Μέλλον της έξυπνης τουαλέτας

Όλα συμπεριλαμβάνονται ηλεκτρονική τουαλέτα μέλλον της τουαλέτας τουαλέτες μηχανική μάθηση έξυπνη τουαλέτα έξυπνο κάθισμα τουαλέτας έξυπνες τουαλέτες μπιντέτ τουαλέτας

Πώς η έξυπνη τουαλέτα θα αλλάξει την υγεία και την άνεση τουαλέτας.

Κλείστε την άποψη στο τρανζίστορ για ισχύ επεξεργασίας

Η έξυπνη τουαλέτα μας επηρεάζει την υγεία και την άνεση της τουαλέτας.

Σύμφωνα με ορισμένες προβλέψεις, οι τουαλέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συσκευή παρακολούθησης της υγείας στο μη-πολύ μακρινό μέλλον. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την τουαλέτα, παράγετε σημαντικά δεδομένα σχετικά με τη γενική υγεία σας. Ορισμένες μεταβλητές, όπως τα πρότυπα ύπνου, τα επίπεδα άγχους και οι διατροφικές συνήθειες, ενδέχεται να έχουν όλα αντίκτυπο στην υγεία σας. Διάφορα σημάδια υγείας μπορούν να ανιχνευθούν σε δευτερόλεπτα απλά κοιτάζοντας το χρώμα του δέρματος. Η μηχανική μάθηση είναι μια μέθοδος μετασχηματισμού των δεδομένων σε χρησιμοποιήσιμες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Bill Gates, η βιομηχανία τουαλέτας θα αξίζει περισσότερα από 6 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2030. Η καινοτόμος τουαλέτα του Kohler χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα ενσωματωμένο στο μοχλό Flush για να επιτρέψει την αφαίρεση. Η μηχανική μάθηση είναι ένα είδος μάθησης που επιτρέπει στα συστήματα να μαθαίνουν και να αναπτύσσονται μόνοι τους χωρίς την ανάγκη για προηγούμενο σχεδιασμό. Η μηχανική μάθηση επιτρέπει τη δημιουργία μοντέλων που μπορούν να αξιολογήσουν γρήγορα τα δεδομένα και να δώσουν αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας τόσο ιστορικά όσο και δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Λόγω των προόδων στη μηχανική μάθηση, οι επαγγελματίες του τομέα της υγείας μπορεί να είναι σε θέση να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις σχετικά με τις διαγνώσεις των ασθενών και τις επιλογές θεραπείας. Αυτή η τεχνική έχει χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εφαρμογές υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένης της πρόβλεψης ιατρικών εκδηλώσεων και της ανίχνευσης καρδιακής προσβολής.

Τουαλέτα με ηλεκτρονικά χειριστήρια

Τα ηλεκτρονικά καθίσματα τουαλέτας, τα οποία είναι τώρα διαθέσιμα, φαίνεται να είναι πολύ εξελιγμένα. BrookPad SplashLet είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα πληρότητας, μεγάλο αριθμό αισθητήρων θερμότητας και πίεσης, καθώς και ελέγχου, για να προσφέρει μια άψογη εμπειρία πλύσης. Τα νέα χαρακτηριστικά, όπως οι τρόποι "Kid" και "Eco", προστίθενται για να κάνουν την εμπειρία σας τουαλέτας πιο ευχάριστη για εσάς και την οικογένειά σας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.

Η τουαλέτα ως εργαλείο προώθησης της υγείας

Οι τουαλέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως gadget παρακολούθησης της υγείας στο μη-πολύ μακρινό μέλλον, σύμφωνα με ορισμένες προβλέψεις. Κάθε φορά που πηγαίνετε στο μπάνιο, δημιουργείτε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τη συνολική σας υγεία. Ναι, το διαβάζετε σωστά: Τα κατώτερα και τα περιττώματά σας φέρουν πολύτιμες πληροφορίες για το σώμα σας. Όμως, προς το παρόν, η συντριπτική πλειοψηφία από εμάς απλώς ντάμπινγκ αυτές τις πληροφορίες κάτω από την τουαλέτα. Αυτές οι πληροφορίες έχουν χαθεί και δεν θα είστε σε θέση να εντοπίσετε κάποια σημάδια υγείας μόλις θα θέλατε. Διαφορετικά συμπτώματα υγείας μπορούν να εντοπιστούν σε δευτερόλεπτα μόνο εξετάζοντας το χρώμα του δέρματος. Από την αρχαιότητα, οι άνθρωποι γνωρίζουν αυτήν την αλήθεια. Η πιο εξελιγμένη ανάλυση που λαμβάνει υπόψη τα ιόντα και τα ιχνοστοιχεία μπορεί να προσφέρει καλύτερα, πιο ακριβή προειδοποιητικά σημάδια και να βοηθήσει πιο γρήγορα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Η υγεία σας μπορεί να επηρεαστεί από διάφορους παράγοντες, όπως τα πρότυπα ύπνου, τα επίπεδα άγχους και τις διατροφικές συνήθειες. Μόλις αναλυθούν τα δεδομένα, θα λάβετε πληροφορίες κατευθείαν στην εφαρμογή για κινητά σας, όπου μπορείτε να ελέγξετε τα γεγονότα και να μιλήσετε με έναν επαγγελματία εάν είναι απαραίτητο.

Χρησιμοποιώντας τη μηχανική μάθηση

Η μηχανική μάθηση είναι μια φράση που έχετε ακούσει αναμφισβήτητα πριν. Αν και αυτή η λέξη φαίνεται να είναι πολύπλοκη, αναφέρεται σε μια ευρεία τεχνική μετατροπής δεδομένων σε πληροφορίες που μπορούν να ενεργοποιηθούν. Η χρήση δεδομένων εκπαίδευσης σε συνδυασμό με τους αλγόριθμους μηχανικής μάθησης επιτρέπει τη δημιουργία μαθηματικών μοντέλων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πραγματοποίηση προβλέψεων. Η ανακάλυψη μοτίβων και μάθησης από δεδομένα μπορεί να επιτευχθεί με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Για παράδειγμα, το μικροβιακό έντερο περιέχει μεταξύ 500 και 1000 ειδών, που είναι ένας σημαντικός αριθμός. Το γαστρεντερικό μικροβιοκτόνο, το οποίο επηρεάζεται από το περιεχόμενο του φαγητού και την κατάσταση της διατροφής του, έχει αντίκτυπο στην ικανότητα ενός σώματος να διατηρεί την κανονική του λειτουργία. Όταν πρόκειται για τη συλλογή δεδομένων, η τουαλέτα μπορεί να είναι μια πολύτιμη πηγή πληροφοριών που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση της παρακολούθησης της κατάστασης της υγείας σας και σας ειδοποιούν όταν κάτι δεν είναι λάθος.

Ποιο είναι το μέλλον της τουαλέτας;

Οι ερευνητές θέλουν να επιδείξουν τις τουαλέτες χωρίς νερό στους κατασκευαστές στο εγγύς μέλλον. Η Gates προέβλεψε ότι η αγορά τουαλέτας θα αυξηθεί σε περισσότερα από 6 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2030, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του. Από το 2011, το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates έχει επενδύσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση της έρευνας και της ανάπτυξης τεχνολογιών ασφαλούς αποχέτευσης, σύμφωνα με το Ίδρυμα.

Είναι δυνατόν να προβλεφθεί η λειτουργία των τουαλετών στο εγγύς μέλλον;

Η νέα τουαλέτα χωρίς άγγιγμα από το Kohler παρέχει απίστευτη έκπλυση μέσω της χρήσης ενός αισθητήρα ενσωματωμένο στην τουαλέτα μας. Μπορείτε να ξεπλύνετε χωρίς να εξαπλώνετε τα μικρόβια εάν τοποθετήσετε το χέρι σας μπροστά από το μοχλό ενώ λειτουργεί. Παίρνουν τα σκουπίδια για θεραπεία, εμποδίζοντας το να μολύνει το περιβάλλον ή να προκαλέσει ασθένεια.

Τι είναι οι τουαλέτες που τις καθιστούν τόσο έξυπνοι;

Οι έξυπνες τουαλέτες, εκτός από την παροχή μιας πιο ευχάριστης εμπειρίας στο μπάνιο, συχνά χρησιμοποιούν πολύ λιγότερο νερό από τις παραδοσιακές τουαλέτες. Ως αποτέλεσμα, είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον περιβαλλοντικά συνειδητό πελάτη που θέλει να εξοικονομήσει χρήματα για το κόστος ενέργειας. Έχουν επίσης ευκολίες όπως τα αυτο-κλείσιμα καπάκια και τα νυχτερινά φώτα για να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη.

Τι είναι η μηχανική μάθηση και πώς λειτουργεί;

Στην τεχνητή νοημοσύνη (AI), η μηχανική μάθηση είναι ένα είδος μάθησης που επιτρέπει στα συστήματα να μαθαίνουν αυτόματα και να αναπτύσσονται από μόνοι τους χωρίς να χρειάζεται να σχεδιάζονται ρητά εκ των προτέρων. Η δημιουργία προγραμμάτων υπολογιστών που μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα και να τα χρησιμοποιήσουν για να μάθουν για τον εαυτό τους είναι το αντικείμενο της έρευνας και της ανάπτυξης της μηχανικής μάθησης. Η τεχνολογία AI γνωστή ως μηχανική μάθηση (ML) επιτρέπει στα προγράμματα λογισμικού να αυξάνονται όλο και πιο ακριβή στην πρόβλεψη των αποτελεσμάτων χωρίς να σχεδιάζονται ρητά για να το κάνουν. Για τον σκοπό της πρόβλεψης νέων τιμών εξόδου, οι αλγόριθμοι μηχανικής μάθησης χρησιμοποιούν προηγούμενα δεδομένα ως είσοδο. Ωστόσο, τι ακριβώς είναι η μηχανική μάθηση; ... Για παράδειγμα, η ιατρική διάγνωση, η επεξεργασία εικόνας, η πρόβλεψη, η ταξινόμηση, η ένωση μάθησης, η παλινδρόμηση και ούτω καθεξής είναι όλες οι πιθανές εφαρμογές της μηχανικής μάθησης. Τα διαισθητικά συστήματα που βασίζονται σε αλγόριθμους μηχανικής μάθησης έχουν την ικανότητα να μαθαίνουν από τις προηγούμενες εμπειρίες τους ή από προηγούμενες πληροφορίες.

Τι ρόλο παίζει η μηχανική μάθηση στην ιατρική;

Διαχωρίζει γρήγορα πολλούς τομείς της επιχείρησης υγειονομικής περίθαλψης, από τη διάγνωση και την πρόγνωση έως την ανάπτυξη φαρμάκων και την επιδημιολογία, με τη δυνατότητα να μεταβάλλει σημαντικά το ιατρικό τοπίο. Οι αλγόριθμοι μηχανικής μάθησης μπορούν να διδαχθούν για τον εντοπισμό προβλημάτων στα δεδομένα ιατρικής απεικόνισης χρησιμοποιώντας δεδομένα από ιατρικές σαρώσεις απεικόνισης. Η εξέταση των φυσιολογικών δεδομένων, των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και των κληρονομικών παραγόντων επιτρέπει στους επαγγελματίες να ανιχνεύουν τις ασθένειες ταχύτερα και αποτελεσματικά από ό, τι προηγουμένως. Μια ασθένεια μπορεί να σχετίζεται με μια ευρεία ποικιλία παραγόντων χάρη στη μηχανική μάθηση, η οποία μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε μοντέλα ασθενειών.

Is machine learning the wave of the future in the healthcare industry?

Machine learning enables for the development of models that can rapidly evaluate data and provide outcomes, using both historical and real-time data. Because of advances in machine learning, healthcare service providers may make better choices about patient diagnoses and treatment alternatives, resulting in an overall increase in the quality of healthcare services. Deep learning may be used to anticipate medical occurrences, such as seizures and cardiac arrests, as well as drug development and drug discovery, among other applications. This technology has been used in a variety of healthcare applications, including the prediction of medical occurrences and the diagnosis of heart attacks, among others.

What enhancements are currently available?

With the introduction of electric bidet seats, you can now improve your standard toilet. It may be entertaining to learn about new technologies, and it can also lead to improvements in personal hygiene in daily life. You will save room since there will be no need for a separate bidet. You will get a fantastic antibacterial washing experience that will thoroughly clean anything that needs to be cleaned. Another benefit is that you will most likely reduce your use of toilet paper, since you will only need it for drying after washing, rather than wiping the toilet. Your seat's intelligent energy saving mode, on the other hand, will help you save money on power by adapting to your toilet patterns. By selecting BrookPad, you are making a contribution to the advancement of technology.

The most important aspects of the future of toilets.

 • Electronic Bidet Toilet
 • Bidet toilet seats are now available and seem to be very elegant.
 • BrookPad SplashLet is equipped with an occupancy sensor, several heat and pressure sensors, as well as controls, for perfect cleaning.
 • To increase the quality of toilet usage, new features, such as the "Kid" and "Eco" modes, are being introduced.
 • toilet as a health-promotional tool
 • Toilets may one day be utilized as a health monitoring device, as some forecasts suggest.
 • Every time you use the restroom, you are getting important health information.
 • The toilet our future is unclear.
 • The researchers want to demonstrate waterless toilets to manufacturers soon.
 • According to Gates, the toilet industry should be valued at over $6 billion by 2030.
 • Since 2011, the Bill and Melinda Gates Foundation has donated over $200 million to support sanitation R&D, as confirmed by the foundation.
 • Using machine learning, a model may be built that quickly uses historical and real-time data to give predictions.
 • New healthcare service providers can make better decisions regarding diagnosis and treatment options, leading in overall quality improvement in healthcare services.
 • Deep learning may be used to predict medical events such as seizures, cardiac arrests, medication research and drug discovery, among other uses.
 • This technique has been utilized in a number of healthcare applications, including predicting medical events and diagnosing heart attacks.
 • By introducing electric bidet seats, you may now enhance your toilet.
 • Learning about new technology may be fun and can also lead to improvements in everyday personal hygiene.
 • You will save space as no need for a separate bidet.

Γραμμένο από
BrookPad ΟμάδαΠαλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση


Αφήστε ένα σχόλιο

Λάβετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους