Ημέρα του πατέρα έκπληξη, ίσως ηλεκτρονική τουαλέτα

ηλεκτρονική τουαλέτα ιδέα δώρου διακοπές έξυπνο κάθισμα τουαλέτας τουαλέτα λυγαριά

Μάθετε περισσότερα για το πώς να εκπλήξετε τον πατέρα σας την ημέρα του Πατέρα και τι είδους δώρα μπορείτε να προετοιμάσετε.

Πατέρας μπαμπάς και παιδί μαγείρεμα

Ποια ήταν η γένεση των εορτασμών της Ημέρας του πατέρα;

Γιατί γιορτάζουμε την ημέρα του πατέρα;

Η Ημέρα του πατέρα είναι μια μέρα που γιορτάζουμε την πατρότητα και τους πατρικούς δεσμούς, αλλά και την επιρροή των πατέρων στην κοινωνία. Είναι ενδιαφέρον ότι οι διακοπές γιορτάζονται σε διαφορετικές ημερομηνίες σε διαφορετικές χώρες και δεν υπάρχει σαφής ημέρα. Στις καθολικές ευρωπαϊκές χώρες, αυτές οι γιορτές γιορτάστηκαν στις 19 Μαρτίου ως Ημέρα του Αγίου Ιωσήφ από τον Μεσαίωνα, σήμερα αυτήν την ημέρα γιορτάζουν στην Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία. Στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι αυτή η ημέρα ιδρύθηκε το 1910 και γιορτάστηκε την τρίτη Κυριακή Ιουνίου. Το 2020, το τρίτο Σάββατο θα είναι η 21η Ιουνίου. Την ημέρα αυτή εορτάζεται σε 91 χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, της Γαλλίας, της Αργεντινής και της Ιαπωνίας. Άλλες χώρες όπως η Αυστρία και το Βέλγιο γιορτάζουν ακριβώς μία εβδομάδα νωρίτερα το δεύτερο Σάββατο του Ιουνίου.

Ποια είναι η σημασία της Ημέρας του πατέρα;

Στις περισσότερες περιοχές του πλανήτη, η Ημέρα του πατέρα παρατηρείται την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου, η οποία είναι η τρίτη Κυριακή του Ιουνίου. Η Ημέρα του πατέρα είναι μια ημέρα αφιερωμένη στους μπαμπάδες, τιμώντας την πατρότητα, τις πατρικές σχέσεις και τον σημαντικό ρόλο που παίζουν οι μπαμπάδες στη ζωή των παιδιών τους. Αυτή η μέρα προτάθηκε αρχικά το 1909 ως τρόπος συμπλήρωσης των εορτασμών της Ημέρας της μητέρας.

Ποια ήταν η προέλευση της Ημέρας του πατέρα;

Η Sonora Smart Dodd, ντόπιος του Αρκάνσας που μεγάλωσε στο Spokane της Ουάσιγκτον, ίδρυσε την ημέρα του Πατέρα στο YMCA το 1910. Στις 19 Ιουνίου 1910, πραγματοποιήθηκε ένα πάρτι στο Spokane YMCA για τον εορτασμό της περίστασης. Ο πατέρας της, βετεράνος του Εμφυλίου Πολέμου William Jackson Smart, ήταν ένας μόνο μπαμπάς που μεγάλωσε τα έξι παιδιά του στο σπίτι που μεγάλωσε.

Τι μπορώ να κάνω για την ημέρα του Πατέρα αν δεν έχω μετρητά;

Την ημέρα του πατέρα, ζητήστε από τα παιδιά να αναλάβουν μερικά από τα καθήκοντα του μπαμπά. Έχετε μια διασκεδαστική βραδιά παιχνιδιού με την οικογένειά σας στο σπίτι. Ενώ ο μπαμπάς κοιμάται, ετοιμάστε ένα υπέροχο γεύμα. Τα κουπόνια αγγαρείας που παρασκευάζονται από το μηδέν είναι ένα διασκεδαστικό και καλοδεχούμενο δώρο. Για να δώσετε ένα μήνυμα αγάπης στον μπαμπά, ζητήστε από τα παιδιά σας να σφραγίσουν τα αποτυπώματα τους σε χαρτί ή χαρτόνι. Για να δείξουν στον μπαμπά πόσο τον αγαπούν, τα παιδιά μπορεί να γίνουν δημιουργικά με προμήθειες χειροτεχνίας και τέχνη χειρός. Το καλύτερο δώρο όλων είναι ένα κολάζ εικόνας του αγαπημένου των παιδιών οικογενειακές εικόνες. Τα δώρα για χρήσιμους πατέρες περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: Πάρτε τον πατέρα σας σε ένα πάρτι στην παραλία μετά την οργάνωση του πάγκου εργασίας του. Πάρτε τον μπαμπά στο πάρκο ή στην παραλία την ημέρα του Πατέρα για να τον βγείτε από την αυλή. Το καλύτερο δώρο για τον μπαμπά θα ήταν κάποιος ποιοτικός χρόνος με την οικογένειά του.

Δημιουργήστε μια λίστα με τις αγαπημένες εύνοιες του μπαμπά και δώστε του "Εισιτήρια εύνοιας" για να του παρουσιάσετε την ημέρα του πατέρα ή άλλες φορές όλο το χρόνο. Το δώρο του χρόνου είναι το πιο πολύτιμο δώρο όλων και ο μπαμπάς θα εκτιμήσει τις προσπάθειες όλων για λογαριασμό του. Την ημέρα του πατέρα, δείξτε στον μπαμπά πόσο σας ενδιαφέρει ντους με αγκαλιές. Ψήστε μια νέα παρτίδα μπισκότων για να απολαύσετε Ο μπαμπάς όλη την εβδομάδα και την ημέρα του πατέρα. Είναι ένα δώρο να έχετε έναν αξιοπρεπή πατέρα στη ζωή των παιδιών σας. Ως εκ τούτου, στον πατέρα Ημέρα, δώστε πίσω σε άλλους που είναι λιγότερο τυχεροί. Η Daily Mail έχει βάλει μια λίστα με μερικά από τα μεγαλύτερα δώρα Ημέρα του πατέρα.

Την ημέρα του πατέρα, πλύνετε στο χέρι το αυτοκίνητο του μπαμπά. Αντιμετωπίστε την αγαπημένη καρέκλα του μπαμπά σαν θρόνο για να τον κάνει να νιώθει σαν βασιλιάς. Ο καθαρισμός και η τακτοποίηση του Γραφείου του στο σπίτι θα βοηθήσει να ξεφλουδίσει τη σπηλιά του άνδρα του. Χαλαρώστε και περάστε χρόνο με την οικογένειά σας κάνοντας μια βόλτα για την ημέρα του Πατέρα στο πάρκο. Για να προσφέρετε στον μπαμπά μια απόλαυση για την ημέρα του πατέρα, ζητήστε από τα παιδιά να αναζητήσουν νομίσματα στο ντουλαπάκι του οχήματος. Κάντε μια χειροποίητη κάρτα με τα παιδιά αντί να αγοράσετε κάτι από το κατάστημα. Ενθαρρύνετε τους νέους να δημιουργήσουν ένα αγγίζοντας ποίημα για το πόσο λατρεύουν τον πατέρα τους. Πριν από την ημέρα του πατέρα, βεβαιωθείτε ότι οι συσκευές του μπαμπά χρεώνονται. Παίξτε βιντεοπαιχνίδια με τα παιδιά και κάντε ένα οικογενειακό γεύμα με τον μπαμπά. Δημιουργήστε ένα χιουμοριστικό στέμμα ή βραβείο για την κατάταξη "#1 μπαμπά" για να τιμήσετε τον καλύτερο πατέρα του κόσμου. Είναι ένα φανταστικό δώρο που δεν κοστίζει τίποτα και δεν χρειάζεται να κοστίσει τίποτα. Ένα οικογενειακό πικνίκ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε τον πανέμορφο καιρό της άνοιξης. Την ημέρα του πατέρα, δώστε στον μπαμπά πρώτα dibs στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης. Συσκευάστε ένα πικνίκ καλάθι με τα αγαπημένα σνακ, ποτά και φαγητό του μπαμπά. Βάλτε μια μοναδική συστροφή στο παραδοσιακό καλάθι δώρων για τον μπαμπά.

 • Τραβήξτε φωτογραφίες και να πάρετε μερικές εικόνες από την πλήρη οικογένεια.
 • Για την ημέρα του πατέρα, ζητήστε από τα παιδιά να βοηθήσουν στο σπίτι, ώστε ο μπαμπάς να μπορεί να έχει μια χαλαρωτική μέρα.
 • Τα κουπόνια σπιτικής δουλειάς του μπαμπά είναι συνήθως καλά ληφθέντα δώρα.
 • Δημιουργήστε ένα Κουπόνι Πακέτο μπαμπάς μπορεί να χρησιμοποιήσει για το χρόνο μακριά από ορισμένα καθήκοντα.
 • Αυτό το δώρο της Ημέρας του πατέρα πηγαίνει πολύ πέρα από τον εορτασμό.
 • Νύχτα οικογενειακού παιχνιδιού στο σπίτι.
 • Θα εκτιμήσει την προσπάθειά σας και είναι πιθανό να έχει μια καλύτερη μέρα εξαιτίας αυτού.
 • Δημιουργήστε μια λίστα αναπαραγωγής τραγουδιών που σας κάνουν να σκεφτείτε τον πατέρα σας.
 • Όλοι πρέπει να ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε ένα οικογενειακό παιχνίδι του αγαπημένου Αθλητισμού του μπαμπά.
 • Χρησιμοποιήστε δώρα Ημέρα του πατέρα δεν πρέπει να είναι δαπανηρή.
 • Αν είναι κάτι σαν το φίλο μου, θα είναι πολύ ευγνώμονες.

Ποια είναι η σημασία ενός πατέρα;

Τα παιδιά θέλουν να κάνουν τους μπαμπάδες τους ευτυχισμένους και ένας πατέρας που ασχολείται ενεργά με τη ζωή τους ενθαρρύνει την εσωτερική ανάπτυξη και δύναμη. Σύμφωνα με έρευνα, όταν οι μπαμπάδες αγαπούν και υποστηρίζουν τα παιδιά τους, αυτό έχει σημαντικό αντίκτυπο στη γνωστική και κοινωνική τους ανάπτυξη. Προωθεί επίσης ένα γενικό αίσθημα ευεξίας και αυτοπεποίθησης στο άτομο.

πατέρας και παιδί

Ποιες είναι μερικές διασκεδαστικές δραστηριότητες για την ημέρα του πατέρα που μπορείτε να σκεφτείτε;

Η Ημέρα του Πατέρα γιορτάζεται με διαφορετικό τρόπο κάθε χρόνο;

Η Ημέρα του πατέρα το 2021 δεν θα τηρείται ως ομοσπονδιακή αργία και θα πραγματοποιηθεί την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου. Η πραγματική ημερομηνία των διακοπών ποικίλλει από έτος σε έτος, αλλά είναι πάντα την Κυριακή.δείτε τον παραπάνω πίνακα για τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες.

Ποιες είναι μερικές ιδέες για τις δραστηριότητες της Ημέρας του πατέρα;

Εάν ο πατέρας σας είναι χαλαρός και ευχάριστος, μεταχειριστείτε τον σε μια χαλαρωτική ημέρα του πατέρα γεμάτη με πίτσα και βιντεοπαιχνίδια. Για να τον κάνει να αισθάνεται ακόμα πιο χαϊδεμένος, κάνει τα καθήκοντά του ενώ παίρνει ένα μασάζ. Επειδή είναι η μέρα του, Μάθετε τι θέλει να ολοκληρώσει και στη συνέχεια να το κάνει να συμβεί. Πάρτε τον σε ένα οδικό ταξίδι και εκπλήξτε τον με μια βραδιά παιχνιδιού σε μια Στοά ή μια δραστηριότητα ziplining που αντλεί αδρεναλίνη. Εάν είστε πατέρας που αγαπάει τη διασκέδαση, θα πρέπει να τον μεταχειριστείτε στο δείπνο και στις ταινίες αφού κάνει τα καθήκοντά του. Μπορείτε να πάρετε τον πατέρα σας σε ένα οδικό ταξίδι για όσο διάστημα επιθυμείτε. Κάντε μια γαστρονομική περιήγηση στα μεγαλύτερα εστιατόρια της περιοχής. Πάρτε τον σε ένα αθλητικό γεγονός που απολαμβάνει ή μια περιήγηση στο αγαπημένο του Ίδρυμα. Παίξτε με τα παιδιά σας ή κάντε δραστηριότητες που κάνατε ως οικογένεια όταν ήσασταν νεότεροι.

Κάντε ένα ταξίδι ημέρας και κολλήστε στις τοπικές πόλεις εάν είστε κοντά στο χρόνο ή ξεκινήστε ένα μακρύ οδικό ταξίδι για να δείτε μια νέα θέση για πρώτη φορά. Πάρτε τον πατέρα σας για μια βόλτα στο πάρκο ή σε μια τοπική μουσική εκδήλωση για την ιδανική εμπειρία της Ημέρας του Πατέρα. Για να οδηγήσετε ένα αγωνιστικό όχημα ή Go-Karts, δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την Ημέρα του Πατέρα με τον πατέρα σας, συσκευάστε ένα πικνίκ και πηγαίνετε καγιάκ. Πάρτε τον σε μια πτήση με μπαλόνια ζεστού αέρα ή σε μια τάξη ζωγραφικής μαζί σας. Για να βρει μια δραστηριότητα να κάνει μαζί του, να επιστρέψει στη ζωή του και να προσπαθήσει να θυμηθεί κάθε σπουδαίο πράγμα που έχει κάνει ποτέ. Εάν δεν είστε πολύ σεφ, τα προσυσκευασμένα σάντουιτς και τα σνακ μπορεί να παραληφθούν στο παντοπωλείο μπροστά από το χρόνο για να κρατήσετε το πάρτι να τρέχει για μια ώρα ή δύο. Μπορεί να κάνει τις δραστηριότητες τόσο απαλές ή τόσο τρελό όσο θέλει.

 • Όταν φτάνει στο σπίτι, θα είναι έκπληκτος ότι θα ξεκουραστεί ακόμα περισσότερο.
 • Κάντε χρόνο για να κάνετε κάτι ευχάριστο, ώστε να μπορείτε να περάσετε λίγο χρόνο μαζί την Ημέρα του Πατέρα.
 • Πηγαίνετε σε μια βόλτα, γευματίστε ή δείτε μια ταινία μαζί.
 • Οι οδικές εκδρομές μπορεί να πάνε όσο θέλετε, και αυτό είναι φανταστικό.
 • Πάρτε μια περιοδεία για φαγητό
 • Η λήψη του σε μια μαγειρική περιοδεία θα ήταν καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.
 • Αυτή η μέρα του πατέρα, μπορείτε να προσφέρετε στον μπαμπά σας μια ειδική απόλαυση.
 • Το καγιάκ είναι μια πραγματικά χαλαρωτική δραστηριότητα για να συμμετάσχει.
 • Αυτό θα σας οδηγήσει στο υπόλοιπο κόμμα.
 • Εάν δεν είστε εξειδικευμένος σεφ, μπορείτε να αγοράσετε προ-συσκευασμένα σάντουιτς και σνακ στο παντοπωλείο.

Ποια είναι η σημασία της Ημέρας του Πατέρα;

Η Ημέρα του Πατέρα είναι μια γιορτή αφιερωμένη στον εορτασμό της πατρότητας και των πατρικών συνδέσεων, καθώς και το θετικό αποτέλεσμα των μπαμπάδων στην κοινωνία. Η Ημέρα του Πατέρα παρατηρήθηκε αρχικά την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου το 1910 στις Ηνωμένες Πολιτείες, χάρη στις προσπάθειες του Sonora Smart Dodd, ο οποίος ίδρυσε τις διακοπές το 1910.

 

πατέρας και οικογένεια

Ποιες είναι μερικές καλές προτάσεις δώρων για την Ημέρα του Πατέρα φέτος;

Πώς παρατηρείται η Ημέρα του Πατέρα σε διάφορα μέρη του κόσμου;

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Πατέρα διαφέρουν από χώρα σε χώρα και περιοχή σε περιοχή. Για παράδειγμα, σε ορισμένα έθνη, η Ημέρα του Πατέρα γιορτάζεται στις 19 Μαρτίου, η γιορτή του Αγίου Ιωσήφ, που μνημονεύει τον Ιωσήφ της Ναζαρέτ, τον Πατέρα του Ιησού. Στη Ρωσία, η Ημέρα του Πατέρα πέφτει την ίδια μέρα με τον υπερασπιστή της χώρας της Ημέρας της Πατρίδα.

Ποιες είναι μερικές παρούσες ιδέες για την Ημέρα του Πατέρα;

Σκεφτείτε ποιος είναι ο πατέρας σας και τι του αρέσει να κάνει για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του. Η πρόθεση πίσω από ένα ωραίο δώρο είναι πιο σημαντική από το μέγεθος ή την τιμή του. Τα προσαρμοσμένα δώρα για κάθε περίσταση μπορούν να βρεθούν σε ιστότοπους όπως το Etsy. Το Groupon είναι ένας χρήσιμος ιστότοπος που σας επιτρέπει να αγοράσετε μειωμένα πακέτα πακέτων. Είναι πιο πιθανό να τηρήσετε τη ρουτίνα προπόνησής σας και να παραμείνετε σε φόρμα εάν έχετε σύντροφο γυμναστικής. If this is the case, every cook may benefit from a fresh knife set. High-quality knives may help you save time in the kitchen by reducing prep time and ensuring that your cuts are consistent. They may endure for a long time if properly cared for, so the investment is well worth it. A personalized whiskey barrel kit, sports blanket, grooming kit, and hammock are all good gift options. If your father is a major sports lover, a bespoke sports kit is a terrific present.

Το πακέτο Ultimate Grooming είναι το ιδανικό δώρο για όλους όσους απολαμβάνουν την εμφάνισή τους. Μια αιώρα είναι μια εξαιρετική προσέγγιση για να προτρέψετε τον πατέρα σας να ηρεμήσει και να εκτιμήσει την παρούσα στιγμή. Ένα αθλητικό πακέτο με μια κουβέρτα και ένα κιτ του κουρείου είναι το ιδανικό δώρο για τον άνθρωπο της χρονιάς. Το τελικό κιτ περιποίησης είναι το ιδανικό δώρο για κάθε άνθρωπο που απολαμβάνει να κοιτάζει το καλύτερο σε ένα κιτ. Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα. Δώρα που θα κάνουν τον πατέρα σας να αισθάνεται σαν ένα εκατομμύριο δολάρια. Πάρτε τον έξυπνο θερμοστάτη που απενεργοποιεί τα φώτα καθώς βγαίνει από την πόρτα. Ένα κουτί γαστρονομικής συνδρομής είναι ένα εξαιρετικό δώρο για κάποιον που απολαμβάνει το μαγείρεμα. Όταν κόβει το γρασίδι, επεξεργάζεται ή προσπαθεί να ξεκουραστεί, τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου είναι ιδανικά. Για το λάδι γενειάδας του πατέρα σας και ξυράφι, μια χτένα, βούρτσα ή βούρτσα ξυρίσματος μπορεί να είναι ένα διασκεδαστικό δώρο. Ένα ωραίο δώρο για έναν άντρα που απολαμβάνει ψησταριά είναι ένα φανταστικό δώρο για έναν άντρα που απολαμβάνει μπριζόλα και μάρκες.

 • Οι κάρτες που αγοράστηκαν από το κατάστημα και οι κάρτες δώρων Visa λείπουν σχετικά ως δώρα.
 • Ένα προσαρμοσμένο κιτ βαρέλι ουίσκι
 • Βοηθήστε τον μπαμπά σας να φανεί καλά περιποιημένο με την αναβάθμιση των εργαλείων περιποίησης σε ένα σύνολο υψηλής ποιότητας.
 • Όταν φτάσει στο σπίτι, ο θερμοστάτης θα ενεργοποιηθεί και το σπίτι θα είναι ευχάριστο ξανά.
 • Ένας έξυπνος θερμοστάτης μπορεί να μειώσει το κόστος χρησιμότητας και να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση του αποτυπώματος άνθρακα.
 • Μαγειρικό κουτί
 • Έξυπνο κάθισμα τουαλέτας για βελτίωση άνεσης
 • Επιπλέον, τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου μπορούν να δώσουν την καλύτερη εμπειρία ακρόασης.

Το καλύτερο δώρο για την Ημέρα του Πατέρα

Το καλό δώρο είναι αυτό που επιλέχθηκε με προσοχή. Χαιρετισμός μπαμπά και γιορτάζοντας μαζί στο τραπέζι είναι μια μεγάλη ιδέα, αλλά αν θέλετε να δώσετε κάτι επιπλέον τότε τι πρέπει να επιλέξετε; Είναι καλύτερο να επιλέξετε κάτι χρήσιμο. Μπορεί να είναι κάτι σαν: Ζεστά παντόφλες, ηλεκτρική ξυριστική μηχανή, ηλεκτρικό αποχυμωτή, δισκίο, σχάρα, smartwatch, παπούτσια, ξυρίσματα, δερμάτινο πορτοφόλι, νέα κούπα. Αλλά τι γίνεται αν αυτά τα στοιχεία είναι ήδη στη θέση τους; Το Smart Bidet μπορεί να είναι μια καλή και πολύ χρήσιμη ιδέα για ένα δώρο. Αυτή η ιδέα δώρου είναι πρακτική και επιτρέπει την αναβάθμιση της τουαλέτας σε έξυπνο μπιντέ. Οι άνδρες είναι οπαδοί των τεχνολογικών gadgets, και αυτό βελτιώνει ακόμη και την υγιεινή με πλύσιμο νερού. Αυτές οι διακοπές μπορεί να πέσουν σε διαφορετικές ημέρες ανάλογα με το πού ζείτε. Γι 'αυτό είναι καλή ιδέα να ελέγξετε πότε πέφτει. Θυμηθείτε να στείλετε χαιρετισμούς και να περάσετε χρόνο με τον μπαμπά σας και σίγουρα θα σας δώσει μεγάλη χαρά.

Ώρα να γιορτάσουμε

Τώρα, με ηλεκτρονικό μπιντέ από BrookPad, μπορείτε να αναβαθμίσετε την τουαλέτα σας. Απλώς αντικαταστήστε το παλιό κάθισμα τουαλέτας SplashLet - Ηλεκτρονικό κάθισμα τουαλέτας μπιντέ. Εάν διαθέτετε πρίζα και βαλβίδα νερού κοντά στην τουαλέτα, μπορεί να διαρκέσει λιγότερο από πέντε λεπτά για εγκατάσταση. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε, θερμαινόμενο κάθισμα, πλύσιμο με νερό, ξήρανση αέρα. Όλα μπορούν να ρυθμιστούν όπως θέλετε, αέρα, νερό και θερμοκρασία καθίσματος, πίεση νερού και ακόμη και τη θέση του ακροφυσίου πλύσης. Αφήστε την τεχνολογία να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την υγιεινή και την άνεσή σας στην τουαλέτα. Τέλεια και πρακτική επιλογή για ένα δώρο.

Πώς να εκπλήξετε τον πατέρα σας την Ημέρα του Πατέρα και τι είδους αντικείμενα μπορεί να κάνετε.

 • Ωστόσο, παρατηρείται σε αρκετές ημέρες και δεν αναγνωρίζεται καμία μέρα.
 • Οι ΗΠΑ γιορτάζουν αυτήν την ημέρα την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου.
 • Την ημέρα αυτή, τα 91 έθνη (που δεν υπολογίζουν το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, τη Γαλλία ή την Ιαπωνία) γιορτάζουν.
 • Κάντε μια λίστα με τις αγαπημένες απολαύσεις του μπαμπά και δώστε του "Treat εισιτηρίων" για να του παραδώσει την Ημέρα του Πατέρα ή καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.
 • Ο χρόνος είναι το πιο πολύτιμο δώρο και ο μπαμπάς θα εκτιμήσει το έργο όλων για λογαριασμό του.
 • Το Daily Mail έχει δημοσιεύσει μια λίστα με τα εξαιρετικά δώρα της Ημέρας του Πατέρα.
 • Την Ημέρα του Πατέρα, το Wash Dad's Car.
 • Οικογενειακό παιχνίδι παιχνιδιού.
 • Η Ημέρα του Πατέρα θα τιμηθεί ως μη ομοσπονδιακές διακοπές την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου το 2021.
 • Ας χαίρεσαι!
 • Με ηλεκτρικό μπιντέ από BrookPad, μπορείτε να ενημερώσετε την τουαλέτα σας.
 • Απολαύστε ένα θερμαινόμενο κάθισμα, πλένοντας με νερό και ξήρανση αέρα.
 • Η έξυπνη τουαλέτα είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα δώρο.

Γραμμένο από
BrookPad ΟμάδαΠαλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση


Αφήστε ένα σχόλιο

Λάβετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους