Οδηγός για την αγορά μπανιέρας

κανονίστε ένα μπάνιο λούτρο τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου μπανιέρα μπανιέρα ή ντους ιδέες σύγχρονος σχεδιασμός

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο αγοράς μιας μπανιέρα διαβάζοντας αυτό το άρθρο.

Σύγχρονο μπάνιο

Πώς να αγοράσετε μια μπανιέρα.

Πριν από την ανακαίνιση του μπάνιου σας ή την εγκατάσταση ενός νέου λουτρού, σκεφτείτε πόσο μεγάλο θέλετε να είναι το μπάνιο σας. Μην αισθάνεστε ότι το μπάνιο σας πρέπει να κρυφτεί σε μια γωνία. Αντ 'αυτού, τοποθετήστε το μακρύτερα στο δωμάτιο για μια πιο πολυτελή εμφάνιση. Μια μεγαλύτερη μπανιέρα συνιστάται εάν έχετε το χώρο, αλλά μια μικρότερη μπανιέρα μπορεί να είναι κατάλληλη αν δεν το κάνετε. Οι μπανιέρες από υαλοβάμβακα είναι εύκολα γδαρμένες και δεν διαρκούν πολύ, έχοντας μια ζωή περίπου δώδεκα χρόνια. Σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το λουτρό ως χώρο ντους και αν ναι, χρειάζεστε μίξερ μπάνιου και ντους ή θα χρησιμοποιήσετε ξεχωριστούς αναμίκτες;

Οι ντους και οι γωνιακές μπανιέρες είναι ετικέτα "αριστερά" ή "δεξιά" εάν είναι απαραίτητο. Το αντικείμενο είναι δεξιόχειρες εάν το βέλος δείχνει προς τα δεξιά. Είναι αριστερόχειρες εάν το βέλος δείχνει προς τα αριστερά. Οι μπανιέρες δύο άκρων είναι ιδανικές για μικρές περιοχές. Μπορείτε να καθίσετε σε κάθε άκρο χωρίς να ανησυχείτε για να καθίσετε στο βύσμα ή να ακουμπάτε στις βρύσες. Μια γωνιακή μπανιέρα είναι φτιαγμένη για να ταιριάζει σε μια γωνία, και τριγωνικές μπανιέρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ντους καθώς και ως κάθισμα. Μια αυτόνομη μπανιέρα σας δίνει την πολυτέλεια να αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε σε ένα σπα.

Αναζητήστε μια μπανιέρα που έχει ένα υψηλό πίσω άκρο. Η επιλογή του σωστού μεγέθους μπανιέρα είναι σημαντική για να αποφευχθεί η απογοήτευση. Έξι ρυθμιζόμενα αεριωθούμενα αεριωθούμενα αεριωθούμενα αεριωθούμενα μασάζ σε ολόκληρο το σώμα. 12 αεριωθούμενα αεροσκάφη τοποθετούνται στη βάση του επιλεγμένου λουτρού σας. Αυτό το σύστημα χρωματοθεραπείας διαθέτει 21 στρατηγικά τοποθετημένα αεριωθούμενα αεροσκάφη, με ενσωματωμένο σύστημα φωτός LED που αλλάζει για να βοηθήσει στην αποκατάσταση της ισορροπίας.

Θέλετε να ακούσετε μουσική ενώ κάνετε μπάνιο; Αυτό το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σύστημα υδρομασάζ ή σπα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Το μέταλλο ακρυλονιτριλίου-βουταδιενίου δεν χρησιμοποιείται πλέον σε μπανιέρες λόγω του ότι είναι ελαφρύ και εύκολο να διατηρηθεί. Το ακρυλικό λουτρό Supercast είναι πολύ πιο ανθεκτικό και μονωμένο από ένα παραδοσιακό λουτρό από χυτοσίδηρο. Ένα χαλύβδινο λουτρό ενός φύλλου είναι ανθεκτικό και απλό για καθαρισμό.

Οι μπανιέρες μας παρέχονται πλήρως εξοπλισμένες. Κατά την αγορά ενός ανεξάρτητου λουτρού, υπάρχουν πολλά αξεσουάρ για να έχετε κατά νου. Οι κουρτίνες ντους είναι δύο είδη κουρτινών ντους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ντους στην μπανιέρα σας. Η υπερχείλιση σας εμποδίζει να ξεχειλίσετε το μπάνιο σας με βρώμικο νερό. Όπως ένα κουμπί, ένα απόβλητο clicker μπορεί να ωθηθεί μόνο μέσα ή έξω.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσθέσετε πρόσθετη προστασία από την εκτόξευση εάν επιλέξετε μπάνιο με καμπύλες οθόνες. Αγοράστε τα χαλιά δαπέδου για να σκουπίσετε τις διαρροές και να σας επιτρέψετε να μπείτε εύκολα και να βγείτε από τη μπανιέρα. Τα κεριά μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας και να κάνουν το μπάνιο πιο ευχάριστο. Το ζεστό νερό χαλαρώνει το σώμα και μας δίνει τη δυνατότητα να κοιμηθούμε όταν ένα τεταμένο σώμα βυθίζεται σε αυτό. Το τακτικά ντους μπορεί να δημιουργήσει ξηρό, φαγούρα δέρμα, καθώς και να επιδεινώσει τις δερματικές διαταραχές όπως η δερματίτιδα και το έκζεμα σε ορισμένους ανθρώπους. Ο χρόνος μπάνιου πρέπει να διαρκεί τουλάχιστον 20 λεπτά, αλλά το ζεστό νερό χάνει θερμότητα πολύ πιο γρήγορα από αυτό.

Με τη συλλογή μας με τις καλύτερες μπανιέρες, μπορείτε να απορροφήσετε ή να ντους σε κομψότητα.

Λαμβάνοντας μια μακρά, ζεστή μούσκεμα σε μια μπανιέρα φορτωμένη με φυσαλίδες μετά από μια σκληρή μέρα είναι η απόλυτη χαλάρωση. Ωστόσο, οι σύγχρονες μπανιέρες πρέπει να φιλοξενήσουν το pandemonium του χρόνου μπάνιου των παιδιών καθώς και το πλύσιμο των κατοικίδιων ζώων, μεταξύ άλλων. Επειδή πολλά σπίτια είναι περιορισμένα στο διάστημα στα μπάνια τους, μπορεί να συνδυαστούν με ντους για να δημιουργήσουν μια περιοχή πλύσης που είναι τόσο λειτουργική όσο και ελκυστική.

Σε ποιο δωμάτιο σκοπεύετε να τοποθετήσετε τη νέα μπανιέρα σας;

Είτε αναδιαμορφώνεστε ολόκληρο το μπάνιο σας είτε απλώς αντικαθιστάτε το υπάρχον λουτρό σας, θα πρέπει να λάβετε ακριβείς μετρήσεις της περιοχής σας για να διασφαλίσετε ότι το νέο λουτρό θα ταιριάζει. Η λήψη μιας ευθείας αντικατάστασης μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε ένα που έχει το ίδιο μέγεθος με το τρέχον σας, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να απολαύσετε την ίδια εμπειρία κολύμβησης. Διερευνήστε τη δυνατότητα αντικατάστασης του λουτρού σας με ένα νέο σύνολο βρύσων και αναδιατάξτε την τοποθέτησή τους ή θα μπορούσατε να πάτε για ένα νέο είδος λουτρού που έχει κάποια νέα χαρακτηριστικά.

Για όσους ξεκινούν από το μηδέν, σκεφτείτε πόσο μεγάλο θα θέλατε να είναι το μπάνιο σας πριν κοιτάξετε την επιλογή μας. Εάν έχετε το χώρο, μην αισθάνεστε ότι το μπάνιο σας πρέπει να είναι κρυμμένο σε μια γωνία. Αντ 'αυτού, προσπαθήστε να το τοποθετήσετε μακρύτερα στο δωμάτιο για μια πιο πολυτελή εμφάνιση.

Ποια είναι τα διαφορετικά είδη λουτρών;

 • Λουτρά με πλέγματα και πόδια βάθρου.
 • Τα λουτρά που είναι εσοχές ή αλκής.
 • Τα λουτρά που είναι διαθέσιμα σε βάση drop-in.
 • Λουτρά που είναι ελεύθερα.
 • Λουτρά που είναι κρυμμένα στις γωνίες.
 • Μπανιέρες με υδρομασάζ ή τζακούζι.
 • Λουτρά με πόρτα που ανοίγει ή πύλη.

Ποιο είναι το σωστό όνομα για μια μπανιέρα που δεν έχει ντους;

Οι ανεξάρτητες μπανιέρες προορίζονται να σταθούν μόνοι τους σε οποιαδήποτε θέση στο δωμάτιο και είναι συχνά το κύριο επίκεντρο του περιβάλλοντος κολύμβησης. Οι ελεύθερες μπανιέρες συνήθως ολοκληρώνονται σε όλες τις πλευρές και είναι εύκολα προσβάσιμες.

Είναι απαραίτητο μια κυρία να κάνει μπάνιο κάθε μέρα;

Ενώ δεν υπάρχει βέλτιστη συχνότητα για κολύμβηση, οι ειδικοί συνιστούν τα περισσότερα άτομα να κάνουν ντους πολλές φορές κάθε εβδομάδα, η οποία είναι επαρκής για τους περισσότερους ανθρώπους (εκτός αν είστε βρώμικοι, ιδρωμένοι ή άλλοι λόγοι για να ντους πιο συχνά). Τα ντους που έχουν μόλις τρία ή τέσσερα λεπτά και επικεντρώνονται στις μασχάλες και στην περιοχή των βουβωνών μπορεί να είναι επαρκείς.

Ποιοι παράγοντες πρέπει να εξετάσω κατά την αγορά μιας μπανιέρας;

Σε γενικές γραμμές, εάν το σπίτι σας είναι σε θέση να το υποστηρίξει και έχετε το απαραίτητο δωμάτιο, συνιστάται μια μεγαλύτερη μπανιέρα. Εάν έχετε το απαραίτητο δωμάτιο, οι αυτόνομες και γωνιακές μπανιέρες είναι εξαιρετικές επιλογές. Ωστόσο, εάν έχετε περιορισμένο ποσό διαθέσιμου δωματίου, η Alcove, η Drop-in και η Muaking μπορεί να είναι πιο κατάλληλες για εσάς.

Ποιες μπανιέρες έχουν το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής;

Μια μπανιέρα από υαλοβάμβακα είναι το πιο προσιτό είδος μπανιέρας που μπορείτε να αγοράσετε. Δυστυχώς, είναι επιρρεπές στο ξύσιμο και δεν συγκρατείται με την πάροδο του χρόνου, με διάρκεια ζωής περίπου δώδεκα χρόνια. Το Fiberglass με ακρυλικό φινίρισμα θα διαρκέσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Επιλέγοντας τις σωστές βρύσες του μπάνιου

Μπορεί να φαίνεται περίεργο να το εξετάσετε πριν επιλέξετε ένα λουτρό, αλλά πρέπει πρώτα να επιλέξετε τι είδους βρύση είναι το πλέον κατάλληλο για εσάς, αφού αυτό θα καθορίσει πόσες τρύπες θα χρειαστεί το μπάνιο σας. Μια ενιαία τρύπα θα απαιτείται για μια βρύση μίξερ, ενώ δύο τρύπες θα απαιτούνται για ξεχωριστές βρύσες. Σε περίπτωση που θέλετε να έχετε βρύσες που είναι τοποθετημένες σε τοίχο ή στο πάτωμα και να φτάσετε πάνω στο λουτρό, δεν θα χρειαστείτε επιπλέον τρύπες βρύσης.

Τα λουτρά με τρύπες βρύσης έχουν ήδη κόψει, εξοικονομώντας σας το χρόνο και την προσπάθεια να τα γεμίσετε μόνοι σας, είναι διαθέσιμα σε ορισμένα στυλ, ενώ άλλα δεν είναι. Αυτό σας προσφέρει την επιλογή είτε γεώτρησης στον αριθμό που θα χρειαστείτε για τις επιλεγμένες βρύσες του μπάνιου σας είτε αφήνοντας το μπάνιο όπως είναι προς το παρόν. Εξαρτάται από εσάς.

Εξετάστε εάν θα χρησιμοποιήσετε το λουτρό ως χώρο ντους, καθώς και εάν θα χρειαστείτε ή όχι μίξερ μπανιέρα και ντους ή εάν θα χρησιμοποιήσετε ξεχωριστούς αναμίκτες για το μπάνιο και το ντους. Οι αναμίκτες μπάνιου και ντους διατίθενται σε δύο ποικιλίες: μηχανικά και θερμοστατικά. Οι μηχανικοί αναμίκτες είναι τυπικοί, ενώ οι θερμοστατικοί αναμίκτες μας παρέχουν απλό και ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας, μειώνουν τον κίνδυνο εγκαταστάσεων λόγω ενός αναστολέα 38 ° C και αυτόματη απενεργοποίηση του νερού σε περίπτωση ζήτησης ψυχρού νερού, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών. Άλλες διαθέσιμες εκδόσεις περιλαμβάνουν ψυχρούς αναμίκτες σώματος, οι οποίοι είναι δροσεροί στην αφή και είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες με παιδιά ή ηλικιωμένους.

Λουτρά για άτομα με αριστερό και δεξιόχειρες

Τα ντους και οι γωνιακές μπανιέρες θα επισημαίνονται ως αριστερά ή δεξιά στη σελίδα του προϊόντος, εάν υπάρχει. Είναι κρίσιμο να κάνετε την κατάλληλη επιλογή, ή αλλιώς το κομμάτι μπορεί να μην λειτουργεί στο χώρο σας. Εξετάστε τη θέση του νέου σας ντους ή γωνιακού λουτρού και φανταστείτε τον εαυτό σας κοιτάζοντας από το μπροστινό μέρος του σπιτιού. Γυρίστε το λουτρό έτσι ώστε το ευρύτερο τέλος (στην περίπτωση των μπανιέρες ντους, το κοντό σκέλος του L ή ο βρόχος του P) βρίσκεται στην κορυφή του λουτρού. Εάν το βέλος δείχνει προς τα δεξιά, το αντικείμενο είναι δεξί. Εάν το βέλος δείχνει προς τα αριστερά, το αντικείμενο είναι αριστερόχειρο.

Τα πολλά είδη λουτρών

Όταν ψάχνετε για το τέλειο μπάνιο για το μπάνιο ή το en-suite σας, λάβετε υπόψη σας τι θέλετε να το χρησιμοποιήσετε καθώς και το ποσό του χώρου που έχετε στη διάθεσή σας-έχετε τις μετρήσεις σας κοντά στο χέρι.

Λουτρά που είναι ευθεία

Οι ευθείες μπανιέρες είναι το πιο δημοφιλές είδος μπανιέρας και μπορούν να τοποθετηθούν σε ακόμη και στους μικρότερους χώρους. Διατίθενται είτε σε χάλυβα είτε σε ακρυλικό, και έχουν ένα λεπτό σχέδιο με μια κλασική μορφή που λειτουργεί καλά σε μια ποικιλία διαμορφώσεων. Αυτός ο σχεδιασμός είναι επίσης διαθέσιμος σε μια έκδοση εξοικονόμησης χώρου για μπάνια με περιορισμένο χώρο.

Αυτό το είδος μπανιέρας γενικά περιβάλλεται από ένα πλαίσιο μπάνιου για να ολοκληρωθεί η εμφάνιση και συχνά τοποθετείται σε έναν τοίχο ή σε μια γωνία για να εξοικονομήσει χώρο και να μεγιστοποιήσει τη λειτουργικότητα. Αυτό υποδηλώνει επίσης ότι εάν εγκαταστήσετε μια οθόνη μπάνιου ή κουρτίνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπάνιο σας ως ντους επίσης.

Μπανιέρες με δύο άκρα

Χαλαρώστε σε κάθε άκρο του λουτρού σας με δίδυμα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για να καθίσετε στο βύσμα ή να ακουμπάτε στις βρύσες, αφού ένα λουτρό με δίδυμα έχει δύο αποχετεύσεις. Αυτό το είδος ευθείας λουτρό, το οποίο είναι συχνά λίγο ευρύτερο από ένα κανονικό λουτρό, έχει το βύσμα και τις βρύσες στο κέντρο, σε αντίθεση με τις πλευρές.

Λουτρά με ντους

Με μόνο μια μικρή αύξηση του μεγέθους πάνω από μια συμβατική μπανιέρα, τα λουτρά ντους συνδυάζουν την ευκολία ενός ντους με την ευχαρίστηση ενός λουτρού, καθιστώντας τους μια εξαιρετική επιλογή για συμπαγείς χώρους. Προκειμένου να συνδυαστεί ένας χώρος ντους και κολύμβησης σε ένα, οι μπανιέρες ντους είναι διαθέσιμες είτε σε μορφή P είτε σε ευθεία άκρη L.

Μπανιέρες στη γωνία

Οι γωνιακές μπανιέρες είναι μια ακόμη εξαιρετική επιλογή εάν έχετε περιορισμένο χώρο και θέλετε να συνδυάσετε τις περιοχές κολύμβησης και ντους. Όπως υποδεικνύει το όνομα, τα γωνιακά λουτρά έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν τακτοποιημένα σε μια γωνία. Η γωνιακή μπανιέρα είναι συχνά μεγαλύτερη και μικρότερη από μια ευθεία μπανιέρα, γεγονός που καθιστά απλούστερη τη δημιουργία από μια ευθεία μπανιέρα. Λόγω του πρόσθετου πλάτους που παρέχουν, οι μπανιέρες σε σχήμα τριγώνου, γνωστές και ως ντους σε σχήμα τριγώνου, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεγάλη επίδραση ως ντους. Επιπλέον, ορισμένες εκδόσεις έχουν ένα ενσωματωμένο κάθισμα, το οποίο είναι ιδανικό εάν πρέπει να ανεβείτε στο μπάνιο για να βοηθήσετε με το πλύσιμο μικρών παιδιών ή κατοικίδιων ζώων.

Τα μοντέλα με τη γωνία της μετατόπισης λουτρού προς τα αριστερά ή δεξιά είναι διαθέσιμα τόσο σε συμμετρικές όσο και σε ασύμμετρες διαμορφώσεις. Απαιτείται επίσης ένας πίνακας μπάνιου για να ολοκληρώσει την εμφάνιση μιας γωνιακής μπανιέρας.

Λουτρά που είναι ελεύθερα

Εάν έχετε πολύ χώρο για να εργαστείτε και θέλετε να αισθανθείτε σαν να είστε σε ένα σπα, μια αυτόνομη μπανιέρα είναι ο τρόπος να πάτε. Αντί να αναγκαστούν σε μια σφιχτή γωνία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό σημείο εστίασης στο μπάνιο σας.

Υπάρχουν πολλά στοιχεία που πρέπει να εξεταστούν, συμπεριλαμβανομένου του περίτεχνα, κλασικού στυλ, καθώς και πιο κομψά, σύγχρονα σχέδια, μεταξύ άλλων. Για πρόσθετη άνεση, σκεφτείτε ένα μπάνιο παντόφλα, στο οποίο το πίσω μέρος της μπανιέρας είναι υψηλότερο από το υπόλοιπο του λουτρού. Ψάξτε για μπανιέρες με roll-top με ένα χείλος που μετακινεί πάνω από τις πλευρές της μπανιέρα για μια πιο ιστορική εμφάνιση, καθώς και μπανιέρες επίπεδης ακτινοβολίας για μια πιο εξορθολογισμένη εμφάνιση .. Τι γίνεται με την προσθήκη ποδιών-ποδιών στην αυτόνομη μπανιέρα για να δώσετε Είναι η γνήσια εμφάνιση νυχιών; Μια ανεξάρτητη μπανιέρα δεν χρειάζεται ένα πάνελ φινιρίσματος, ανεξάρτητα από το αν τοποθετείται απευθείας στο πάτωμα ή στα πόδια. Τα εξαρτήματα αποχέτευσης και νησιού μπανιέρα, από την άλλη πλευρά, μπορεί να χρειαστούν τη χρήση ενός ειδικού.

Λουτρά σε σπα

Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα για περιποίηση όταν μπορείτε να απολαύσετε μια ειρηνική και πολυτελή εμπειρία στην άνεση του σπιτιού σας με ένα μπάνιο σπα. Είναι δυνατόν να αγοράσετε ένα ευθεία ή γωνιακό λουτρό που διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα υδρομασάζ και μπορείτε να το προσαρμόσετε με χαρακτηριστικά όπως ενσωματωμένα διαχυτές αιθέριου ελαίου και φωτισμό LED για να κάνετε το χρόνο του μπάνιου ακόμα πιο ευχάριστο. Πολλά από τα συστήματά μας μπορούν να παραγγελθούν με ένα σύστημα ευεξίας που έχει ήδη εγκατασταθεί, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε μια εμπειρία που μοιάζει με σπα, ανεξάρτητα από το σχεδιασμό που επιλέγετε. Ελέγξτε αν το επιλεγμένο μοντέλο σας είναι συμβατό με το σύστημα.

Τα συστήματα σπα περιγράφονται λεπτομερώς

 • Whirlpool Systems - Μια αίσθηση μασάζ παρέχεται από έξι ρυθμιζόμενα αεροσκάφη στη μπανιέρα. Τα φώτα κύλισης LED περιλαμβάνονται στο σύστημα υψηλής τεχνολογίας.
 • Τα συστήματα εναέριου σούπας είναι ένα είδος συστήματος σπα. Προκειμένου να παραχθούν φυσαλίδες, 12 αεριωθούμενα αεροσκάφη εγκαθίστανται στη βάση του επιλεγμένου λουτρού σας. Επιπλέον, μπορείτε να αποφασίσετε εάν θα συμπεριλάβετε ή όχι φώτα χρωματοθεραπείας που αλλάζουν χρώμα.
 • Συστήματα Bathsound - Θέλετε να ακούσετε μουσική ενώ κάνετε μπάνιο; Αυτό το σύστημα συνδέεται με το smartphone με δυνατότητα Bluetooth και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με ένα σύστημα Whirlpool ή Airspa, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
 • Συστήματα χρωματοθεραπείας-αποτελούμενα από 21 στρατηγικά τοποθετημένα αεριωθούμενα αεροσκάφη και ένα ενσωματωμένο σύστημα φωτός LED που αλλάζει για να βοηθήσει στην αποκατάσταση της ισορροπίας.

Οι τυπικές μετρήσεις μπανιέρας έχουν ως εξής:

Με τόσες πολλές διαφορετικές μπανιέρες διαθέσιμες, η εύρεση αυτού που είναι το κατάλληλο μέγεθος για την περιοχή σας είναι κρίσιμη για να εξασφαλίσετε ότι δεν θα είστε δυσαρεστημένοι.

Μπανιέρες που είναι ευθείες ή ορθογώνιες

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων που κυμαίνονται σε μήκος από 150-180cm και πλάτος από 70-80cm. Εάν έχετε έναν τοίχο που έχει μήκος περίπου 180 εκατοστών, μπορείτε να εγκαταστήσετε μια ευθεία μπανιέρα.

Οι γωνιακές μπανιέρες διατίθενται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη.

Αυτές οι μπανιέρες έχουν τυπικά μήκους 120-160cm, αλλά έχουν πλάτος 90-140 εκατοστών, καθιστώντας τους ευρύτερα από τα ίσια λουτρά. Οι γωνιακές μπανιέρες, από την άλλη πλευρά, μπορούν να αξιοποιήσουν πιο εύκολα τη αμήχανη γωνία ενός μπάνιου και μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από μια κεκλιμένη οροφή.

Μπανιέρες που εξοικονομούν στο διάστημα

Το ευθεία / γωνιακό σχήμα των εκδόσεων εξοικονόμησης χώρου είναι ιδανικό για μικροσκοπικά μπάνια, καθιστώντας απλό να κάνετε μπάνιο χωρίς να φράξετε το χώρο στο μπάνιο σας. Η μικρότερη διάσταση για μια μπανιέρα εξοικονόμησης χώρου έχει μήκος και πλάτος 105 x 70cm. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά διαθέσιμα μήκη, που κυμαίνονται από 120-140cm για μια ευθεία μπανιέρα έως 150-160cm για μια ασύμμετρη γωνιακή μπανιέρα.

Μπανιέρες που είναι ανεξάρτητες

Παραδοσιακά, οι ελεύθερες μπανιέρες βρέθηκαν μόνο σε μεγάλα μπάνια, αλλά σήμερα υπάρχουν εκδόσεις που είναι πιο κατάλληλες για μικρότερους χώρους. Οι ανεξάρτητες μπανιέρες μας έχουν μήκος περίπου 170 εκατοστά, ευρεία 80cm και 50-60cm βαθιά κατά μέσο όρο. Μια μπανιέρα του νησιού μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα σε μια περιοχή δαπέδου 10m2 εάν χρησιμοποιείτε αυτές τις κοινές μετρήσεις.

Μπανιέρες με υδρομασάζ

Οι μπανιέρες σε αυτό το εύρος μεγέθους είναι αρκετά μεγάλες, αλλά είναι διαθέσιμες σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένων 170 x 75cm, 180 x 85cm και 180 x 80cm για ευθεία λουτρά και 160 x 90cm ή 140 x 140cm, για γωνίες .

Υλικά για το μπάνιο

Ένα συνθετικό υλικό όπως το ακρυλικό, το TopLax® ή το Duoplax® και η ρητίνη έχει αντικαταστήσει το μέταλλο ως υλικό επιλογής για μπανιέρες, καθώς είναι ελαφρύ και απλό στη διατήρηση. Έχουμε επίσης μια μεγάλη ποικιλία από χαλύβδινες μπανιέρες για να διαλέξετε.

Ακρυλικό

Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι μια φανταστική επιλογή προϋπολογισμού, καθώς είναι λιγότερο δύσκολο να εγκατασταθούν από τα χαλύβδινα λουτρά και επειδή είναι διαθέσιμα σε μεγαλύτερη ποικιλία μορφών. Μια ισχυρή εναλλακτική λύση, με ένα πλαίσιο σκληρού ξύλου και ένα baseboard, καθώς και μια κάτω πλευρά ενισχυμένη με γυαλί ενισχυμένο πολυεστέρα, είναι μια δημοφιλής επιλογή (GRP). Ως αποτέλεσμα, οι ημέρες των εύθραυστων ακρυλικών μπανιέρες που λυγίζουν καθώς μπήκατε σε αυτά έχουν τελειώσει. Οι ακρυλικές μπανιέρες, σε αντίθεση με τις μπανιέρες από χάλυβα, είναι συνεχώς ζεστά στην αφή. Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι μη πορώδεις, καθιστώντας τους απλούς να καθαριστούν και να γυαλίσουν τυχόν γρατζουνιές που μπορεί να έχουν συμβεί. Ωστόσο, αποφύγετε να ρίξετε βαριά αντικείμενα στο μπάνιο σας, καθώς αυτό μπορεί να το προκαλέσει σε θραύση ..

Σούπρας

Εάν θέλετε όλα τα πλεονεκτήματα ενός κλασικού λουτρού από χυτοσίδηρο με τις νεότερες καινοτομίες που έχει να προσφέρει το Acrylic, μην κοιτάξετε περισσότερο από τη συλλογή Supercast. Το Supercast ενισχύει ουσιαστικά ένα ακρυλικό λουτρό, καθιστώντας το τόσο ισχυρό και ανθεκτικό όσο το χυτοσίδηρο, ενώ παράλληλα παρέχει μεγαλύτερη μόνωση, επιτρέποντας στο λουτρό σας να παραμείνει θερμότερο για παρατεταμένες χρονικές περιόδους. Έχει επίσης μια υψηλή γυαλιστερή επιφάνεια, είναι απλό στο καθαρισμό και είναι ελαφρύτερο από ένα λουτρό χυτοσίδηρο ή χάλυβα. Αυτή η καινοτόμος επικάλυψη που εφαρμόζεται στο εργοστάσιο συνδυάζει την άνεση και τη ζεστασιά του ακρυλικού με τη δύναμη και την ανθεκτικότητα του χυτοσιδήρου για να παρέχει την τελική ανθεκτικότητα και δύναμη.

Το Toplax® ή το Duoplax® είναι δύο διαφορετικοί τύποι TopLax.

Αυτές οι μπανιέρες είναι κατασκευασμένες από ένα μείγμα ακρυλικού και κοιλιακών (ακρυλονιτρίλιο βουταδιένιο), το οποίο τους καθιστά πολύ ανθεκτικό και απλό στη διατήρηση. Κάνουν επίσης καλή δουλειά για τη διατήρηση της θερμότητας.

Ρητίνη

Μια επίστρωση πολυμερούς ή στρώματος πηκτής εφαρμόζεται στην επιφάνεια του υαλοβάμβακα για να κάνει την μπανιέρα να αισθάνεται εξαιρετικά μαλακή στην αφή. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στην τριβή ενώ είναι ελαφρύ.

Λουτρά από χάλυβα

Κατασκευασμένο από ένα κομμάτι ανακυκλώσιμου φύλλου χάλυβα, σχηματίζονται χαλύβδινα λουτρά πατώντας το φύλλο σε ένα καλούπι για να πάρει το επιθυμητό σχήμα. Στη συνέχεια προστατεύεται με μια σκληρή και ψηλή επίστρωση σμάλτου για να εξασφαλίσει ότι φαίνεται όμορφο και διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, τα χαλύβδινα λουτρά είναι αρχικά ψυχρά στην αφή λόγω του γεγονότος ότι μεταδίδουν αποτελεσματικά τη θερμότητα και θερμαίνονται γρήγορα. Εξετάστε αν αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς και το σπίτι σας, αφού, αν το λουτρό δεν είναι εντελώς γεμάτο, οι πλευρές θα είναι πολύ κρύες, πράγμα που μπορεί να έχει επίδραση στο πόσο χαλαρωτικό αισθάνεται. Συνιστούμε αποκλειστικά βρύσες λουτρών (επίσης γνωστές ως ζεστές και κρύες βρύσες) για χρήση με τις μπανιέρες από χάλυβα, αφού έρχονται με δύο προ-διάτρητες τρύπες βρύσης.

Είναι πιθανό να χρειαστείτε

Αφού επιλέξετε το είδος του λουτρού που θέλετε και το υλικό από το οποίο θα κατασκευαστεί, ας περάσουμε μερικά από τα αξεσουάρ που μπορεί να χρειαστεί να ολοκληρώσετε την εμφάνιση. Περιλαμβάνονται εξαρτήματα και πόδια. Σχεδόν όλες οι μπανιέρες μας παραδίδονται με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα-φροντίστε να ελέγξετε διπλά τι περιλαμβάνεται πριν κάνετε την αγορά σας. Ωστόσο, εάν έχετε αγοράσει ένα αυτόνομο λουτρό, μπορεί να υπάρχουν μερικά ακόμη αξεσουάρ για να ληφθούν υπόψη. Ελέγξτε την επιλογή των ποδιών μπάνιου για να συμπληρώσετε το επιλεγμένο σχέδιο σας και μην ξεχάσετε να ελέγξετε τα καλύμματα σωλήνων και να σταθείτε στους σωλήνες. Σε ελεύθερες μπανιέρες με τρύπες βρύσης, χρησιμοποιείται ένα κάλυμμα σωλήνων για να κρύψει τις σωληνώσεις που οδηγεί στις βρύσες. Για να χρησιμοποιηθούν σε μπανιέρες που δεν έχουν τρύπες βρύσης, οι σωλήνες στάσης αυξάνουν τις βρύσες έτσι ώστε να εκτείνονται πάνω από τις άκρες και στην μπανιέρα.

Απόβλητα από το μπάνιο

Τα απόβλητα, επίσης γνωστά ως βύσματα, δεν είναι μόνο απαραίτητα όταν πρόκειται για τη λειτουργία του λουτρού σας, αλλά είναι επίσης σημαντικά όταν πρόκειται για την εμφάνισή του. Τα απόβλητα μπάνιου παρέχονται με υπερχείλιση, η οποία σας βοηθά να σας εμποδίσει να υπερβείτε το μπάνιο σας με βρώμικο νερό.

Για ένα πιο παραδοσιακό μπάνιο, συνιστώνται ένα βύσμα και τα απόβλητα αλυσίδας. Εναλλακτικά, εάν θέλετε μια πιο σύγχρονη εμφάνιση, επιλέξτε ένα pop-up ή clicker απόβλητα. Τα αναδυόμενα απόβλητα λουτρών ελέγχονται από έναν διακόπτη που βρίσκεται πάνω από την υπερχείλιση: Για να ανοίξετε και να κλείσετε τα απόβλητα, απλά στρίβετε το διακόπτη. Ένα απόβλητο clicker λειτουργεί παρόμοια με ένα κουμπί, καθώς μπορεί να ωθηθεί μόνο μέσα ή έξω. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επαληθεύσει τη συμβατότητα των αποβλήτων του επιλεγμένου λουτρού σας πριν το αγοράσετε.

Οι οθόνες μπάνιου και οι κουρτίνες ντους είναι δύο τύποι κουρτίνων ντους.

Χρησιμοποιώντας το μπάνιο σας ως ντους θα χρειαστεί την εγκατάσταση μιας οθόνης ή κουρτίνας ντους για να αποτρέψετε το νερό από το να χυθεί στο δωμάτιο ενώ το λουτρό είναι σε χρήση. Οι ράγες πετσέτας και η ολοκληρωμένη αποθήκευση διατίθενται σε πολλές από τις οθόνες μπάνιου μας, επιτρέποντάς σας να κρατήσετε το μπάνιο σας καθαρό και τακτοποιημένο, ενώ εξακολουθείτε να έχετε την πετσέτα σας σε εύκολη εμβέλεια μετά το πλύσιμο των ρούχων σας. Τα διακοσμητικά παράθυρα είναι διαθέσιμα με ή χωρίς πλαίσια, σε γυαλί ασφαλείας ή ακρυλικό, και σε ποικίλες θεραπείες όπως σαφές, αδιαφανές, παγωμένο και καμπύλο ή ευθεία σε μορφή. Με την επιλογή ευθείας οθόνης, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα σχέδιο, δύο ή τεσσάρων πλαισίων.

Εάν ανοίξετε ένα μόνο πάνελ όπως θα κάνατε μια κανονική πόρτα, κάποιο νερό θα διαρρεύσει όταν ανοίξει η πόρτα. Με ένα σχέδιο δύο πάνελ, το σταθερό τμήμα που βρίσκεται πλησιέστερα στις βρύσες είναι κάπως μεγαλύτερο, παρέχοντας λίγο περισσότερη προστασία από την εκτόξευση όταν το ντους είναι ενεργοποιημένο. Αναζητήστε μοντέλα που έχουν πρόσβαση στις βρύσες από την πλευρά, επιτρέποντάς σας να χειριστείτε το ντους χωρίς να πάρετε μούσκεμα. Διατίθενται παραλλαγές τεσσάρων πάνελ. Όταν δεν χρησιμοποιείται, μπορεί να διπλωθεί πλήρως πίσω για να εξοικονομήσετε χώρο αποθήκευσης. Όταν κάνετε μπάνιο, οι οθόνες με πολυάριθμα πάνελ έρχονται χρήσιμα, αφού μπορεί να διπλωθούν πλήρως από το δρόμο και να παραμείνουν εκτός δρόμου. Οι καμπύλες οθόνες είναι ιδανικές εάν έχετε επιλέξει μπάνιο με καμπύλη άκρη ή αν θέλετε απλώς λίγο περισσότερη προστασία από τις πιτσιλιές από μια ευθεία οθόνη θα σας προσφέρει.

Πάνελ για το μπάνιο

Ανάλογα με την επιλογή του λουτρού και όπου έχει εγκατασταθεί, ίσως θελήσετε να εξετάσετε την προσθήκη πάνελ για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση του μπάνιου σας. Τα πάνελ μπάνιου για το μπροστινό και το τέλος της μπανιέρα είναι διαθέσιμα σε φινίρισμα από ξύλο όπως δρυς και καρυδιά, καθώς και λευκά σχέδια όπως η γλώσσα και η αυλάκωση.

Τα πάνελ μπάνιου μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για να αποκρύψουν καμία υδραυλική ή σωληνώσεις που δεν θέλετε να δείτε, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να παρέχουν πρόσθετη αποθήκευση ή αισθητική έκκληση στο μπάνιο σας.

Η ασφάλεια κολύμβησης είναι πολύ σημαντική.

Για να αποφύγετε την ολίσθηση και την ολίσθηση μέσα και έξω από το λουτρό, επενδύστε σε ένα χαλάκι μπάνιου. Προσφέρουμε χαλιά δαπέδου υφάσματος για να σκουπίσουμε τυχόν διαρροές και να εξασφαλίσουμε ότι είναι ασφαλές να μπαίνεις και να βγεις από τη μπανιέρα. Επιπλέον, παρέχονται καουτσούκ με αντιολισθητικές λαβές για να εγγυηθούν την ασφάλεια ενώ στέκονται στη μπανιέρα για να χρησιμοποιήσουν το ντους ή το λουτρό.

Αξεσουάρ για το μπάνιο

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, μην ξεχνάτε όλα τα μικρά πρόσθετα που θα βοηθήσουν στην ολοκλήρωση της νέας μπανιέρας σας. Σκεφτείτε να αγοράσετε ένα λίκνο μπάνιου για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε τις ανέσεις σας οργανωμένες. Εναλλακτικά, διασκορπίστε μερικά υπέροχα αρωματικά κεριά για να βοηθήσετε στη δημιουργία ενός χαλαρωτικού περιβάλλοντος.

 • Ποια είναι τα οφέλη από το μπάνιο;
 • Η κολύμβηση έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει την υγεία της καρδιάς ....
 • Η λήψη μπάνιου μπορεί να σας κάνει απλούστερο για να αναπνέετε.
 • Η κολύμβηση έχει αποδειχθεί ότι είναι ευεργετική για τον εγκέφαλο και το νευρολογικό σύστημα.
 • Η κολύμβηση έχει αποδειχθεί ότι είναι επωφελής για τους μυς, τις αρθρώσεις και τα οστά.
 • Η λήψη μπάνιου μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το αίμα και την ασυλία σας ....
 • Η κολύμβηση βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας στις ορμόνες σας.

Τι είναι για να κάνετε μπάνιο που σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα;

Η θερμότητα του νερού χαλαρώνει το σώμα και μας βοηθά να κοιμηθούμε πιο γρήγορα. Όταν ένα τεταμένο σώμα βυθίζεται σε ζεστό νερό, το ζεστό νερό αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος, ενώ ταυτόχρονα χαλαρώνει τους μύες. Η χαλάρωση των μυών μας όχι μόνο μας βοηθά να αισθανόμαστε καλύτερα σωματικά, αλλά και μας βοηθά να αισθανόμαστε καλύτερα ψυχολογικά.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα της κολύμβησης;

Το ντους σε τακτική βάση μπορεί να προκαλέσει ξηρό, φαγούρα και έχει αποδειχθεί ότι επιδεινώνει τις δερματικές παθήσεις όπως η δερματίτιδα και το έκζεμα σε ορισμένες περιπτώσεις. Το ντους σε τακτική βάση, ιδιαίτερα σε πολύ ζεστό νερό και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, έχει ως αποτέλεσμα το ξηρό δέρμα που είναι κόκκινο και ευερέθιστο.

Περίπου πόσες φορές κάθε εβδομάδα πρέπει να κάνετε μπάνιο;

Κάντε μια δέσμευση για τον εαυτό σας για να απολαύσετε το τζακούζι σας μία φορά την ημέρα (ή περισσότερο αν θέλετε) για τις επόμενες δέκα ημέρες. Κάντε μια ημερήσια υποδοχή χρόνου περίπου μισής ώρας για τον εαυτό σας - 15 λεπτά για το μπάνιο σας, συν το χρόνο πριν και μετά τη μετάβαση - και να κολλήσετε σε αυτό.

Πόσο καιρό πρέπει να περάσω το μούσκεμα στη μπανιέρα;

Ένα καλό μούσκεμα στη μπανιέρα θα πρέπει να διαρκεί τουλάχιστον 20 λεπτά, αλλά το ζεστό νερό χάνει τη θερμότητα του πολύ πιο γρήγορα από αυτό, οπότε σχεδιάστε ανάλογα. Υπάρχει πάντα η επιλογή αποστράγγισης του τμήματος του νερού μπάνιου και του ζεστού νερού από τη βρύση, αλλά υπάρχουν και άλλες, πιο αποτελεσματικές επιλογές.

Αγορά μπανιέρα: Κύρια σημεία

 • Μια μπανιέρα από υαλοβάμβακα είναι η πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό μπανιέρα για να αγοράσετε.
 • Τα προϊόντα θα εμφανίζουν την ονομασία ντους και γωνιακής μπανιέρα, εάν είναι απαραίτητο.
 • Οι ευθείες μπανιέρες είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος μπανιέρας και είναι κατάλληλοι για δωμάτια όλων των μεγεθών.
 • Μπανιέρες σε μια γωνία
 • Θα πρέπει επίσης να επωφεληθείτε από τις γωνιακές μπανιέρες, οι οποίες μπορεί να σας επιτρέψουν να αναμίξετε το μπάνιο και το ντους.
 • Το σύστημα υψηλής τεχνολογίας έρχεται με φώτα κύλισης LED.
 • Τα συστήματα αερόσακων είναι συστήματα σπα.
 • Συστήματα χρωματοθεραπείας-21 στρατηγικά τοποθετημένα αεριωθούμενα αεροσκάφη και ενσωματωμένο σύστημα φωτός LED που αλλάζει, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση της ισορροπίας.
 • Προμήθειες που σχετίζονται με το μπάνιο
 • Το μέταλλο έχει αντικατασταθεί από ακρυλικό, TopLax® ή DuOplax® και ρητίνη σε μπανιέρες, αφού είναι ελαφρύ και εύκολο στη συντήρηση.
 • Οι μπανιέρες χάλυβα είναι επίσης διαθέσιμες.
 • Για τη χρήση με τις χαλύβδινες μπανιέρες μας, προσφέρουμε μόνο στους πελάτες διπλή διάτρηση βρύσων λουτρών πυλώνων (κοινώς γνωστές ως ζεστές και κρύες βρύσες μπάνιου).
 • Διατίθενται παραλλαγές τεσσάρων πάνελ.
 • Όταν διπλωθεί, χρησιμοποιεί λιγότερο χώρο αποθήκευσης.
 • Εάν έχετε επιλέξει μπάνιο με καμπύλη άκρη, οι καμπύλες οθόνες είναι τέλειες. Επιπλέον, οι καμπύλες οθόνες παρέχουν κάπως μεγαλύτερη προστασία από τις πιτσιλιές από τις ευθείες οθόνες.
 • Τα λουτρά έχουν αποδειχθεί ότι ωφελούν τον εγκέφαλο και το νευρολογικό σύστημα.
 • Η κολύμβηση έχει αποδειχθεί ότι ωφελεί τους μυς, τις αρθρώσεις και τα οστά.
 • Το τακτικά ντους μπορεί να δημιουργήσει ξηρό, φαγούρα δέρμα, καθώς και να επιδεινώσει τις δερματικές διαταραχές όπως η δερματίτιδα και το έκζεμα σε ορισμένους ανθρώπους.

Γραμμένο από
BrookPad ΟμάδαΠαλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση


Αφήστε ένα σχόλιο

Λάβετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους