Είναι η Geberit μια γνωστή μάρκα μπάνιου;

τουαλέτα μπιντές τουαλέτα κωδικοποιών οδηγός ιστορία

Κοιτάξτε αν η Geberit είναι μια γνωστή μάρκα μπάνιου.

Τουαλέτα μπάνιου Geberit

Είναι η Geberit αξιόπιστη μάρκα;

Ο Geberit είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής πλαισίων τουαλέτας στον κόσμο με θερμαινόμενα καθίσματα και απομακρυσμένα ελεγχόμενα παλμικά αεριωθούμενα αεροσκάφη. Για σχεδόν 140 χρόνια, η Geberit οδήγησε τον δρόμο στην καινοτομία, την αξιοπιστία και τη βιωσιμότητα των προϊόντων. Η επιχείρηση εφευρέθηκε ο συνηθισμένος μηχανισμός απορριμμάτων μπάνιου. Η Cessna κάνει επίσης τις δεξαμενές Villeroy & Boch, οι οποίες χρησιμοποιούν την υπερχείλιση του λουτρού για να γεμίσουν τη μπανιέρα αντί για βρύσες ή σβήνει. Ο Geberit Aquaclean είναι μια τουαλέτα και μπιντέ σε ένα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το μηχάνημα ενσωματώνει ένα στεγνωτήριο, ένα ντους μασάζ και ένα τηλεχειριστήριο. Οι δεξαμενές είναι διαθέσιμες σε μια σειρά από χρώματα και τελειώνει τόσο για τις τουαλέτες που είναι τοποθετημένες στο πάτωμα όσο και για το τοίχο. Η σειρά Push Plates Geberit Omega είναι ένα νεότερο προϊόν. Συνδυάζει το καλύτερο της σειράς Kappa και Sigma με ένα ευρύ φάσμα πλακών ώθησης. Οι πλάκες ώθησης έρχονται σε μια σειρά από σχήματα και τελειώματα.

Για τη σειρά Omega, η Geberit συνεργάζεται με τους τοπικούς πωλητές. Το Geberit διαθέτει μια επιλογή από πλαίσια που είναι πιο εξειδικευμένα. Η δεξαμενή Sigma είναι ύψος 1080mm για τοποθέτηση δαπέδου και ύψος 1120mm για τοποθέτηση τοίχου. Η σειρά Sigma περιλαμβάνει επίσης ένα πλαίσιο βάθους 8mm για εγκατάσταση σε τοίχους και μικρότερες περιοχές. Ένα φινίρισμα σχεδιαστών για τις τουαλέτες, τα μπιντέτα, τα ουρητήρια και τις λεκάνες πλυσίματος, το Geberit Monolith.

Το Geberit είναι ο ιδανικός σχεδιαστής για κάθε κομψό χώρο μπάνιου, με έντονη αίσθηση σύγχρονης αισθητικής και τεχνολογίας καθαρισμού αιχμής. Η επιχείρηση έρχεται συνεχώς με φρέσκους και καινοτόμους τρόπους για να διατηρήσετε την ομορφιά ενός μπάνιου άθικτη. Ο Geberit έχει πρωτοπορήσει σε πολυάριθμες καινοτομίες της τουαλέτας, συμπεριλαμβανομένων πλαισίων, δεξαμενών και μηχανισμών έκπλυσης. Το Geberit έχει πλαίσια υποστήριξης WC και δεξαμενές WC. Διατίθεται σε στρογγυλεμένα ή τετράγωνα φινιρίσματα, η σειρά εικονιδίων είναι κομψά υποτιμημένη.

Η γραμμή Smyle σχεδιάστηκε για να είναι λειτουργικά ελκυστική. Υπάρχει κάτι για κάθε μπάνιο με επιλογές, συμπεριλαμβανομένου του τοίχου κρέμονται, πίσω στον τοίχο και κλείσιμο ζευγαριού. Οι κρυμμένες δεξαμενές και τα πλαίσια της τουαλέτας από το Geberit έχουν σχεδιαστεί για αυτό. Το Geberit Acanto ανυψώνεται πίσω στην τουαλέτα τοίχων είναι κομψό και κατάλληλο για τους ψηλότερους χρήστες. Το Omega και το Monolith είναι πλήρως ρυθμιζόμενες τουαλέτες.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε μονό και διπλό φλόγα, καθώς και το σχεδιασμό της πλάκας. Το κάθισμα τουαλέτας Aquaclean 4000 από το Geberit είναι ένα εύχρηστο κάθισμα τουαλέτας με ρυθμιζόμενο σπρέι νερού και εργονομικό σχέδιο. Το Bidet του Geberit Citterio Hanging έχει μια οργανική εμφάνιση που θα προσφέρει μια κλασική πινελιά σε οποιοδήποτε μπάνιο. Η τουαλέτα του ντους της Geberits Aquacleans Mera Comfort είναι μια εξαιρετική επιλογή για την τεχνολογία τουαλέτας αιχμής. Ο Geberit είναι γερμανός κατασκευαστής τουαλέτας υψηλής ποιότητας και αξεσουάρ μπάνιου.

Η σειρά τουαλέτας που είναι τοποθετημένη στην τουαλέτα είναι αξιόπιστη και κομψή. Η σειρά Bidet του δαπέδου είναι σύγχρονη και τεχνολογικά προηγμένη. Ο Geberit είναι καθιερωμένος στα περισσότερα ευρωπαϊκά έθνη. Η Geberit έχει κατασκευάσει μεταφορείς τουαλέτας τοποθετημένου στοίχο για σχεδόν 50 χρόνια. Το εγκαταστήσαμε ως μέρος μιας πλήρους αναδιαμόρφωσης του μπάνιου, καθώς απαιτεί την αφαίρεση τοίχων και τους κινούμενους σωλήνες. Μια τουαλέτα-κρεατοπαραγωγή πρέπει να εγκατασταθεί σε ένα από τα πλαίσια Duofix του Geberit, τα οποία έρχονται σε μια σειρά από τελειώματα. Οι πλάκες χρωμίου τους, οι μονωμένες δεξαμενές, η εύκολη πρόσβαση εξυπηρέτησης και τα καλούπια ενός τεμαχίου θα κάνουν το μπάνιο σας να φαίνεται πολυτελές.

Γιατί πρέπει να επιλέξετε το Geberit;

Ο Geberit είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός πλαισίων τουαλέτας στον κόσμο. Δημιουργούν επίσης τις τουαλέτες Bidet του Aquaclean Drower Aquaclean, οι οποίες περιλαμβάνουν θερμαινόμενα καθίσματα και παλμικά αεριωθούμενα αεροσκάφη που ελέγχονται από τηλεχειριστήρια. Αυτή η ελβετική επιχείρηση έχει παγκόσμια παρουσία και είναι ο ηγέτης της βιομηχανίας στον τομέα της τεχνολογίας υγιεινής. Η Geberit βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας των προϊόντων, της αξιοπιστίας και της βιωσιμότητας για περισσότερα από 140 χρόνια και ξεπερνούν τους αντιπάλους τους στην έρευνα και την ανάπτυξη. Ο Geberit εδρεύει στη Γερμανία.

Η καινοτομία του Geberit είναι ένα καλά διατηρημένο μυστικό.

Η ποιότητα των αγαθών που δεν μπορούν να παρατηρηθούν ή που είναι δύσκολο να ληφθούν πρέπει να είναι του μεγαλύτερου δυνατού προτύπου. Τα εξαρτήματα αποβλήτων τουαλέτας, τα εσωτερικά εξαρτήματα της δεξαμενής και η πλειοψηφία της τεχνολογίας που ρυθμίζει το νερό στα μπάνια αναπτύσσονται και κατασκευάζονται από την Geberit, αλλά χρησιμοποιούνται επίσης από άλλα μεγάλα εμπορικά σήματα στη βιομηχανία μπάνιου. Η Geberit είναι η εταιρεία που κατασκευάζει τις δεξαμενές Villeroy & Boch. Η Geberit έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στην παροχή κατασκευαστών με τις τεχνολογίες που χρειάζονται για να συνεχίσουν να βελτιώνουν τα κεραμικά και το σχεδιασμό του μπάνιου στο μέλλον. Εισαγωγή νέας τεχνολογίας στην κεραμική δεξαμενή, όπως η ανάπτυξη κρυφών δεξαμενών, οι οποίες χρησιμοποιούνται για να αποκρύψουν τα εξαρτήματα εργασίας σε τοίχους ή έπιπλα, καθιστώντας το σχεδιασμό του μπάνιου πιο αισθητικά ελκυστικό, ενώ παράλληλα είναι απλούστερη στη διατήρηση. Επιπλέον, η Geberit είναι ηγέτης στην τεχνολογία διαχείρισης αποβλήτων, προσφέροντας λύσεις αποβλήτων ντους για το βασικό ντους και πιο περίπλοκες καταστάσεις υγρού δωματίου. Ο Ab initio, ο Geberit πρωτοστάτησε στη δημιουργία συστημάτων αναδυόμενων αποβλήτων μπάνιου, τα οποία χρησιμοποιούνται πλέον συχνότερα. Στη συνέχεια, ο Geberit συνέχισε να δημιουργεί μια τεχνική που επιτρέπει στην υπερχείλιση του λουτρού να χρησιμοποιηθεί για να γεμίσει το λουτρό, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη για βρύσες μπάνιου ή σβήνει συνολικά.

Το Geberit είναι ένα απλό προϊόν.

Τα προϊόντα δημιουργούνται με γνώμονα το πρόγραμμα εγκατάστασης και ως εκ τούτου δεν ταιριάζουν μόνο σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις, αλλά προορίζονται επίσης να εγκατασταθούν γρήγορα και απλά. Περιλαμβάνονται τα μπουλόνια για την εγκατάσταση και τις τυπικές συνδέσεις αποβλήτων για τα αγαθά και δεδομένου ότι ένας μεγάλος αριθμός προϊόντων Geberit τοποθετούνται κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου σταθεροποίησης, καλύπτουν τα καλύμματα για να αποτρέψουν συχνά και τα συντρίμμια από την είσοδο στα προϊόντα.

Geberit ντους τουαλέτες, τι είναι;

Η εισαγωγή πολλών καινοτόμων στοιχείων Geberit τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει σε μίνι-επανάσταση με τον τρόπο που βλέπουμε και χρησιμοποιούμε τα μπάνια μας. Ο Geberit ήταν πρωτοπόρος στην εισαγωγή των τουαλετών ντους στην ευρωπαϊκή αγορά. Η σειρά Aquaclean WC βοήθησε στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ του μπιντέ, το οποίο είναι επί του παρόντος δεν χρησιμοποιείται και η τουαλέτα. Εκτός από τον μονόλιθο, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα συμπληρωματικά αντικείμενα, όπως ο μονόλιθος, που προσφέρουν ελκυστικά σχέδια και απλότητα εγκατάστασης για κρυμμένες δεξαμενές.

Τι είναι το Geberit Aquaclean και πώς λειτουργεί;

Το Geberit Aquaclean είναι ένα επαναστατικό νέο προϊόν από την Geberit. Αυτή η τουαλέτα διπλής λειτουργίας και το μπιντέ από το Geberit θα σας βοηθήσουν στη διατήρηση της καθαριότητας, παρέχοντας επίσης μια φρέσκια, καθαρή αίσθηση μετά από κάθε επίσκεψη στο μπάνιο. Geberit Aquaclean Αυτό το μηχάνημα όχι μόνο σας πλένει, αλλά περιλαμβάνει επίσης ένα στεγνωτήριο καθώς και ένα ντους μασάζ και ένα τηλεχειριστήριο σε ορισμένες περιπτώσεις. Εάν θέλετε να εγγυηθείτε ότι το μπάνιο σας είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρό, το Aquaclean είναι η καλύτερη επιλογή. Όχι μόνο σας εξοικονομεί χρήματα, αλλά βοηθά επίσης το περιβάλλον μειώνοντας το ποσό του χαρτιού τουαλέτας που αγοράζετε. Υπάρχουν ακόμη περισσότερες διαθέσιμες επιλογές ανάλογα με το μοντέλο που επιλέγετε, όπως τα προγραμματισμένα προφίλ χρηστών, το Flush του τουαλέτας τηλεχειριστηρίου και τον επιπλέον καθαρισμό ακροφυσίων.

Τι γίνεται με τις δεξαμενές Geberit, ξέρετε τίποτα γι 'αυτούς;

Η παροχή μιας ολοκληρωμένης ποικιλίας κρυμμένων δεξαμενών για κάθε δεξαμενή εφαρμογής από το Geberit είναι διαθέσιμες για εγκατάσταση σε έπιπλα σε χαμηλό ύψος τόσο για τις τοπικές και τοποθετημένες στοίχους και είναι διαθέσιμες σε διάφορα χρώματα και φινιρίσματα. Μικρά κουμπιά πνευματικής ώθησης με μονό κλασικά, καθώς και πιο συχνά χρησιμοποιούμενα κουμπιά πνευματικής πίεσης με δίδυμο πνευματικό πνεύμα, προσφέρονται ως επιλογές. Κατά την αγορά μιας δεξαμενής, θα πάρετε ένα βασικό κουμπί. Ωστόσο, αν θέλετε κάτι πιο διακριτικό, ο Geberit προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία κουμπιών σε μια σειρά από στυλ και χρώματα για να ταιριάζει σε οποιαδήποτε εγκατάσταση. Η πρόσβαση συντήρησης απαιτείται για δεξαμενές εξοπλισμένες με κουμπιά ώθησης.

Geberit Kappa, Sigma και Omega;

Είναι δυνατόν να πάρετε τα πλαίσια προσαρμογής για να ταιριάζουν με το φινίρισμα του μπάνιου, αν αυτό είναι απαραίτητο. Κατά την επιλογή μιας πλάκας ώθησης, πρέπει να χρησιμοποιείται ακραία προσοχή, καθώς οι πλάκες Geberit είναι μόνο συμβατές με τη σωστή δεξαμενή. Ο Geberit έκανε πρόσφατα τα πράγματα λίγο πιο εύκολα για τον εαυτό του, εισάγοντας τρεις ξεχωριστές δεξαμενές στη σειρά προϊόντων του. Οι δεξαμενές των αδελφών Kappa, Sigma και Omega. Οι πλάκες ώθησης για τη δεξαμενή Kappa, τη δεξαμενή Sigma και τη δεξαμενή ωμέγα πρέπει να επιλεγούν από την περιοχή Kappa, την περιοχή Sigma για τη δεξαμενή Sigma και την περιοχή Omega για την δεξαμενή ωμέγα. Ο Geberit δημιούργησε μια ποικιλία δεξαμενών καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών για να φιλοξενήσει μια ποικιλία αναγκών εγκατάστασης. Σχεδόν όλες οι δεξαμενές έχουν συμβατικό 6 γαλόνι και χωρητικότητα εκπλύσεων 3 λίτρων. Για εγκαταστάσεις χαμηλότερου ύψους, όπως εκείνες κάτω από τα παράθυρα ή σε συγκεκριμένα έπιπλα, χρησιμοποιείται συχνά η δεξαμενή Kappa. Το σώμα της δεξαμενής είναι μικρότερο και ευρύτερο από το συνηθισμένο, επιτρέποντας τη διατήρηση της χωρητικότητας του νερού και της εξάπλωσης σε χαμηλότερο επίπεδο ανύψωσης. Η δεξαμενή Sigma είναι υψηλότερη και λεπτότερη από τις άλλες δεξαμενές. Αυτό επιτρέπει μια πιο ουσιαστική εγκατάσταση, η οποία μπορεί να είναι επωφελής σε ορισμένες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, όταν το κάθισμα τουαλέτας ανυψώνεται, μπορεί είτε να καλύψει είτε να συγκρουστεί με την πλάκα ώθησης στον τοίχο. Είναι απαραίτητο να μειώσετε το κάθισμα για να χρησιμοποιήσετε το φλόγα.

Υπάρχουν πολύ λίγα που μπορεί να πάνε στραβά με τη δεξαμενή, αλλά τα μικροσκοπικά βρωμιά ή σωματίδια μπορεί να προκαλέσουν τα πλυντήρια και τα ροδέλες εισόδου να φθείρονται ταχύτερα από το αναμενόμενο. Τα πάνελ πρόσβασης μπορούν εύκολα να αλλάξουν και ο Geberit θα έχει αντικαταστάσεις στο χέρι, αλλά είναι κρίσιμο να υπάρχει ένας πίνακας πρόσβασης για να αποφευχθεί η ζημιά στο φινίρισμα ή τα έπιπλα, αφού αυτό δεν είναι τόσο απλό για επισκευή μετά από αρκετά χρόνια. Οι κατασκευαστές δημιούργησαν την πλάκα ώθησης για δεξαμενές προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια προβλήματα πρόσβασης στο μέλλον. Η πλάκα ώθησης, η οποία είναι διαθέσιμη από το Geberit σε διαμορφώσεις μεμονωμένες διαμορφώσεις, αλλά είναι πιο διαδεδομένη σε διπλές διαμορφώσεις Flush, παρέχει πρόσβαση στη δεξαμενή για οποιαδήποτε απαραίτητη συντήρηση. Η πλάκα είναι εγκατεστημένη στο τέλος της εγκατάστασης και μπορεί απλά να αποσυρθεί εάν είναι απαραίτητο, μετά την οποία μπορεί να αντικατασταθεί μετά την ολοκλήρωση οποιασδήποτε απαραίτητης συντήρησης. Ανάλογα με την εγκατάσταση, οι πλάκες μπορούν να τοποθετηθούν στην κορυφή ή το μπροστινό μέρος του πλαισίου της πόρτας για να παρέχουν πρόσβαση. Οι πλάκες ώθησης είναι διαθέσιμες σε διάφορες μορφές και τελειώματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Ωστόσο, οι ορειχάλκινες πλάκες με μεταλλικό φινίρισμα ή ένα γυάλινο μέτωπο μπορούν επίσης να παρέχονται εκτός από τα πλαστικά υψηλής ποιότητας με το κατάλληλο φινίρισμα.

Ποια είναι η συλλογή Geberit Omega;

Η συλλογή ωμέγα του Geberit είναι μια σχετικά πρόσφατη προσθήκη στη σειρά προϊόντων τους. Ενσωματώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά της σειράς Kappa και Sigma, καθώς και μια ολοκληρωμένη επιλογή πλακών ώθησης. Τα ύψη εγκατάστασης 82cm, 98cm και 112cm είναι διαθέσιμα, όπως και οι αγωγοί για τα καλώδια και τις ζωοτροφές που απαιτούνται για τις τουαλέτες ντους και τα χαρακτηριστικά εκχύλισης μυρωδιών, τα οποία βοηθούν στην εξασφάλιση της γραμμής ωμέγα είναι από το μέλλον. Στο πλαίσιο της εξειδικευμένης τοποθέτησης της Geberit, η γραμμή Omega είναι προσβάσιμη μόνο μέσω ειδικών προμηθευτών, όπως καταστήματα που έχουν λάβει ολοκληρωμένη κατάρτιση προϊόντων και διατηρούνται επιτάχυνση των τελευταίων εξελίξεων προϊόντων. Το προϊόν δεν είναι απαραιτήτως πιο δύσκολο να εγκατασταθεί ή πιο περίπλοκο ως αποτέλεσμα αυτού. Αντίθετα, η καλύτερη καθοδήγηση παρέχεται στον τελικό χρήστη προκειμένου να εγγυηθεί ότι η σωστή δεξαμενή χρησιμοποιείται για την κατάλληλη περίσταση. Τα πλαίσια Geberit Duofix χρησιμοποιούνται για να περικυκλώσουν πλήρως την κατάλληλη δεξαμενή σε συστήματα με τοίχο. Το πλαίσιο προσφέρει δομική υποστήριξη για την τοποθέτηση του τοίχου WC που κρέμεται στον τοίχο και έχει δοκιμαστεί σε χωρητικότητα που φέρει φορτίο άνω των 400 κιλών. Τα εξαρτήματα τοίχου περιλαμβάνονται με την πλειονότητα των δεξαμενών και χρησιμοποιούνται για την εξασφάλιση του πλαισίου σε συμπαγείς τοίχους, ξηρό τοίχο και κατάλληλους τοίχους ξύλου. Μια κατάλληλη θέση αγκύρωσης για το πλαίσιο πρέπει να παρέχεται προσεκτικά από την ομάδα εγκατάστασης. Τα bots συνδέονται με το πλαίσιο για να δώσουν ένα σημείο τοποθέτησης για το τοίχο. Το ύψος στερέωσης έχει προκαθοριστεί και το πλαίσιο μπορεί να ρυθμιστεί για να φιλοξενήσει διαφορετικά επίπεδα δαπέδου ανάλογα με τις ανάγκες. Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το τελικό ύψος του τηγανιού είναι το σωστό ύψος στο δεύτερο στάδιο FIX, ο εγκαταστάτης πρέπει να είναι σχολαστικός ενώ ρυθμίζει τα ύψη των μπουλονιών.

Τι γνωρίζετε για τη δεξαμενή Sigma;

Αυτό το μικρό πρόβλημα επιλύεται από τη δεξαμενή Sigma, η οποία έχει ύψος εγκατάστασης 1080mm για εγκατεστημένες τουαλέτες και 1120mm για τοίχο τοποθετημένες τουαλέτες. Έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι είναι κάπως λεπτότερο από την τυπική έκδοση. Υπάρχει επίσης διαθέσιμο πλαίσιο βάθους 8 χιλιοστών στη σειρά Sigma, η οποία είναι ιδανική για εγκατάσταση σε τοίχους και λεπτότερους χώρους, καθώς και σε περιοχές όπου ο χώρος είναι εξαιρετικός. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε προσοχή κατά τη χρήση αυτού του προϊόντος, αφού τα απόβλητα του εδάφους πρέπει να απορρίπτονται απευθείας στο πάτωμα ή έξω από τον τοίχο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν θα υπάρχει αρκετός χώρος για να διαθέσει τα σκουπίδια μέσω της πλευράς. Το Geberit προσφέρει μια σειρά από πλαίσια που είναι πιο εξειδικευμένα στη φύση. Το ένα προορίζεται για ένα δωμάτιο με ειδικές ανάγκες και είναι τοποθετημένο στον τοίχο. Το πλαίσιο θα προσφέρει πρόσθετη υποστήριξη όταν το W.C. προεξέχει περισσότερο από 60 εκατοστά από τον τοίχο. Θα σας παρέχει επίσης περισσότερες επιλογές όταν πρόκειται για επιλογές ρύθμισης ύψους. Οι γωνιακές εγκαταστάσεις των τουαλέτας που κρέμονται από τοίχο φιλοξενούνται από τον άλλο τύπο δεξαμενής ειδικότητας. Αυτό χρησιμοποιείται συχνότερα ως στοιχείο σχεδιασμού από σχεδιαστές εσωτερικών χώρων ή σχεδιαστές μπάνιου που ειδικεύονται σε μικρούς χώρους ή όταν ο χώρος είναι εξαιρετικός.

Σειρά Geberit Monolith.

Τέλος, η σειρά Geberit Monolith περιλαμβάνεται στη σειρά προϊόντων Geberit Cistern. Αυτό το φινίρισμα σχεδιαστή υψηλού επιπέδου αναπτύχθηκε για να προσφέρει ένα υψηλής τεχνολογίας φινίρισμα σχεδιαστή για τις τουαλέτες που τοποθετούνται στο τοίχωμα, τις τουαλέτες που τοποθετούνται τοίχο, τα μπιντέ, τα ουρητήρια και τις λεκάνες πλύσης που εγκαταστάθηκαν στον τοίχο. Η σειρά τουαλέτας Geberit Aquaclean είναι μια άλλη χρήση για αυτό το προϊόν. Το Monolith είναι πολύ απλό στην εγκατάσταση και δεν χρειάζεται τη χρήση πρόσθετων πλαισίων ή φινιρίσματος για να αποκρύψει το προϊόν. Συχνά χρησιμοποιείται ως ανακαίνιση όταν απαιτούνται ελάχιστες ανακαινίσεις μπάνιου χωρίς να προκαλούν βλάβη στα υπάρχοντα τελειώματα και τελειώματα. Τα κομψά γυάλινα πλαίσια, τα οποία είναι διαθέσιμα σε πέντε διαφορετικά χρώματα, χρησιμοποιούνται για την κάλυψη της δεξαμενής και των εξαρτημάτων, με αποτέλεσμα μια εξαιρετικά υψηλή εμφάνιση σχεδιαστή. Οι ενότητες έχουν συνολικό βάθος 106 εκατοστών και είναι εντελώς αυτοτελείς μέσα τους.

Τι είναι τα απόβλητα και οι παγίδες του Geberit;

Όπως είπε προηγουμένως, η Geberit κατασκευάζει ένα ευρύ φάσμα εξαρτημάτων για διάφορους διαφορετικούς κατασκευαστές και η σειρά προϊόντων τους είναι τεράστια. Επιπλέον, πωλούν περιορισμένο αριθμό σκουπιδιών και παγίδων απευθείας στο κοινό μέσω του χαρτοφυλακίου λιανικής πώλησης. Μια παγίδα μπουκαλιών για τις λεκάνες πλύσης με μια σύγχρονη εμφάνιση προσφέρεται. Η τιμολόγηση του Geberit είναι πολύ ανταγωνιστική και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η ποιότητα του προϊόντος θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Υπάρχουν δύο τύποι αποβλήτων λουτρών ελέγχου: στροφές λουτρών ελέγχου αναδυόμενα απόβλητα και απόβλητα λουτρών ελέγχου. Διατίθενται σε μια ποικιλία μεγεθών για να φιλοξενήσουν το μέγεθος και το βάθος του λουτρού. Το Geberit Pop Up Bath Waste θα ήταν η επιλογή μας "Go To" Opp Pop Up Bath Waste για όλα τα έργα εγκατάστασής μας. Είναι εξαιρετικά λογικές τιμές και δεδομένου ότι έχουμε να κάνουμε με ένα προϊόν που μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθεί μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, βασιζόμαστε στην ποιότητα του Geberit για να μην μας αφήσουμε κάτω. Επιπλέον, η Geberit προσφέρει ένα πλήρωσης μπάνιου υπερχείλισης με ένα αναδυόμενο απόβλητο ελέγχου στροφής, το οποίο είναι διαθέσιμο τόσο σε κανονικές όσο και σε εκτεταμένες παραλλαγές, ανάλογα με το μέγεθος του λουτρού σας για άλλη μια φορά. Όταν πρόκειται για απόβλητα λουτρών, η βασική έκδοση θα λειτουργήσει καλά για μπανιέρες με διαστάσεις μέχρι 1700x750mm, εφόσον τα λουτρά είναι κανονικού βάθους. Τα απόβλητα λουτρών που είναι μεγαλύτερα από τα τυποποιημένα απόβλητα λουτρών θα χρειαστούν για βαθύτερα λουτρά και οτιδήποτε μεγαλύτερο από αυτό.

Τι είναι οι τουαλέτες Geberit;

Είναι εδώ ότι θα βρείτε λύσεις αιχμής για τη σύγχρονη περιοχή WC, συμπεριλαμβανομένων πλαισίων, δεξαμενών και συστημάτων Flush που έχουν αναπτυχθεί και παρέχονται από παγκόσμιους ηγέτες Geberit στα υψηλότερα των προτύπων. Με τα κρυμμένα συστήματα τουαλέτας, τις δεξαμενές και τις λειτουργίες Flush, η Geberit θέτει το πρότυπο για τις σύγχρονες λύσεις WC. Η εταιρεία αναπτύσσει πάντα νέες και δημιουργικές μεθόδους για να εγγυηθεί ότι η αισθητική ενός μπάνιου δεν διακυβεύεται. Τα αγαθά τους είναι όλα τα καλύτερα ποιότητας και όλα έχουν δοκιμαστεί διεξοδικά για να εγγυηθούν ότι ικανοποιούν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και απόδοσης του Geberit. Ο Geberit είναι ο τέλειος σχεδιαστής για κάθε μοντέρνα περιοχή μπάνιου, χάρη σε μια συντριπτική αίσθηση της σύγχρονης αισθητικής και της πιο προηγμένης στις τεχνολογίες καθαρισμού. Ο Geberit βρίσκεται στην πρώτη γραμμή πολλών εξελίξεων σε κρυμμένες τουαλέτες, δεξαμενές και μηχανισμούς έκπλυσης. Τα συστατικά του Geberit, τα οποία κατασκευάζονται και δοκιμάζονται στα πιο αυστηρότερα των προτύπων, παρέχουν ένα σταθερό θεμέλιο για να οικοδομήσουμε ένα σύγχρονο, εξορθολογισμένο περιβάλλον που αποπνέει ένα ισχυρό αίσθημα καθαριότητας.

Το Geberit προσφέρει μια σειρά από πλαίσια υποστήριξης και δεξαμενές για το WCS τοποθετημένο τοίχο, εξασφαλίζοντας ότι η λειτουργικότητα δεν χρειάζεται να έρθει εις βάρος της αισθητικής. Στον δημόσιο χώρο τουαλέτας, είναι διαθέσιμα μια σειρά από πλάκες και εξαρτήματα ουρνήσου, βοηθώντας στη δημιουργία ενός τουαλέτα με ένα καθαρό και επαγγελματικό πλεονέκτημα. Η Geberit προσφέρει μια ποικιλία από ξεχωριστές σειρές προϊόντων, καθένα από τα οποία προορίζεται να συμπληρώσει τα άλλα εξαρτήματα της συλλογής. Η συλλογή εικονιδίων, για παράδειγμα, είναι διαθέσιμη σε μια επιλογή στρογγυλεμένων ή τετραγωνικών τελειωμάτων και ενσωματώνει λεπτή, σύγχρονη κομψότητα. Κάθε μπάνιο θα έχει κάτι που θα ταιριάζει χάρη στην ποικιλία των διαθέσιμων επιλογών, συμπεριλαμβανομένου του τοίχου κρέμονται, πίσω στον τοίχο και κλείνουν τις επιλογές ζευγαριών, καθώς και τα αντίστοιχα μπιντέ. Το εύρος θα ήταν επίσης ένα τέλειο συμπλήρωμα για κάθε σύγχρονη σουίτα μπάνιου. Η συλλογή Smyle δημιουργήθηκε με στόχο την παροχή ελκυστικής χρησιμότητας. Τα κλασικά σχέδια και οι κομψές γραμμές του καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για κάθε περιοχή μπάνιου μεγέθους, και είναι διαθέσιμο σε στενό ζευγαρωμένο, τοίχο κρέμονται και πίσω στις διαμορφώσεις τοίχων, μεταξύ άλλων επιλογών. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να πάτε για το καλύτερο στο σύγχρονο σχεδιασμό από τη συλλογή μονόλιθων που προσφέρονται από τον Geberit. Η γυάλινη δεξαμενή και το πλαίσιο, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με οποιαδήποτε τουαλέτα ή μπιντέ, είναι μια μοντέρνα λύση για να αποφευχθεί η επανεξέταση ή η επανασύνδεση του μπάνιου για να εγκαταστήσει την τουαλέτα. Ο βραβευμένος Monolith Plus έχει επίσης ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξαγωγής μυρωδιών καθώς και ένα πίσω φως που ελέγχεται από τον αισθητήρα, επιτρέποντάς του να προωθήσει πραγματικά τις τεχνικές εξελίξεις χωρίς να θυσιάζει την κομψότητα.

Ο τοίχος Geberit Hung WCS, τι είναι;

Σε ένα μπάνιο, μια τουαλέτα τοίχου είναι η επιτομή της κομψότητας και της γοητείας. Είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε διακόσμηση μπάνιου λόγω των καθαρών γραμμών και του κλασικού στυλ. Το WT-Hung WCs αναστέλλεται σε ένα κρυφό πλαίσιο, επιτρέποντας στα πλακάκια σας να εγκατασταθούν μέχρι τον τοίχο. Μια κρυμμένη δεξαμενή βοηθά να κάνει το δωμάτιο μεγαλύτερο, ενώ παράλληλα καθιστά απλούστερη την καθαρή. Μια ποικιλία από WCS που τοποθετείται τοίχο προσφέρονται από το Geberit, το καθένα με τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά. Θα ήταν δύσκολο να ταιριάξουμε το υπερσύγχρονο τετράγωνο σχήμα του Geberit Icon Square Rimfree τοίχο που κρέμονται με οτιδήποτε άλλο στο σημερινό σύγχρονο μπάνιο, αλλά ο διαχρονικός σχεδιασμός της τουαλέτας Geberit Smyle θα συμπληρώσει κάθε σχέδιο μπάνιου.

Ο Geberit αποκρύπτει τις δεξαμενές και τα πλαίσια τουαλέτας, ποια είναι η διαφορά;

Το Omega και το Monolith είναι δύο από τα κρυμμένα πλαίσια και οι δεξαμενές του Geberit που είναι διαθέσιμες. Τα κρυμμένα πλαίσια τουαλέτας μας είναι πλήρως ρυθμιζόμενα, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε το ύψος της τουαλέτας σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από μια ποικιλία επιλογών Flush, συμπεριλαμβανομένου του Single ή Dual Flush, καθώς και του στυλ της πλάκας Flush. Παίρνουμε μεγάλη ευχαρίστηση στην παροχή υψηλής ποιότητας, αξιόπιστων υδραυλικών εγκαταστάσεων, και οι κρυμμένες δεξαμενές και τα πλαίσια μας είναι χτισμένα με αυτό κατά νου.

Geberit WCS που είναι ενσωματωμένα στον τοίχο;

Το WCS με αντίγραφα ασφαλείας προς το τοίχωμα διαθέτει ισχυρές, καθαρές γραμμές που θα εμφανίζονται ως στο σπίτι σε ένα σύγχρονο μπάνιο όπως σε ένα πιο παραδοσιακό περιβάλλον, βοηθώντας στη μεγιστοποίηση του χώρου χωρίς να θυσιάζουν την κομψότητα. Προκειμένου να λειτουργήσει σωστά η τουαλέτα πίσω στην τουαλέτα, πρέπει να κρυφτεί η δεξαμενή. Αυτό εξασφαλίζει ότι το μπάνιο σας παραμένει μεγάλο και ανοιχτό. Μεταξύ των πολλών διαφόρων τύπων και σχεδίων που διατίθενται από το Geberit, οι τουαλέτες πίσω στο τοίχο είναι από τις πιο δημοφιλείς. Ένα μάθημα στο μινιμαλιστικό σχέδιο, το Geberit Citterio Rimfree πίσω στην τουαλέτα τοίχου είναι ένα έργο τέχνης με τις λεπτές γραμμές και τον πρακτικό σχεδιασμό. Αυτή η τουαλέτα πίσω στο τοίχο είναι επίσης περιβαλλοντικά υπεύθυνο, έχοντας κατασκευαστεί τόσο με πλήρη όσο και μισή επιλογή. Το Geberit Acanto ανυψωμένο πίσω στην τουαλέτα τοίχων διαθέτει μια κομψή και κομψή εμφάνιση και το ανυψωμένο ύψος του το καθιστά ιδανικό για ψηλότερους χρήστες. Ο Geberit Acanto έθεσε πίσω στην τουαλέτα τοίχου

Τι μπορείτε να μου πείτε για το κλειστό συζευγμένο WCS του Geberit;

Εκτός από την εξοικονόμηση χώρου, οι στενές συζευγμένες τουαλέτες είναι επίσης πιο βολικές, αφού η δεξαμενή και το τηγάνι είναι "στενά συνδεδεμένες", πράγμα που σημαίνει ότι καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο από μια συμβατική μονάδα τουαλέτας. Λόγω της κλασικής εμφάνισής τους και της μικρής φύσης τους, είναι παγκοσμίως προσαρμοσμένα σε όλους τους διάφορους τύπους διακόσμησης και σχεδιασμού μπάνιου. Το Geberit Icon Square Close Coupled Rimfree τουαλέτα είναι ένα από τα πιο όμορφα στενά συζευγμένα WCs διαθέσιμα. Συνδυάζει υψηλής ποιότητας χειροτεχνία με υλικά υψηλής ποιότητας για να δημιουργήσει μια τουαλέτα που είναι τόσο λειτουργική όσο και ελκυστική. Διαθέτοντας μια διπλή δεξαμενή, ο υποτιμημένος σχεδιασμός του συμπληρώνει τη διακόσμηση των περισσότερων λουτρών. Όταν εγκαθίσταται σε ένα μπάνιο, η τουαλέτα Geberit Smyle Close Coupled Coupled παρέχει μια αισθητικά ελκυστική προσθήκη. Τα πιστοποιητικά υγιεινής του περιλαμβάνουν μια συνάρτηση πλύσης και ένα σχεδιασμό RIMFREE, το οποίο καθιστά απλό να διατηρηθεί καθαρό.

Τουαλέτες ντους Geberit: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι τουαλέτες ντους μετατρέπουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τουαλέτες σε όλο τον κόσμο. Αναμειγνύονται με οποιαδήποτε διακόσμηση μπάνιου χάρη στα διακριτικά σχέδια τους, αλλά η τεχνολογία αιχμής τους τα βάζει στο προσκήνιο της άνεσης της τουαλέτας πολυτελείας. Μεταξύ των τουαλετών ντους Geberit είναι το Geberit Aquaclean 4000, ένα εύχρηστο κάθισμα τουαλέτας που προσφέρει στην τουαλέτα σας ένα γρήγορο makeover επιτρέποντάς σας να ελέγξετε την ένταση του σπρέι νερού και να προσφέρει ένα εργονομικά χτισμένο κάθισμα. Η τουαλέτα Geberit Aquaclean 4000 προσφέρεται σε δύο διαμορφώσεις: ως αντικαταστάτης για την τρέχουσα τουαλέτα σας ή ως σετ με ένα ταψί. Για όσους αναζητούν τεχνολογία αιχμής τουαλέτας, η Geberit Aquaclean Mera Comfort τουαλέτα είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι μια λύση all-in-one για όποιον χρειάζονται αυτό το είδος τουαλέτας. Ένα ζεστό νερό, το ταλαντευόμενο σπρέι συνδυάζεται με ένα θερμαινόμενο κάθισμα και την ξηρά με ζεστό αέρα μετά τη χρήση, και τη νύχτα, ένα μαλακό φως είναι ενσωματωμένο στο κάτω μέρος της μονάδας τουαλέτας, εξαλείφοντας την ανάγκη για το φως του μπάνιου. Όλες οι κύριες λειτουργίες ελέγχονται από τηλεχειριστήριο και ένα αυτοματοποιημένο καπάκι ανοίγματος και κλείσιμο ενεργοποιείται από εξελιγμένους ανιχνευτές όταν προσεγγίζεται το δοχείο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Bidets Geberit;

Τα μπιντέ μπορεί να αποτελούν ουσιαστικό μέρος του σχεδιασμού και της λειτουργικότητας της σουίτας μπάνιου. Τα μπιντέ είναι ένα τυποποιημένο εξάρτημα στα περισσότερα μπάνια σε όλη την ήπειρο και παρέχουν μια αίσθηση κομψότητας σε οποιαδήποτε ρύθμιση τουαλέτας. Το Geberit προσφέρει μια ποικιλία από μπιντέ, συμπεριλαμβανομένου του Bidet Geberit Acanto, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να χωρέσει σε μια ποικιλία ρυθμίσεων. Η κομψή μορφή του σε σχήμα βάζου το δίνει μια διαχρονική ομορφιά και η εγκατάσταση του πίσω στοίχο εξασφαλίζει ότι θα ενσωματωθεί απρόσκοπτα στη συνολική εμφάνιση του μπάνιου σας. Ενώ ο τοίχος του Geberit Citterio Hanging Bidet έχει μια εμφάνιση βιολογικής ροής που θα δώσει μια κλασική πινελιά σε οποιοδήποτε μπάνιο, το γεγονός ότι είναι το Wall Hung παρέχει μια σύγχρονη πινελιά στο κομμάτι. Υπάρχει επίσης το πλαίσιο Bidet Geberit Duofix, το οποίο περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να εγκαταστήσετε ένα μπιντέ που είναι τοποθετημένο στον τοίχο.

Τι ακριβώς είναι τα ουρητήρια Geberit;

Μεταξύ των πολλών χαρακτηριστικών του ρυθμιζόμενου πλαισίου DuOfix είναι τα ρυθμιζόμενα γαλβανισμένα πόδια και η επικάλυψη σκόνης που είναι ανθεκτική στη σκουριά, τα οποία συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα ισχυρό και ανθεκτικό σχέδιο που προορίζεται να διαρκέσει μια ζωή. Όταν χρησιμοποιείτε το GEBERIT SIGMA50 HYTRONIC-REN REN OURAL CONTROL, είναι απλό να αναλύσετε τα πρότυπα χρήσης και να πραγματοποιήσετε την κατάλληλη διαμόρφωση για πράγματα όπως το διάστημα Flush και η διάρκεια της έκπλυσης-και δεν υπάρχει αναμονή για τα οφέλη να γίνουν εμφανή επειδή το σύστημα ξεκινά αρχίζει Εργασία αμέσως μετά την εγκατάστασή του. Επικοινωνήστε με τον Geberit τώρα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ εγκατάστασης του Μπιντέ που έχουμε να προσφέρουμε. Τα στοιχεία επικοινωνίας μας μπορούν να βρεθούν στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας και το φιλικό προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας βοηθήσει με τυχόν ερωτήματα που μπορεί να έχετε.

Τα συστήματα ουροποιητικών συστημάτων πληρούν τις ανάγκες αξιοπιστίας και οικονομικής αποτελεσματικότητας μιας εγκατάστασης με υψηλή συχνότητα χρήστη, καθώς και ένα αναμενόμενο χαρακτηριστικό οποιουδήποτε μοντέρνα αρσενικού μπάνιου. Τα συστήματα ούρων είναι διαθέσιμα σε διάφορα στυλ και μεγέθη. Η σειρά αξεσουάρ της Geberit της εγκατάστασης συμβάλλει στη διασφάλιση ότι η αποτελεσματικότητα δεν πρέπει να θυσιάζεται υπέρ της αισθητικής έκκλησης. Ένα σύγχρονο στυλ σε συνδυασμό με την τεχνολογία αιχμής είναι κάτι που ο Geberit βρίσκεται πραγματικά στην πρώτη γραμμή της επίτευξης. Από τον τοίχο κρεμασμένο τουαλέτα, η οποία προσφέρει αξιόπιστη λειτουργικότητα χωρίς να θυσιάζεται η αισθητική, στη γκάμα του τουαλέτα ντους, η οποία διαθέτει τεχνολογία αιχμής, στα σύγχρονα στυλ του τοίχου τους κρεμασμένα και τα όρια που στέκονται σε ζιζάνια, υπάρχει κάτι για όλους όσους θέλουν ένα όμορφο όμορφο όμως λειτουργική σουίτα μπάνιου. Με τόσα πολλά σχέδια και επιλογές για να διαλέξετε, το σχεδιασμό του μπάνιου των ονείρων σας δεν ήταν ποτέ απλούστερο. Και όταν επιλέγετε το Geberit, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το ασυμβίβαστο στυλ και ο σχεδιασμός συνδυάζονται με μηχανική υψηλής ποιότητας από την οποία μπορείτε να εξαρτάτε.

Ποιο είναι το σύστημα Flushing Geberit;

Κάθε δεξαμενή Geberit Hidden τουαλέτας είναι εξοπλισμένη με τον πιο τεχνολογικά εξελιγμένο μηχανισμό έκπλυσης που είναι διαθέσιμος οπουδήποτε στον κόσμο. Οι βαλβίδες Füll και Flush από το Geberit κατασκευάζονται από πλαστικό υψηλής ποιότητας ανθεκτικό στη διάβρωση .... Αντί να μειωθεί η μετάδοση του θορύβου από την έκπλυση και την πλήρωση, ολόκληρο το σύστημα προορίζεται να ελαχιστοποιήσει.

Τι είναι η τουαλέτα Geberit και πώς λειτουργεί;

Η τουαλέτα με δεξαμενές και πλαίσια κάλυψης είναι δύο τύποι δεξαμενών. Προσφέρουν τα υδραυλικά και την υποστήριξη για το μπάνιο σας χωρίς να μειώνουν την ομορφιά του χώρου. Το Omega και το Monolith είναι δύο από τα κρυμμένα πλαίσια και οι δεξαμενές του Geberit που είναι διαθέσιμες.

Είναι οι τουαλέτες Geberit υψηλής ποιότητας;

Επιπλέον, η Geberit έχει κατασκευάσει μεταφορείς τουαλέτας για περισσότερα από 50 χρόνια, οπότε είμαι βέβαιος ότι αυτός ο φορέας τοίχου θα υπομείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η τουαλέτα μας είναι ανθεκτική, αλλά πόσο καλά εκτελεί θα καθοριστεί από το πόσο καλά είναι εγκατεστημένο.

Πού ξεκινούν τα αγαθά Geberit;

Η Geberit έχει ισχυρή τοπική παρουσία στην πλειονότητα των ευρωπαϊκών χωρών και προσφέρει μια ξεχωριστή προστιθέμενη αξία όταν πρόκειται για τεχνολογία υγιεινής και κεραμικά μπάνιου. Ο Geberit συνεργάζεται με ισχυρή τοπική παρουσία στην πλειονότητα των ευρωπαϊκών εθνών. Το δίκτυο παραγωγής αποτελείται από 29 παραγωγικούς χώρους, με έξι από αυτούς να βρίσκονται σε ξένες χώρες. Το Rapperswil-Jona, η Ελβετία φιλοξενεί την έδρα της ομάδας.

Είναι η Geberit μια αξιόπιστη μάρκα;

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Geberit είναι μια εταιρεία υψηλής ποιότητας που παράγει μεταφορείς τουαλέτας που τοποθετούνται τοίχο για περισσότερα από 50 χρόνια, είμαι βέβαιος ότι αυτός ο φορέας τοίχου θα υπομείνει πολύ καιρό. Εγκαταστήσαμε αυτό ως μέρος μιας πλήρους ανακαίνισης του μπάνιου, καθώς απαιτεί την αφαίρεση των τοίχων και τη μετεγκατάσταση των σωλήνων.

Τα βασικά του τουαλέτες Geberit.

 • Ο Geberit είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής πλαισίων τουαλέτας στον κόσμο με θερμαινόμενα καθίσματα και απομακρυσμένα ελεγχόμενα παλμικά αεριωθούμενα αεροσκάφη.
 • Για σχεδόν 140 χρόνια, η Geberit οδήγησε τον δρόμο στην καινοτομία, την αξιοπιστία και τη βιωσιμότητα των προϊόντων.
 • Η επιχείρηση εφευρέθηκε ο συνηθισμένος μηχανισμός απορριμμάτων μπάνιου.
 • Οι δεξαμενές είναι διαθέσιμες σε μια σειρά από χρώματα και τελειώνει τόσο για τις τουαλέτες που είναι τοποθετημένες στο πάτωμα όσο και για το τοίχο.
 • Η σειρά Push Plates Geberit Omega είναι ένα νεότερο προϊόν.
 • Οι πλάκες ώθησης έρχονται σε μια σειρά από σχήματα και τελειώματα.
 • Το Geberit διαθέτει μια επιλογή από πλαίσια που είναι πιο εξειδικευμένα.
 • Το Geberit είναι ο ιδανικός σχεδιαστής για κάθε κομψό χώρο μπάνιου, με έντονη αίσθηση σύγχρονης αισθητικής και τεχνολογίας καθαρισμού αιχμής.
 • Ο Geberit έχει πρωτοπορήσει σε πολυάριθμες καινοτομίες της τουαλέτας, συμπεριλαμβανομένων πλαισίων, δεξαμενών και μηχανισμών έκπλυσης.
 • Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε μονό και διπλό φλόγα, καθώς και το σχεδιασμό της πλάκας.
 • Το κάθισμα τουαλέτας Aquaclean 4000 από το Geberit είναι ένα εύχρηστο κάθισμα τουαλέτας με ρυθμιζόμενο σπρέι νερού και εργονομικό σχέδιο.
 • Το Bidet του Geberit Citterio Hanging έχει μια οργανική εμφάνιση που θα προσφέρει μια κλασική πινελιά σε οποιοδήποτε μπάνιο.
 • Η τουαλέτα του ντους της Geberits Aquacleans Mera Comfort είναι μια εξαιρετική επιλογή για την τεχνολογία τουαλέτας αιχμής.
 • Ο Geberit είναι γερμανός κατασκευαστής τουαλέτας υψηλής ποιότητας και αξεσουάρ μπάνιου.
 • Η σειρά τουαλέτας που είναι τοποθετημένη στην τουαλέτα είναι αξιόπιστη και κομψή.
 • Η σειρά Bidet του δαπέδου είναι σύγχρονη και τεχνολογικά προηγμένη.
 • Η Geberit έχει κατασκευάσει μεταφορείς τουαλέτας τοποθετημένου στοίχο για σχεδόν 50 χρόνια.
 • Το εγκαταστήσαμε ως μέρος μιας πλήρους αναδιαμόρφωσης του μπάνιου, καθώς απαιτεί την αφαίρεση τοίχων και τους κινούμενους σωλήνες.

Γραμμένο από
BrookPad Ομάδα

 Παλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση


Αφήστε ένα σχόλιο

Λάβετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους