Πώς καταλήγετε σε ιδέες αναψυκτικού μπάνιου;

κανονίστε ένα μπάνιο τουαλέτα αξεσουάρ μπάνιου σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου φωτισμός μπάνιου ψυγείο αναδιαμόρφωση του μπάνιου νιπτήρας μπάνιου βρύσες πλακάκια μπάνιου μοντέρνο σχέδιο μπάνιου σύγχρονος σχεδιασμός μικρός σχεδιασμός μπάνιου έξυπνος σχεδιασμός τουαλέτα

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ιδέες σχεδιασμού μπάνιου διαβάζοντας.

αναδιαμόρφωση του μπάνιου

Πώς δημιουργείτε ιδέες αναψυκτικού μπάνιου;

Πολλά σπίτια αγωνίζονται να βρουν ισορροπία μεταξύ χρησιμότητας και κομψότητας στο μπάνιο. Τα λιτά και αποτελεσματικά μέτρα μπορεί να παρέχουν εκπληκτικά αποτελέσματα και δεν χρειάζονται να ξοδέψετε χρήματα. Εδώ είναι μια συλλογή από ιδέες αναδιαμόρφωσης που σίγουρα θα φωτίσει οποιαδήποτε περιοχή. Η ανακαίνιση του μπάνιου, κατά μέσο όρο, διαρκεί περίπου 23 ημέρες. Αποκτήστε ένα νέο καθρέφτη και χρησιμοποιήστε το για να δημιουργήσετε μια νέα δήλωση στο σπίτι σας.

Τα κεριά θα κάνουν το μπάνιο σας να φαίνεται πιο κομψό. Εξετάστε την αναβάθμιση του χαλιού μπάνιου, των διανομέων σαπουνιών και των κατόχων οδοντόβουρτσας. Η διακόσμηση του μπάνιου σας είναι απλή, προσθέστε λίγο φως και χρώμα. Πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να ανακαινίσετε το μπάνιο σας για να το κάνετε. Κάθε αναδιαμόρφωση του μπάνιου περιλαμβάνει ματαιοδοξία.

Χρησιμοποιήστε τα φυτά στο μπάνιο σας για να φέρετε το ύπαιθρο μέσα. Γκρι, καφέ, πράσινο ή μπλε χρώμα φαίνεται καλύτερα σε μικροσκοπικά μπάνια. Χρησιμοποιήστε το λευκό χρώμα για να πιέσετε σε ματαιοδοξίες και ντουλάπια. Τα κρίνα της ειρήνης είναι ιδανικά για τον φωτισμό των εσωτερικών χώρων του σπιτιού σας.

Μάθετε τις καλύτερες ιδέες για την αναδιαμόρφωση του μπάνιου σας.

Το μπάνιο είναι ένα από τα λίγα δωμάτια στο σπίτι που καταφέρνει να χτυπήσει μια λεπτή ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και πολυτέλειας. Πρέπει να είναι σε θέση να αποθηκεύσει όλες τις ανέσεις για μια ολόκληρη οικογένεια, να αντιμετωπίσει μια αναταραχή της δραστηριότητας σε ώρες αιχμής της χρήσης και όμως να είναι ένας τόπος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να ξεχάσετε τα προβλήματά σας ενώ παίρνετε ένα χαλαρωτικό λουτρό ή ντους. Μια σκληρή ισορροπία για να χτυπήσει, και τα μπάνια μπορεί μερικές φορές να αρχίσουν να φαίνονται λίγο χρονολογημένη και χρειάζονται κάποια φροντίδα. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να αναλάβετε πλήρη ανακαίνιση για να ενημερώσετε το μπάνιο σας. Μερικές απλές και γρήγορες αλλαγές μπορεί να έχουν σημαντικό αντίκτυπο - και δεν χρειάζεται να σπάσουν τα χρήματα. Έχουμε καταρτίσει μια λίστα με τις αγαπημένες ιδέες αναδιαμόρφωσης του μπάνιου που είναι εγγυημένες για να ζωντανέψουν οποιοδήποτε χώρο. Μπορεί να τελειώσουν σε λίγες ώρες και δεν χρειάζονται τη χρήση μεγάλου αριθμού εργαλείων ή πολύ DIY εμπειρία. Υπάρχει κάτι περισσότερο που θέλετε να κάνετε; Για κάποιες γρήγορες προτάσεις ανανέωσης, ανατρέξτε στο εξαιρετικό μας φροντιστήριο βίντεο, το οποίο περιλαμβάνεται παρακάτω.

Δώστε τον διεξοδικό καθαρισμό.

Ένας διεξοδικός καθαρισμός θα εγγυηθεί ότι το μπάνιο σας είναι τόσο ελκυστικό όσο και λειτουργικά αποτελεσματικό. Όταν κάνετε μικρά πράγματα όπως η αποπροσανατολισμός του κεφαλιού σας, ο καθαρισμός όλων των μαύρων μοκάντων ανάμεσα στα κεραμίδια και το γυαλίζοντας τα πάντα μέχρι να λάμψει, είναι δυνατόν να κάνετε το μπάνιο σας να αισθάνεται ανανεωμένο και να φαίνεται ολοκαίνουργιο.

Αυξήστε την ποσότητα της διαθέσιμης αποθήκευσης.

Το μπάνιο, το οποίο είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα δωμάτια στο σπίτι, είναι επιρρεπής στο να γίνει ένα έδαφος για τα σκουπίδια. Συμπεριλαμβάνοντας τα ράφια, μερικά caddies ή καλάθια ή ένα από τα ελεύθερα γραφεία μας, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι όλα έχουν το κατάλληλο σπίτι του. Είναι μοντέρνα, προσαρμόσιμα, απλά στην κατασκευή και γρήγορη εγκατάσταση.

Κάντε το μπάνιο πιο φιλόξενο.

Είναι κρίσιμο να ανάψει σωστά το μπάνιο σας, αφού είναι όπου όλοι στην οικογένεια πηγαίνουν να ξυρίζουν ή να βάλουν μακιγιάζ. Για τον καλύτερο δυνατό φωτισμό, περιηγηθείτε στην επιλογή των προβολέων, των φώτων, των φώτων οροφής και των φώτων τοίχου για να βρείτε την τέλεια εφαρμογή για τις ανάγκες σας.

Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από νέες βρύσες.

Η εγκατάσταση λαμπερών νέων βρύσων στο μπάνιο σας είναι ένας συγκεκριμένος τρόπος για να το φέρετε μέχρι σήμερα. Εάν η δική σας αρχίσει να εμφανίζεται λίγο φθαρμένη, είναι καιρός να το αντικαταστήσετε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης και επισκευής βρύσες, ανατρέξτε στη σελίδα μας σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης και επισκευής βρύσων. Για τη λεκάνη και το μπάνιο σας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ χωριστών βρύσων ή μίξερ.

Εφαρμόζεται δάπεδο πριν από την τουαλέτα;

Όταν ψάχνετε για καλύτερη σφράγιση ενάντια σε ζημιά στο νερό, πάντα το πάτωμα πρώτα. Για να σφραγίσει το πάτωμα, τα κεραμίδια θα τοποθετηθούν κάτω από την τουαλέτα.

Κάντε μια δήλωση με έναν νέο καθρέφτη.

Οι καθρέφτες αποτελούν σημαντικό συστατικό οποιουδήποτε μπάνιου, αφού μπορούν να βοηθήσουν να κάνουν ακόμα και ο μικρότερος χώρος στο σπίτι σας μεγαλύτερο από ό, τι είναι πραγματικά. Μεταξύ των πολλών διαθέσιμων επιλογών είναι οι καθρέφτες τοίχων, τα κατοπτρώματα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κρυμμένη αποθήκευση και τα καθρέφτες ξυρίσματος, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να πάρετε μια πιο προσεκτική ματιά όταν το χρειάζεστε.

Η αναδιαμόρφωση ενός μπάνιου μπορεί να διαρκέσει πολύ.

Η αναδιαμόρφωση του μπάνιου, κατά μέσο όρο, συνήθως διαρκεί περίπου 23 ημέρες. Υποθέτοντας ότι δεν γίνεται δουλειά τα Σαββατοκύριακα, αυτό ισοδυναμεί με περίπου 4,5 εβδομάδες, κάτι που είναι λίγο περισσότερο από ένα μήνα.

Κάντε μια απόφαση για ένα νέο κάθισμα τουαλέτας.

Δεν απαιτείται να χρησιμοποιήσετε το συμβατικό λευκό κάθισμα τουαλέτας στο μπάνιο σας. Ρίξτε μια ματιά στη συλλογή μας και επιλέξτε από μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Επιπλέον, εάν επιλέξετε την απαλή επιλογή κλεισίματος, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ακούσετε ξανά το συντριβή του καπάκι στο συρτάρι σας.

Παίρνεις ότι πληρώνεις.

Πρόσθετες εκτιμήσεις περιλαμβάνουν την παρουσία δαπέδων μπάνιου και πλακιδίων ντους. Ακόμη και το μέγεθος του πλακιδίου μπορεί να επηρεάσει τον συνολικό προϋπολογισμό δαπέδου του μπάνιου σας. Τα μεγαλύτερα πλακίδια μπορούν να αγοραστούν σε χαμηλότερη τιμή, αλλά μπορεί να χρειαστούν περισσότερη δουλειά για εγκατάσταση.

Ενσωματώστε μερικές πολυτέλειες σπα.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από το μούσκεμα σε ένα ζεστό μπάνιο με κεριά στο παρασκήνιο. Κάντε το μπάνιο σας να φαίνεται πιο πολυτελές με τη διασπορά μερικά κεριά για το δωμάτιο - προσφέρουμε μια ποικιλία από χρώματα και αρώματα που θα πάνε καλά με το θέμα του μπάνιου σας.

Ανανεώστε τα φωτιστικά και τα εξαρτήματά σας.

Ίσως θα πρέπει να εξετάσετε την ενημέρωση ορισμένων από τα πρακτικά συστατικά του μπάνιου σας. Οι ράγες πετσέτας Snew, τα δαχτυλίδια πετσέτας και οι κάτοχοι τουαλέτας σε διάφορα τελειώματα όπως το χρώμιο, το κεραμικό και το ξύλο μπορεί να έχουν σημαντικό αντίκτυπο.

Χρησιμοποιήστε την αξεσουάρ.

Είτε πρόκειται για μαξιλάρι μπάνιου, διανομέων σαπουνιού, είτε για τους κατόχους οδοντόβουρτσας, η ενημέρωση των μικρών λεπτομερειών μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στη συνολική εμφάνιση του μπάνιου σας. Επιλέξτε τα κατάλληλα αξεσουάρ μπάνιου για να συμπληρώσετε τη συνολική εμφάνιση του μπάνιου σας.

Αντικαταστήστε τα blinds με νέα.

Τα καλύμματα παραθύρων στο μπάνιο είναι χρήσιμα για κάτι περισσότερο από την απλή παροχή ιδιωτικού απορρήτου. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην ολοκλήρωση της συνολικής εμφάνισης προσθέτοντας χρώμα και υφή. Ελέγξτε την επιλογή μας και κάντε την επιλογή σας από κουρτίνες, περσίδες ή παραθυρόφυλλα.

Τι είναι δημοφιλές στις αναδιαμορφώσεις του μπάνιου;

Ματαιοδοξίες καφέ. Οι ματαιοδοξίες είναι απαραίτητες σε οποιαδήποτε ανακαίνιση του μπάνιου. Μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις αυτή τη στιγμή είναι ένα τραπέζι καφέ εμπνευσμένο από ματαιοδοξία! Προσκαλέστε την πολυτέλεια του καθιστικού στο μπάνιο για μια ενδιαφέρουσα αναδιαμόρφωση.

Μπορώ να επαναλάβω το μπάνιο μου;

Για να αναδιαμορφώσετε το δικό σας μπάνιο, πρέπει να έχετε τις απαιτούμενες δεξιότητες. Οι επισκευές επιφανειακού επιπέδου είναι βασικές και απλά έργα που πρέπει να περάσουν από τις υδραυλικές εγκαταστάσεις ή τις ηλεκτρικές δουλειές πρέπει να αφεθούν στους επαγγελματίες. Η πλήρης ανακαίνιση είναι σχεδόν πάντα προτιμότερη όταν εργάζεστε με έναν εμπειρογνώμονα.

Τα πράσινα φυτά είναι ο τρόπος να πάει.

Ενσωματώστε κάποιο πράσινο στο μπάνιο σας για να φέρετε το εξωτερικό. Ένα Lily Peace είναι μια εξαιρετική επιλογή. Τοποθετήστε το στο Windows σας για να φωτίσετε το χώρο σας.

Πώς μπορείτε να κάνετε ένα μικροσκοπικό μπάνιο να φαίνεται μεγαλύτερο;

Το ανοιχτόχρωμο χρώμα (μπλε, πράσινο, γκρι ή μαύρισμα) φαίνεται καλύτερα σε μικρά μπάνια. Αποφύγετε τα πορτοκαλί και τα κίτρινα χρώματα, αφού θα κλείσουν την θέα. Χρησιμοποιήστε το λευκό χρώμα για να "ωθήσετε" τις ματαιοδοξίες και τα ντουλάπια στο δωμάτιο.

Εισαγωγή και συμπέρασμα σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής αναψυκτικών μπάνιου:

 • Ανακαλύψτε τις κορυφαίες ιδέες ανακαίνισης μπάνιου.
 • Πολλά σπίτια αγωνίζονται να βρουν ισορροπία μεταξύ χρησιμότητας και κομψότητας στο μπάνιο.
 • Θα πρέπει να είναι σε θέση να κρατήσει τις ανέσεις για μια πλήρη οικογένεια, να παρέχει αρκετό χώρο για δραστηριότητες σε περιόδους μέγιστης χρήσης και επίσης να είναι ένα χαλαρωτικό καταφύγιο.
 • Εδώ είναι μια συλλογή από ιδέες αναδιαμόρφωσης που σίγουρα θα φωτίσει οποιαδήποτε περιοχή.
 • Ολοκληρώθηκαν σε λίγες ώρες και δεν χρειάζονται τη χρήση πολλών εργαλείων ή πολύ εμπειρογνωμοσύνης DIY.
 • Για να ανανεώσετε γρήγορα τη μνήμη σας, δείτε τις χρήσιμες οδηγίες βίντεο παρακάτω.
 • Οι καθρέφτες του ξυρίσματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αποκτήσετε μια πιο προσεκτική ματιά όταν το χρειάζεστε, ενώ οι καθρέφτες τοίχου και τα καθρέφτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κρυμμένη αποθήκευση.
 • Η ανακαίνιση του μπάνιου, κατά μέσο όρο, διαρκεί περίπου 23 ημέρες.
 • Ας υποθέσουμε ότι καμία εργασία δεν γίνεται τα Σαββατοκύριακα και στη συνέχεια 4,5 εβδομάδες είναι λίγο περισσότερο από ένα μήνα.
 • Το λευκό κάθισμα τουαλέτας δεν είναι απαραίτητο για τη χρήση σας.
 • Τι είναι μοντέρνο στις ανακαινίσεις μπάνιου;
 • Ματαιοδοξίες πλυσίματος και φθοράς.
 • Κάθε makeover του μπάνιου απαιτεί ματαιοδοξία.
 • Το δημοφιλές αυτή τη στιγμή είναι ένα τραπέζι καφέ εμπνευσμένο από ματαιοδοξία.
 • Συμπεριλάβετε ένα makeover μπάνιου στο σαλόνι με τις πολλές πολυτελείς αναβαθμίσεις.
 • Η αναδιαμόρφωση του μπάνιου σας θα λάβει εμπειρία. Οι διορθώσεις επιφανειακού επιπέδου είναι απλά έργα DIY αφήνουν υδραυλικά και ηλεκτρικά καθήκοντα στους επαγγελματίες.
 • Όσο πιο γρήγορα έρχεται σε επαφή με τον εμπειρογνώμονα, τόσο το καλύτερο.
 • Τα πράσινα φυτά είναι τα καλύτερα.
 • Τα κρίνα της ειρήνης είναι υπέροχες διακοσμήσεις και μπορεί να εμφανιστούν στα Windowsills.

Γραμμένο από
BrookPad ΟμάδαΠαλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση


Αφήστε ένα σχόλιο

Λάβετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους