Διακόσμηση ενός μικροσκοπικού ιδεών μπάνιου.

κανονίστε ένα μπάνιο τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου σχέδιο ιδέες σχεδιασμού οδηγός

Ακολουθούν μερικές ιδέες σχεδιασμού μπάνιου για να σας βοηθήσουν με τη νέα σας διακόσμηση.

Διακόσμηση ενός μικροσκοπικού ιδεών μπάνιου.

Ιδέες για ένα μικρό μπάνιο.

Δεν χρειάζεται να είναι ένα περιορισμένο μπάνιο. Ακόμη και ένα μικρό μπάνιο μπορεί να μετατραπεί με έξυπνες ιδέες εξοικονόμησης χώρου και υπέροχη διακόσμηση. Το χρώμα, το μοτίβο και ακόμη και η αποθήκευση μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία του ιδανικού μικρού μπάνιου. Εξετάστε το ψάρεμα της μπανιέρα σας για να ταιριάζει στο μικρό χώρο. Ζωγραφίστε ένα παλιό μπάνιο ή προσθέστε ξύλινη επένδυση σε ένα μικροσκοπικό, ήπιο μπάνιο.

Αντί για μια μπανιέρα, δοκιμάστε ένα ντους με αναδιπλασιασμένα πλαϊνά πάνελ. Η επένδυση του μπάνιου είναι δημοφιλής επειδή φαίνεται καλό ενάντια στο λευκό. Οι ιδέες ροζ μπάνιου περιλαμβάνουν έναν καθρέφτη εμπνευσμένο από μάρμαρο, ταπετσαρία με μοτίβο και μια βαμμένη ματαιοδοξία. Επιλέξτε έντονες αντίθετες αποχρώσεις όπως μπλε και πράσινο για να εξουδετερώσετε το ροζ. Γεωμετρική ταπετσαρία λουλουδιών σε ένα μικρό μπάνιο.

Προσθέστε έναν πλεγμένο καθρέφτη και λουλούδια. Ο Samuel νεροχύτης ή το ντους σας μπορεί να είναι καμπύλο. Μπάνιο με φεγγίτη και γραφεία εργαλείων και τουαλέτας. Ένα κάθισμα και μεταξένιες μαλακές πετσέτες μετατρέπουν μια μοναχική μπανιέρα σε ένα zen καταφύγιο. Ζεστό και ήσυχο περιβάλλον με ξύλινα δάπεδα.

Ένα δάπεδο με μοτίβο μπορεί να διευρύνει ένα μικροσκοπικό μπάνιο. Ένας στενός, επιμήκης νεροχύτης φαίνεται μεγαλύτερος. Όταν πρόκειται για γυαλί μπάνιου, θεωρήστε τα ντουλάπια ιατρικής. Προσθέστε ένα αυτόνομο λουτρό σε ένα οβάλ μπάνιο. Φουσκώστε το μέγεθος του δωματίου χρησιμοποιώντας έναν καθρέφτη.

Το μέγεθος του δωματίου ενός ατόμου δεν ταιριάζει πάντα με την εντύπωση του ματιού. Η μετακίνηση επίπλων είναι ιδανική για μικροσκοπικά μπάνια. Αναπτύξτε το χώρο σας με έπιπλα πολλαπλών χρήσεων και ανεξάρτητων. Τα μπάνια μπορούν να γίνουν πιο λειτουργικά και κομψά με σύγχρονα φωτιστικά, αποθήκευση και διακόσμηση. Μικρότερες μπανιέρες είναι διαθέσιμες για άτομα με περιορισμένο δωμάτιο.

Ο άχρηστος χώρος εξάρτησης αποθηκεύεται μέσω ενός ενσωματωμένου ράφι σε επίπεδο μέσης. Για ένα μικρό μπάνιο, κάντε τα πάντα μαλακά και φυσικά. Μπορεί να είναι ένα μεγάλο σημείο εστίασης σε ένα μικροσκοπικό μπάνιο. Για βέλτιστη αποθήκευση, χρησιμοποιήστε ένα ντουλάπι tallboy. Προσθέστε δύο λεκάνες σε ένα μικρό μπάνιο για να φανεί σαν σπα.

Τα δάπεδα με μοτίβο δίνουν τη φαντασία σε ένα μικρό μπάνιο. Ο επιπλέον χώρος του δαπέδου θα κάνει το μπάνιο σας μεγαλύτερο. Τα μαλακά ουδέτερα και οι φυσικές υφές μπορούν να δημιουργήσουν ένα ειρηνικό ιερό. Τα μικρά μπάνια επωφελούνται από φωτεινά χρώματα για να τα κάνουν να φαίνονται μεγαλύτερα. Κάντε την επένδυση μπανιέρας ταιριάζει με τους τοίχους ή το πάτωμα για μια καθαρή, μοντέρνα εμφάνιση.

Αύξηση της θερμοκρασίας για επιπλέον διασκέδαση στη μπανιέρα. Αλλάξτε την ατμόσφαιρα του φωτισμού του μπάνιου. Πολλοί πιστεύουν ότι μια σκοτεινή παλέτα είναι ακατάλληλη για μια μικρή περιοχή, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά. Για παράδειγμα, ένα βαθύ μπλε με γυαλιστερά μαύρα κεραμίδια δημιουργεί μια αίσθηση ευρυχωρίας. Μια μπανιέρα σε στυλ περιόδου ολοκληρώνει αυτό το όμορφο και μοντέρνο οικογενειακό μπάνιο.

 

1. Διακόσμηση μπάνιου

Ένα μικρό μπάνιο δεν χρειάζεται να είναι περιορισμένο ή άβολο αν χρησιμοποιείτε έξυπνα κόλπα. Μερικές έξυπνες λύσεις εξοικονόμησης χώρου και όμορφες διακοσμήσεις μπορούν να μεταμορφώσουν ακόμη και το μικρότερο μπάνιο σε δευτερόλεπτα. Με την άδεια του ιδιοκτήτη σας, μπορείτε να κάνετε μικρές αλλαγές χωρίς να σπάσετε την τράπεζα. Σας δείχνουμε πώς να χρησιμοποιήσετε το χρώμα, το μοτίβο και ακόμη και την αποθήκευση για να δημιουργήσετε το τέλειο μικρό μπάνιο. Περισσότερες ιδέες μπάνιου μπορούν να βρεθούν στη σελίδα ιδεών μπάνιου μας.

2. Σχεδιάστε ένα μικροσκοπικό μπάνιο;

Είναι δυνατόν να σχεδιάσετε ένα μικροσκοπικό μπάνιο χωρίς να θυσιάζετε το στυλ. Προσδιορίστε ποια χαρακτηριστικά, όπως ένα μπάνιο ή επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, χρειάζεστε σε ένα μπάνιο. Κατασκευάστε ένα κλιμακωτό σχέδιο, επιτρέποντας χώρο για τα άτομα να περπατούν για τα εξαρτήματα. Κρατήστε την τουαλέτα όπου είναι, αφού η μετακίνηση της στοίβας βρωμιάς μπορεί να είναι δαπανηρή. Τα διακοσμητικά πλακάκια και η ενδοδαπέδια θέρμανση για αυτά τα ψυχρά πρωινά είναι προαιρετικά.

3. Κάντε αίθουσα μπάνιου.

Επειδή η δεξαμενή ή η στεγανοποίηση ολόκληρου του δωματίου είναι απαραίτητη, προσθέτοντας ένα μπάνιο στο σπίτι σας είναι πιο ακριβό από το να προσθέσετε ένα ντους. Με την αφαίρεση των κλειστών θυρών και των βαρέων δίσκων, ένα μπάνιο μπορεί να φαίνεται μεγαλύτερο και πιο ανοιχτό.

4. Χρησιμοποιήστε μια κουρτίνα ντους.

Εγκαταστήστε μια κουρτίνα ντους στους δρομείς στο ανώτατο όριο σε ένα μικρό μπάνιο που ταιριάζει μόνο σε ένα σύντομο μπάνιο για να δημιουργήσετε βάθος. Αυτός ο φθηνός διαιρέτης κινητής αίθουσας μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια πιο ιδιωτική και ευχά