Πώς να αφαιρέσετε και να αντικαταστήσετε ένα κάθισμα τουαλέτας;

τουαλέτα οδηγός πώς να εγκαταστήσω σύγχρονο μπάνιο υδραυλικά έξυπνο κάθισμα τουαλέτας τουαλέτα

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την αφαίρεση και την αντικατάσταση ενός καθίσματος τουαλέτας.

 στο υδραυλικό κατάστημα

Ποια είναι τα βασικά οφέλη από την αφαίρεση ενός καθίσματος τουαλέτας;

Η εγκατάσταση ενός καθίσματος τουαλέτας είναι ένα από τα απλούστερα και πιο αποδοτικά αποδοτικά καθήκοντα μπάνιου DIY, απαιτώντας μόνο λίγα λεπτά. Υπολογίστε τον χρησιμοποιήσιμο χώρο στην τουαλέτα σας, λαμβάνοντας υπόψη πόσο μακριά θα φτάσει από τον τοίχο και πόσο χώρο θα χρειαζόταν μπροστά του. Τα καθίσματα τουαλέτας δεν ταιριάζουν πάντα στο ίδιο, οπότε ελέγξτε τα δικά σας πριν παραγγείλετε. Τα καθίσματα τουαλέτας που είναι λυγισμένα ή γδαρμένα μπορούν να ταλαντεύονται και να κυλήσουν όταν κάθονται. Για να βρείτε την καλύτερη θέση για την τουαλέτα σας, θα πρέπει να το μετρήσετε. Πολλά καθίσματα είναι προσαρμόσιμα στα πιο δημοφιλή στυλ των μπολ τουαλέτας. Η απόσταση μεταξύ των οπών επισκευής-της θέσης των βιδών-είναι κανονικά 150-160 mm. Η εγκατάσταση ενός νέου καθίσματος τουαλέτας είναι ακριβώς η ίδια με την απομάκρυνση του υπάρχοντος. BrookPad SplashLet είναι μια έξυπνη τουαλέτα που αναμιγνύει τη σύγχρονη λειτουργικότητα με τις δυνατότητες καθαρισμού που μοιάζει με μπιντέ. Τα έξυπνα καθίσματα τουαλέτας γίνονται όλο και πιο συνηθισμένα στα ευρωπαϊκά σπίτια. Μόλις αφαιρέσετε το παλιό μαξιλάρι SplashLet Καθίσματα, ήρθε η ώρα να βάλουμε τα νέα.

 • Τα καθίσματα τουαλέτας δεν είναι πάντα συμβατά, οπότε ο διπλός έλεγχος πριν από την αγορά.
 • Η διαδικασία αντικατάστασης ενός καθίσματος τουαλέτας είναι πανομοιότυπη με εκείνη της αφαίρεσης ενός παλιού.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα πριν αγοράσετε ένα κάθισμα τουαλέτας;

Η εγκατάσταση ή η αφαίρεση ενός καθίσματος τουαλέτας είναι μια σχετικά απλή εργασία. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μερικά απλά εργαλεία για να αντικαταστήσετε το κάθισμα τουαλέτας σας, είτε είναι ξεπερασμένο, γδαρμένο, είτε θέλετε ένα νέο στυλ. Η εγκατάσταση ενός καθίσματος τουαλέτας είναι ένα από τα ευκολότερα και ταχύτερα έργα μπάνιου DIY, λαμβάνοντας μόνο λίγα λεπτά. Πριν αγοράσετε ένα κάθισμα τουαλέτας, μπορείτε να έχετε μερικές ερωτήσεις. Ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός για τις κύριες διακρίσεις και τους μηχανισμούς των έξυπνων τουαλετών. Ποια είναι τα διαφορετικά είδη τουαλετών; Δεν είναι μια τουαλέτα μόνο μια φανταχτερή λέξη για ένα μπάνιο; Αυτό δεν συμβαίνει καθόλου! Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ τουαλέτας στην αγορά και είναι σημαντικό να σκεφτείτε όλες τις επιλογές σας, επειδή το είδος που θέλετε θα είχε μεγάλη επίδραση στην εμφάνιση του μπάνιου σας. BrookPad Εξετάζει πολλές από τις πολλές πτυχές των τουαλετών για να σας βοηθήσουν να κάνετε την επιλογή σας. Ποια είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την εγκατάσταση τουαλέτας; Εξετάστε πώς και πότε θα χρησιμοποιηθεί μια τουαλέτα κατά την αγορά ενός, ειδικά αν θα ήταν σε μια σουίτα ή αίθουσα. Μετρήστε τον διαθέσιμο χώρο στο μπάνιο σας, λαμβάνοντας υπόψη πόσο μακριά μπορεί να επεκταθεί από τον τοίχο και πόσο χώρο θα χρειαστεί μπροστά του, για να καθορίσετε τις βέλτιστες διαστάσεις μιας τουαλέτας. Πριν κάνετε μια αγορά, κάντε ένα κλιμακωτό σχέδιο του μπάνιου σας.

 • Η εγκατάσταση ή η αφαίρεση ενός καθίσματος τουαλέτας είναι μια απλή διαδικασία.
 • Όταν αγοράζετε μια τουαλέτα, σκεφτείτε πώς και πότε θα χρησιμοποιηθεί, ειδικά αν θα είναι σε σουίτα ή μανδύα.

Όλα τα καθίσματα τουαλέτας έχουν τις ίδιες διαστάσεις;

Τα καθίσματα τουαλέτας ταιριάζουν το ίδιο; Όχι, δεδομένου ότι οι τουαλέτες έρχονται σε μια σειρά μεγεθών, όχι όλα τα καθίσματα τουαλέτας ταιριάζουν το ίδιο, οπότε ελέγξτε το δικό σας πριν αγοράσετε. Στα περισσότερα ευρωπαϊκά νοικοκυριά, υπάρχουν τρία μεγάλα είδη μορφών τουαλέτας. Τα στρογγυλεμένα, σχήματα D και τα επιμήκη καθίσματα εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία. Τα καθίσματα τουαλέτας αντικατάστασης μπορούν κανονικά να τροποποιηθούν ώστε να ταιριάζουν με τις παλαιότερες ή μη τυποποιημένες τουαλέτες. Ωστόσο, πρέπει να υποστηρίζονται τα σημεία επαφής ή οι μεντεσέδες. Η πλειοψηφία των καθισμάτων τουαλέτας είναι οβάλ σε μορφή, αλλά μερικά είναι πιο σύγχρονα τετράγωνο ή σχήμα D. Ως αποτέλεσμα, να έχετε αυτό κατά νου όταν ψωνίζετε για αντικατάσταση σε ένα κατάστημα ή από τον αρχικό κατασκευαστή. Είναι μια έξυπνη ιδέα να ζυγίζουμε το μπολ τουαλέτας πριν αγοράσουμε ένα μαξιλάρι.

 • Όλα τα καθίσματα τουαλέτας έχουν τις ίδιες διαστάσεις;
 • Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει κυκλικές, σχήμα D και εκτεταμένες καρέκλες.

Ποια είναι τα οφέλη από την αντικατάσταση του καθίσματος τουαλέτας μου;

Γιατί πρέπει να αντικαταστήσω το κάθισμα τουαλέτας μου; Τα καθίσματα τουαλέτας μπορούν να τροποποιηθούν για διάφορους σκοπούς. Το κάθισμα μπορεί να λυγίσει ή να γδαρθεί, τα φωτιστικά μπορεί να έχουν φθαρεί, προκαλώντας το να ταλαντεύεται και να κυλήσει ενώ κάθεστε, ή απλά θέλετε ένα διαφορετικό μοντέλο. Όταν έχετε εγκαταστήσει ένα νέο μπάνιο, το κάθισμα θα εγκατασταθεί σχεδόν πάντα για εσάς, οπότε αν όχι, υπάρχει μια άλλη δικαιολογία για να εγκαταστήσετε ένα κάθισμα στην τουαλέτα σας. Επίσης, σκεφτείτε να αντικαταστήσετε το παλιό σας κάθισμα τουαλέτας με ένα BrookPad SplashLet Έξυπνο κάθισμα τουαλέτας.

 • Τα καθίσματα τουαλέτας μπορούν να προσαρμοστούν για πολλές χρήσεις.
 • Το κάθισμα μπορεί να καταστραφεί ή να καταστραφεί, τα εξαρτήματα μπορεί να έχουν φθαρεί, προκαλώντας το να ταλαντεύεται και να κυλήσει καθώς καθίσετε σε αυτό, ή ίσως προτιμάτε ένα διαφορετικό είδος.

τουαλέτα στο μπάνιο

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ζυγίζετε ένα κάθισμα τουαλέτας;

Μπορεί να μην θέλετε να αγοράσετε ένα κάθισμα τουαλέτας που δεν ταιριάζει, οπότε αυτό είναι αναμφισβήτητα η πιο κρίσιμη πτυχή της διαδικασίας. Είναι πολύ απλό να μετρήσετε με ένα νέο κάθισμα τουαλέτας. Θα πρέπει να εκτιμήσετε το μήκος, το πλάτος, το ύψος και το χάσμα μεταξύ των οπών επισκευής στην τουαλέτα σας. Τοποθετήστε το ένα άκρο της ταινίας σας μεταξύ των οπών επισκευής και επεκτείνετε το μέχρι το μπροστινό μέρος της τουαλέτας σας για μήκος. Μετρήστε τη διάμετρο του τηγανιού στην ευρύτερη θέση του. Μετρήστε το χάσμα μεταξύ των οπών στερέωσης και της δεξαμενής ή του τοίχου για να προσδιορίσετε το ύψος. Σημειώστε την απόσταση μεταξύ των δύο κενών επισκευής, καθώς αυτό θα διαφέρει από το κάθισμα σε κάθισμα. Μήκος μέτρησης, πλάτος, ύψος και απόσταση μεταξύ των οπών στερέωσης.

 • Για να μετρήσετε το μήκος, τοποθετήστε το ένα άκρο της ταινίας σας μεταξύ των οπών στερέωσης και τεντώστε το μέχρι το μπροστινό μέρος της τουαλέτας σας.
 • Για να υπολογίσετε το ύψος, μετρήστε την απόσταση μεταξύ των οπών στερέωσης και της δεξαμενής ή του τοίχου.

Υπάρχει κανονικό μέγεθος για καθίσματα τουαλέτας;

Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τύποι τουαλετών, δεν υπάρχει ούτε ένα μέγεθος για όλα τα καθίσματα τουαλέτας. Μπορεί να χρειαστεί να ζυγίσετε την τουαλέτα για να καθορίσετε το σωστό κάθισμα για αυτό. Για οδηγίες, ανατρέξτε στην παρακάτω ενότητα. Παρόλο που τα περισσότερα καθίσματα είναι ευέλικτα για να ταιριάζουν με τους πιο παραδοσιακούς τύπους μπολ τουαλέτας, υπάρχουν μερικές κύριες μετρήσεις που θα χρειαστείτε. Το χάσμα μεταξύ των οπών στερέωσης - η θέση των βιδών. Αυτό είναι συνήθως ένα κανονικό μήκος 150-160 mm. Εάν είναι μικρότερο από 180mm, μπορείτε να επιλέξετε από το σύνολο BrookPad SplashLet Έξυπνο φάσμα καθισμάτων.

 • Δεν υπάρχει καθορισμένο μέγεθος για όλα τα καθίσματα τουαλέτας, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά ξεχωριστά είδη τουαλετών.
 • Είναι πιθανό ότι θα πρέπει να ζυγίζετε την τουαλέτα για να επιλέξετε το καλύτερο κάθισμα για αυτό.

Πώς μπορώ να απαλλαγώ από ένα παλιό κάθισμα τουαλέτας;

Η πλειοψηφία των καθισμάτων τουαλέτας είναι τοποθετημένα στην τουαλέτα. Αυτά συνδέονται μαζί με δύο μπουλόνια στο πίσω μέρος του πάγκου, τα οποία συνήθως καλύπτονται από πλαστικά καλύμματα. Για να τα φτάσετε σωστά, μπορεί να χρειαστεί να σκύψετε ή να κατεβείτε στο πάτωμα. Αφαιρέστε μερικά πλαστικά καλύμματα που καλύπτουν τα παξιμάδια με το κατσαβίδι Flathead. Εάν βρίσκεστε σε ένα παλαιότερο κάθισμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό θα μπορούσε να είναι πιο περίπλοκο. Εξαγάγετε προσεκτικά τα καπάκια, δουλεύοντας με το δρόμο σας μέσα από αυτά, με την επαγρύπνηση να μην βλάψετε την τουαλέτα. Μπορείτε να δείτε τις κορυφές των βιδών με φτερά που εξασφαλίζουν το κάθισμα στη θέση του μέχρι να αφαιρέσετε τα καπάκια. Ανάλογα με την ηλικία του καθίσματος, αυτά τα καρύδια είναι συνήθως κατασκευασμένα από πλαστικό, αλλά μπορεί επίσης να είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. Χαλαρώστε τα καρύδια με τις πένσες σας και στη συνέχεια τα πάρτε με το χέρι. Όταν έχετε καθαρίσει το κάλυμμα τουαλέτας, βεβαιωθείτε ότι έχετε απολυθεί σωστά. Το κάθισμα μπορεί στη συνέχεια να σηκωθεί, ωστόσο θα χρειαστεί να το ξεβιδώσετε με το κατσαβίδι σας ανάλογα με τη μάρκα. Εάν εξακολουθούν να είναι παγιδευμένοι, ίσως χρειαστεί να τους δείτε απαλά με ένα μικρό hacksaw. Ο τρόπος με τον οποίο διατηρούνται ορισμένα καθίσματα τουαλέτας στη θέση του ποικίλλει, αλλά οι περισσότεροι εκτελούν με τον ίδιο τρόπο. Εάν το κάθισμά σας είναι διαφορετικό, κοιτάξτε τα εξαρτήματα για να δείτε αν μπορείτε να καταλάβετε πώς να το βγάλετε. Έχετε μόνο τη διαδικασία μέχρι την επόμενη φορά. Μόλις καθαρίσετε το παλιό κάθισμα τουαλέτας, βουρτσίστε ολόκληρη την τουαλέτα με αντιβακτηριακό καθαριστικό.

 • Η πλειοψηφία των καθισμάτων τουαλέτας είναι προεγκατεστημένα.
 • Δύο μπουλόνια στο πίσω μέρος του πάγκου τους συνδέουν, τα οποία είναι γενικά κρυμμένα από πλαστικά καλύμματα.
 • Μπορεί να χρειαστεί να σκοντάψετε ή να κατεβείτε στο πάτωμα για να τα έχετε στην κατάλληλη πρόσβαση.

κάθισμα τουαλέτας στο μπάνιο

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να εγκαταστήσετε ένα νέο κάθισμα τουαλέτας;

Είναι καιρός να εγκαταστήσετε το τελευταίο BrookPad SplashLet κάθισμα αφού αντικαταστήσετε το παλιό. Τα εξαρτήματα θα συμπεριληφθούν στον νέο πάγκο. Η εγκατάσταση ενός φρέσκου καθίσματος τουαλέτας είναι ουσιαστικά το ισοδύναμο της αφαίρεσης. Για να ξεκινήσετε, ευθυγραμμίστε και ασφαλίστε τα νέα εξαρτήματα εισάγοντας τα μπουλόνια στην τουαλέτα μας. Βεβαιωθείτε ότι το κάθισμά σας είναι κεντραρισμένο και στηρίζεται ομοιόμορφα σε όλη την περιφέρεια του μπολ τουαλέτας σας. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με την τοποθεσία του καθίσματος, σφίξτε τα φτερά με τα χέρια ή τα πένσα σας. Βεβαιωθείτε ότι το τρέχον κάθισμα είναι ευθυγραμμισμένο με το μπολ της τουαλέτας πριν το εγκαταστήσετε. Δεδομένου ότι υπάρχουν δύο μπουλόνια σε κάθε πλευρά του καθίσματος, θα υπήρχαν δύο φτερωτά για να προσκολληθούν συνολικά. Εάν το τελευταίο κάθισμα τουαλέτας ήρθε με πλαστικά καπάκια, οδηγήστε τα κάτω στα μπουλόνια και πάνω στα φτερά για να τα εξασφαλίσετε. Θα πρέπει να είστε σε θέση να αντικαταστήσετε εύκολα το κάθισμα τουαλέτας σας και να χρησιμοποιήσετε το τελευταίο σας SplashLet έξυπνη τουαλέτα εάν υιοθετήσετε αυτά τα μέτρα.

 • Αφού αλλάξετε το παλιό BrookPad SplashLet κάθισμα, ήρθε η ώρα να εγκαταστήσετε το νέο.
 • Ο νέος πάγκος θα έρθει με όλα τα απαραίτητα φωτιστικά.
 • Η εγκατάσταση ενός νέου καθίσματος τουαλέτας είναι πολύ ίδια με την αφαίρεση του παλιού.

 

Όταν αγοράζετε κάθισμα τουαλέτας, τι πρέπει να ελέγξω;

Προτείνουμε να λάβετε τις ακόλουθες διαστάσεις για να εξασφαλίσετε μια τέλεια εφαρμογή. Η θέση μεταξύ των δύο οπών στερέωσης της τουαλέτας σας είναι γνωστή ως η κεντρική απόσταση στερέωσης. Πλάτος στο ευρύτερο σημείο - το ευρύτερο σημείο της κατσαρόλας τουαλέτας σας. Το συνολικό βάθος του τηγανιού σας είναι η απόσταση που προεξέχει από τον τοίχο ή την δεξαμενή.

Ποιοι είναι οι πολλοί τύποι καθισμάτων τουαλέτας;

Το σχήμα και το μέγεθος δεν είναι το ίδιο. Τα περισσότερα παλαιότερα και βασικά καθίσματα τουαλέτας είναι στρογγυλά ή οβάλ σε μορφή, ενώ οι πιο σύγχρονες τουαλέτες μπορεί να διαθέτουν ένα τετράγωνο κάθισμα τουαλέτας ή ένα κάθισμα τουαλέτας σε σχήμα «D». Ως αποτέλεσμα, μπορεί να είναι ένα στρογγυλό, ανοιχτό ή u σχήμα, οβάλ ή εκτεταμένο κάθισμα.

Πώς μπορώ να καθορίσω το σχήμα του καθίσματος τουαλέτας μου;

Μετρήστε την απόσταση μεταξύ του κέντρου των οπών των μπουλονιών που συνδέουν το κάθισμα στο μπολ) και το μπροστινό χείλος της τουαλέτας για να δείτε αν είναι στρογγυλή ή επιμήκη. Η τουαλέτα σας έχει ένα κυκλικό μέτωπο εάν έχει διάμετρο 44 cm.

Ποια είναι τα διαφορετικά μεγέθη καθισμάτων τουαλέτας;

Τα καθίσματα τουαλέτας έρχονται σε δύο μεγέθη: στρογγυλά και επιμήκη, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Κάθε κάθισμα τουαλέτας πέφτει σε μία από αυτές τις δύο κατηγορίες, όπως αναφέρεται στη συσκευασία. Επειδή δεν είναι πάντα απλό να διακρίνουμε μόνο κοιτάζοντας στο κάθισμα, η μέτρηση είναι κρίσιμη.

Τα καθίσματα τουαλέτας έρχονται σε διάφορα μεγέθη;

Τα καθίσματα τουαλέτας δεν είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη, αλλά υπάρχουν σε δύο διαφορετικές μορφές: στρογγυλά και επιμήκη, τα οποία ταιριάζουν με δύο ξεχωριστούς τύπους μπολ τουαλέτας. Στα περισσότερα νοικοκυριά, τα στρογγυλά καθίσματα τουαλέτας εξακολουθούν να είναι ο κανόνας, και αυτά είναι τα καθίσματα τουαλέτας που θα δείτε περισσότερο.

Είναι προτιμότερο να έχετε ξύλινα ή πλαστικά καθίσματα τουαλέτας;

Αυτή είναι η ουσία. Τα καθίσματα τουαλέτας είναι συνήθως κατασκευασμένα είτε από πλαστικό είτε από ξύλο και κάθε υλικό έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Οι πλαστικές καρέκλες είναι ελαφρύτερες και υπομένουν περισσότερο, αν και οι καρέκλες σκληρού ξύλου είναι πιο ανθεκτικές και βαρύτερες. Τα ξύλινα καθίσματα τουαλέτας φαίνονται επίσης να προσφέρουν μια αίσθηση μεγαλοπρέπειας στο μπάνιο από πολλά άτομα.

Ποια είναι η διαδικασία για την αφαίρεση και την αντικατάσταση ενός καθίσματος τουαλέτας;

Δύο πλαστικά μπουλόνια και παξιμάδια ασφαλίζουν πολλά σύγχρονα καθίσματα τουαλέτας στο μπολ τουαλέτας. Τα μπουλόνια πρέπει να αφαιρεθούν. Κρατήστε το παξιμάδι ενώ ξεβιδώνετε το μπουλόνι για να αφαιρέσετε το κάθισμα. Για στενούς χώρους, χρησιμοποιήστε ένα κλειδί λεκάνης. Εάν εργάζεστε σε ένα μικρό μέρος, ίσως χρειαστεί ένα κλειδί λεκάνης (εργαλείο στην άκρα δεξιά). Αφαιρέστε το κάθισμα τουαλέτας από την τουαλέτα.

Πώς βγάζετε ένα κάθισμα τουαλέτας που δεν έχει ορατές βίδες;

Βήματα για την αφαίρεση καθισμάτων τουαλέτας με κρυμμένους μεντεσέδες φορέστε προστατευτικά γάντια για να προστατέψετε τα χέρια σας. Χρησιμοποιώντας ταινία αγωγών, ασφαλίστε το κάθισμα τουαλέτας στο κάλυμμα. Προσδιορίστε την κατεύθυνση του μπουλονιού και των μεντεσέδων κοιτάζοντας το καπάκι που τα καλύπτει. Αφαιρέστε τα κανονικά πλαστικά καπάκια σύροντας ένα κατσαβίδι κάτω από αυτά και σηκώνοντάς τα.

Είναι απλό να αντικαταστήσετε ένα κάθισμα τουαλέτας;

Ένα νέο κάθισμα τουαλέτας είναι μια απλή δουλειά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά απλά εργαλεία και λίγα λεπτά για να αντικαταστήσετε τη δική σας, είτε επειδή είναι ξεπερασμένη είτε επειδή θέλετε απλώς μια διαφορετική εμφάνιση. Αφαιρέστε το παλιό κάθισμα τουαλέτας και αντικαταστήστε το με το νέο χρησιμοποιώντας το υλικό που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Πόσο συχνά πρέπει να αντικατασταθεί το κάθισμα τουαλέτας σας;

Όταν πρόκειται για καθίσματα τουαλέτας, πόσο διαρκούν; Τα καθίσματα τουαλέτας πρέπει να διαρκούν περίπου πέντε χρόνια κατά μέσο όρο. Ως αποτέλεσμα, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι τα καθίσματα τουαλέτας σας πρέπει να αντικαθίστανται κάθε 5-7 χρόνια.

Τα καθίσματα τουαλέτας αντικαθίστανται από υδραυλικούς;

Για παράδειγμα, ένας πολυτεχνίτης ή υδραυλικός θα αντικαταστήσει ένα κάθισμα τουαλέτας σε 10 έως 15 λεπτά, αλλά μπορεί να σας πάρει αρκετές ώρες την πρώτη φορά, όπως όταν αγοράζετε το λανθασμένο σχήμα καθίσματος και πρέπει να επιστρέψετε στο κατάστημα.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσω το κάθισμα τουαλέτας μου από ολίσθηση;

Ένα τέτοιο ζήτημα είναι ένα ολισθαίνον κάθισμα τουαλέτας. Το σφίξιμο των παξιμαδιών που το συνδέουν στο μπολ θα πρέπει να σταματήσει να ολισθαίνει, αλλά χαλαρώνουν μετά από σύντομο χρονικό διάστημα και το ζήτημα επιστρέφει. Ο λόγος για αυτό είναι επειδή οι οπές των μπουλονιών είναι σκόπιμα μεγαλύτερες για να αποτρέψουν τα μπουλόνια από το σπάσιμο της πορσελάνης.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να βγάλετε ένα σκουριασμένο μπουλόνι έξω;

Η σκουριά μπορεί να διαλυθεί με υπεροξείδιο του υδρογόνου. Για να εξαλείψετε τη σκουριά και να χαλαρώσετε τα παξιμάδια και τα μπουλόνια, εφαρμόστε υπεροξείδιο του υδρογόνου στους συνδετήρες και αφήστε το να ξεκουραστεί για λίγα λεπτά. Το τρίψιμο με μια σταθερή βούρτσα μπορεί να σας βοηθήσει να αφαιρέσετε όλη τη σκουριά που έχει συσσωρευτεί στα παξιμάδια και τα μπουλόνια.

Γιατί το κάθισμα τουαλέτας μου είναι συνήθως χαλαρό;

Επειδή οι τρύπες στο χείλος της λεκάνης τουαλέτας είναι μεγαλύτερες από τη διάμετρο των μπουλονιών, τα καθίσματα τουαλέτας συχνά ταλαντεύονται, επιτρέποντας κίνηση που τελικά χαλαρώνει τα παξιμάδια.

Είναι όλα τα καθίσματα τουαλέτας συμβατά με όλες τις τουαλέτες;

Είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσω οποιοδήποτε κάθισμα τουαλέτας σε οποιαδήποτε τουαλέτα; Εάν οι λεκάνες τουαλέτας είναι τυποποιημένες στρογγυλές ή τυποποιημένες επιμήκεις, κάθε κάθισμα από οποιαδήποτε μάρκα θα ταιριάζει. Εάν ένας κατασκευαστής δημιουργεί ένα μπολ με ασυνήθιστες διαστάσεις, πρέπει να παρέχει ένα προσαρμοσμένο κάθισμα.

Όλες οι τουαλέτες έχουν τις ίδιες διαστάσεις;

Οι περισσότερες τουαλέτες θα έχουν τραχύ 50 εκ. Εάν αντικαθιστάτε μια υπάρχουσα τουαλέτα, αναζητήστε μια που έχει την ίδια τραχιά με την παλιά. Για να εγκαταστήσετε μια τουαλέτα με μεγαλύτερο τραχύ μέγεθος, θα χρειαστεί να ρυθμίσετε το υδραυλικό σας σύστημα ή να μετακινήσετε τον τοίχο.

Είναι δυνατόν να αντικαταστήσετε μια τουαλέτα μόνοι σας;

Προετοιμασία και καθαρισμός της περιοχής, τοποθέτηση νέου δακτυλίου κεριού, ρύθμιση της νέας τουαλέτας και σφράγιση του δακτυλίου, σύνδεση των παξιμαδιών, ροδέλες, μπουλόνια, και καλύμματα μπουλονιών, στερέωση του συγκροτήματος δεξαμενής και βαλβίδας, προσθήκη του καθίσματος τουαλέτας, και τέλος γυρίζοντας το κάθισμα είναι όλα βήματα στην ίδια διαδικασία.

Πώς μπορώ να βγάλω ένα σκουριασμένο μπουλόνι από το σπίτι μου;

Εάν η σκουριά έχει διεισδύσει στα σπειρώματα του συνδετήρα, ο μόνος τρόπος για να το αφαιρέσετε είναι να χρησιμοποιήσετε το WD-40 penetrant spray.It θα πρέπει να εφαρμόζεται στο μπουλόνι και στη συνέχεια να αξιοποιηθεί με ένα σφυρί. Αυτό θα βοηθήσει το σπρέι διείσδυσης WD-40 να διεισδύσει στο εξάρτημα και να χαλαρώσει το μπουλόνι, επιτρέποντάς του να αφαιρεθεί εύκολα.

Πώς παραμένουν τα καθίσματα τουαλέτας στη θέση τους;

Η πλειοψηφία των καρέκλες τουαλέτας έχουν σχεδιαστεί για να συνδέονται με την τουαλέτα. Αυτά συγκρατούνται μαζί με δύο μπουλόνια στο πίσω μέρος του καθίσματος, τα οποία γενικά μεταμφιέζονται από πλαστικά καλύμματα. Ανάλογα με την ηλικία του καθίσματος, αυτά τα καρύδια είναι συνήθως κατασκευασμένα από πλαστικό, αν και μπορεί επίσης να είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. Χαλαρώστε τα παξιμάδια χρησιμοποιώντας τις πένσες σας και, στη συνέχεια, αφαιρέστε τα με το χέρι.

Ποιος είναι ο σκοπός του καθίσματος τουαλέτας που καθορίζει το κάτω μέρος;

Bottom-mounted toilet seat hinges use a classic method of installation that entails putting two bolts into your pan and tightening them from beneath. Wing bolts are often used. If you can reach beneath the toilet and feel the bolt, a bottom fixed toilet seat is most likely what you need.

Comfort is improved with smart toilets and bidet toilets.

BrookPad SplashLet is a smart toilet that combines modern toilet functionality with the ability to clean like a bidet. "Gentle" and "smart bathroom" connote not only a more relaxed, but also a healthier state of mind. In European homes, smart toilet seats are becoming more popular. Bidet toilets come with a variety of functions, including hot water, air drying, automatic on/off, and low-maintenance self-cleaning nozzles. Smart toilets have the potential to reduce global erosion while still saving money on toilet paper. Before visiting Japan, you will never truly comprehend the concept of a "smart toilet." Never be scared to do anything new.

 • ο BrookPad SplashLet is a smart toilet that combines regular toilet functions with bidet-like cleaning.
 • "Gentle" and "smart bathroom" imply a more calm, as well as a healthier frame of mind.

 

The main conclusion about What is the procedure for removing and replacing a toilet seat?

 • There are three primary types of toilet shapes in typical European houses.
 • This category includes circular, D-shaped, and extended chairs.
 • Replacement toilet seats may usually be customized to fit older or unusual toilets, but the touch points and hinges must be maintained.
 • Place one end of your tape measure between the fastening holes and extend it all the way to the front of your toilet to measure length.
 • Measure the distance between the attaching holes and the cistern or wall to determine the height.
 • The positioning of the screws is determined by the distance between the fastening holes.
 • The majority of toilet seats come with pre-installed covers.
 • They are connected by two bolts at the back of the bench, which are usually disguised by plastic covers.
 • To reach them correctly, you may need to squat or get down on the floor.
 • Αφού αλλάξετε το παλιό BrookPad SplashLet κάθισμα, ήρθε η ώρα να εγκαταστήσετε το νέο.
 • Ο νέος πάγκος θα έρθει με όλα τα απαραίτητα φωτιστικά.
 • As previously said, toilet seats come in two sizes: round and extended.
 • As mentioned in the packaging, every toilet seat fits into one of these two types.
 • A handyman or plumber, for example, can change a toilet seat in 10 to 15 minutes, but it may take you several hours the first time, like when you buy the wrong-shaped seat and have to return to the store.
 • Hydrogen peroxide may be used to dissolve rust.
 • Apply hydrogen peroxide to the fasteners and let it sit for a few minutes to remove rust and loosen nuts and bolts.
 • Smart toilets and bidet toilets provide more comfort.
 • ο BrookPad SplashLet is a smart toilet that combines regular toilet functions with bidet-like cleaning.
 • "Gentle" and "smart bathroom" imply a more calm, as well as a healthier frame of mind.

Γραμμένο από
BrookPad ΟμάδαΠαλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση


Αφήστε ένα σχόλιο

Λάβετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους