Πώς βελτιώνουν οι ιαπωνικές τουαλέτες υγιεινή;

ηλεκτρονική τουαλέτα μπάνια της Ιαπωνίας τουαλέτες έξυπνη τουαλέτα τότο λυγαριά

Εξακολουθείτε να σκουπίζετε με χαρτί υγείας παρά το γεγονός ότι τα έξυπνα καθίσματα τουαλέτας είναι πιο δημοφιλή από τα έξυπνα τηλέφωνα;

Τόκιο τη νύχτα

Τι θα βρείτε στην τουαλέτα της Ιαπωνίας;

Έχετε επισκεφθεί την Ιαπωνία; Ναι, οπότε πιθανότατα βλέπετε ότι αγαπούν νέες προηγμένες τεχνολογίες και δροσερά gadgets. Εάν βρίσκεστε στην Ιαπωνία κάποια στιγμή, ίσως πρέπει να πάτε στην τουαλέτα. Και επειδή είστε στην Ιαπωνία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δείτε κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπετε στις ευρωπαϊκές τουαλέτες. Οπότε, τι είναι? Είναι ένα ηλεκτρονικό έξυπνο κάθισμα τουαλέτας μπιντέ! Ένα θερμαινόμενο κάθισμα, αυτόματο πλύσιμο νερού και ξήρανση με ζεστό αέρα, όλα με το πάτημα ενός κουμπιού στην τουαλέτα. Μπορεί να εκπλαγείτε αν δεν έχετε δει ποτέ μια ηλεκτρονική τουαλέτα πριν. Αλλά ίσως να το συνηθίσετε, ειδικά εδώ στην Ιαπωνία. Επειδή είναι τόσο συνηθισμένα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εντοπίσετε και θα χρησιμοποιήσετε ένα. Στην Ιαπωνία, οι τουαλέτες ταξινομούνται σε τρεις μεγάλες κατηγορίες. Αυτά είναι: Washiki Toire (和式 παραδοσιακή ιαπωνική τουαλέτα), Yoshiki Toire (様式 τουαλέτα δυτικού τύπου) και ένα takino-toire (多 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能 能Ανάλογα με τον τόπο, μπορείτε να βρείτε παραδοσιακές ιαπωνικές τουαλέτες σε παλαιότερα αξιοθέατα και κτίρια.

Ποια χαρακτηριστικά διαθέτουν οι ιαπωνικές τουαλέτες;

 • Πλύση της πλάτης. Ένα ακροφύσιο (που συχνά αναφέρεται ως ραβδί καθαρισμού) εμφανίζεται κάτω από το κάθισμα τουαλέτας και ψεκάζει το κάτω μέρος των γεννητικών οργάνων σας με νερό.
 • Για τις γυναίκες, υπάρχει ένα μπροστινό πλύσιμο (μπιντέ).
 • Η θερμοκρασία του νερού μπορεί να ρυθμιστεί.
 • Η πλειοψηφία των μοντέλων καθαρίζεται με ζεστό νερό.
 • Το νερό θερμαίνεται σχεδόν αμέσως με θερμαντήρα buil-in.
 • Αποστείρωση του ακροφυσίου.
 • Αποσμιστής για τον αέρα.
 • Στεγνωτήριο με ζεστό αέρα.
 • Έλεγχος θερμοκρασίας για το στεγνωτήριο.
 • Πίεση νερού που μπορεί να ρυθμιστεί.
 • Θερμοκρασία που μπορεί να ρυθμιστεί. Καθίσματα που θερμαίνονται.
 • Λειτουργία για χαμηλό φως.
 • Ακροφύσιο που καθαρίζεται.
 • Αυτόματο ανοιχτό καπάκι.

Αξίζει πραγματικά η χρήση τουαλέτας ιαπωνικών τουαλέτας;

Ο βαθμός άνεσης που παρέχεται από μια ιαπωνική θερμαινόμενη τουαλέτα είναι ένα από τα σημαντικότερα οφέλη της. Παρέχει μια πολύ πιο άνετη συνολική οδηγική εμπειρία με ανέσεις όπως ξήρανση αέρα, θερμαινόμενο κάθισμα και προσωπικά πίδακες πλύσης. Μπορείτε εύκολα να τροποποιήσετε την τουαλέτα στο γούστο σας χρησιμοποιώντας έναν εύχρηστο πλαίσιο τηλεχειρισμού. Οι ιαπωνικές τουαλέτες είναι πολύ φιλικές προς το περιβάλλον.

Πόσοι Ιάπωνες χρησιμοποιούν ηλεκτρικό μπιντέ στο σπίτι;

Ορισμένες τουαλέτες στην Ιαπωνία είναι πιο εξελιγμένες από αυτές που παρατηρούνται σε άλλες βιομηχανικές χώρες. Η τουαλέτα του Μπιντέ είναι η τρέχουσα κατάσταση της τέχνης για τις τουαλέτες δυτικού τύπου στην Ιαπωνία και εγκαθίσταται στο 81 % των ιαπωνικών σπιτιών από τον Μάρτιο του 2016. Τα μπιντέ είναι μόνο για τους άνδρες; Έχουμε ήδη έναν χρήσιμο οδηγό (πώς να χρησιμοποιήσετε ένα μπιντέ) που εξηγεί πώς να χρησιμοποιήσετε ένα κάθισμα τουαλέτας Bidet σωστά για τους άνδρες, τις γυναίκες και τους ανθρώπους όλων των φύλων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όλοι μπορούν να επωφεληθούν από την υγιεινή πλύση που παρέχεται από ένα μπιντέ. Τα μπιντέ είναι πλέον συνηθισμένα στο 80 % των παγκόσμιων λουτρών, όπως η Ευρώπη, η Νότια Αμερική, η Μέση Ανατολή και η Ασία.

Πόσοι Ιάπωνες κατέχουν ένα smartphone;

Το 2019, περίπου το 75% του ιαπωνικού πληθυσμού χρησιμοποίησε ένα smartphone, μια σημαντική αύξηση από περίπου 50% το 2015. Η πλειοψηφία του ιαπωνικού πληθυσμού έχει κινητά τηλέφωνα, η πλειοψηφία των οποίων περιλαμβάνει αναβαθμίσεις όπως η δυνατότητα βίντεο και κάμερας. Στην Ιαπωνία, ο αριθμός των χρηστών smartphone έφθασε σχεδόν 95 εκατομμύρια το 2019. Ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί σε περίπου 114,6 εκατομμύρια έως το 2025, αντιπροσωπεύοντας σχεδόν 51 εκατομμύρια αύξηση το 2015.

Σπίτι Πολύ τοις εκατό των Ιαπωνών χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό μπιντέ;

Μπορεί να πιστεύετε ότι μια έξυπνη τουαλέτα είναι μια τεχνολογική συσκευή που χρησιμοποιείται από τους λάτρεις της τεχνολογίας. Εάν το πιστεύετε αυτό, κάνετε λάθος! Οι ηλεκτρονικές τουαλέτες εδώ είναι βασικός εξοπλισμός υγιεινής. Στις ψυχρότερες ημέρες, είναι διαθέσιμα θερμαινόμενα καθίσματα, όπως και το πλύσιμο νερού, γεγονός που εξαλείφει την ανάγκη για χαρτί και βελτιώνει την καθαριότητα. Εκτιμάται ότι η σημερινή κατάσταση της τεχνολογίας έξυπνης τουαλέτας εγκαθίσταται σε περίπου το 82% των ιαπωνικών νοικοκυριών. Είναι πολύ! Πολλοί από εμάς δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς τα smartphones μας, τα οποία χρησιμοποιούνται τώρα από σχεδόν όλους. Αλλά το γεγονός είναι ότι μόνο το 55% των ιαπωνικών ενηλίκων χρησιμοποιούν ένα smartphone, σύμφωνα με την "Global Mobile Market της Newzoo, 2018". Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι τέσσερα από τα πέντε σπίτια έχουν τέτοιου είδους έξυπνες τουαλέτες συνδεδεμένες. Είναι κάτι περισσότερο από το ποσοστό των ανθρώπων που χρησιμοποιούν smartphones. Στην Ιαπωνία, ίσως να μην χρησιμοποιείτε ένα smartphone, αλλά πιθανότατα έχετε μια έξυπνη τουαλέτα.

Πύργος του Τόκιο τη νύχτα

Χρησιμοποιείται χαρτί υγείας που χρησιμοποιείται από τον ιαπωνικό πληθυσμό;

Στην Ιαπωνία, το χαρτί υγείας χρησιμοποιείται ακόμη και από εκείνους που έχουν τουαλέτες εξοπλισμένες με μπιντέ και πλυντήρια (βλ. Παρακάτω). Στην Ιαπωνία, το χαρτί υγείας ρίχνεται απευθείας στην τουαλέτα μόλις χρησιμοποιηθεί. Παρακαλώ, ωστόσο, απλά χρησιμοποιήστε το χαρτί τουαλέτας που σας έχει διατεθεί.

Ποιο είναι το όνομα μιας ιαπωνικής τουαλέτας και πού μπορείτε να βρείτε ένα;

Στην Ιαπωνία, η σύγχρονη τουαλέτα, η οποία αναφέρεται στα αγγλικά ως σούπερ τουαλέτα και στα Ιαπωνικά ως Washlet (Woshuretto) ή το κάθισμα τουαλέτας καθαρισμού ζεστού νερού (Onsui Senj Benza), διακρίνεται από διάφορα χαρακτηριστικά. Το Woshuretto () είναι ένα εμπορικό σήμα της ιαπωνικής εταιρείας τουαλέτας Toto, το οποίο χρησιμοποιείται για την εμπορία μιας σειράς καθισμάτων τουαλέτας με ψεκασμό με νερό με την επωνυμία Washlet.

Τα πλυντήρια και τα μπιντέ έχουν διακρίσεις μεταξύ τους;

Σε αντίθεση με τα μπιντέ, τα πλυντήρια είναι καθίσματα που κάθονται πάνω από ένα μπολ τουαλέτας και είναι συχνά εξοπλισμένα με μια ποικιλία επιλογών καθαρισμού και άλλων χαρακτηριστικών. Το εφάπαξ κόστος εγκατάστασης ενός μπιντέ μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική μείωση της ανάγκης για χαρτί υγείας, με αποτέλεσμα σημαντική μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση. Τα μπιντέ χρησιμοποιούν επίσης πολύ λιγότερο νερό από το χαρτί τουαλέτας που ξεπλένονται, με αποτέλεσμα ένα χαμηλότερο από το κόστος του νερού για τον ιδιοκτήτη σπιτιού.

Ποιος είναι ο σκοπός ενός πλυσίματος;

Ο αποσμητοποιητής αφαιρεί αποτελεσματικά τις οσμές από τον αέρα κοντά στην τουαλέτα χρησιμοποιώντας ισχυρά φίλτρα. Ο αέρας τραβιέται στο σύστημα και διέρχεται από ένα ιονισμένο φίλτρο άνθρακα, το οποίο αφαιρεί τις προσβλητικές οσμές. Με τη βοήθεια της εισερχόμενης παροχής νερού, ένας προπονητής υγρασία της επιφάνειας του μπολ τουαλέτας, βοηθώντας τη διάθεση των αποβλήτων, περίπου 80 τοις εκατό καλύτερο από ό, τι σε ένα ξηρό μπολ.

Τι είναι οι τουαλέτες Toto που τις καθιστούν τόσο ελκυστικές;

Προκειμένου να παρέχονται μέγιστη ευκολία, πολλές τουαλέτες TOTO είναι εξοπλισμένες με χαρακτηριστικά χωρίς χέρια και ακόμη και χωρίς χαρτί, όπως ένα αυτοματοποιημένο σύστημα flush, ένα ενσωματωμένο μπιντέ, θερμαινόμενα καθίσματα, σύστημα καθαρισμού αέρα και ένα στεγνωτήριο αέρα, που σημαίνει ότι θα το κάνετε Ποτέ δεν πρέπει να ανησυχείτε για το λερωμένο χαρτί υγείας ξανά.

Τι είναι για μια τουαλέτα Toto που το κάνει τόσο ξεχωριστό;

Όλα αυτά τα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με βασικές ανέσεις, όπως θερμαντήρες, μπιντέ και ένα σύστημα που καθαρίζει τον αέρα που αποσυνδέει την καμπίνα ενώ είναι σε χρήση. Από την εγκατάσταση ενός στεγήματος αέρα, η χρήση χαρτιού τουαλέτας έχει μειωθεί, όπως και τα επιχειρήματα για το ποιος "άφησε το καπάκι" (το κάθισμα ανελκυστήθηκε αυτόματα σε πολλά μοντέλα).

Χρησιμοποιείτε το smartphone, είναι καιρός να χρησιμοποιήσετε έξυπνη τουαλέτα!

Εάν περισσότεροι άνθρωποι στην Ιαπωνία χρησιμοποιούν έξυπνες τουαλέτες από τα smartphones, πρέπει να υπάρχει ένας λόγος πίσω από αυτό; Ο λόγος είναι απλός: βελτιώνει την υγιεινή. Πλύσιμο με νερό με χαρτί υγείας εάν εξετάζεται η καθαριότητα. Οι ηλεκτρονικές τουαλέτες Bidet είναι επίσης διαθέσιμες στην Ευρώπη; Η απάντηση είναι ναι! SplashLet είναι ένα νέο έξυπνο κάθισμα bidet από το BrookPad Εταιρία. Προσφέρει τελική ροή νερού για τέλεια πλύση και μπιντέτα, εμπορεύοντας την ανάγκη για χαρτί υγείας και για την υγιεινή στο επόμενο επίπεδο. Το καλύτερο μέρος είναι ότι είναι εύκολο να εγκατασταθεί. Δεν χρειάζεται αναδιαμόρφωση μπάνιου ή τουαλέτας. Το κάθισμα τουαλέτας ενσωματώνει τα πάντα. Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Το μόνο πράγμα που πρέπει να αντικαταστήσετε είναι το παλιό σας κάθισμα τουαλέτας με ένα νέο SplashLet. Χρησιμοποιείτε το smartphone σας. Είναι καιρός να έχετε την πρώτη σας έξυπνη τουαλέτα.

Το παρακάτω είναι μια περίληψη της τεχνολογίας τουαλέτας της Ιαπωνίας.

 • Ως αποτέλεσμα, είστε σίγουροι ότι θα δείτε κάτι διαφορετικό στις τουαλέτες από ό, τι θα κάνατε αν ήσασταν στην Ευρώπη.
 • Ηλεκτρονικό έξυπνο κάθισμα τουαλέτας Bidet!
 • Τρεις τρόποι για να θερμάνετε ένα κάθισμα τουαλέτας, αυτοματοποιημένο πλύσιμο νερού/ξήρανση και χαρακτηριστικά που λειτουργούν με ζεστό αέρα.
 • Προς έκπληξή σας, οι ηλεκτρικές τουαλέτες είναι ασυνήθιστες.
 • Παρόλο που μπορεί να συνηθίσετε σε αυτό, ιδιαίτερα στην Ιαπωνία
 • Υπάρχουν τρεις μεγάλες ταξινομήσεις τουαλέτας στην Ιαπωνία.
 • Αυτά είναι: Washiki-Toire (παραδοσιακή ιαπωνική τουαλέτα), Yoshiki-Toire (τουαλέτα δυτικού τύπου) και μια Takino-Toire (τουαλέτα πολλαπλών λειτουργιών).
 • Τα μπιντέτα υπάρχουν στο 80% των τουαλετών του κόσμου, όπως η Ευρώπη, η Νότια Αμερική, η Μέση Ανατολή και η Ασία.
 • Το 2019, περίπου το 75% του ιαπωνικού πληθυσμού χρησιμοποίησε ένα smartphone, μεγάλη αύξηση από 50% το 2015.
 • Συντριπτικά, ο Ιαπωνικός πληθυσμός διαθέτει κινητά τηλέφωνα που μπορούν να τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες.
 • Στην Ιαπωνία, οι χρήστες smartphone αριθμούσαν πάνω από 95 εκατομμύρια το 2019.
 • Η εκτίμηση είναι 116,6 εκατομμύρια το 2025, η οποία είναι σχεδόν 51 εκατομμύρια αύξηση σε σχέση με το 2015
 • Οι έξυπνες τουαλέτες χρησιμοποιούνται συχνά από τους τεχνολογικούς λάτρεις.
 • Το πλύσιμο της επιφάνειας του μπολ τουαλέτας με εισερχόμενες ταχύτητες νερού αποβάλλει την απομάκρυνση των αποβλήτων περίπου 80 τοις εκατό.
 • Πολλές εκδόσεις τουαλέτας TOTO περιλαμβάνουν αυτόματα φλόγες, ενσωματωμένα μπεντέτ, θερμαινόμενα καθίσματα, συστήματα καθαρισμού αέρα και αεροσκάφη για να σας παρέχουν ευκολία χωρίς χέρια, χωρίς χαρτί.
 • Θερμαινόμενα καθίσματα, μπιντέ και ένα σύστημα καθαρισμού αέρα που αποσυνδέεται κατά τη χρήση.

Γραμμένο από
BrookPad Ομάδα

 Παλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση


Αφήστε ένα σχόλιο

Λάβετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους