Πάρτε μια πραγματική ροή με μπιντέ ντους

καθίσματα μπιντέ για τουαλέτες συνδυασμό μπιντέτ τουαλέτας μπιντέτο ψεκαστήρας τουαλέτας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να είστε σε κατάσταση ροής και να είστε παραγωγικοί.

παραγωγικά χέρια ανάγνωσης βιβλίων

Τι είδους μηχανική ροής υπάρχουν;

Βιώνοντας τη ροή

Πιθανότατα έχετε ακούσει ότι κάποιος έχει ροή όταν κάνει κάτι που του αρέσει. Σήμερα, ο όρος αυτός χρησιμοποιείται όλο και πιο συχνά. Αυτός ο όρος χρησιμοποιείται ευρέως από άτομα που εκτελούν δημιουργικές δραστηριότητες και καλλιτέχνες για να περιγράψουν την κατάσταση στην οποία επικεντρώνονται πλήρως στο συγκεκριμένο έργο. Μια κατάσταση ροής μπορεί να επιτευχθεί κατά την εκτέλεση οποιασδήποτε δραστηριότητας, αλλά πιθανότατα συμβαίνει όταν η εργασία ή η δραστηριότητα εκτελείται με πλήρη δέσμευση. Παρά το γεγονός ότι οι δραστηριότητες που ρέουν μπορεί να είναι διαφορετικές και ποικίλα, οι άνθρωποι που το έχουν βιώσει περιγράφουν αυτήν την κατάσταση ως παρόμοια, ανεξάρτητα από τη δραστηριότητα.

 • Μια κατάσταση ροής μπορεί να επιτευχθεί ενώ κάνετε οτιδήποτε, αλλά πιο συχνά όταν η εργασία ή η δραστηριότητα γίνεται πλήρως.
 • Ανεξάρτητα από τις δραστηριότητες που συμβαίνουν, οι άνθρωποι που το έχουν βιώσει περιγράφουν αυτήν την κατάσταση ως παρόμοια.

Τι είναι η ροή;

"Η ροή εμπλέκεται πλήρως σε μια δραστηριότητα για χάρη της. Το εγώ πέφτει μακριά. Ο χρόνος κυλά. Σαν να παίζεις τζαζ, κάθε δράση, κίνηση, και η σκέψη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με αυτήν πριν από αυτήν. Ο όρος ροή επινοήθηκε το 1975 από τον Mihaly Csikszentmihalyi, ο οποίος κατείχε τη θέση του επικεφαλής του Τμήματος Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο. Αυτή η κατάσταση ροής εμφανίζεται στη θετική ψυχολογία όταν ένα άτομο που εκτελεί μια δραστηριότητα είναι πλήρως βυθισμένο σε ένα αίσθημα εστίασης που του επιτρέπει επιτύχετε τον εαυτό σας με πλήρη απόδοση και απόλαυση στη διαδικασία της δραστηριότητας.

 • Ο Mihaly Csikszentmihalyi ήταν ο ιδρυτής του πεδίου της ροής, μια κατάσταση πλήρους συμμετοχής σε μια δραστηριότητα.
 • Αυτή η κατάσταση ροής συμβαίνει στη θετική ψυχολογία όταν ένα άτομο ασχολείται πλήρως με μια αίσθηση προσοχής, επιτρέποντάς του να εκτελέσει στο μέγιστο δυναμικό του και να απολαύσει τη διαδικασία.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι μηχανισμών ροής;

Το μυαλό κάποιου μπορεί να παρακολουθήσει μόνο μια συγκεκριμένη ποσότητα πληροφοριών σε μια εποχή που βρίσκεται σε κατάσταση ροής. Αυτό ισοδυναμεί με περίπου 110 bits πληροφοριών κάθε δευτερόλεπτο, σύμφωνα με τον Csikszentmihályi. Η κατάσταση ροής έχει οριστεί ως η "ιδανική εμπειρία", στην οποία κάποιος επιτυγχάνει υψηλό βαθμό ικανοποίησης από τη δραστηριότητα. Σύμφωνα με τον συγγραφέα, η ικανότητα και η επιθυμία να ξεπεραστούν τα προβλήματα προκειμένου να επιτευχθούν οι απώτεροι στόχοι κάποιου οδηγεί στην καλύτερη εμπειρία και μια συνολική αίσθηση ικανοποίηση ζωής. Η ικανότητα παραγωγής αυτής της τέλειας εμπειρίας θεωρείται προσωπική και "εξαρτάται από τις δεξιότητες του ατόμου."

Ποια είναι τα στοιχεία που αποτελούν την κατάσταση ροής;

Προς το παρόν, η συγκέντρωση είναι έντονη και εστιασμένη. Η δράση και η ευαισθητοποίηση συγχωνεύονται. Έλλειψη αυτογνωσίας στον προβληματισμό. Ένα αίσθημα προσωπικής αντιπροσωπείας ή ελέγχου μιας κατάστασης ή δράσης. Μια χρονική παραμόρφωση εμπειρίας συμβαίνει όταν επηρεάζεται η υποκειμενική αντίληψη του χρόνου. Η αυτοτελική εμπειρία αναφέρεται στην αντίληψη μιας δράσης ως εγγενώς ευχάριστη.

η μπάντα παίζει στη συναυλία

Προκειμένου να επιτευχθεί μια κατάσταση ροής, ποιες είναι οι απαραίτητες απαιτήσεις;

Έχετε βρεθεί ποτέ σε κατάσταση ροής;!!

Μερικοί άνθρωποι που έχουν βιώσει την κατάσταση της ροής περιγράφουν την ακόλουθη αίσθηση ότι είναι συγκεντρωμένοι και συγκεντρωμένοι και συμμετέχουν πλήρως σε αυτό που κάνουν. Επιπλέον, μια αίσθηση ότι βρίσκεστε έξω από την καθημερινή πραγματικότητα και μεγάλη εσωτερική σαφήνεια. Ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να γίνει και πώς. Επίσης, γνωρίζουν ότι η εργασία είναι εφικτή και διαθέτουν δεξιότητες επαρκείς για την εργασία. Μια κατάσταση ηρεμίας στην οποία κάποιος δεν ασχολείται με τον εαυτό του. Οι ώρες φαίνεται να περνούν σαν ένα λεπτό όταν βρίσκονται σε κατάσταση ροής, με έμφαση στην παρούσα στιγμή. Τέλος, το εγγενές κίνητρο που παράγεται από την κατάσταση ροής γίνεται η δική του ανταμοιβή.

 • Εκείνοι που έχουν βιώσει την αίσθηση της ροής αναφέρουν μια συγκεντρωμένη, εστιασμένη αίσθηση ότι απορροφώνται σε αυτό που κάνουν.
 • Μια αίσθηση ότι βρίσκεστε έξω από τον συνηθισμένο κόσμο, καθώς και μια βαθιά εσωτερική σαφήνεια.

Ποια είναι η ιστορία του κράτους;

Ο Mihaly Csikszentmihályi ενθουσιάστηκε από καλλιτέχνες που φαινόταν να χάνουν τον εαυτό τους στην τέχνη τους. Στη δεκαετία του 1980 και του 1990, η έρευνα ροής έγινε δημοφιλής. Αυτή τη στιγμή, οι ερευνητές που ενδιαφέρονται για βέλτιστες εμπειρίες και τονίζουν καλές εμπειρίες έχουν αρχίσει να διερευνούν την έννοια της ροής. Κάτω από τον τίτλο της αβίαστης προσοχής, έχει ερευνηθεί η γνωστική επιστήμη της ροής.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση ερωτηματολογίου ροής;

Το FQ είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τον προσδιορισμό της υπεροχής της ροής. Το FQ έχει ορισμένα ελαττώματα που έχουν αντιμετωπιστεί με πιο σύγχρονες προσεγγίσεις. Δεν είναι δυνατόν να εκτιμηθεί η ένταση ροής κατά τη διάρκεια ορισμένων δραστηριοτήτων. Αυτή η στρατηγική αγνοεί επίσης τον αντίκτυπο του λόγου πρόκλησης προς ικανότητα στην κατάσταση ροής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον υπολογισμό των διακυμάνσεων στην πιθανότητα εμφάνισης ροής με βάση έναν αριθμό μεταβλητών.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι μεθόδων δειγματοληψίας εμπειρίας;

Τα άτομα πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο δειγματοληψίας εμπειρίας (ΕΚΤ) σε οκτώ τυχαία καθορισμένα χρονικά διαστήματα καθ ' όλη τη διάρκεια της ημέρας στο πλαίσιο του ΕΜΣ. Ο στόχος είναι να κατανοήσουμε καλύτερα τις υποκειμενικές εμπειρίες υπολογίζοντας το χρόνο που περνούν οι άνθρωποι σε διαφορετικές πολιτείες καθ ' όλη τη διάρκεια της ημέρας τους. Ο ESM είναι πιο περίπλοκος από το FQ και βοηθά στην κατανόηση του τρόπου λειτουργίας της ροής σε μια σειρά ρυθμίσεων, αλλά είναι μια επικίνδυνη επιλογή λόγω πιθανών προκαταλήψεων.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για τη δημιουργία ενός κράτους ζώνης;

Για να παραχθεί μια κατάσταση ροής, η θεωρία ροής δηλώνει ότι πρέπει να ικανοποιηθούν τρεις απαιτήσεις. Το μοντέλο ροής οκτώ καναλιών δημοσιεύθηκε από τους Massimini, Cskszentmihályi και Carli το 1987. Αυτό το γράφημα είναι τώρα γνωστό ως μοντέλο διακύμανσης εμπειρίας από την Antonella Delle Fave. Τα μέσα επίπεδα δυσκολίας και ικανότητας σε όλες τις δραστηριότητες που εκτελούνται από ένα άτομο καθ ' όλη τη διάρκεια της καθημερινής του ζωής εμφανίζονται στο κέντρο του γραφήματος. Η ένταση μιας κατάστασης ύπαρξης αυξάνεται καθώς κάποιος κινείται πιο μακριά από κέντρο.

Όταν η εργασία είναι υψηλότερη από τη μέση δυσκολία (πάνω από το κεντρικό σημείο) και το άτομο διαθέτει δυνατότητες άνω του μέσου όρου (στα δεξιά του κεντρικού σημείου), είναι πιο πιθανό να συμβεί. Το μοντέλο σχηματισμού εμπειρίας εμφανίζει τα πολλά κανάλια εμπειρίας που προκύπτουν από διάφορους βαθμούς αντιληπτών εμποδίων και αντιληπτών ικανοτήτων. Σε διάφορα πλαίσια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον προσδιορισμό της αντοχής και της ποσότητας ροής. Παρά το γεγονός ότι η δράση είναι η ίδια, το τρέξιμο η εμπειρία είναι παρόμοια. Η ροή είναι μια κατάσταση του νου που μπορεί να οριστεί ως άγχος, πλήξη ή χαλάρωση.

Η έννοια της θεωρίας ροής βασίζεται σε μια αντιληπτή ισορροπία δυσκολιών και ταλέντων.Όταν τόσο οι ικανότητες όσο και οι δυσκολίες είναι πάνω από τον ατομικό τους μέσο όρο, δεν εγγυάται έναν καλό αγώνα. Σύμφωνα με την έρευνα, τα σενάρια χαμηλής πρόκλησης που ξεπεράστηκαν από την ικανότητα σχετίζονταν με την ευχαρίστηση, τη χαλάρωση και την ικανοποίηση, σε αντίθεση με τη θεωρία της ροής. Γνωρίζοντας τι να κάνετε, πώς να το πετύχετε, πού να πάτε, πόσο καλά κάνετε, υψηλά αντιληπτά εμπόδια και υψηλά αντιληπτά ταλέντα είναι τα επτά κριτήρια ροής που δήλωσε ο Schaffer (2013).

 • Η θεωρία ροής πιστεύει ότι υπάρχουν τρεις απαιτήσεις για καταστάσεις ροής.
 • Αυτό το μοντέλο ροής, που προτάθηκε για πρώτη φορά το 1987, έχει οκτώ μεμονωμένα κανάλια.
 • Η Delle Fave ονομάζει σήμερα αυτό το γράφημα το μοντέλο διακύμανσης εμπειρίας.
 • Αυτό το γράφημα απεικονίζει τα συνολικά μέσα επίπεδα δυσκολίας και δεξιοτήτων που αντιμετωπίζουν τα άτομα κατά τη διάρκεια της καθημερινής τους ρουτίνας.
 • Το μοντέλο πεδίου εμπειρίας δείχνει τα κανάλια εμπειρίας που προέρχονται από διάφορους βαθμούς αντιληπτής δυσκολίας και εμπειρογνωμοσύνης.

Τι σημαίνει να είσαι σε κατάσταση ροής όταν πρόκειται για απόδοση και μάθηση;

Όταν βρίσκεστε σε ρέουσα κατάσταση, εστιάζετε στην κυριαρχία της εργασίας. Η ανάληψη αυτών των νέων, απαιτητικών προβλημάτων θέτει τις δυνατότητες κάποιου στη δοκιμή. Κάποιος προέρχεται από μια κατάσταση ροής με κάποια προσωπική πρόοδο και ισχυρά "συναισθήματα ικανότητας και αποτελεσματικότητας". Η ροή έχει συνδεθεί με τη δραστηριότητα, την επιμονή και την ολοκλήρωση, καθώς και με τη μείωση του άγχους και την αύξηση της αυτοεκτίμησης μέσω ποικίλων καθηκόντων. Σίγουρα, υπάρχει μια αμοιβαία σχέση μεταξύ των δύο. Οι εμπειρίες ροής είναι πιο πιθανό να σχετίζονται με καλύτερα επίπεδα απόδοσης μακροπρόθεσμα αν τα πάτε καλά. Σχετίζεται επίσης με την επίδραση της ροής στην απόδοση.

 • Σε μια ρέουσα κατάσταση, εστιάζετε στην κατάκτηση της εργασίας στο χέρι.
 • Εάν τα πάτε καλά, είναι πιο πιθανό να συναντήσετε καλές εμπειρίες.

Μαρία Σαράποβα Παίξτε τουρνουά τένις

Τι μπορεί να κάνει η ροή για τον αθλητισμό;

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ροή στο χώρο εργασίας;

Μια κατάσταση ροής είναι αυτή στην οποία τα εμπόδια και τα ταλέντα είναι ομοιόμορφα ισορροπημένα. Η ροή συνδέεται με την επιτυχία και έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει την ευτυχία και την απόδοση της εργασίας. Οι ερευνητές στον τομέα της ροής πιστεύουν ότι οι παρεμβάσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση και την προώθηση της ροής στο χώρο εργασίας. Η χρήση των προσεγγίσεων διευκόλυνσης "σοβαρού παιχνιδιού" γίνεται όλο και πιο δημοφιλής για τη δημιουργία καλύτερης ροής. Ορισμένες επιχειρήσεις έχουν εκμεταλλευτεί την έννοια της ροής για την καθιέρωση εταιρικής επωνυμίας και ταυτότητας, όπως η Flow Limited, η οποία βασίστηκε στην έννοια της εταιρείας.

 • Οι παρεμβάσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση και την ενθάρρυνση της ροής στο χώρο εργασίας.
 • Οι τεχνικές διευκόλυνσης "σοβαρού παιχνιδιού" κερδίζουν δημοτικότητα προωθώντας μια μεγαλύτερη ροή.

Ποιες είναι οι εφαρμογές της ροής στον αθλητισμό; Γιατί;

Η ιδέα της ύπαρξης στη ζώνη κατά τη διάρκεια μιας αθλητικής απόδοσης αντιστοιχεί στον ορισμό της ροής του Cskszentmihályi. Ενώ καθορίζουν προσωπικά καλύτερα, πολλοί αθλητές θεωρούν την απόδοσή τους ως εύκολη. "Ήμουν ήδη στον πόλο, και απλά συνέχισα να πηγαίνω", αναφέρθηκε ο Ayrton Senna. Σε διάφορες πολεμικές τέχνες, η λέξη Bud χρησιμοποιείται για να υποδείξει την ψυχική ροή. Επειδή η βελτιωμένη ενσωμάτωση των συνειδητών και υποσυνείδητων αντανακλαστικών διαδικασιών αυξάνει τον συντονισμό, η φράση "που βρίσκεται στη ζώνη" μπορεί επίσης να επηρεάσει τα πρότυπα κίνησης. Είναι το είδος που συμβαίνει όταν ένας οδηγός βρίσκεται ήδη στη "ζώνη" και στη συνέχεια οδηγεί το όχημα πιο γρήγορα από όλους τους άλλους. Σε μια σειρά μελετών σχετικά με το "εσωτερικό παιχνίδι" αθλητισμού όπως το γκολφ και το τένις, έχει χρησιμοποιηθεί ο όρος "ροή". Χρησιμοποιείται επίσης σε μελέτες της σύνδεσης μυαλού-σώματος.

 • Το Cskszentmihályi ορίζει τη ροή ως το αίσθημα της ύπαρξης στη ζώνη κατά την εκτέλεση.
 • Τείνουν να ορίζουν το προσωπικό τους καλύτερο ως εύκολο κατόρθωμα.

Ποιοι είναι οι περιορισμοί της κατάστασης της ζώνης;

Εάν οι στόχοι της απασχόλησης κάποιου είναι σαφείς και τα καθήκοντα είναι καλά καθορισμένα, η ροή μπορεί να επιτευχθεί στο χώρο εργασίας. Το κίνητρο μπορεί να υποστεί βλάβη από την έλλειψη ανατροφοδότησης. Σύμφωνα με τη μελέτη, τα πιο συνεπή χαρακτηριστικά εργασίας δεν προβλέπουν τη ροή εργασίας. Μπορεί να καλλιεργηθεί και να προωθηθεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους να αισθάνονται τη ροή της εργασίας. Οι συχνές εμπειρίες ροής, για παράδειγμα, συμβάλλουν στην αυξημένη παραγωγικότητα, τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη του προσωπικού. Σύμφωνα με τους Csikszentmihályi και Britton (1991, 2004), μπορεί επίσης να βοηθήσει τους οργανισμούς να επιτύχουν τους στόχους τους (1967). Η έρευνα μπορεί να μας βοηθήσει να καταλάβουμε ποια καθήκοντα στην εργασία πρέπει να καλλιεργηθούν και να επισημανθούν έτσι ώστε οι άνθρωποι να αισθάνονται ελεύθεροι στη δουλειά.

 • Η επίτευξη της ροής εργασίας είναι προκλητική.
 • Ο Csikszentmihalyi ισχυρίζεται ότι η ροή δεν συμβαίνει επειδή οι στόχοι της εργασίας είναι διφορούμενοι.
 • Ανακαλύπτοντας ποιες δραστηριότητες του γραφείου ενισχύουν την παραγωγικότητα είναι μεταξύ των ευρημάτων αυτής της μελέτης.
 • Διερευνά τη σημασία της εργασίας σε ένα περιβάλλον που υποστηρίζει τη ροή.

gamer κορίτσι παίζει παιχνίδι στον υπολογιστή

Η κατάσταση ροής έχει σημαντικό αντίκτυπο στα βιντεοπαιχνίδια και τα τυχερά παιχνίδια γενικά;

Ποιος είναι ο ρόλος που παίζει η κατάσταση ροής στα παιχνίδια και τα παιχνίδια;

Στο πλαίσιο της εξήγησης για το γιατί τα παιχνίδια μάθησης έχουν τη δυνατότητα να είναι επιτυχείς, η ροή των παιχνιδιών και των τυχερών παιχνιδιών σχετίζεται με τους κανόνες μάθησης. Η ροή, που είναι ένας τύπος νόμου για την ετοιμότητα, ειδικότερα, διεγείρει εγγενώς. Η Jenova Chen δημιούργησε τη ροή των βιντεοπαιχνιδιών για να διερευνήσει πώς να παράγει ένα αίσθημα ροής στα παιχνίδια. Ο εγκέφαλος του παίκτη είναι ενθουσιασμένος από την ισορροπία της δεξιοτεχνίας και της δυσκολίας, με την προσοχή που εμπλέκεται και τα κίνητρα ισχυρά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια ευχάριστη εμπειρία, η οποία ενισχύει τα κίνητρα και ενθαρρύνει τους παίκτες να συνεχίσουν να παίζουν. Ο κύριος σκοπός του παιχνιδιού είναι να παρέχει διασκέδαση μέσω εγγενών κινήτρων. Οι σχεδιαστές παιχνιδιών επιδιώκουν να ενσωματώσουν τις έννοιες ροής στα προϊόντα τους ως αποτέλεσμα. Στην κατάσταση ροής, η εμπειρία του παιχνιδιού είναι ρευστό και θεμελιωδώς ψυχολογικά ικανοποιητική, ανεξάρτητα από τις βαθμολογίες ή τους θριάμβους εντός του παιχνιδιού. Σύμφωνα με ένα άρθρο BYTE του 1981, ενισχύει την απόδοση και μπορεί να οδηγήσει σε μια κατάσταση "τηλεοπτικής έκστασης" ή "έκστασης". Πρόκειται για μια προϋπόθεση στην οποία προσελκύεται η προσοχή των παικτών, η προσοχή τους επικεντρώνεται και το κίνητρό τους είναι ισχυρό.

 • Η ροή των παιχνιδιών και των τυχερών παιχνιδιών συνδέεται με τους νόμους της μάθησης.
 • Όταν ο αθλητής προκαλείται, ο εγκέφαλός του είναι πιο δεκτικός και επικεντρωμένος.

Είναι η τρέχουσα κατάσταση ένα γνήσιο κράτος;

Επειδή η ροή είναι μια κατάσταση ρευστού στην οποία μια λύση ζητήματος είναι πρακτικά αυτόματη, η δεύτερη εικασία θα χρησιμεύσει μόνο για να επιβραδύνει τη διαδικασία. Όταν ο παρωχημένος προμετωπιαίος φλοιός γίνεται με απογοήτευση, αυτές οι μορφωμένες υποθέσεις κλείνουν ακριβώς στην πηγή.

Πόσο καιρό μπορείτε να κρατήσετε τον εαυτό σας σε κατάσταση ροής;

Η συνεδρία της κατάστασης ροής θα πρέπει ιδανικά να διαρκεί τουλάχιστον τέσσερις Pomodoros 25 λεπτών το καθένα (90-120 λεπτά). Μετά από να έχετε ολοκληρώσει τις τέσσερις συνεδρίες, μπορείτε να πάρετε μια μεγαλύτερη παύση για να επιτρέψετε στον εγκέφαλό σας να ξεκουραστεί (τουλάχιστον 15-20 λεπτά) . Κατά τη διάρκεια αυτού του μακρύτερου κενού, πιθανότατα θα βρεθείτε έξω από την κανονική σας κατάσταση.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φτάσετε σε ένα επίπεδο πλήρους συγκέντρωσης;

Θα χρειαστούν περίπου δεκαπέντε λεπτά. Είναι πολύ πιθανό ότι θα σας πάρει τουλάχιστον δεκαπέντε λεπτά για να αρχίσετε να εισέρχεστε στην κατάσταση ροής και θα διαρκέσει πολύ περισσότερο μετά από αυτό μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Τι ακριβώς σημαίνει ο όρος "ροή";

Ο όρος "ροή" αναφέρεται στην κίνηση του νερού μέσω ενός ρεύματος. Η ροή μπορεί επίσης να σημαίνει κυκλοφορία, όπως στην περίπτωση του αέρα. Η ροή είναι ένας όρος που αναφέρεται στη ροή του νερού σαν να ήταν ρεύμα. Η ροή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους πρόσθετους τρόπους, τόσο ως ρήμα όσο και ως ουσιαστικό. Όταν κάτι ρέει, ταξιδεύει με τον ίδιο τρόπο που κάνει το νερό σε ένα ρεύμα.

Πάρτε μια πραγματική ροή

Με αυτή τη σύντομη περιγραφή, θα πρέπει να είστε σε θέση να προσδιορίσετε πότε έχετε εισέλθει σε μια κατάσταση ροής. Αλλά τι γίνεται με την εμπειρία του μπάνιου; Εάν συμμετέχετε πλήρως σε αυτό που κάνετε και αισθάνεστε διαχρονικότητα, τότε μπορεί να είναι κατάσταση ροής. Μπορείτε να πάρετε μια πραγματική ροή με νέα Splashlet Τεχνολογία, η οποία περιλαμβάνει αεριωμένο νερό! Μπορείτε να πάρετε πραγματική ροή απευθείας στο μπάνιο σας ανά πάσα στιγμή της ημέρας. Ανακαλύψτε ξανά το πλήρες δυναμικό μιας τέλειας εμπειρίας καθαρισμού νερού. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το δικό σας Splashlet, θα βελτιώσετε την υγιεινή και τη διάθεσή σας. Πρέπει να το δοκιμάσετε για να το αισθανθείτε πραγματικά.

Ποια είναι τα πιο σημαντικά αποτελέσματα σχετικά με το να ρέουν και να είναι παραγωγικά.

 • Για να φτάσετε σε μια ροή, πρέπει να κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια με πλήρη αφοσίωση.
 • Ανεξάρτητα από τα γεγονότα που συμβαίνουν, όσοι έχουν βιώσει αυτό το κράτος το περιγράφουν ως αρκετά παρόμοια.
 • Απαιτούνται τρεις συνθήκες για τη δημιουργία μιας κατάστασης ροής.
 • Το 1987, οι Massimini, Cskszentmihályi και Carli κυκλοφόρησαν το μοντέλο ροής οκτώ καναλιών.
 • Το γράφημα έχει μετονομαστεί τώρα στο μοντέλο διακύμανσης της εμπειρίας.
 • Η μέση ικανότητα και τα επίπεδα δυσκολίας βρίσκονται στη μέση του γραφήματος.
 • Σε καλή διάθεση, εστιάζετε στην επιτυχία στην τρέχουσα εργασία σας.
 • Σε κατάσταση ροής, δεν υπάρχουν εμπόδια, μόνο ευκαιρίες.
 • Η ροή είναι ένας πρωταρχικός προγνωστικός παράγοντας ικανοποίησης και απόδοσης στο χώρο εργασίας.
 • Οι παρεμβάσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση και την ενθάρρυνση της ροής στο χώρο εργασίας.
 • Το Cskszentmihályi ορίζει τη ροή ως το αίσθημα της ύπαρξης στη ζώνη κατά την εκτέλεση.
 • Η ροή εργασίας είναι δύσκολο να πάρει.
 • Σύμφωνα με τον Csikszentmihalyi, δεν υπάρχει ροή, αφού οι στόχοι των καθηκόντων είναι ασαφείς.
 • Ανακαλύπτοντας ποιες δραστηριότητες στο χώρο εργασίας αυξάνουν την παραγωγικότητα είναι μεταξύ των αποτελεσμάτων της μελέτης.
 • Οι καταστάσεις ροής επηρεάζουν το παιχνίδι και το παιχνίδι.
 • Η ροή των παιχνιδιών και των τυχερών παιχνιδιών συνδέεται με τους νόμους της μάθησης.
 • Η ροή, και ο νόμος για την ετοιμότητα ειδικότερα, ενεργοποιείται εγγενώς.
 • Η ροή σχεδιάστηκε από τον Jenova Chen για να εξετάσει τις έννοιες της ροής στα παιχνίδια.
 • Όταν ο αθλητής προκαλείται, ο εγκέφαλός του είναι πιο δεκτικός και επικεντρωμένος.

 

Γραμμένο από
BrookPad ΟμάδαΠαλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση


Αφήστε ένα σχόλιο

Λάβετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους