Είναι η Villeroy και η Boch καλής ποιότητας, η κριτική μάρκας.

μπιντές τουαλέτα ιστορία σύγχρονο μπάνιο μοντέρνο σχέδιο μπάνιου τουαλέτα τουαλέτα Villeroy & Boch

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις τουαλέτες και την κεραμική Villeroy και Boch.

μοντέρνο μπάνιο με πράσινα φυτά

Είναι το Villeroy και το Boch μια καλή μάρκα;

Ποια είναι η ιστορία του Villeroy & Boch;

Η Villeroy & Boch ιδρύθηκε το 1748 από τον Iron Master François Boch και τους τρεις γιους του, οι οποίοι όλοι εκπαιδεύτηκαν ως σιδηρουργοί. Η επιχείρηση ξεκίνησε στο Hamlet Lorraine του Audun Le Tiche, όπου ο Master Iron ίδρυσε μια αγγειοπλαστική με τη βοήθεια των μαθητευόμενων του. Το 1766, δόθηκε άδεια για την κατασκευή κλιβάνου κεραμικής στην πόλη Septfontaines του Λουξεμβούργου, όπου λειτούργησε εκείνη την εποχή ένα εργοστάσιο πορσελάνης. Ήταν στις 14 Απριλίου 1836, ότι η επιχείρηση συγχωνεύθηκε με εκείνη του αντίπαλου της, Nicolas Villeroy, και έγινε γνωστή ως Villerory - Boch. Το 1869, η εταιρεία ίδρυσε την πρώτη μονάδα παραγωγής πλακιδίων στον κόσμο αφιερωμένη αποκλειστικά στα αρχιτεκτονικά πλακάκια.

Η Villeroy & Boch AG είναι μια γερμανική επιχείρηση που κατασκευάζει σερβίτσια, προϊόντα περιποίησης και είδη υγείας και ευεξίας. Στη σημερινή αγορά, η εταιρεία χωρίζεται σε δύο τμήματα: επιτραπέζια και μπάνιο και προϊόντα ευεξίας. Η Eczacbaş Holding απέκτησε μερίδιο 51 % στην V & B Fliesen GmbH το 2007, όταν η οικογένεια Villeroy πούλησε το μερίδιό τους. Το μετοχικό κεφάλαιο της Vandebfliesen κατέχει τώρα μόνο το 2,29 % των μετόχων, γεγονός που αντιπροσωπεύει ένα μικρό ποσοστό του συνολικού κεφαλαίου.

Ιδρύθηκε στο Mettlach της Γερμανίας, από τον Jean-Baptiste Stahl, Villeroy & Boch, είναι μια εταιρεία πολυτελών επίπλων. Η πορσελάνη Phanolith, που παράγεται από την επιχείρηση κεραμικής, είναι γνωστή για την ημι-διαφανή εμφάνισή της. Ο σχεδιασμός παρουσιάστηκε αρχικά στο Παγκοσμίου Έκθεσης του Παρισιού (1900) και έχει διατηρήσει σημαντική παρουσία στη γερμανική αγορά από τότε. Η Villeroy & Boch έχει μεγαλώσει για να γίνει μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής στον κόσμο.

 • Ο François Boch και οι τρεις γιοι του εκπαιδευμένοι ως σιδηρουργοί ίδρυσαν την Villeroy & Boch το 1748.
 • Ο Audun Le Tiche είναι όπου ο Master Iron δημιούργησε μια αγγειοπλαστική εταιρεία με τη βοήθεια των μαθητευόμενων του.
 • Η Villeroy & Boch AG είναι μια γερμανική εταιρεία που κάνει επιτραπέζια σκεύη, προϊόντα περιποίησης και προϊόντα ευεξίας.

Τι είναι η τεχνολογία Villeroy & Boch και πώς λειτουργεί;

Ο τίτλος είναι ένα ιδιόκτητο μείγμα πηλού, χαλαζία, άστριο και διοξείδιο του τιτανίου που, όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με συγκεκριμένες τεχνικές κατασκευής, επιτρέπει τη δημιουργία εξαιρετικά ακριβών μορφών χωρίς να διακυβεύεται η μακροπρόθεσμη ανθεκτικότητα. Το Directflush είναι ένα σχέδιο τουαλέτας χωρίς χείλος που σχεδιάστηκε ειδικά για να είναι απλούστερο για να καθαριστεί από τις παραδοσιακές τουαλέτες. Το Quaryl είναι ένα σύνθετο υλικό που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά του φυσικού χαλαζία με τις ιδιότητες της ακρυλικής ρητίνης για να δημιουργήσει ένα νέο υλικό με μοναδικές ιδιότητες.

Είναι η Villeroy και η Boch μια μάρκα υψηλής ποιότητας;

Το Villeroy Boch έχει πολύ υψηλής ποιότητας απαιτήσεις και τα επιτραπέζια σκεύη μπορούν να απορριφθούν ως πρώτη ποιότητα για να έχουν ακόμη και το μικρότερο σφάλμα .... η πλειονότητα των τυποποιημένων γραμμών επιτραπέζιων λογισμικών κατασκευάζονται στη Γερμανία. Παρ 'όλα αυτά, δεν κατασκευάζονται όλα τα προϊόντα Villeroy & Boch στη Γερμανία. Ένα μεγάλο μέρος των προϊόντων γραμμής δώρων τους κατασκευάζονται στην Κίνα.

Τι είναι η τουαλέτα Villeroy & Boch και πώς λειτουργεί;

Η Villeroy και η Boch έχουν μια μακρά και επιφανή ιστορία της παροχής υψηλής ποιότητας κεραμικά και υγειονομικά προϊόντα. Αυτή η γνώση έχει χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου φάσματος ελκυστικών, σύγχρονων και άνετων μονάδων WC και μπιντέ για το σπίτι. Τα πάντα, από τοίχο και τουαλέτες σε τοίχο έως τα αντίστοιχα πλαίσια, τα πλάγια και τις κρυμμένες δεξαμενές, τα μπιντέ, τις μονάδες προσαρμοσμένες για τους νέους ή τα άτομα με προβλήματα κινητικότητας και τις στενές μονάδες με μειωμένο αποτύπωμα νερού συγκεντρώνονται σε αυτό το τμήμα . Σε όλες αυτές τις σελίδες, θα βρείτε μια επιλογή από σειρές Villeroy & Boch, καθένα από τα οποία έχει όλες τις επιλογές που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα WC που είναι όμορφο, σύγχρονο, καθαρό και αποτελεσματικό.

Τι είναι οι τουαλέτες Villeroy & Boch Avento και πώς λειτουργούν;

Η συλλογή Avento είναι στην ευχάριστη θέση να συμπεριλάβει όλα τα χαρακτηριστικά του κλασικού σχεδιασμού. Ορισμένα αντικείμενα έχουν ένα καινοτόμο σχεδιασμό χωρίς χείλη που δίνει έμφαση στην καθαριότητα και τη χρησιμότητα, ενώ εξακολουθεί να είναι οπτικά ελκυστική. Η απομάκρυνση του εσωτερικού RIM Hollow οδηγεί σε λιγότερα περιθώρια για να ευδοκιμήσουν τα επικίνδυνα μικρόβια. Τα κύπελλα που είναι εργονομικά σχεδιασμένα και έξυπνα κλίση για να ελαχιστοποιήσουν την εκτόξευση είναι διαθέσιμα, ενώ τα τοιχώματα παρέχουν μια ευρωπαϊκή αίσθηση αυξάνοντας παράλληλα το εσωτερικό φως και το χώρο.

Ποιες είναι οι τουαλέτες Villeroy & Boch Subway 2.0 και πώς λειτουργούν;

Η κομψή απλότητα και η πρακτικότητα είναι απόλυτα ενσωματωμένες σε όλη τη σειρά προϊόντων του μετρό 2.0, η οποία περιλαμβάνει μια ποικιλία απλοποιημένων αντικειμένων. Τα τηγάνια και τα μπιντέτα που τοποθετούνται στους τοίχους είναι κατασκευασμένα από λεπτή υγιεινή πορσελάνη που έχει λυγίσει μαλακά. Αυτά τα αντικείμενα δεν είναι μόνο όμορφα, αλλά είναι επίσης γρήγορα και απλά να καθαρίζουν, καθιστώντας τα μια εξαιρετική επιλογή για σύγχρονους, δημιουργικούς εσωτερικούς χώρους. Η θεραπεία Ceramicplus, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αποτρέψει τους λεκέδες και το αστακό κλίμακα, μπορεί ακόμη και να προστεθεί σε πολλά μοντέλα.

 • Ολόκληρο το φάσμα προϊόντων του μετρό 2.0 ενσωματώνει άψογα το στυλ και τη λειτουργία.
 • Τα μπιντέ και τα τηγάνια τουαλέτας αποτελούνται από υγειονομική πορσελάνη, η οποία έχει διπλασιαστεί ήπια.
 • Το Ceramicplus μπορεί να προστεθεί σε πολλά από τα μοντέλα.

Η Villeroy και η Boch θεωρούνται μια μάρκα high-end;

Ενώ τα προϊόντα Villeroy & Boch έχουν εξαιρετική ποιότητα και αισθητική έκκληση, παρέχουν επίσης πολυλειτουργικές λύσεις για το σύγχρονο σπίτι και το χώρο εργασίας.

Τι ακριβώς είναι οι τουαλέτες Villeroy & Boch Architectura και πώς λειτουργούν;

Ολόκληρη η συλλογή Architectura είναι εμπνευσμένη από μια φιλοσοφία σχεδιασμού που δίνει έμφαση στην προσεκτική οικοδόμηση και την κατασκευή. Ένα καλό παράδειγμα είναι το τετράγωνο ζευγάρι WC, το οποίο έχει ισχυρές γραμμές και ισχυρές γωνίες, αλλά μαλακώνει με λεπτές όμορφες καμπύλες για να δημιουργήσει ένα αρμονικό σύνολο. Αυτή θα ήταν μια προφανής επιλογή για κάθε σύγχρονη διακόσμηση, είτε πρόκειται για ιδιωτικό μπάνιο είτε για δημόσιο χώρο του δημόσιου χώρου υψηλής μόδας, λόγω του ισχυρού οπτικού του σχήματος. Υπάρχει μια επιλογή από καθίσματα τουαλέτας είτε με κανονικό είτε με μαλακό, γρήγορη απελευθέρωση μηχανισμού που περιλαμβάνεται στο πακέτο.

Τι είναι οι τουαλέτες Villeroy & Boch Hommage;

Τα παραδοσιακά σχήματα WC Pan λαμβάνουν μια ξεχωριστή σύγχρονη συστροφή με την τουαλέτα Villeroy και Boch Hommage που κρεμόταν από τη συλλογή Villeroy & Boch. Μια αμέσως γνήσια δήλωση γίνεται από την τρέχουσα έκδοση του παραδοσιακού WC Pan, η οποία ταιριάζει καλά με ένα σύγχρονο αστικό καθιστικό οποιουδήποτε μεγέθους. Τα μαλακά καθίσματα, τα οποία παρέχουν ένα επιπλέον επίπεδο σιωπηλής πολυτέλειας, είναι διαθέσιμα ως επιλογή. Η πολυτέλεια αφθονεί στο Villeroy & Boch Hommage Floor Standing Bidet, το οποίο είναι κατασκευασμένο από την καλύτερη διαθέσιμη από πορσελάνη υγιεινής. Η εργοστασιακή θεραπεία με το μοναδικό φινίρισμα Ceramicplus παρέχει ένα αντισταθμιστικό φράγμα που επιτρέπει τη διατήρηση της αλπικής λευκής λάμψης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ η προσαρμογή προσφέρεται μέσω μιας ή τριών επιλογών τρύπα για να ταιριάζει με τη βρύση της επιλογής σας.

Ποια είναι η σύνθεση του Villeroy και του Boch;

Η Villeroy & Boch δεσμεύεται να παραδώσει σερβίτσες από πορσελάνη υψηλής ποιότητας και πορσελάνη, γυαλιά κρυστάλλων, μαχαιροπίρουνα από ανοξείδωτο χάλυβα και διακόσμηση στο σπίτι για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το ιδανικό τραπέζι για την επόμενη συγκέντρωση ή εκδήλωση. Είτε προετοιμάζετε ένα μεγάλο γεγονός ή ένα απλό καθημερινό δείπνο, είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τα σωστά αντικείμενα για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Είναι ο οδηγός που υπάρχει στα προϊόντα Villeroy & Boch;

Από την αρχή της παραγωγικής διαδικασίας, η Villeroy & Boch έχει παραμείνει για την υψηλότερη ποιότητα: από την προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών υψηλής ποιότητας μέχρι την αποκλειστική χρήση χωρίς μόλυβδο, εξαιρετικά ακόμη και διπλά υαλοπίνακες και διακοσμητικά χρώματα που ήταν Δοκιμάστηκε για επιβλαβείς ουσίες, για τη χρήση της τεχνολογίας αιχμής.

μοντέρνο ασπρόμαυρο μπάνιο

Ποιος κάνει το Villeroy και το Boch;

Ποια καθίσματα, δεξαμενές και κουμπιά είναι μέρος της σειράς Viclean & Viconnect;

Αυτή η συλλογή καταδεικνύει πώς η Villeroy & Boch βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της χρήσης της αναδυόμενης τεχνολογίας. Αυτή η αφοσίωση στην προοδευτική καινοτομία αποδεικνύεται από την τεχνολογία τηλεχειρισμού, η οποία είναι μόνο ένα παράδειγμα. Είναι σε θέση να προσαρμόσει την εμπειρία του χρήστη μέχρι τη μικρότερη λεπτομέρεια με το κάθισμα Viclean U, αφού έρχεται με τη δική του συσκευή τηλεχειρισμού. Η προσθήκη ενός στοιχείου θέρμανσης παρέχει στους καταναλωτές το μέγιστο επίπεδο άνεσης. Πρόσθετοι έλεγχοι περιλαμβάνουν τη δυνατότητα ανοίγματος και κλεισίματος του κάλυμμα του καθίσματος καθώς και πέντε διαφορετικές ρυθμίσεις θερμοκρασίας νερού, ροής και θέσης ακροφυσίου. Η έκδοση VI Clean L, η οποία είναι πιο μινιμαλιστική στην εμφάνιση, επιτυγχάνει μια μεγάλη ισορροπία μεταξύ της κομψής εμφάνισης και της εξαιρετικής λειτουργικότητας, ενώ παράλληλα είναι πιο προσιτή.

Τι ακριβώς είναι οι τουαλέτες Villeroy & Boch Aveo και πώς λειτουργούν;

Η συλλογή Aveo της Villeroy & Boch είναι το αποκορύφωμα της πολυτελείας του μπάνιου, συνδυάζοντας τον σύγχρονο ηπειρωτικό σχεδιασμό και την ελκυστική γεωμετρία με σχολαστική χειροτεχνία και ισχυρή μηχανική για να δημιουργήσει ένα μπάνιο που είναι τόσο λειτουργικό όσο και πολυτελές. είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη σε οποιοδήποτε σύγχρονο μπάνιο. Η τουαλέτα της νέας γενιάς, από την άλλη πλευρά, μπορεί πραγματικά να χρησιμεύσει ως θεμέλιο ενός σύγχρονου χώρου διαβίωσης. Οι απλές γραμμές του και η χρήση της καλύτερης πορσελάνης υγιεινής το καθιστούν εξαιρετικό σύντροφο σε άλλα κομμάτια από τη συλλογή Aveo.

Ποιος είναι ο κατασκευαστής του Villeroy και του Boch;

Όταν ο François Boch και οι τρεις γιοι του άρχισαν να παράγουν κεραμικά σερβίρισμα και διακοσμητικά αντικείμενα τέχνης το 1748, θεωρούνταν πρωτοπόροι στον κλάδο. Η Maison Villeroy & Boch ιδρύθηκε το 1836, όταν ο Jean-François Boch ένωσε τις δυνάμεις του με τον επιτυχημένο παραγωγό stoneware, Nicolas Villeroy. Η συγχώνευσή τους οδήγησε στη δημιουργία ενός από τους πρώτους παγκόσμιους παίκτες του δέκατου ένατου αιώνα.

Ποιες είναι οι τουαλέτες του μετρό Villeroy & Boch (SOHO);

Υπάρχουν διάφορες επιλογές για την αντιστοίχιση πλαισίων, πλάκες έκπλυσης και κρυμμένες δεξαμενές που διατίθενται με αυτές τις τουαλέτες και τις τουαλέτες. Ως αποτέλεσμα της αειθαλής εμφάνισής του και της μειωμένης επίδρασης του νερού, οι στενές συζευγμένες μονάδες είναι μια ηχητική μακροπρόθεσμη επενδυτική επιλογή. Οι συμπαγείς εκδόσεις είναι διαθέσιμες με ένα κρυμμένο κιτ στερέωσης, το οποίο εξαλείφει την ανάγκη για ογκώδεις δεξαμενές που τοποθετούνται τοίχο εντελώς.

Μινιατούρες μονάδες, όπως η συμπαγή τουαλέτα μετρό, διαθέτουν ένα συμπαγές σχέδιο που είναι κατάλληλο για μπάνια ή μπάνια με ιδιωτικό χώρο με περιορισμένο χώρο. Εν τω μεταξύ, τα εξειδικευμένα τμήματα εξασφαλίζουν ότι τα άτομα με προβλήματα κινητικότητας έχουν μια ευχάριστη εμπειρία ενώ εισέρχονται και εξέρχονται από το κτίριο.

Ποιες είναι οι τουαλέτες του μετρό Villeroy & Boch (SOHO) και πώς λειτουργούν;

Υπάρχουν διάφορες επιλογές ταιριάζουν πλαίσια, πλάκες έκπλυσης και κρυμμένες δεξαμενές που διατίθενται με αυτές τις τοίχους και τις τουαλέτες. Ως αποτέλεσμα της αειθαλής εμφάνισής τους και της μειωμένης πρόσκρουσης του νερού, οι μονάδες στενής συζευγμένης είναι μια ηχητική μακροπρόθεσμη επενδυτική επιλογή. Οι συμπαγείς εκδόσεις είναι διαθέσιμες με ένα κρυμμένο κιτ στερέωσης, το οποίο εξαλείφει την ανάγκη για ογκώδεις δεξαμενές που τοποθετούνται τοίχο εντελώς.

Μινιατούρες μονάδες, όπως η συμπαγή τουαλέτα μετρό, διαθέτουν ένα συμπαγές σχέδιο που είναι κατάλληλο για μπάνια ή μπάνια με ιδιωτικό χώρο με περιορισμένο χώρο. Εν τω μεταξύ, τα εξειδικευμένα τμήματα εξασφαλίζουν ότι τα άτομα με προβλήματα κινητικότητας έχουν μια ευχάριστη εμπειρία ενώ εισέρχονται και εξέρχονται από το κτίριο.

Πώς λειτουργούν οι τουαλέτες Villeroy & Boch O.Novo;

Το Washdown Wall-Hung Pan είναι ένα από τα κομμάτια της συλλογής O.Novo που αποδεικνύει την ικανότητα του Villeroy & Boch να συνδυάζει το σχεδιασμό και τη λειτουργία. Η μονάδα, η οποία χυτεύεται σε ένα πολύ μοντέρνο σχέδιο, χρησιμοποιεί μόνο 4,5 λίτρα νερού για κάθε φλόγα, με αποτέλεσμα σημαντική εξοικονόμηση νερού. Ένας σχεδιασμός χωρίς χείλος παρέχει περισσότερη κάλυψη από το Flush καθώς και δημιουργεί μια πιο υγιεινή ατμόσφαιρα εξαλείφοντας την ανάγκη να αναπτυχθούν τα μικρόβια γύρω από το τηγάνι όταν τοποθετείται, βελτιστοποιώντας έτσι την διαθέσιμη περιοχή. Η ατομική προσαρμογή και η εύκολη εγκατάσταση καθίστανται δυνατές από μια ποικιλία προαιρετικών αξεσουάρ που είναι διαθέσιμα σε όλη την περιοχή. Μεταξύ των προαιρετικών αξεσουάρ είναι ένα κιτ ηχομόνωσης, μια επιλογή καθίσματος και κάλυψης με μηχανισμό γρήγορης απελευθέρωσης και μεντεσέδες μαλακών κλεισίματος και ένα υποβραχιόνιο με μηχανισμό γρήγορης απελευθέρωσης.

 • Η Villeroy & Boch είναι σε θέση να συνδυάσει το στυλ και τη λειτουργία με το τοίχο που πλύθηκε από τη γραμμή O.Novo.
 • Οι επιλογές αξεσουάρ περιλαμβάνουν ένα κιτ soundproofing, ένα κάθισμα και κάλυμμα με μηχανισμό ταχείας απελευθέρωσης και ένα υποβραχιόνιο με μηχανισμό γρήγορης απελευθέρωσης.

Τι είναι οι τουαλέτες Villeroy & Boch Omnia Architectura και πώς λειτουργούν;

Η ανθεκτική γραμμή Omnia Architectura, η οποία είναι ιδανική για δημόσιες εγκαταστάσεις, όπως παιδικά φυτώρια ή σχολεία, καθώς και μικροσκοπικά μπάνια σε ιδιωτικά σπίτια, περιλαμβάνει μια σειρά από συμπαγείς εκδόσεις για δωμάτια με περιορισμένο χώρο. Σχεδιασμένο για να είναι απλή, εξορθολογισμένη και σύγχρονη εμφάνιση, η στενή συζευγμένη WC Suite έχει όλες τις ιδιότητες να συνδυάσει αβίαστα σε οποιοδήποτε σύγχρονο μπάνιο, γωνιακό χώρο ή en-suite. Ένας σχεδιασμός με κοντινή συζευγμένη έχει προφανή οικονομικά πλεονεκτήματα, καθώς μειώνει την ποσότητα του φυσικού χώρου που λαμβάνεται από την δεξαμενή καθώς και την ποσότητα του νερού που απαιτείται για κάθε φλόγα. Οι αναβαθμίσεις στο βασικό κάθισμα, το οποίο περιλαμβάνει μια μαλακή επιλογή που είναι τόσο ήσυχη όσο και κομψή, καθώς και θεραπείες με το ιδιόκτητο φινίρισμα Villeroy και Boch Ceramicplus, είναι διαθέσιμα για αγορά. Αυτό απωθεί επιθετικά το Limescale και βοηθά στη διατήρηση της μονάδας να φαίνεται νεότερος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Οι τουαλέτες Villeroy & Boch Joyce είναι, όπως υποδηλώνει το όνομα, τουαλέτες Villeroy & Boch.

Η συλλογή Joyce επικεντρώνεται σε κομμάτια που είναι αισθητικά ελκυστικά και λειτουργικά, διατηρώντας παράλληλα την εξαιρετική ποιότητα που αναμένεται από την Villeroy και την Boch σε προσιτή τιμή. Επίσης αποπνέει κομψότητα, ευρυχωρία και πρακτικότητα. Το Joyce Wall Hung Pan είναι ένα κομψό κομμάτι επίπλων που έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Είναι κατάλληλο για σύγχρονη διακόσμηση τόσο σε οικιστικές όσο και σε φιλοξενία. Είναι εξοπλισμένο με το σύστημα Aquareduct Villeroy & Boch και έχει αποτελεσματική και φιλική προς το περιβάλλον φλόγα 3 ή 4,5 λίτρων, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση νερού. Οι ομαλές επιφάνειες και οι καθαρές γραμμές του καθιστούν καλή αντιστοιχία για κάθε μπάνιο ή ιδιωτικό-suite που βασίζεται στην έννοια της αισθητικής απλότητας. Οι μπιντέτες μερικές φορές αγνοούνται ή απορρίπτονται ως ξεπερασμένα φωτιστικά, όμως το δάπεδο Joyce είναι ιδανικό για χρήση σε ένα σύγχρονο περιβάλλον. Λόγω της ξεκάθαρης εμφάνισής του και των σαφών γραμμών του, καθώς και το εξαιρετικό λευκό φινίρισμα του Alpin και το απλό σχήμα, είναι απρόσκοπτα συμβατό με την υπόλοιπη συλλογή Joyce. Τα τολμηρά σύγχρονα σχέδια της Joyce καταδεικνύουν ότι μπορείτε να λάβετε ευρωπαϊκά προϊόντα μπάνιου αιχμής σε προσβάσιμη τιμή ενσωματώνοντάς τα στη συλλογή.

 • Η γραμμή Joyce επικεντρώνεται σε αντικείμενα που είναι οπτικά ελκυστικά και πρακτικά, ενώ παραμένουν συνεπείς με την ποιότητα και την αξία και την αξία της Villeroy & Boch.
 • Είναι κομψό, ευρύχωρο και λειτουργικό.
 • Το Joyce Wall Hung Pan είναι ένα κομψό κομμάτι επίπλων με διάφορα χαρακτηριστικά.
 • Είναι κατάλληλο για διακόσμηση τόσο για το σπίτι όσο και για τη φιλοξενία.
 • Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Villeroy & Boch Aquareduct, η οποία κόβει τη χρήση του νερού και ξεπλένει 3 ή 4,5 λίτρα, εξοικονομώντας έτσι νερό.

Σύγχρονο σετ πορσελάνης

Είναι ο Villeroy και ο Boch κατασκευαστής οστών της Κίνας;

Τι είναι οι τουαλέτες Villeroy & Boch Memento και πώς λειτουργούν;

Ο τοίχος του Memento Hung WC είναι ένα έργο που είναι περήφανο για τον εικοστό πρώτο αιώνα. Η ελίτ γερμανική κατασκευή είναι εμφανής σε αυτό το κομμάτι, το οποίο είναι προκλητικά τοίχο και εκπληκτικά καθαρό στο σχήμα της. Οι κρυμμένοι συνδετήρες βοηθούν να διατηρήσουν τις γραμμές καθαρές και το αποκλειστικό φινίρισμα Ceramicplus παρέχει μια λάμψη που είναι ανθεκτική στην ακτινοβολία και τους λεκέδες. Το Memento Bidet είναι ένα παραδοσιακό στοιχείο που είναι τόσο ανθεκτικό όσο και διαχρονικό στο σχεδιασμό του. Έχει την ευελιξία να ταιριάζει με άλλα αντικείμενα στη γραμμή Memento καθώς και προϊόντα από άλλες μάρκες. Οι γραμμές του, οι οποίες χυτεύονται σε εκθαμβωτική λευκή υγιεινή πορσελάνη, είναι ιδανικές για τη σύγχρονη διακόσμηση μπάνιου.

Ποια είναι η σειρά Villeroy & Boch La Belle και πώς διαφέρει από τις άλλες σειρές;

Το Bidet που είναι τοποθετημένο στο La Belle Wall 5427 00R1 είναι μια πολυτελή προσθήκη σε οποιοδήποτε μπάνιο. Είναι κλασικά εμπνευσμένο και αληθινό στο όνομά της, συνδυάζοντας το βοηθητικό πρόγραμμα με την αισθητική. Η λεπτή ομορφιά του σχεδίου, η οποία ενσωματώνει τις καθαρές, ρέουσες γραμμές στο συνολικό σχεδιασμό, χρησιμεύει ως θεμέλιο για την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Αυτό το μπιντέ, το οποίο έχει τελειώσει με μια λευκή στιλπνότητα και έχει αντιμετωπιστεί με την αποκλειστική θεραπεία με κεραμικό κεραμικό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μια ποικιλία άλλων ειδών υγιεινής για να δημιουργήσει μια συνεκτική εμφάνιση. Είναι μια έξυπνη επιλογή για τους σύγχρονους, καθαρούς χώρους διαβίωσης για να έχουν τοίχο που τοποθετείται σεαλέτα και κάθισμα, όπως το LA Belle 5627 10R1. Σχεδιασμένο για να μειώσει την ακαταστασία, ενώ παράλληλα επιτρέπει στην περιοχή του μπάνιου να αναπνέει, η κομψή γεωμετρία του ταιριάζει απόλυτα με οποιοδήποτε σύγχρονο σχεδιασμό μπάνιου. Ένα μαλακό κάθισμα που ταιριάζει με τα υπόλοιπα έπιπλα προσθέτει ένα άγγιγμα επιπλέον χαλάρωσης και λεπτής κομψότητας. Αυτή η ευρεία συλλογή ειδών λουτρών υψηλής ποιότητας δείχνει ακριβώς γιατί η Villeroy και η Boch είναι μια τόσο γνωστή και διάσημη μάρκα στον κόσμο του ευρωπαϊκού σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων μπάνιου. Οποιαδήποτε επιχείρηση κατανοεί ότι η εμπειρία της χρήσης των δημόσιων τουαλέτας πρέπει να είναι βελτιωμένη και υγιεινή, καθώς αντικατοπτρίζει την εικόνα της εταιρείας. Το Villeroy και το Boch προσφέρουν μια ποικιλία από σύφιγγα ουρητήρια ως μέρος της σειράς προϊόντων τους. Υπάρχει ένα διπλό αίσθημα καθαριότητας και κομψότητας που προβάλλεται Με αυτά, δεδομένου ότι είναι αποτελεσματικά, κομψά και άοσμο. Η εκτεταμένη επιλογή των μονάδων WC και των μπιντέ, οι οποίες είναι από την υψηλότερη ποιότητα, παρέχει μια ποικιλία επιλογών τόσο για τους ιδιωτικούς όσο και για τους δημόσιους χώρους. Είτε θέλετε να ενημερώσετε το υπάρχον μπάνιο σας είτε να δημιουργήσετε ένα εντελώς νέο χώρο σε ένα μοντέρνο σχέδιο, το Villeroy & Boch προσφέρει τα υψηλής ποιότητας κεραμικά και υγιεινά που ψάχνετε.

 • Το Bidet που έχει τοποθετηθεί στο La Belle Bidet 5427 00R1 είναι ένα πλούσιο αξεσουάρ μπάνιου.
 • Είναι παραδοσιακό αλλά αιχμής, συνδυάζοντας την πρακτικότητα με την ομορφιά.
 • Το λευκό-γυαλιστερό, ανθεκτικό στη λεκάνη Ceramicplus που έχει υποστεί θεραπεία bidet μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλο εξοπλισμό υγιεινής για να δημιουργήσει μια ενοποιημένη εμφάνιση.
 • Οι σύγχρονοι, άψογοι χώροι διαβίωσης, όπως το LA Belle 5627 10R1, θα πρέπει να διαθέτουν τοίχο και κάθισμα.
 • Σχεδιάστηκε για να ξεκαθαρίσει την ακαταστασία, βοηθώντας επίσης τον εξαερισμό του μπάνιου έχοντας ένα ελκυστικό γεωμετρικό σχήμα.

Είναι η Villeroy και η Boch μια βρετανική εταιρεία;

Η Villeroy & Boch (γαλλική προφορά: [Vilwa e bk], γερμανική προφορά: [Vlr. NTBX]) είναι ένας γερμανικός παραγωγός κεραμικών που εδρεύει στο Mettlach, Saarland. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο Mettlach.

Μπορούν να πλυθούν τα προϊόντα Villeroy και Boch στο πλυντήριο πιάτων;

Η συντριπτική πλειοψηφία των ειδών πορσελάνης Villeroy & Boch και των οστών πορσελάνης είναι το πλυντήριο πιάτων και το φούρνο μικροκυμάτων ασφαλή. Προτείνουμε να χρησιμοποιείτε σαπούνι πιάτων που δεν είναι αρωματισμένο.

Είναι ο Villeroy και ο Boch κατασκευαστής της Κίνας Bone;

Η πρώτη συλλογή του Villeroy & Boch Bone China.Villeroy & Boch έχει αναλάβει το εργοστάσιο πορσελάνης Heinrich στο SELB, το οποίο έχει μακρά ιστορία παραγωγής λεπτής πορσελάνης. Για περισσότερο από τρεις δεκαετίες, αυτό το εργοστάσιο παράγει την Bone China, την οποία η Villeroy & Boch ήταν η πρώτη εταιρεία που εμπορευματοποιεί την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Τι ακριβώς είναι τα προϊόντα Villeroy & Boch Omnia Classic;

Η τάξη Omnia είναι μια ανθεκτική και προσαρμόσιμη συλλογή που είναι κατάλληλη για δημόσιες εγκαταστάσεις όπως φυτώρια και σχολεία, καθώς και για μέτρια μπάνια σε ιδιωτικές κατοικίες. Το Omnia Classic Close Coupled WC 6623.10 είναι ένα κομμάτι ευρωπαϊκής σχεδίασης αιχμής που ακτινοβολεί την πολυπλοκότητα. Αυτή η σύγχρονη στενή συζευγμένη τουαλέτα, η οποία είναι οπτικά διακριτική, είναι επίσης μια περιβαλλοντικά συνειδητή επιλογή. Εκτός από τη μείωση της χρήσης του νερού, το γεγονός ότι είναι τοποθετημένο τοίχο σημαίνει ότι παίρνει λιγότερο χώρο στο σπίτι. Εκείνοι με προβλήματα κινητικότητας θα βρουν το Omnia Classic Pan Vita WC 6683.10 να είναι ένα πιο εξυπηρετικό όχημα. Ο λεπτός σχεδιασμός του ενσωματώνει μια δεξαμενή duo-flush με την επιλογή ενός συντομότερου φλοιού, με αποτέλεσμα μειωμένη περιβαλλοντική επίδραση.

Τι ακριβώς είναι τα προϊόντα Villeroy & Boch Omnia Pro;

Παρέχοντας μια ευέλικτη ποικιλία ειδών κολύμβησης, η Omnia Pro Line προσφέρει λύσεις που είναι κατάλληλες για χρήση τόσο σε δημόσιους χώρους όσο και στο σπίτι. Το PAN 7602 του Omnia Pro Child είναι ένας σύγχρονος συνδυασμός λειτουργικότητας και κλασικού στυλ που έχει αναπτυχθεί ειδικά με παιδιά. Αυτό το μικρότερο τηγάνι έχει κατάλληλα μέγεθος για τοποθέτηση σε φυτώρια, δημοτικά σχολεία, εστιατόρια και οποιοδήποτε άλλο δημόσιο χώρο όπου τα παιδιά συγκεντρώνονται και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Το Omnia Pro Siphonic Urinal 7502 είναι απροσδόκητα μοναδικό. Αυτό το ουρητικό κάνει μια δήλωση σε οποιαδήποτε σύγχρονη αστική περιοχή τουαλέτας λόγω της εξαιρετικά μοναδικής και εντυπωσιακής μορφής του, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για χρήση σε μπαρ και εστιατόρια, μεταξύ άλλων.

Τι είναι το Bone China και πώς διαφέρει από την πορσελάνη;

Το Bone China είναι το πιο ανθεκτικό της πορσελάνης ή της κεραμικής της Κίνας, με πολύ υψηλή μηχανική και σωματική δύναμη καθώς και αντίσταση σε τσιπ, και είναι γνωστή για τη μεγάλη σκληρότητα της.

Είναι η Bone China καλύτερη ποιότητα από την πρόστιμο της Κίνας;

Τα προϊόντα πορσελάνης είναι συχνά παχύτερα σε υφή από τα οστά της Κίνας. Η σφυρηλάτηση πορσελάνης λαμβάνει χώρα σε μεγαλύτερη θερμοκρασία - συχνά περίπου 1.455 βαθμούς Κελσίου / 2.650 βαθμούς Φαρενάιτ. Λόγω του χαμηλότερου βάρους και της δομής του σώματος, το Bone China έχει μια κάπως πιο κομψή εμφάνιση από την πορσελάνη. Το ποσοστό των οστών στο οστό της Κίνας καθορίζει την ανθεκτικότητα του προϊόντος.

Είναι η οστική Κίνα επιβλαβής για την υγεία κάποιου;

Το Bone China θεωρείται ότι είναι το ασφαλέστερο σερβίτσιο, καθώς δεν περιλαμβάνει μολύβι ή κάδμιο. Επιπλέον, επειδή έχει ένα συστατικό τέφρας οστών στην πρώτη ύλη, είναι καλό για την υγεία των ανθρώπων επειδή η τέφρα των οστών περιέχει θρεπτικά συστατικά που είναι υγιή για την υγεία των ανθρώπων.

Τι είναι η Premium Porcelain και πώς διαφέρει από την κανονική πορσελάνη;

Η Premium Porcelain, συχνά γνωστή ως Κίνα, είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που παράγεται από ένα μείγμα λεπτών υλικών που καίγονται πολλές φορές σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες για να επιτύχει το φινίρισμα του υψηλού γυαλιστερού. Παρά το γεγονός ότι η Premium Porcelain είναι πιο φθηνή από την Bone China, έχει την ίδια υψηλής ποιότητας και Shell-Like Shine ως Bone China.

Πού ξεκινούν οι τουαλέτες Villeroy και Boch;

Όπως μόλις έμαθα από ένα μέλος αυτού του φόρουμ, τα προϊόντα Villeroy & Boch κατασκευάζονται τώρα στην Ταϊλάνδη ... υποθέτοντας ότι τα γερμανικά πράγματα είναι καλά, δηλαδή.

Σε ποια χώρα κατασκευάζει η Villeroy και η Boch;

Η πλειοψηφία των τυποποιημένων γραμμών επιτραπέζιων λογισμικών τους κατασκευάζονται στη Γερμανία. Παρ 'όλα αυτά, δεν κατασκευάζονται όλα τα προϊόντα Villeroy & Boch στη Γερμανία. Ένα μεγάλο μέρος των προϊόντων γραμμής δώρων τους κατασκευάζονται στην Κίνα.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε μια τουαλέτα Villeroy & Boch;

Με τη βοήθεια ενός καθαριστικού μπάνιου ή ενός διαλύματος καθαρισμού με βάση το ξύδι, μπορείτε γρήγορα να εξαλείψετε τους λεκέδες νερού, το απομεινάρια και τα υπολείμματα σαπουνιού. Εάν θέλετε να μείνετε μακριά από τα "χημικά", μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ξίδι στο σπίτι ή να αραιωθεί η ουσία ξιδιού για να αφαιρέσετε τους λεκέδες και αποτελεσματικά.

Είναι εφικτό να χρησιμοποιήσετε μια τουαλέτα Villeroy και Boch με το SplashLet Smart Bidet Seat;

Η απλή απάντηση είναι ότι είναι υπό όρους. Εξετάστε την τουαλέτα για να προσδιορίσετε αν είναι μεγαλύτερο από το BrookPad Splash ας μας απαίτηση ελάχιστου μήκους. SplashLet Έρχεται σε μήκη που κυμαίνονται από 480mm έως 528mm. Είναι επίσης μια καλή ιδέα να ελέγξετε διπλά ότι έχουν εγκατασταθεί όλα τα απαραίτητα μπουλόνια τοποθέτησης. Για να τοποθετήσετε ένα κάθισμα, ο χώρος μεταξύ των μπουλονιών τοποθέτησης πρέπει να είναι μικρότερος από 180 ή 210mm, ανάλογα με τον τύπο. Έτσι, αν έχετε ένα μπολ τουαλέτας Grohe από αυτή τη συλλογή, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα έξυπνο κάθισμα τουαλέτας σε αυτό. Εάν αναδιαμορφώνεστε το μπάνιο σας, μπορείτε να προσθέσετε μια έξυπνη τουαλέτα σε ένα συμβατικό γυάλινο μπολ, αλλάζοντας ή απλά την εγκατάσταση.

Τα παρακάτω είναι μερικά συμπεράσματα σχετικά με τις τουαλέτες και την κεραμική Villeroy & Boch.

 • Ο François Boch ίδρυσε το Villeroy & Boch το 1748, έχοντας εκπαιδεύσει και τους τρεις γιους του ως σιδηρουργούς.
 • Ο Audun Le Tiche είναι όπου ο Master Iron δημιούργησε μια αγγειοπλαστική εταιρεία με τη βοήθεια των μαθητευόμενων του.
 • Η Villeroy & Boch AG είναι μια γερμανική εταιρεία που κάνει επιτραπέζια σκεύη, προϊόντα περιποίησης και προϊόντα ευεξίας.
 • Τα επιτραπέζια σκεύη μπορούν να απορριφθούν λόγω της υψηλής ποιότητας ή ακόμα και του μικρότερου ελάττωμα.
 • Τα προϊόντα Villeroy & Boch έχουν εξαιρετική ποιότητα και σχεδιασμό και παρέχουν ευπροσάρμοστες λύσεις για σύγχρονα σπίτια και γραφεία.
 • Με άλλα λόγια, είναι Villeroy & Boch τουαλέτα.
 • Η γραμμή Joyce επικεντρώνεται σε αντικείμενα που είναι οπτικά ελκυστικά και πρακτικά, ενώ παραμένουν συνεπείς με την ποιότητα και την αξία και την αξία της Villeroy & Boch.
 • Το Joyce Wall Hung Pan είναι ένα εξελιγμένο, όλα τα έπιπλα κουζίνας all-in-one.
 • Η σειρά Villeroy & Boch La Belle είναι μια ειδική σειρά από την Villeroy & Boch.
 • Το Bidet που έχει τοποθετηθεί στο La Belle Bidet 5427 00R1 είναι ένα πλούσιο αξεσουάρ μπάνιου.
 • Σχεδιάστηκε για να ξεκαθαρίσει την ακαταστασία, βοηθώντας επίσης τον εξαερισμό του μπάνιου έχοντας ένα ελκυστικό γεωμετρικό σχήμα.
 • Το πρώτο σετ της Villeroy & Boch Bone China
 • Το εξαιρετικό εργοστάσιο πορσελάνης Villeroy & Boch στο SELB ανήκει τώρα στον Heinrich.
 • Τα αντικείμενα πορσελάνης έχουν συνήθως μια πιο ουσιαστική αίσθηση.
 • Ο μόλυβδος και το καδμίου χωρίς τα οστά της Κίνας θεωρείται γενικά ως τα ασφαλέστερα επιτραπέζια σκεύη.
 • Μήκους μήκους 480mm και 528mm SplashLet
 • Επίσης, βεβαιωθείτε ότι όλα τα απαιτούμενα μπουλόνια είναι στη θέση τους.
 • Μπορείτε να προσθέσετε μια έξυπνη τουαλέτα σε ένα παραδοσιακό γυάλινο μπολ με την τροποποίηση ή την εγκατάστασή του.

Γραμμένο από
BrookPad Ομάδα

 Παλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση


Αφήστε ένα σχόλιο

Λάβετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους