Is Ideal Standard a well-known bathroom brand?

Είναι το ιδανικό πρότυπο μια γνωστή μάρκα μπάνιου;

Εξετάστε τη φήμη του ιδανικού προτύπου ως κατασκευαστή μπάνιου.

Είναι το ιδανικό πρότυπο μια γνωστή μάρκα μπάνιου;

Πόσο γνωστό είναι το ιδανικό πρότυπο;

Οι αισθητικά ευχάριστες γραμμές και ένα υψηλής ποιότητας φινίρισμα συνδυάζονται με πολυτέλεια και αποθήκευση. Η σειρά CONCA διαθέτει γεωμετρικό σχέδιο που συνδυάζει τη λειτουργία και το στυλ. Το Waverley συνδυάζει τα Edwardian και τα βικτοριανά στοιχεία για να δημιουργήσουν αιώνια ομορφιά. Το Aquablade έχει σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και λειτουργεί για να μεγιστοποιήσει την απόδοση καθαρισμού και νερού. Η σειρά ντους TREVI του Ideal Standard είναι μια βασική θερμοστατική βαλβίδα.

Η τουαλέτα Alto είναι διαθέσιμη σε επιλογές στενών συζευγμένων και διπλών επιπέδων. Ενημερώστε το σπίτι σας με τη σύγχρονη συλλογή Ceramic Dinnerware Playa. Αυτή η εκπληκτική συλλογή δημιουργήθηκε από την βραβευμένη ομάδα σχεδιασμού του Studio Levien με επικεφαλής τον David Tilbury. Η λεκάνη βάθρου Plaza διαθέτει δύο τρύπες βρύσης για βρύσες χρωμίου ή χρυσού πυλώνα. Η λαμπρή απλότητα ορίζει το Ceraplan Brassware της ιδανικής πρότυπης.

Η σειρά Conceala 2 Cistern προστατεύεται από πολυανθρακικό υψηλής κρούσης. Ο σχεδιαστής Robin Levien έχει αναπτύξει μια νέα συλλογή μπάνιου και τουαλέτας. Μια νέα συλλογή κεραμικών πλακών και ιδεών κολύμβησης από τον Jasper Morrison για το Ideal Standard, κατασκευάζεται με τα αυστηρά πρότυπα ενός διάσημου βρετανικού κατασκευαστή. Οι μοχλοί χρωμίου και οι πνευματικές αεροπορικές γραμμές είναι επίσης διαθέσιμοι.

Μια ποικιλία από μίξερ μονού και διπλού ελέγχου είναι διαθέσιμες στην τέλεια τυπική σειρά αργύρου. Κοιτάξτε στο ασύμμετρο λουτρό 1800mm με ευρεία σύνορα και ένα βαθύ καμπύλο εσωτερικό. Ο Jasper Morrison είναι ένα διαχρονικό εικονίδιο σχεδιασμού. Τα ιδανικά τυποποιημένα μπάνια είναι αναμφισβήτητα τα καλύτερα στην ποιότητα και το σχεδιασμό. Με τη χρήση των νέων μεθόδων και υλικών, τα ιδανικά τυποποιημένα λουτρά προσφέρουν όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά.

Η άνεση των μπανιέρα, η συγκράτηση θερμότητας, η αξιοπιστία και η καθαριότητα συνδέονται με τη δημοτικότητά τους στους καταναλωτές. Η μεγάλη μας ποικιλία από μπανιέρες, νεροχύτες και υποψήφια μπορούν εύκολα να εξοπλίσουν ένα πλήρες σπίτι. Τα προϊόντα μπάνιου υψηλών προδιαγραφών του ιδανικού προτύπου είναι προσβάσιμα μόνο μέσω άλλων εθνικών και ανεξάρτητων καταστημάτων.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το ιδανικό πρότυπο;

Ο καθένας έχει ένα στυλ. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα στη γραμμή έννοιας. Αυτές οι ιδανικές τυποποιημένες μπανιέρες, νεροχύτες και τουαλέτες είναι κατασκευασμένες για να διαρκέσουν σε οποιαδήποτε ρύθμιση. Με τόσα πολλά στυλ και μεγέθη για να διαλέξετε, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μπάνιο από το μηδέν. Η σειρά Concept διαθέτει ελκυστικές γραμμές και υψηλής ποιότητας φινίρισμα, ενώ παράλληλα προσφέρει πολυτέλεια και αποθήκευση. Η σειρά CONCA έχει μια ξεχωριστή γεωμετρική κατασκευή που συνδυάζει την πρακτικότητα και την αισθητική. Η απλότητα της Conca επηρεάζεται από προηγούμενες ιδανικές τυποποιημένες συλλογές. Για μια πιο παραδοσιακή εμφάνιση, η σειρά Waverley συνδυάζει την ιστορική ομορφιά με τη σύγχρονη καινοτομία και την αξιοπιστία. Το Waverley προσθέτει διαχρονική ομορφιά σε ένα σπίτι συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά Edwardian και Victorian Style. Η συλλογή περιλαμβάνει λεκάνες, τουαλέτες και τη διακριτική δεξαμενή υψηλού επιπέδου της εποχής.

Τι γίνεται με την ιδανική τυποποιημένη καινοτομία;

Το ιδανικό πρότυπο οδηγεί τη βιομηχανία με καινοτόμες τεχνολογίες όπως το Aquablede και το Diamatec. Το Aquablade® είναι ένα καθαρότερο, πιο ήσυχο και πιο έξυπνο. Η πιο ήσυχη τουαλέτα στην αγορά, με ξεπλύνει υψηλής απόδοσης. Το Aquablade θέτει νέα πρότυπα στο σχεδιασμό, τη μηχανική και τη λειτουργία, παρέχοντας ταυτόχρονα μέγιστη απόδοση καθαρισμού και νερού. Τα απίστευτα μικροσκοπικά σχέδια μπορούν να δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας το Diamatec®, ένα νέο κεραμικό υλικό που είναι ισχυρό και ανθεκτικό. Η χρήση ευαίσθητων, όμορφων πορσελάνης στα μπάνια ήταν προηγουμένως ανήκουστο.

Πώς λειτουργεί η ιδανική τυπική εγγύηση;

Όταν αγοράζετε ένα ιδανικό τυποποιημένο προϊόν μπάνιου, ξέρετε ότι θα διαρκέσει. Τα ιδανικά πρότυπα κεραμικά έρχονται με εγγύηση ζωής. Τα σφάλματα υλικών και κατασκευής καλύπτονται για 25 χρόνια σε ιδανικές τυποποιημένες μπανιέρες και δίσκους ντους. Τα περιβλήματα ντους και οι οθόνες μπάνιου έχουν εγγύηση 10 ετών, ενώ οι βρύσες και οι μίκτες έχουν 5 χρόνια.

Υπάρχει ένα "χρυσό πρότυπο"

Αυτή η επιχείρηση είναι παγκόσμιος ηγέτης στο μπάνιο και τα προϊόντα θέρμανσης. Δημιουργήστε το μπάνιο των ονείρων σας με το ευρύ φάσμα μπανιέρας, τουαλέτες, νεροχύτες, βρύσες και μίξερ, ντους, εξαρτήματα μπάνιου και μονάδες ματαιοδοξίας. Το ιδανικό πρότυπο ξεκίνησε το 1872 σε ένα κατάστημα Tinware στη Μασαχουσέτη. Από τότε, έχει γίνει ο μεγαλύτερος κατασκευαστής προϊόντων μπάνιου και κουζίνας στον κόσμο. Η σειρά προϊόντων μας περιλαμβάνει γνωστά ονόματα όπως το Armitage Shanks, το Jado, το Marc Newton, το Sottini, το Trevi Showers και τη Λευκή και την Ασημένια Γραμμή του David Chipperfield. Το Armitage Shanks είναι συνώνυμο με τα βρετανικά μπάνια υψηλής ποιότητας και η επιχείρηση χρονολογείται από το 1850. Το Armitage Shanks παράγει ένα ευρύ φάσμα κεραμικών αγαθών μπάνιου και είναι πιθανό ότι όλοι έχουμε χρησιμοποιήσει ένα από τα προϊόντα τους κάποια στιγμή στη ζωή μας. Το Armitage προσφέρει πλήρεις σουίτες μπάνιου, δεκαπέντε τύπους λουτρών, οκτώ παραλλαγές βρύσης και μίξερ και ποικιλία σχημάτων λεκάνης ματαιοδοξίας.

Η συλλογή Armitage έχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το δικό σας μπάνιο, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις, τον προϋπολογισμό και τον τρόπο ζωής σας. Το ιδανικό πρότυπο πρωτοστάτησε στην τεχνολογία κεραμικών δίσκων για ακριβή ανάμιξη ζεστού και κρύου νερού σε ντους. Στη σειρά ντους Trevi από το Ideal Standard, ο μίξερ Trevi Blend είναι μια απλή βαλβίδα που σας επιτρέπει να ελέγχετε τη θερμοκρασία. Μπορεί να τοποθετηθεί έξω ή σε εσωτερικούς χώρους. Κάθε μίξερ μείγμα Trevi έχει ένα ενσωματωμένο χαρακτηριστικό ασφαλείας για να αποτρέψει την καύση. Οι θερμοστατικοί μίκτες TREVI σας επιτρέπουν να επιλέξετε τη θερμοκρασία που είναι πιο άνετη για εσάς. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει ακόμη και αν ανοίξει μια βρύση ή η πίεση του νερού πέφτει. Το Ideal Standard κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα σειρά κεραμικών μπάνιου, βρύσες μίξερ και ντους που σχεδιάστηκε από τον Jasper Morrison. Αυτή η σειρά κεραμικών και εξοπλισμού της γνωστής εταιρείας είναι μια μεγάλη φιλοφρόνηση για τα προϊόντα της εταιρείας. Το Ideal Standard διαθέτει το δικό του σχεδιαστικό προσωπικό, αλλά συνεργάζονται επίσης με γνωστούς σχεδιαστές από όλο τον κόσμο για να βελτιώσουν τη γκάμα των προϊόντων τους, ιδιαίτερα τη μάρκα Jado.

Ποιο πρότυπο Alto είναι καλύτερο; Ποιο πρότυπο Alto είναι καλύτερο;

Λόγω της ευελιξίας του, η εναλλακτική λύση από το ιδανικό πρότυπο αναζητείται συχνά από αρχιτέκτονες και σχεδιαστές. Είναι επίσης δημοφιλές στους ιδιοκτήτες σπιτιού, καθώς μπορεί να περιέχει οτιδήποτε από ένα μικρό μανδύα σε μια μεγάλη διπλή μπανιέρα για πολυτελή μπάνιο. Οι λεκάνες έρχονται σε τέσσερα μεγέθη: 450mm, 500mm, 550mm και 600mm. Έχουν μια ωραία στρογγυλή μορφή με καμπύλες άκρες και οι περισσότεροι έχουν μία ή δύο τρύπες. Παρέχουμε καλύμματα παγίδευσης και επίπεδα πλήρους μήκους για να κρύψετε το σωλήνα σας διατηρώντας παράλληλα λειτουργικά. Οι τουαλέτες Alto έρχονται σε μια σειρά σχεδίων, από την παραδοσιακή στενή συζευγμένη φλόγα μέχρι το διπλό φλόγα εξοικονόμησης νερού, πίσω στον τοίχο και ακόμη και το τοίχο κρέμεται. Οι μονάδες ματαιοδοξίας και WC μπορούν επίσης να προστεθούν σε οποιοδήποτε έργο για να δώσουν γυαλισμένη πινελιά. Οι μονάδες ματαιοδοξίας και WC μπορούν να προστεθούν για επιπλέον αποθήκευση. Το Alto έχει ένα διαχρονικό στυλ που εκτείνεται στις βαλβίδες ντους τους, οι οποίες περιλαμβάνουν διακοπή ασφαλείας για να αποφευχθεί η καύση εάν διακόπτεται η παροχή κρύου νερού.

Οι σκέψεις σας για το ιδανικό πρότυπο playa;

Ο ιδανικός κανόνας Η σειρά Playa των σύγχρονων κεραμικών σερβίτσων είναι ιδανική για την ενημέρωση ενός νοικοκυριού που χρονολογείται. Το Playa έχει ένα μοναδικό σχέδιο που θα παρέχει ηρεμία και κομψότητα σε οποιοδήποτε μπάνιο, είτε πρόκειται για λίγη ενημέρωση είτε για ένα πλήρες makeover. Τα υλικά υψηλής ποιότητας και τα όμορφα γλυπτά σχήματα αυτής της συλλογής συμπληρώνουν εύκολα τα άλλα εξαρτήματα στο μπάνιο σας. Οι τυπικές οικογενειακές λεκάνες έχουν καθαρές, αιχμηρές άκρες απαλά καμπύλες πάνω από τις καμπύλες της λεκάνης. Έρχονται σε δύο μεγέθη: 500mm και 550mm, με αντίστοιχα βάθρα και μία ή δύο τρύπες βρύσης. Η ημι-countertop και οι πλήρως λοξές λεκάνες πάγκου είναι επίσης διαθέσιμες για χρήση με υπάρχοντα έπιπλα. Η ομαλή δράση της τουαλέτας σας, τα μαλακά καθίσματα κλεισίματος, τα καλύμματα που ταιριάζουν και οι μεντεσέδες του Chrome θα δώσουν στο μπάνιο σας μια αριστοκρατική αίσθηση. Μεγάλοι εσωτερικοί χώροι με απαλά κλίση καμπύλες καθιστούν ευκολότερη από ποτέ να χαλαρώσετε στο τέλειο λουτρό φυσαλίδων μετά από μια σκληρή μέρα στο γραφείο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Ideal Standard Plaza;

Η σειρά Plaza του Ideal Standard είναι νικητής σχεδιασμού. Η εξαιρετική ομάδα σχεδιασμού του Studio Levien, με επικεφαλής τον βραβευμένο σχεδιαστή David Tilbury, ανέπτυξε αυτή την όμορφη συλλογή. Αυτό το όμορφο Art Deco Classic, παρά τη θέση του, είναι μια εξαιρετική επιλογή για να φέρει κομψότητα και λάμψη σε οποιοδήποτε περιβάλλον μπάνιου. Πολλά από τα πιο όμορφα σχέδια του εικοστού αιώνα εξακολουθούν να εμπνέουν τη λαχτάρα μας σήμερα. Η λεκάνη βάθρου Plaza έχει δύο τρύπες βρύσης για κομψές βρύσες πυλώνα σε χρώμιο ή χρυσό. Η λεκάνη βάθρου Plaza έχει πλάτος 580mm, βάθος 465mm και βάθος 580mm. Η λεκάνη πλυσίματος με χέρια 450 χιλιοστών φαίνεται όμορφη όταν συνδυάζεται με μια λαμπερή παγίδα μπουκαλιών χρώματος και μια ταιριαστή βρύση. Ο εντυπωσιακός γεωμετρικός σχεδιασμός έχει μια εκπληκτική ξένη εμφάνιση. Η δεξαμενή έξι λίτρων λειτουργεί με μοχλό και είναι εύκολα προσβάσιμη. Ενώ απαιτείται τυποποιημένο σφιχτό κάθισμα, μπορεί να αγοραστεί είτε σε λευκό είτε σε μαύρο για επιπλέον φλάνερ. Το Plaza Idealform Blobe 1700mm θα εμπνεύσει το μπάνιο σας με ένα αίσθημα παλαίας κομψότητας και Pizazz του 1930.

Ψάχνετε για ιδανικό πρότυπο; Ceraplan;

Η γραμμή Ceraplan Brassware από το Ideal Standard χαρακτηρίζεται από την εντυπωσιακή απλότητα του. Ο εξαιρετικός σχεδιασμός του έχει μια λεπτή, καθολική έκκληση στον ιδιοκτήτη σπιτιού που είναι συνείδηση ​​και χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες. Ο όμορφα κωνικός μοχλός του Ceraplan χειρίζεται μια μεγάλη ποικιλία από βρύσες. Οι κεραμικές βαλβίδες δίσκων αποτρέπουν τα στάζει και σας επιτρέπουν να ελέγχετε τη ροή και τη θερμοκρασία με το ένα χέρι. Μπορείτε να επιλέξετε από ένα βασικό μίξερ λεκάνης One Hole σε ένα πλήρες μπάνιο κατάστρωμα ή τοίχο, πολλά από τα οποία έχουν ενσωματώσει τα ακουστικά μιας λειτουργίας που τελειώνουν στο αντίστοιχο Chrome. Το Ceraplan έχει επίσης μίξερ με ρυθμιστές οικολογικής ροής που δίνουν το ίδιο ευχάριστο πλύσιμο ενώ χρησιμοποιούν πολύ λιγότερο νερό από τους συμβατικούς αναμίκτες. Το Ceraplan του Ideal Standard, με την φιλική φιλοσοφία του, είναι χρυσός.

Ποιες δεξαμενές Conceala 2 είναι καλύτερες;

Το Ideal Standard δημιούργησε τη σειρά Conceala 2 Cistern με αυτό κατά νου. Αυτές οι κορυφαίες δεξαμενές είναι κατασκευασμένες από πολυανθρακικό υψηλής επίπτωσης για να αποφευχθεί η βλάβη. Είναι προεγκατεστημένα με όλα τα εξαρτήματα, οπότε ο εγκαταστάτης σας δεν θα έχει προβλήματα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τουαλέτες και τοποθετημένες σε μονάδα επίπλων ή κοιλότητα τοίχου. Έχουν έναν τυποποιημένο σωλήνα παροχής νερού με ομαλές στροφές για μέγιστη ροή νερού και ποιότητα έκπλυσης. Η πρόσληψη νερού μπορεί επίσης να τοποθετηθεί στο πλάι ή στο κάτω μέρος της δεξαμενής, καλύπτοντας όλες τις επιλογές. Το Conceala 2 έχει επίσης σχεδιαστεί για να εξοικονομεί νερό, χρησιμοποιώντας είτε ένα διπλό φλόγα έξι ή τεσσάρων λίτρων, είτε μόλις 2,6 λίτρα για ένα μόνο φλόγα. Υπάρχουν διάφορες επιλογές ενεργοποίησης Flush που είναι κατάλληλες για την περίσταση. Η καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε μια διπλή πλάκα Chrome Dual με ένα WC. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τους μοχλούς χρωμίου υψηλής ποιότητας και τις πνευματικές αεροπορικές γραμμές.

Ιδανικές τυποποιημένες πληροφορίες ορείχαλκου κώνου.

Λόγω της έλλειψης πόρων, πολλές επιχειρήσεις έχουν τονίσει την ελαχιστοποίηση των απορριμμάτων νερού. Το ιδανικό πρότυπο ενήργησε γρήγορα σε αυτή την έννοια, ενσωματώνοντας το σε αρκετές από τις σειρές προϊόντων τους, ειδικά τη σειρά κώνου. Η ισχυρή, πρωτοποριακή έκκληση του βραβευμένου σχεδιαστή Robin Levien έχει μεταφραστεί σε προϊόντα που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις κάθε καταναλωτή. Το κυλινδρικό σχήμα του αναμικτήρα της λεκάνης απορροής περιλαμβάνει αναδυόμενα απόβλητα και ρυθμιστή οικολογικής ροής που εξοικονομεί νερό που μπορεί να μειώσει τη ροή του νερού σε μόλις πέντε λίτρα ανά λεπτό. Τα αξεσουάρ περιλαμβάνουν διακοσμητικές βρύσες πυλώνων και μίξερ μπιντέ με ρυθμιζόμενο αεριωμένο ακροφύσιο. Τα σύνολα βρύσης λουτρών κυμαίνονται από παραδοσιακές βρύσες διπλής πυλώνας σε ένα πλήρωσης που τοποθετείται στο κατάστρωμα με κεντρικό εκτροπέα, όλα τελειωμένα σε αφρώδες χρώμιο και διαθέτουν ένα μόνο ακουστικό λειτουργίας για ευκολία. Είναι πλέον μοντέρνο να αφαιρέσετε όλες τις βρύσες και να γεμίσετε το λουτρό από την υπερχείλιση των αποβλήτων χρησιμοποιώντας ένα κρυφό στόμιο. Το Ideal Standard προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά στις καθημερινές τιμές, όπως μια κρυφή βαλβίδα με δύο μικρά στοιχεία ελέγχου που περιλαμβάνονται στην περιοχή καθώς και στην τιμή του προϊόντος.

Ποιος είναι ο τέλειος ορισμός της ελευθερίας;

Ο διάσημος σχεδιαστής Robin Levien έχει αποδείξει ότι η ευελιξία δεν είναι μόνο για τους πλούσιους. Συνδυάζει δύο ιδανικές έννοιες σχεδιασμού που μπορεί να συνδυαστούν και να αναμειχθούν για να δημιουργήσουν τη δική σας ξεχωριστή εμφάνιση. Όλες οι λεκάνες γίνονται στα απαιτητικά πρότυπα που θα περίμενε κανείς από έναν διάσημο βρετανό κατασκευαστή. Με διαμέτρους που κυμαίνονται από 450 έως 550 και μια ημι-αναγκαστική παραλλαγή για την εγκατάσταση μονάδας, το νέο σας μπάνιο θα ακτινοβολήσει ένα αίσθημα υποτιμημένης κομψότητας. Επίσης, έχει δημιουργηθεί ένα κύπελλο δοχείων πάγκου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αναμίκτες τοίχου ή ψηλών λεκάνης. Για μια συντονισμένη εμφάνιση, επιλέξτε από πίσω στο τοίχο ή τοίχο κρέμονται τουαλέτα. Κλείσιμο ζευγαρώματος, πίσω στον τοίχο, ή τοίχο τοποθετημένες τουαλέτες θα ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις σας.

Η βέλτιστη πρακτική Jasper Morrison;

Ο Jasper Morrison, ένας παγκοσμίου φήμης ευρωπαίος σχεδιαστής, συνεργάστηκε με ιδανικό πρότυπο σε μια νέα σειρά κεραμικών πλακών και έννοιων κολύμβησης. Με αιχμηρές γωνίες και ρέον σχήμα, έχει δημιουργήσει μια συλλογή κάψουλας που είναι τόσο όμορφη όσο και σύγχρονη. Δώστε προσοχή στις λεκάνες και τις τουαλέτες. Φαίνονται να είναι χειροποίητα, με μεγαλύτερο ορισμό και ευκρίνεια από το συνηθισμένο. Τα μικρότερα μπάνια θα επωφεληθούν από τη λεκάνη 400mm μανδύα, ενώ τα μεγαλύτερα μπάνια θα επωφεληθούν από τις λεκάνες 500 και 550mm. Τα καλύμματα παγίδευσης και τα κωνικά βάθη είναι επίσης διαθέσιμα για να αποκρύψουν τους σωλήνες. Ένα μπάνιο απαιτεί συνήθως αποθήκευση και επίπλωση, έτσι ώστε να εξοικονομήσει ακόμα περισσότερο χώρο, η ημι-δρομολογημένη λεκάνη μπορεί να ενσωματωθεί σε μια μονάδα ματαιοδοξίας. Για μια όμορφη ψηλή βρύση ή ακόμα και βρύσες τοποθετημένες στο τοίχο, το κύπελλο αγγείων 500mm είναι ένα βραβευμένο σχέδιο. Οι τουαλέτες έρχονται σε μια σειρά από στυλ, από κοντά σε συνδυασμό με τοίχο τοποθετημένο. Περιλαμβάνεται επίσης ένα ασύμμετρο λουτρό 1800 χιλιοστών με μεγάλα σύνορα και ένα βαθύ εσωτερικό που θα σας κρατήσει ζεστό και άνετο ενώ ξεκουράζεστε. Ο Jasper Morrison είναι ένα κλασικό σχέδιο με λεπτές γραμμές και διαχρονική έκκληση.

Τι κάνει το ιδανικό τυποποιημένο ασημένιο Brassware μοναδικό;

Η συλλογή Silver Brassware της Perfect Standard είναι ιδανική για όσους δίνουν προτεραιότητα στην ποιότητα και την αριστεία. Κάθε κομμάτι έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να επισημάνει την ισχυρή γεωμετρική του έκκληση και τα όμορφα περιγράμματα. Η ασημένια γραμμή περιλαμβάνει διάφορους μίκτες μονού και διπλού ελέγχου για χρήση σε λεκάνες και λουτρά. Υπάρχουν πολλοί μίξερ με μονό και πολλαπλά χειριστήρια. Τα κτύπημα έχουν μια υπέροχη καμπύλη λαιμού κύκνου και προορίζονται να στείλουν νερό ακριβώς εκεί που πρέπει να ρέει χωρίς να πιτσιλίζει. Οι κομψές καμπύλες των σωμάτων της βρύσης αντιπαραβάλλονται καλά με τις ακατέργαστες γωνίες των λειτουργικών μοχλών. Ειδικοί μίκτες για πάγκο ή κύπελλα σκάφους έχουν δημιουργηθεί με επιπλέον ύψος για να φτάσουν πάνω από την άκρη των λεκανών. Οι εναλλακτικές λύσεις περιλαμβάνουν μονάδες τοποθετημένες στο τοίχο με ξεχωριστή καυτή και κρύα προμήθεια. Τα πληρωτικά λουτρών μπορούν να τοποθετηθούν στο κατάστρωμα ή στον τοίχο, με την επιλογή τοποθέτησης τοίχου να προτιμάται να διατηρείται το χείλος του λουτρού μακριά από τα συντρίμμια και το χρώμιο. Ένας διπλός μίξερ ελέγχου ή μια τελική θερμοστατική βαλβίδα που θα ντους και θα γεμίσει το μπάνιο σας προσθέτει στην έλξη αυτής της αισθητικά ελκυστικής γραμμής ντους. Τα ιδανικά τυποποιημένα μπάνια είναι αναμφισβήτητα το χρυσό πρότυπο όσον αφορά την ποιότητα και το στυλ.

Τι είναι οι ιδανικές τυποποιημένες λεκάνες;

Τα ιδανικά πρότυπα νεροχύτες είναι ισχυροί και προσαρμόσιμοι σε μια ευρεία ποικιλία εσωτερικών σχεδίων. Όλα αυτά με χαμηλό κόστος. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ιδανική τυποποιημένη λεκάνη είναι μια δημοφιλής επιλογή για οικιστικές, εμπορικές και δημόσιες τουαλέτες λόγω της αξιοπιστίας, της οικονομικής προσιτότητας και της ευελιξίας της. Εκατομμύρια μπάνια σε όλη τη χώρα έχουν ιδανικές τυποποιημένες λεκάνες και νεροχύτες, από ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας έως ιδιωτικά μπάνια en suite. Διατίθεται σε μοντέλα με τοίχο, πάγκο και ημι-δρομολόγια.

Είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί το ιδανικό τυποποιημένο κεραμικό ware εξακολουθεί να είναι ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των ιδιοκτητών σπιτιού, των ενοικιαστών και των ξενοδοχείων. Μια ιδανική τυποποιημένη λεκάνη είναι ένα είδος washbasin που παρατηρείται συχνά σε δημόσιες και εμπορικές ρυθμίσεις. Υπάρχουν πάγκοι, ημι-δρομολόγια, τοίχο και μονάδες εξοικονόμησης χώρου. Πολλά από αυτά τα προϊόντα ξεκινούν με απλά σχήματα και υλικά υψηλής ποιότητας, τα οποία στέκονται μόνοι τους. Το Concept Arc χρησιμοποιεί απλές καμπύλες για να παράγει ένα ομαλό και ουδέτερο φινίρισμα, ενώ τα κομμάτια Plaza έχουν μια αρχιτεκτονική αίσθηση για να ταιριάζουν με ένα πιο παραδοσιακό σπίτι. Τα σετ μονής και δίδυμης βρύσης είναι συμβατά με τα περισσότερα κομμάτια και τα αντικείμενα που είναι τοποθετημένα τοίχο μπορούν εύκολα να συντονιστούν για μια κομψή, ευρωπαϊκή εμφάνιση.

Τι είναι τα ιδανικά τυποποιημένα λουτρά;

Τα ιδανικά τυποποιημένα λουτρά γίνονται χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνικές και υλικά και έχουν όλα τα επιθυμητά χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς. Η δημοτικότητα μεταξύ των πελατών τόσο στον οικιακό όσο και στον εμπορικό τομέα αποδίδεται στην ιδανική άνεση, την κατακράτηση θερμότητας, την αξιοπιστία και την καθαριότητα. Είτε θέλετε ένα λουτρό εξοικονόμησης χώρου, χαμηλού κόστους ή ένα πολυτελές λουτρό ελεύθερου χαρακτήρα, αξίζει να διερευνηθεί η ιδανική τυποποιημένη συλλογή λουτρών. Τα ιδανικά τυποποιημένα λουτρά είναι κατασκευασμένα από το ακρυλικό υψηλής ποιότητας και είναι κατασκευασμένα για να διαρκέσουν.

Αυτές οι καλά σχεδιασμένες λύσεις, διαθέσιμες στον ιδανικό τυποποιημένο χώρο και τις διαστημικές σειρές, έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη μεγαλύτερη χρήση των διαθέσιμων εσωτερικών διαστάσεων. Οι γωνιακές μπανιέρες και οι συνδυασμοί μπάνιου/ντους είναι ιδανικά για μικροσκοπικά μπάνια ή en σουίτες. Το Ideal Standard διαθέτει μια ευρεία ποικιλία προϊόντων που κυμαίνονται από το λουτρό εξοικονόμησης χώρου ALTO μέχρι το εξαιρετικά επιδιωκόμενο Aqua duo Twin Plus Whirlpool Bath. Αυτά έχουν πολλά καταστήματα που παράγουν τζετ, οπότε είναι σαν να έχετε το δικό σας προσωπικό τζακούζι για να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα.

Ιδανικές τυποποιημένες βρύσες

Εκτός από τα προσιτά αγαθά εισόδου, το ιδανικό πρότυπο παρέχει επίσης κομψές βρύσες. Με την ευρεία επιλογή των μπανιέρα, τις λεκάνες και τα μπιντέ, μπορείτε εύκολα να εξοπλίσετε ένα ολόκληρο μπάνιο ή σπίτι. Οι ιδανικές τυποποιημένες βρύσες είναι ο φθόνος του κόσμου σχεδιασμού του μπάνιου με τις κομψές και κομψές βρύσες και μίξερ. Οι ιδανικές τυποποιημένες βρύσες λεκάνης και μπάνιου έρχονται σε ένα ευρύ φάσμα σχεδίων και τιμολόγησης.

Η ιδανική τυποποιημένη σειρά αργύρου χαρακτηρίζεται από τη γεωμετρία του Stark και εύκολα ενεργοποιημένη λαβές μοχλού, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών. Τα μοντέλα για λεκάνες ενιαίας οπής και τοίχο ή καταστρώματα που είναι τοποθετημένα σε λουτρό επιτρέπουν στο χρήστη να ταιριάζει με την εμφάνιση ολόκληρου του μπάνιου. Εκτός από τα μοντέλα που λειτουργούν τόσο με συστήματα χαμηλής όσο και με υψηλή πίεση, το Ideal Standard σχεδιάζει επίσης μοντέλα με περιορισμούς ροής νερού για να εξοικονομήσει μακροπρόθεσμο κόστος λειτουργίας, ενώ διατηρεί την απόδοση. Η λαμπρότητα του ιδανικού προτύπου ορίζεται από τον δημιουργικό σχεδιασμό και την οικολογική κατασκευή.

Οι τουαλέτες κατάλληλες για καθημερινή χρήση.

Αυτό το ιδανικό τυποποιημένο σύνολο μονάδων WC περιλαμβάνει στενή συζευγμένη, τοίχο κρέμονται και πίσω στις παραλλαγές τοίχων, καθώς και μια επιλογή από μπιντέ. Τα καθαρά, απλά σχέδια τους είναι δημοφιλή στους ιδιοκτήτες και τα ξενοδοχεία της εταιρείας, επειδή είναι εύκολο να εργαστούν και να χρησιμοποιούν. Εξετάστε τις μονάδες WC Concept Room, οι οποίες προορίζονται να εξοικονομήσουν χώρο χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την ομορφιά. Αυτή η σειρά που τοποθετείται τοίχο, με κρυμμένες δεξαμενές και αντίστοιχες επιλογές μπιντέ, είναι ιδανική για συμπαγή μπάνια. Η σειρά Concept Freedom περιλαμβάνει μονάδες WC που είναι και οι δύο διευρυμένες και ανυψωμένες σε ύψος, καθιστώντας τους πιο εύκολο στη χρήση. Αυτές οι μονάδες είναι συμβατές με μια ποικιλία από κρυμμένες δεξαμενές και πλάκες έκπλυσης, επιτρέποντας γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Το ιδανικό πρότυπο είναι ειδικοί σχεδιαστές σύγχρονων ειδών μπάνιου και έχουν αναπτύξει μια όμορφη και πρακτική ποικιλία προϊόντων. Υπάρχουν κλειστές και τουαλέτες του τοίχου. Οι ιδανικές τυποποιημένες τουαλέτες είναι κομψές και πρακτικές.

Είναι το ιδανικό πρότυπο ένα αξιόπιστο όνομα;

Τα προϊόντα μπάνιου υψηλής ποιότητας του ιδανικού προτύπου διατίθενται αποκλειστικά μέσω άλλων λιανοπωλητών μπάνιου, τόσο εθνικών όσο και ανεξάρτητων. Μπορείτε να εξερευνήσετε τα προϊόντα της εταιρείας στο διαδίκτυο, να μάθετε πού είναι διαθέσιμα και να κατεβάσετε ένα φυλλάδιο προϊόντων.

Σημεία για να σημειώσετε τη φήμη του ιδανικού προτύπου.

 • Η σειρά CONCA διαθέτει γεωμετρικό σχέδιο που συνδυάζει τη λειτουργία και το στυλ.
 • Το Waverley συνδυάζει τα Edwardian και τα βικτοριανά στοιχεία για να δημιουργήσουν αιώνια ομορφιά.
 • Το Aquablade έχει σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και λειτουργεί για να μεγιστοποιήσει την απόδοση καθαρισμού και νερού.
 • Η σειρά ντους TREVI του Ideal Standard είναι μια βασική θερμοστατική βαλβίδα.
 • Ενημερώστε το σπίτι σας με τη σύγχρονη συλλογή Ceramic Dinnerware Playa.
 • Η λαμπρή απλότητα ορίζει το Ceraplan Brassware της ιδανικής πρότυπης.
 • Η σειρά Conceala 2 Cistern προστατεύεται από πολυανθρακικό υψηλής κρούσης.
 • Ο σχεδιαστής Robin Levien έχει αναπτύξει μια νέα συλλογή μπάνιου και τουαλέτας.
 • Μια νέα συλλογή κεραμικών πλακών και ιδεών κολύμβησης από τον Jasper Morrison για ιδανικό πρότυπο
 • Κατασκευάζεται στα αυστηρά πρότυπα ενός διάσημου βρετανικού κατασκευαστή.
 • Μια ποικιλία από μίξερ μονού και διπλού ελέγχου είναι διαθέσιμες στην τέλεια τυπική σειρά αργύρου.
 • Ο Jasper Morrison είναι ένα διαχρονικό εικονίδιο σχεδιασμού.
 • Τα ιδανικά τυποποιημένα μπάνια είναι αναμφισβήτητα τα καλύτερα στην ποιότητα και το σχεδιασμό.
 • Με τη χρήση των νέων μεθόδων και υλικών, τα ιδανικά τυποποιημένα λουτρά προσφέρουν όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά.
 • Η άνεση των μπανιέρα, η συγκράτηση θερμότητας, η αξιοπιστία και η καθαριότητα συνδέονται με τη δημοτικότητά τους στους καταναλωτές.
 • Η μεγάλη μας ποικιλία από μπανιέρες, νεροχύτες και υποψήφια μπορούν εύκολα να εξοπλίσουν ένα πλήρες σπίτι.

Γραμμένο από
BrookPad Ομάδα

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.