλους τους προϋπολογισμούς χάρη Η καλή καλύτερη δομή του προϊόντος τους, υπάρχει μια γραμμή σχεδιασμού για κάθε γεύση και προϋπολογισμό!

Ποιες τουαλέτες Vitra είναι απαλλαγμένες από snags και snags;

Με τη νεώτερη τεχνολογία RIM-EX και το σχεδιασμό του Bowlless Bowl, οι τουαλέτες Vitra είναι διαθέσιμες σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων και στυλ. Τα ακόλουθα είδη τουαλέτας που κρέμονται από τοίχο είναι διαθέσιμες με επιλογές χωρίς χείλος: το Vitra T4 χωρίς rimless WC, το Vitra M-Line Rimless Wall Hanging τουαλέτα, το Vitra Shift Rimless Wall HUNG WC, το ρετρό (επίσης γνωστό ως το τοίχωμα της φωλιάς που κρέμασε WC μέσα Το Ηνωμένο Βασίλειο), το S50, το S20 (το Arkitekt Rimless), το Sento, το Memoria Rim-Ex και η Κωνσταντινούπολη είναι μερικά από τα διαθέσιμα μοντέλα. Αυτή η σελίδα ενημερώνεται συνεχώς καθώς εισάγονται νέες γραμμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις τουαλέτες Vitra RIM-EX. S50 (τόσο ανοιχτές και κλειστές πίσω εκδόσεις), Zentrum και T4 είναι οι συλλογές που διαθέτουν αυτόν τον τύπο τηγανιών, αν ψάχνετε για μια στενή συζευγμένη τουαλέτα Vitra με το σχέδιο Rimless Rimex. Αν ψάχνετε για ένα πάτωμα πίσω στο τοίχο, το RIM-EX προσφέρει το όμορφο βασικό integra πίσω στο τοίχο πάτωμα.

Τι είναι οι βρύσες μπάνιου Vitra;

Το Brassware μπάνιο Vitra προσφέρει μια ευρεία ποικιλία επιλογών προϊόντων, που κυμαίνονται από βρύσες και μίξερ μπάνιου έως πληρωτικά λουτρών, τα οποία είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία σύγχρονων χρωμάτων όπως ο χαλκός, ο χρυσός και το παραδοσιακό χρωμίου! Με μια καλά άξιζε και κερδισμένη φήμη για υψηλής ποιότητας και όμορφο σχεδιασμό, η Vitra είναι παγκόσμιος ηγέτης στη βιομηχανία του μπάνιου με μεγάλη φήμη. Οι συλλογές κλασικών, κομψών και εξαιρετικά περιζήτητων ειδών μπάνιου μπορούν να σας βοηθήσουν στην επίτευξη της ακριβούς εμφάνισης του μπάνιου που προσπαθείτε να ολοκληρώσετε. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις σε λογικές τιμές για τους ανθρώπους με σφιχτό προϋπολογισμό, καθώς και προσαρμοσμένες που είναι κατασκευασμένες σε ακριβείς προδιαγραφές.

Τι είναι τα ντους της Vitra;

Τα εξαρτήματα ντους Vitra είναι διαθέσιμα σε ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων τελειωμάτων και στυλ, εξασφαλίζοντας ότι υπάρχει κάτι για κάθε σύγχρονο ντους μπάνιου! Υπάρχουν επιλογές που ταιριάζουν σε μια ευρεία ποικιλία προϋπολογισμών - τα ντους Vitra είναι καλά κατασκευασμένα και θα παρέχουν αξιόπιστες υπηρεσίες για πολλά χρόνια! Κάθε στυλ και ανάγκη μπορεί να ικανοποιηθεί από ένα κιτ ντους, είτε πρόκειται για χρήση στην περιοχή ντους του μπάνιου σας είτε ως συντονισμένο κομμάτι για να πάτε με τις υπόλοιπες βρύσες Vitra και άλλα ορείχαλκο. Το πιο δημοφιλές από αυτούς είναι το ακουστικό ντους Vitra Baton, το οποίο είναι τόσο ευέλικτο όσο και μοντέρνο στο σχεδιασμό. Αυτό το σύγχρονο και απλό στοιχείο φαίνεται φανταστικό όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με όλες τις βαλβίδες ντους Vitra και μπορεί εύκολα να ταιριάζει με άλλα αξεσουάρ μπάνιου Chrome. Για παράδειγμα, μέσα στη γραμμή Nest Brassware, υπάρχουν και οι δύο ορατές βαλβίδες ντους Vitra και οι κρυμμένες βαλβίδες ντους Vitra, αποδεικνύοντας την ευρεία προσφορά προϊόντων της εταιρείας. Οι μοντέρνες συλλογές φωλιάς και φωλιάς διακρίνονται από τη συμπερίληψη ενός αντίστοιχου κωνικού ελέγχου λαβής μοχλού, ο οποίος δεν είναι μόνο άνετος και απλός στη λειτουργία, αλλά προσθέτει επίσης μια εκτόξευση της σύγχρονης φλεγμονής στο συνολικό βλέμμα.

Τι μπορείτε να μου πείτε για το Vitra S20;

Ως συλλογή ναυαρχίδων της εταιρείας, η S20 από τη γραμμή Vitra Essentials καταδεικνύει το έντονο μάτι τους για σχήματα και σχέδια που συμπληρώνουν το ένα το άλλο. Η Vitra έχει σχεδόν επτά δεκαετίες ιστορικού σχεδιασμού για να αντλήσει, και είναι κύριοι για να φέρουν παλιές ιδέες στη ζωή με νέους και συναρπαστικούς τρόπους μέσω νέων και δημιουργικών μεθόδων. Εργαζόμενοι σε μια σειρά επίπλων και υγιεινής εξοπλισμού, κάθε στοιχείο προορίζεται να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την επόμενη σε οποιαδήποτε ακολουθία που είναι δυνατή. Με την καθιέρωση ενός αίσθημα συνεκτικότητας, ο χρήστης είναι ελεύθερος να επιλέξει και να επιλέξει εξαρτήματα ανάλογα με τις ανάγκες, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν τα εξαρτήματα είναι συμβατά ή όχι όσον αφορά το σχήμα ή τη λειτουργία. Οι λεκάνες είναι διαθέσιμες σε μια ποικιλία διαμορφώσεων, που κυμαίνονται από μονάδες ματαιοδοξίας έως βυθισμένες λεκάνες πάγκου, επιτρέποντάς σας να εκφράσετε την ατομικότητα και τη δημιουργικότητά σας όταν πρόκειται για το σχεδιασμό του χώρου του μπάνιου σας. Τα διακοσμητικά ξύλινα εξαρτήματα προσφέρονται σε δύο φινιρίσματα: χρυσό ξύλο κερασιού για μια ζεστή, φυσική εμφάνιση και δροσερό λευκό ξύλο για μια υπαινιγμό μονοχρωματικής κομψότητας. Με γνώμονα την άνεση και την ανθεκτικότητα, οι μονάδες WC έχουν σχεδιαστεί με την αποτελεσματικότητα της χρήσης νερού φιλικής προς το περιβάλλον, με αποτέλεσμα τη μείωση της χρήσης νερού και των μακροπρόθεσμων λειτουργικών εξόδων.

Γνωρίζετε τίποτα για το Vitra S50;

Η σειρά S50 είναι μια λογική επιλογή τόσο για οικιακά όσο και για επιχειρηματικά περιβάλλοντα, καθώς είναι ισχυρή, ισχυρή και ευέλικτη για να προσαρμοστεί σε μια ποικιλία ρυθμίσεων. Ένα ψηλό αίσθημα καθαριότητας δημιουργείται από τις καθαρές επιφάνειες, την απουσία παγίδων σκόνης και τα εύκολα διατηρημένα σχήματα της σουίτας μπάνιου που γίνεται με τη χρήση του S50 μετά την εγκατάσταση. Διατηρώντας ένα χαμηλό κόστος κατασκευής, είναι εφικτό να εγκαταστήσετε μια πλήρη περιοχή μπάνιου που είναι τόσο σύγχρονη σε στυλ όσο και ανοικτή και προσβάσιμη. Για άτομα με δυσκολίες κινητικότητας, οι σουίτες τουαλέτας έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες τους, από τις σύντομες προβολές σουίτες τοίχου για το μικρότερο μπάνιο ή το en suite έως τα ανυψωμένα τηγάνια WC που παρέχουν βελτιωμένη άνεση και προσβασιμότητα. Τα κομμάτια S50, τα οποία παρουσιάζονται απλά και με ένα αίσθημα ουδετερότητας, συνδυάζονται καλά σε οποιαδήποτε ρύθμιση. Η σειρά προϊόντων S50 της Vitra είναι κατασκευασμένη για να υπομείνει και έρχονται με δεκαετή εγγύηση έναντι οποιουδήποτε ελαττωμάτων κατασκευής. Το S50 μπορεί να αγοραστεί με πλήρη εμπιστοσύνη, καθώς είναι μια σταθερή μαρτυρία για τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητά του.

Υπάρχει κάτι άλλο για να πούμε για τη Vitra Zentrum;

Στο άγγιγμα, το Zentrum είναι μεταξένιο και εύκολο στα μάτια. Αποπνέει μια γυαλιστερή, ήρεμη εμπιστοσύνη που είναι δύσκολο να αγνοηθεί. Τα κομμάτια της συλλογής Zentrum είναι απαλλαγμένα από επιδεικτική διακόσμηση και ενοχλητικές παγίδες σκόνης, επιτρέποντας στη μορφή και την κομψότητα να μιλήσει για τον εαυτό της. Οι τιμές διατηρήθηκαν χαμηλές για να κάνουν το Zentrum μια σειρά που είναι δημοφιλής στους ανθρώπους που επιδιώκουν να επισκευάσουν ή να ανακαινίσουν τα σπίτια τους, παρακολουθώντας ταυτόχρονα τους οικονομικούς τους περιορισμούς. Ο σχεδιαστής έχει ένα ευρύ φάσμα εναλλακτικών λύσεων όταν πρόκειται για την επιλογή της τελικής εμφάνισης και λειτουργικότητας των μονάδων WC, με τις μονάδες πίσω και τοίχου να είναι καλές επιλογές για μια πιο μινιμαλιστική εμφάνιση. Αυτές οι επιλογές, όταν συνδυάζονται με μια κρυμμένη δεξαμενή, παρέχουν ένα καθαρό, φινίρισμα στο εσωτερικό σχεδιασμό. Τα μαλακά καθίσματα τουαλέτας προσφέρονται κατόπιν αιτήματος, προσθέτοντας ένα επιπλέον άγγιγμα πολυτέλειας στην εμπειρία. Οι νεροχύτες παρέχονται με υπερχείλιση και μια οπή βρύσης ως προεπιλεγμένη λειτουργία. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ένα μίξερ Monobloc, μπορεί να παραχθεί μια απλή αλλά αποτελεσματική περιοχή πλύσης με τη μέγιστη απόδοση.

Πληροφορίες για τη Vitra Layton;

Όταν κοιτάζετε τη συλλογή Layton, θα παρατηρήσετε ότι έχει αέρα κομψότητας και ισορροπίας. Είναι ιδιαίτερα εμφανές στις στενές συνδεδεμένες σουίτες τουαλέτας, επειδή το Layton WC Pans έχει σχεδόν μια ποιότητα αψίωσης βαρύτητας, η οποία επιτυγχάνεται μέσω της επιλογής των υλικών λεπτών γραμμών και της ευφυούς χρήσης του διαθέσιμου χώρου Floorspace. Μέσα από την ενσωμάτωση του σχήματος και της οργάνωσης με αυτόν τον τρόπο, το Layton είναι μια σειρά που έχει μια απατηλά βασική εμφάνιση. Πολλές διαφορετικές επιλογές μεγέθους είναι διαθέσιμες για τις λεκάνες της συλλογής Layton για να ικανοποιήσουν ποικίλες ανάγκες. Όταν χρησιμοποιείται σε ένα σπίτι, η σειρά περιλαμβάνει τα πάντα, από τις μικροσκοπικές επιλογές του μανδύα μέχρι τις μεγάλες επιλογές μπάνιου. Ένα αίσθημα συνοχής μπορεί να δημιουργηθεί με την ενσωμάτωση της περιοχής σε διαφορετικές περιοχές. Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις κρύβονται από πλήρη ή μισά βάθρα, με αποτέλεσμα μια καθαρή και επαγγελματική εμφάνιση. Λόγω της τολμηρής, ελκυστικής εμφάνισης και ουδέτερου χρώματος, το Layton μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ποικιλία εσωτερικών σχεδίων χρωμάτων και μπορεί εύκολα να ταιριάζει με ορείχαλκο σε ένα κλασικό ή μοντέρνο στυλ, ανάλογα με την εφαρμογή. Λόγω της προσαρμοστικότητάς του, είναι μια δημοφιλής επιλογή τόσο μεταξύ των οικιακών όσο και των επιχειρηματικών πελατών μας εξίσου.

Ποια είναι η σειρά Vitra Milton;

Ο Milton έχει αναπτυχθεί ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών εισόδου. Έχει τιμολογηθεί με προσιτή, διατηρώντας όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν έρθει να περιμένουν οι πελάτες από τους σχεδιαστές premium, Vitra. Αυτό το σετ λεκάνης και η σφιχτά συνδεδεμένη σειρά WC, όταν αγοράζεται ως σετ, είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον επιδιώκει μια γρήγορη λύση για το δωμάτιο πλυντηρίων. Δεν είναι απαραίτητο να συμβιβαστεί η ποιότητα κατά την ενημέρωση ενός υπάρχοντος χώρου ή κατά την οικοδόμηση ενός μπάνιου ή ενός αίθουσα από το έδαφος, προκειμένου να διατηρηθεί το κόστος υπό έλεγχο. Τα συστατικά του Milton WC Suite, τα οποία είναι διατεταγμένα με απλό και ουδέτερο τρόπο, αποτελούν μια μεγάλη απεικόνιση του τρόπου με τον οποίο η αποτελεσματικότητα μπορεί να επιτευχθεί μέσω απλότητας. Μια σουίτα που συνδέεται με κοντινή συζευγμένη είναι επίσης μια έξυπνη μακροπρόθεσμη επένδυση λόγω της ευκολίας της. Ως αποτέλεσμα του μειωμένου αποτυπώματος χρήσης νερού της μικρής δεξαμενής, δεν προσφέρει μόνο φθηνότερη τιμή σήμερα, αλλά και εγγυάται χαμηλότερη τιμή μακροπρόθεσμα όταν πρόκειται για λειτουργικά έξοδα και συντήρηση. Η λεκάνη, η οποία είναι διαθέσιμη σε μια ποικιλία διαμορφώσεων τρύπα και μεγέθους, μπορεί να προσαρμοστεί για να συμπληρώσει τέλεια το περιβάλλον της. Συνολικά, ο Milton είναι ένα νικηφόρο μείγμα για τον σχεδιαστή που εργάζεται με αυστηρό προϋπολογισμό.

Vitra S-Line (Vitra S-Line) Υπάρχει κάτι άλλο στο Milton;

Η συλλογή S-Line από τη Vitra είναι μια γνωστή μονάδα στον τομέα των επιχειρήσεων και της φιλοξενίας και είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη όταν χρησιμοποιείται σε δημόσιες τουαλέτες ή δημόσιες αποφάσεις, όπως φαίνεται από τη δημοτικότητά της σε αυτούς τους τομείς. Το ουδέτερο σχήμα και η εμφάνισή του επιτρέπουν να ταιριάζει με μια μεγάλη ποικιλία από στυλ και σχέδια χρωμάτων, ανάλογα με την κατάσταση. Milton φθηνές ετικέτες τιμών, μια καθαρή και αποτελεσματική εμφάνιση, και μια ισχυρή εστίαση στην άνεση συνδυάζονται για να καταστήσει το S-line ένα επιτυχημένο συνδυασμό. Σε περιπτώσεις όπου οι εσωτερικές διαστάσεις περιορίζονται και ο χώρος είναι περιορισμένος, οι σουίτες με τοίχο και στενές συζευγμένες χρησιμοποιούν αποτελεσματικά το νερό, με την πρώτη επιλογή να προσφέρεται με σύντομη επιλογή προβολής. Αυτή η συλλογή, η οποία έχει μια λεκάνη λεκάνη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μονάδες ματαιοδοξίας ή κορυφές εργασίας, είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για χρήση σε δημόσιους χώρους. Το Milton Ένα από τα συστατικά αυτής της σειράς είναι ένας διαιρέτης διαχωριστικής γραμμής S-Line, ο οποίος τελειώνει σε λευκό κεραμικό για να παρέχει απλή συμβατότητα με τα ουρητήρια της γραμμής S.

Vitra Serenada Sereis κ.λπ.

Οι οπαδοί όλων των πραγμάτων Antique ή ρουστίκ θα βρουν πολλά για να απολαύσουν τη γραμμή Serenada, η οποία είναι μια υπέροχη επιλογή αντικειμένων που έχουν επηρεαστεί ιστορικά. Επιπλέον, δεδομένου ότι το κόστος καθορίζεται σε προσιτά επίπεδα, μια καλά εκτελεσμένη σουίτα μπάνιου στο ιστορικό στυλ δεν θεωρείται πλέον αποκλειστικό στοιχείο. Το Serenada είναι μια σειρά που έχει πολλά να το συστήσει, αφού ενσωματώνει τα βηματισμένα, αρχιτεκτονικά στοιχεία που συνδέονται με τις εποχές της Εδουαρίας και της Βικτωριανής. Με την ικανότητά τους να δουλεύουν μαζί από κοινού, αυτές οι λεκάνες και οι σουίτες WC είναι μια φυσική επιλογή για την παροχή ενός γαρνιτούρα ή τουαλέτας. Είναι δυνατόν να επιτευχθεί ένα τέλειο μίγμα μεταξύ των σύγχρονων πλεονεκτημάτων και της έλξης της κλασικής αισθητικής, συμπεριλαμβανομένων των σύγχρονων στοιχείων, όπως μια στενή συζευγμένη τουαλέτα με ένα αποτελεσματικό σύστημα εκπλύσεων χαμηλού όγκου, το οποίο ενσωματώνει ένα αποτελεσματικό σύστημα εκπλύματος χαμηλού όγκου. Το Serenada είναι ένα όμορφο συμπλήρωμα σε οποιοδήποτε μπάνιο που θέλει να μεταφέρει ένα αίσθημα ζεστασιάς και ομαλότητας μέσω της κομψής απλότητας του.

Είναι δυνατόν να αγοράσετε νεροχύτες μπάνιου Vitra;

Η Vitra παρέχει λεκάνες που είναι φρέσκες, σύγχρονες και κατάλληλες με διάφορα διακοσμητικά, όλα σε μια τιμή που είναι πολύ προσβάσιμη. Είναι σταθερά κατασκευασμένα και φθηνά. Στις εξειδικευμένες εγκαταστάσεις παραγωγής τους, οι λεκάνες μπάνιου Vitra είναι επιδέξια κατασκευασμένες από τον κορυφαίο κατασκευαστή μπάνιου του κόσμου. Ένας νεροχύτης μπάνιου Vitra είναι μια σοφή επιλογή και μια επένδυση στο σχεδιασμό και την ποιότητα που θα υπομείνει για πολλά χρόνια, χάρη στα πολυετή εμπειρία κατασκευής κεραμικών λογισμικών, τη σχεδίαση νοημοσύνης και το βάθος της γνώσης Ε & Α. Με ένα ευρύ φάσμα επιλογών και εξαιρετική αξία για τα χρήματα από σειρές όπως η M-Line, η Shift και η Integra για κάθε σπίτι, σε υψηλότερα κομμάτια προδιαγραφών που αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές όπως η Vitra Istanbul, υπάρχει κάτι για κάθε προϋπολογισμό και κάθε μπάνιο από την ομάδα Vitra. Με τις λεκάνες τοποθετημένων στοίχο της Vitra, μπορεί να δημιουργηθεί μια σειρά από στυλ. Για παράδειγμα, οι περισσότεροι νεροχύτες Vitra είναι διαθέσιμες με παγίδες μπουκαλιών για ένα καθαρό σύγχρονο και απλό σχεδιασμό ή με μισό βάθρο για μια επιλογή κάλυψης αποβλήτων καθαρού τοίχου στην αντιστοίχιση κεραμικής αγγειοπλαστικής. Ένα προαιρετικό πλήρες βάθρο είναι διαθέσιμο για τις περισσότερες λεκάνες τοίχου μπάνιου Vitra. Βρίσκονται από το πάτωμα στη βάση της λεκάνης και κρύβουν τα υδραυλικά σας, δίνοντας στο μπάνιο σας μια πιο παραδοσιακή εμφάνιση και αίσθηση από ό, τι διαφορετικά. Οι ημέρες ενός απλού πλυντήριο έχουν τελειώσει. Η Vitra προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ασυνήθιστα και μοντέρνα σχέδια νεροχύτη που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μια μοναδική εμφάνιση για το νέο σας μπάνιο!

Ποιος είναι ο σχεδιασμός της λεκάνης Vitra;

Τα όμορφα κύπελλα διατίθενται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, συμπεριλαμβανομένων των πετρωμένων πλευρών, των οβάλ και των μορφών μετατόπισης και των καμπυλών και των στρογγυλών σχημάτων. Τα απλά ορθογώνια με στρογγυλεμένες γωνίες συμβάλλουν στη δημιουργία μιας σύγχρονης διακόσμησης μπάνιου. Μπορεί να είναι ντυμένοι με παλιά ορείχαλκο για μια λεπτή λήψη του σύγχρονου κλασικού στυλ ή να συνδυάσουν το κεντρικό κομμάτι του Washbowl με μερικές όμορφες σύγχρονες βρύσες για μια κορυφαία εμφάνιση. Εκτός από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων και όμορφων σχημάτων λεκάνης που κατασκευάζονται από κεραμικό υψηλής ποιότητας, η Vitra προσφέρει επίσης μια πολύ καλή επιλογή διαφορετικών επιλογών νεροχύτη, όπως εκείνες που βρίσκονται στο πλαίσιο Vitra και Vitra περίγραμμα, όπου μπορούν να καθοριστούν λεκάνες σε μαύρο, ή σε περίγραμμα σε ένα υπέροχο μαλακό ζεστό βάσκο ή taupe που χτυπούν σε κομψούς τόνους γκρίζα-beige για ένα εκπληκτικό εσωτερικό μπάνιο. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από λεκάνες μπάνιου Vitra που είναι σύγχρονες και κομψές, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο σχέδιο που περιλαμβάνει την μοντέρνα μαύρη τάση του μπάνιου. Απλά επιλέξτε ένα από τα όμορφα μαύρα νεροχύτες του μπάνιου της Vitra, όπως το περίγραμμα της Vitra στο Matt Black, για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση. Η χρήση αυτής της μαύρης λεκάνης Matt σε συνδυασμό με φυσικά υλικά μπορεί να φέρει έξω το κόκκο του ξύλου ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αντίθεση με μια πιο γυαλιστερή επιφάνεια για να αναδείξει τα γυαλιά των μαρμάρινων πλακιδίων, για παράδειγμα. Η Vitra διαθέτει λύσεις μπάνιου για να ταιριάζει σε κάθε προϋπολογισμό και σε κάθε πιο άγριο όνειρο του σχεδιαστή του σχεδιαστή.

Είναι τα έπιπλα μπάνιου Vitra μια σοφή επένδυση;

Τα έπιπλα μπάνιου Vitra είναι εξαιρετικά κατασκευασμένα και παραδοθούμε πλήρως συναρμολογημένα. Διατίθεται σε μια ποικιλία στυλ και τελειώνει για να καλύψει ένα ευρύ φάσμα αναγκών, που κυμαίνονται από εξαιρετικές μονάδες / μονάδες χρημάτων που είναι έξυπνες και απλές σε προσαρμοσμένες μονάδες σχεδιαστών σε πολυτελή τελειώματα. Τα έπιπλα μπάνιου της Vitra είναι οργανωμένα σε ομαδοποιήσεις των σειρών που συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μια καλή καλύτερη καλύτερη διαμόρφωση. Η συλλογή μπάνιου Vitra, η συλλογή υπογραφών Vitra και η συλλογή Designer Vitra είναι οι τρεις συλλογές που αποτελούν τη μάρκα Vitra. Δεν μπορείτε πραγματικά να πάτε στραβά με τα έπιπλα μπάνιου Vitra. Για παράδειγμα, οι σειρές εισόδου αρχίζουν σε ένα εξαιρετικό σημείο τιμής και έχουν μια θαυμάσια ισχυρή ποιότητα, καθώς και χαρακτηριστικά που δεν έχουν τα λιγότερα αγαθά. Θα περάσουμε τα χαρακτηριστικά καθενός από τις περιοχές με περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω!

Πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή μπάνιου Vitra.

Η συλλογή επίπλων μπάνιου Vitra αποτελείται από τις ακόλουθες γραμμές σχεδιασμού: Vitra Zentrum, S20 και S50, Vitra Ecora, D-Light, Vitra Serenada, Vitra Milton και Layton, μεταξύ άλλων. Επιπλέον, η συλλογή μπάνιου Vitra περιλαμβάνει μια επιλογή από καθρέφτες και ντουλάπια καθρέφτη που έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώνουν με ακρίβεια τα κομμάτια επίπλων. Μπορούν να αγοραστούν και στον ιστότοπό μας. Είναι η ομάδα προϊόντων εισόδου στην καλή καλύτερη δομή. Αυτά τα έπιπλα είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς και βέλτιστες μονάδες και προσφέρουν υπέροχη υψηλής ποιότητας με χαρακτηριστικά όπως μεντεσέδες και πόρτες, μια καλή επιλογή επιλογών φινιρίσματος και χρωμάτων και ειδικές επικαλύψεις όπως λάκα Για να προστατεύσετε τη νέα σας μονάδα Vitra και να τη διατηρήσετε καινούργιο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτά τα αντικείμενα είναι σε λογικές τιμές και όμορφα σχεδιασμένα, καθιστώντας τα μια εξαιρετική επιλογή για τα άτομα με σφιχτό προϋπολογισμό, όπως οι πρώτοι αγοραστές κατοικιών ή εκείνοι που κάνουν μικρές ανακαινίσεις μπάνιου. Η συλλογή του μπάνιου έχει όμορφα σχέδια και υλικά υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή!

Τι είναι τα λουτρά Vitra;

Τα λουτρά Vitra είναι μία από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες μεταξύ των πελατών που επιδιώκουν τις μπανιέρες υψηλής ποιότητας. Είναι άνετα, ευφάνταστα και ευρύχωρα, και υπάρχει ένα μοντέλο που ταιριάζει σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό. Λόγω του τρόπου με τον οποίο κατασκευάστηκαν τα σπίτια μας και η ιστορία του βρετανικού μπάνιου, η κολύμβηση χρησιμοποιήθηκε παραδοσιακά ως η κύρια εγκατάσταση πλύσης και όχι το ντους σε σχεδόν κάθε βρετανικό σπίτι. Με την ανάπτυξη περιοχών ντους μπάνιου, οι περισσότερες οικογένειες έχουν μετατρέψει το χώρο του μπάνιου σε χώρο ντους μπάνιου, με λουτρό διπλής σκοπιάς που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ντους, δίνοντάς σας το καλύτερο και των δύο κόσμων. Από την απλή προσαρμογή ενός από τα λουτρά τους με την προσθήκη μιας οθόνης ντους γυαλιού, για παράδειγμα, του δημοφιλούς Neon Vitra, για την αγορά ενός από τα ειδικά σχήματα P τους, όπως το The Optima Bath ή τα ορθογώνια λουτρά ντους, όπως το The Το λουτρό ντους με νέον, η Vitra έχει μια λύση για όλους. Από την καθημερινή βασική μπανιέρα έως τα έθιμα σχεδιαστικά κέντρα σχεδιαστών, όπως το υπέροχο avant-garde vitra bath της Κωνσταντινούπολης, τα λουτρά από τα μπάνια Vitra διατίθενται σε ένα ευρύ φάσμα σχεδίων και τιμών, συμπεριλαμβανομένων:

Τα λουτρά Vitra που δημιουργήθηκαν από έναν σχεδιαστή;

Εκτός από αυτό, η Vitra κατασκευάζει μια εξαιρετική επιλογή από μπανιέρες σχεδιαστών, που κυμαίνονται από μπάνια μασάζ εμπνευσμένα από το Spa σε μοναδικές και ξεχωριστές εμπειρίες σχεδιασμού, όπως τα λουτρά της Κωνσταντινούπολης που δημιουργήθηκαν από τον διάσημο σχεδιαστή Ross Lovegrove αποκλειστικά για τη Vitra. Το Pure Bath από το Vitra διακρίνεται από ένα μοναδικό ρολό σκληρού ξύλου που καλύπτει την κορυφή του λουτρού, μετατρέποντας το σε τραπέζι μασάζ και φέρνοντας μια εμπειρία σπα στην άνεση του μπάνιου στο σπίτι σας. Ένα τραπέζι μασάζ μπορεί τώρα να βρεθεί σε κάθε σπίτι και λόγω της επιπλέον ενισχυμένης και ισχυρής κατασκευής του καθαρού λουτρού μετατόπισης, μπορείτε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι το βάρος σας υποστηρίζεται πλήρως, αφού το λουτρό προοριζόταν ιδιαίτερα να λειτουργήσει με αυτόν τον τρόπο . Όταν πρόκειται για σύγχρονες ανακαινίσεις μπάνιου, αυτό είναι ένα πραγματικά μοναδικό και έξυπνο παίρνει το παραδοσιακό μπάνιο. Με τις θεραπείες spa και την ευεξία να γίνονται πιο δημοφιλείς, αυτό το μπάνιο είναι μια αναγκαιότητα για όποιον θέλει να δημιουργήσει ένα home spa ή ακόμα και μια εγκατάσταση spa business που πρέπει να εξοικονομήσει χώρο.

Πληροφορίες σχετικά με τα λουτρά Designer Vitra που είναι μοναδικά.

Η Vitra έχει μια όμορφη επιλογή από ελεύθερες μπανιέρες που είναι μοναδικές και σχεδιάζονται να αποτελούν το επίκεντρο ενός κύριου μπάνιου, ενώ παράλληλα παρέχουν μια πολυτελή εμπειρία κολύμβησης, καθιστώντας τους ιδανικούς για το νέο πολυτελές makeover μπάνιο σας. Ωστόσο, όταν πρόκειται για κάτι τόσο όμορφο όσο το Oval Bath της Κωνσταντινούπολης, αξίζει περισσότερο από το χρόνο που χρειάζεται για να δημιουργηθεί ένα. Επικοινωνήστε μαζί μας για πρόσθετες πληροφορίες, ώστε το προσωπικό μας να μπορεί να επαληθεύσει τους ακριβείς χρόνους παράδοσης και να σας παρέχει καθοδήγηση σχετικά με τα χρονικά πλαίσια παράδοσης. Αυτές οι μπανιέρες σχεδιαστών έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με μερικούς από τους πιο διάσημους σχεδιαστές του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των γνωστών Ross Lovegrove με έδρα το Λονδίνο και παραγωγικούς Γερμανούς βιομηχανικούς σχεδιαστές, την ομάδα σχεδιαστών NOA. Με ένα εξαιρετικό λουτρό, όπως το λουτρό σιωπής Vitra, το οποίο έχει μια πλάγια πλαγιά και μια όμορφη μορφή ωοειδούς αυγού, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ειρηνικό ιερό κολύμβησης που είναι τόσο χαλαρωτικό και πολυτελώς άνετο! Η όμορφη εμφάνιση των μπανιέρες του Vitra Designer θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μοναδικό και πολύχρωμο εσωτερικό μπάνιο που θα απολαύσετε την κατοίκηση και τη χρήση σε καθημερινή βάση.

Τα κύρια σημεία της Vitra

 • Η Vitra, μια τουρκική επιχείρηση που ιδρύθηκε μετά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, έχει ιστορικό ξεπέρασης των αντιξοότητας.
 • Η συλλογή Essentials προσφέρεται ως πρακτική εναλλακτική λύση για όποιον θέλει να δημιουργήσει έναν νέο, σύγχρονο χώρο διαβίωσης χωρίς να ξεπεράσει τον προϋπολογισμό.
 • Η Vitra είναι ένας τουρκικός κατασκευαστής αξεσουάρ μπάνιου.
 • Η επιχείρηση έχει κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των Reddot, IF, και Elle Décor.
 • Το T4 βασίζεται στην κληρονομιά σχεδίασης της Vitra για μια συνεκτική, όμορφη και πλούσια συλλογή μεσογειακών.
 • Η Vitra είναι ηγέτης στο σχεδιασμό προϊόντων μπάνιου.
 • Το Memoria, μια μάρκα σχεδιαστή, χρησιμοποιεί τεχνικές κατασκευής αιχμής για τη δημιουργία εκπληκτικών νέων προϊόντων.
 • Η Vitra έχει σχεδόν μια δεκαετία εμπειρογνωμοσύνης σχεδιασμού.
 • Η νεότερη συλλογή της εταιρείας είναι ένα καλά ισορροπημένο μείγμα αξεσουάρ μπάνιου και έπιπλα ξύλου.
 • Το Pentagon Design, ο NOA και ο γάλλος εμπειρογνώμονας σχεδιασμού Christophe Pillet έχουν συνεργαστεί με την επιχείρηση.
 • Η Vitra προσφέρει μια ευρεία ποικιλία επιλογών για γλάστρες, από εμπορικές λύσεις για επαγγελματικές ρυθμίσεις έως φιλικές προς τον προϋπολογισμό επιλογές τουαλέτας.
 • Ένα πλαίσιο εξαιρετικών, καλύτερων, μεγαλύτερων προϊόντων.
 • Η Vitra Rimex είναι η πιο σύγχρονη καινοτομία μπάνιου που είναι προσβάσιμη σήμερα.
 • Το Vitra Fresh είναι διακριτικά κρυμμένο στο πίσω μέρος του καθίσματος.
 • Αυτό διατηρεί την τουαλέτα σας καθαρή και φρέσκια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
 • Η Vitra είναι ένας διάσημος παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα του μπάνιου.
 • Οι επιλογές τους για τα παραδοσιακά, όμορφα και εξαιρετικά περιζήτητα προϊόντα μπάνιου μπορεί να σας βοηθήσουν να επιτύχετε την εμφάνιση του μπάνιου που θέλετε.
 • Το S20 από την περιοχή Vitra Essentials δείχνει το εξαιρετικό μάτι της εταιρείας για συμπληρωματικές μορφές και σχέδια.
 • Μια δεκαετή εγγύηση έναντι των παραγωγικών ελαττωμάτων προστατεύει τη σειρά των αγαθών S50 της Vitra.
 • Τα κομμάτια της συλλογής Zentrum είναι χωρίς ακρίβεια και στερούνται παγίδων σκόνης, αφήνοντας το σχήμα και την ομορφιά τους να λάμψουν.

Γραμμένο από
BrookPad Ομάδα

 Παλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση


Αφήστε ένα σχόλιο

Λάβετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους