Οδηγός αγοράς για εξοπλισμό υδραυλικών εγκαταστάσεων.

οδηγός οικιακή βελτίωση υδραυλικός Απαιτείται υδραυλικός υδραυλικά πλατφόρμα εργαλείων εργαλεία

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον οδηγό αγοράς για τον εξοπλισμό υδραυλικών εγκαταστάσεων.

 

Οδηγός αγοράς για εξοπλισμό υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Οδηγός αγοράς υδραυλικού εξοπλισμού

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις απαιτούν πολύ εξειδικευμένο εξοπλισμό. Ανάλογα με τις περιστάσεις, ένα κλειδί λεκάνης μπορεί να σφίξει ή να χαλαρώσει τις συνδέσεις βρύσης. Η πολυουρεθάνη στόκος χρησιμοποιείται για να διορθώσει σωλήνες διαρροής. Εάν πρέπει να αντικαταστήσετε μια βρύση, βεβαιωθείτε ότι έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό. Ένα αρχείο μισού μετάλλου χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των κομμένων άκρων του σωλήνα χαλκού.

Όταν ένα έμβολο από μόνο του δεν αρκεί για να ξεδιπλώσει μια τουαλέτα, χρησιμοποιείται ένας προβάδας τουαλέτας. Οι κόπτες μίνι σωλήνων μπορούν να κόψουν χαλκό, χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και σωλήνες αλουμινίου. Στη Βόρεια Αμερική, το κλειδί σωλήνων Stillson-Pattern είναι το πιο διαδεδομένο. Πρόκειται για ένα εργαλείο χειρός με έναν μηχανισμό πιασίματος και τρεις τροχούς με αιχμηρά άκρα που κόβουν τον σωλήνα καθώς περιστρέφεται. Ένα hacksaw μπορεί να κόψει το χαλκό σωλήνα, αλλά ένας κόπτης σωλήνων παρέχει μια πιο ακριβή και καθαρή περικοπή. Πένσες αντλίας νερού (πένσες ολίσθησης). Οι ακροατές της ακρίβειας συνιστώνται να αποφύγουν την καταστροφή του τερματισμού. Επίσης, μπορούν να ποντάρουν σε φύλλα μέταλλο, να καλύψουν το καλώδιο, να κόψουν τα μαλακά καλωδιακά καρφιά, να αφαιρέσουν καρφίτσες και να χαλαρώσουν ή να σφίξουν τα παξιμάδια.

Αυτό που θα χρειαστείτε για τις πιο συχνές υδραυλικές εργασίες είναι στην τσάντα εργαλείων σας.

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις διαθέτουν μια πληθώρα εξειδικευμένου εξοπλισμού για να ολοκληρώσουν τη δουλειά. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η εργασία, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα εργαλεία. Ένας γρήγορος οδηγός για τον εξοπλισμό υδραυλικών εγκαταστάσεων που θα χρειαστείτε για τις πιο συχνές υδραυλικές εργασίες που θα συναντήσετε.

Κλειδί για τη λεκάνη.

Έχει μια περιστρεφόμενη σιαγόνα που μπορεί να ρυθμιστεί για σφίξιμο ή χαλάρωση συνδέσεων βρύσης ανάλογα με την κατάσταση. Οι εφαρμογές ενός κλειδιού λεκάνης περιορίζονται λόγω του γεγονότος ότι προορίζεται μόνο για χρήση σε παξιμάδια τοποθέτησης βρύσης. Ωστόσο, κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού θα πρέπει τελικά να αντικαταστήσει μια βρύση και όταν έρθει η ώρα, ένα κλειδί λεκάνης θα αποδειχθεί το μεγαλύτερο $ 10 ή $ 20 που ξοδέψατε ποτέ για μια βελτίωση στο σπίτι.

Πηγές που λυγίζουν.

Οι σωλήνες χαλκού με διάμετρο έως 28mm μπορεί να λυγίζονται με το χέρι με σχετική ευκολία. Τοποθετήστε ένα ελατήριο κάμψης, το οποίο είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη: 15mm και 22mm, για να αποφευχθεί η συσσώρευση του σωλήνα. Ένα σύνολο ισχυρών, αλλά εύκαμπτων ελατηρίων είναι εγκατεστημένο στον τοίχο του σωλήνα για να το υποστηρίξει κατά τη διάρκεια της κάμψης των χεριών. Οι εξωτερικές και εσωτερικές διαστάσεις του είναι απλώς οριακά μικρότερες από την εσωτερική διάμετρο του σωλήνα που πρόκειται να λυγιστεί.

Είναι ένα κλειδί που γυρίζετε με το χέρι.

Κατάλληλο για χρήση στις συνδέσεις βρύσης καθώς και σε κλειδιά διπλής άκρου για να το ολοκληρώσετε χωρίς να το σπάσετε ή να χρησιμοποιήσετε ένα κλειδί που έχει ήδη γωνιακό, η μόνη επιλογή είναι η χρήση θερμότητας. Μερικά άτομα είναι σαν σκυλιά. Δεν έχουν πραγματική λειτουργία στη ζωή εκτός από το να φέρουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας καθώς τους σπρώχνετε κάτω από το κλιμακοστάσιο ..

Το Pulyurethane Putty χρησιμοποιείται για μια ποικιλία εφαρμογών.

Οι επιδιορθώσεις για όλα τα είδη διαρροών σωλήνων είναι διαθέσιμες εδώ. Για τους σκοπούς της σφράγισης οπών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εποξειδικό στόκο. Ως συγκολλητικό πλήρωσης, έχει τη δυνατότητα να δεσμεύει μια ευρεία ποικιλία υλικών μαζί, ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζει και καθιστώντας τα αδιάβροχα. Η σφραγίδα γίνεται σκληρή, ισχυρή, μόνιμη και αδιάβροχη μόλις εφαρμοστεί. Δεν θα συρρικνωθεί αφού έχει σκληρυνθεί και είναι ανθεκτικό στην πλειονότητα των διαλυτών που διατίθενται στην αγορά.

Κιτ για τη διατήρηση των τροφίμων σε θερμοκρασίες κατάψυξης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κιτ κατάψυξης για να παράγετε προσωρινά βύσματα πάγου στους σωλήνες όταν θέλετε ή πρέπει να κάνετε επισκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων χωρίς να χρειάζεται να αδειάσετε το σύστημα. Όταν χρησιμοποιείτε τα επαγγελματικά μας κιτ, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό προϊόν για να ξεκινήσετε τη διαδικασία κατάψυξης. Βεβαιωθείτε ότι το σακάκι είναι μια σφιχτή προσαρμογή σε όλη τη διαδρομή γύρω από το σωλήνα πριν το τοποθετήσετε σε αυτό. Επανατοποθετήστε τις μανσέτες του σακάκι χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας. Χρησιμοποιώντας τη σωλήνωση από νάιλον, συνδέστε το σακάκι και το δοχείο μαζί.

Ένα αρχείο μισού μετάλλου, όπως υποδηλώνει το όνομα.

Ο σκοπός αυτού του εργαλείου είναι να αφαιρέσουν τα burrs από τα άκρα του σωλήνα χαλκού που έχει κοπεί. Το Baston Cut Half-στρογγυλό αρχείο (επίσης γνωστά ως Bastard Cut) είναι αρχεία δύο όψεων με στρογγυλεμένο πρόσωπο στη μία πλευρά και ένα επίπεδο πρόσωπο στην άλλη πλευρά. Ένας σχεδιασμός διπλού μπάσταρδου μπορεί να δει τόσο στα στρογγυλεμένα όσο και στα επίπεδα πρόσωπα του κυλίνδρου

Ένα auger τουαλέτας είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό της τουαλέτας.

Το σύρμα θα πρέπει να εισαχθεί στη λαβή και η λαβή πρέπει να περιστρέφεται για να καθαρίσει το εμπόδιο, ένας προβάδας, γνωστός και ως ντουλάπα, χρησιμοποιείται για την αποσύνδεση των τουαλετών όταν χρησιμοποιείται μόνο ένα έμβολο δεν είναι αρκετό. Η λέξη "auger" αναφέρεται σε έναν αρχαίο όρο για την τουαλέτα, η οποία ήταν "ντουλάπα νερού". Το auger τουαλέτας είναι παρόμοιο με ένα κανονικό φίδι αποστράγγισης, καθώς περιλαμβάνει ένα καλώδιο που περιστρέφεται όταν η λαβή πατηθεί προς τα κάτω στο καλώδιο.

Κόπτης σωλήνων σε ένα μικρό πακέτο.

Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως ένας κόπτης σωλήνων, αλλά είναι κυκλική σε μορφή, καθιστώντας το εξαιρετικό για την εργασία σε σφιχτές περιοχές. Οι κόπτες μίνι σωλήνων έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται σε πολύ περιορισμένους χώρους, καθώς χρειάζονται μόνο μια μικρή ποσότητα ταλάντευσης γύρω από τη σωλήνωση για να λειτουργήσουν. Οι κόπτες μίνι σωλήνων μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια ποικιλία υλικών σωληνώσεων, συμπεριλαμβανομένου του χαλκού, του χάλυβα, του ανοξείδωτου χάλυβα και του αλουμινίου. Όταν εργάζεστε σε σφιχτές περιοχές, οι μικροί κόφτες σωλήνων είναι ιδανικοί για κοπή χαλκού, χάλυβα, ανοξείδωτου χάλυβα και σωλήνες αλουμινίου.

Είναι δυνατή η κάμψη των σωλήνων χάλυβα χρησιμοποιώντας αυτόν τον εξοπλισμό.

Αυτό το εργαλείο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν εγκαθιστάτε μεγάλο αριθμό νέων σωλήνων χαλκού. Οι σωλήνες κάμψης στα σχήματα που χρειάζεστε γίνεται απλά από τους μοχλούς αυτής της μονάδας. Ο πρωταρχικός στόχος ενός σωλήνα είναι να λυγίσει το σωλήνα χωρίς να λυγίζει (κατάρρευση υπό πίεση), και με όσο το δυνατόν λιγότερη πορφυρή και ισοπέδωση στο εσωτερικό. Όταν ο σωλήνας παραμορφωθεί, μπορεί να σπάσει υπό πίεση, κάταγμα και συνολικά να φαίνεται λιγότερο ελκυστικό. Είναι κρίσιμο το γεγονός ότι ο σωλήνας διατηρεί το αρχικό του σχήμα.

Ράβδοι καθαρισμού για σωλήνες.

Οι εύκαμπτες ράβδοι πολυπροπυλενίου με μήκος Metre που βιδώνουν μαζί για να σας επιτρέψουν να φτάσετε σε εμπόδια σε αποχετεύσεις και θαλάμους επιθεώρησης πιο αποτελεσματικά. Από τις ξύστρες και τα έμβολα έως τα φιογγίσματα και τα πάντα ενδιάμεσα, μπορείτε να προσαρμόσετε την κεφαλή καθαρισμού σας. Όταν μια αποστράγγιση είναι φραγμένη, οι ράβδοι αποστράγγισης χρησιμοποιούνται για την εκκαθάριση της περιοχής που την περιβάλλει. Όταν εργάζονται, χαλαρώνουν οποιοδήποτε υλικό που μπορεί να εμποδίζει τη ροή, το οποίο μπορεί στη συνέχεια να εκκαθαριστεί από ένα πίδακα νερού. Οι ράβδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορα εργαλεία και μπορούν επίσης να είναι εξοπλισμένα με βούρτσες καμινάδας για περαιτέρω λειτουργικότητα.

Κόπτης για σωλήνες.

Ένα hacksaw μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κόψει το σωλήνα χαλκού, ωστόσο ένας κόπτης σωλήνων θα προσφέρει μια πιο ακριβή και αποδοτική περικοπή στον σωλήνα. Ένα είδος έχει ένα ολοκληρωμένο reamer, το οποίο είναι χρήσιμο για την αφαίρεση burrs και τραχιά άκρα από το εσωτερικό ενός σωλήνα. Το παρακάτω είναι ένα παράδειγμα εργαλείου κοπής σωλήνων ή μηχανής: ένα εργαλείο χειρός που αποτελείται από έναν μηχανισμό συγκίνησης και τρεις τροχούς με αιχμηρά άκρα που ωθούν προς τα μέσα με πίεση βιδών και κόβονται στον σωλήνα καθώς περιστρέφεται.

Τα κλειδιά των σωλήνων και τα κλειδιά Stillson είναι και τα δύο διαθέσιμα για αγορά online.

Τα σαγόνια του κλειδιού αυτο-υλοποιούνται όταν εφαρμόζετε δύναμη στις σωληνώσεις που έχει σχεδιαστεί για να κατανοήσει. Κατά τη συγκράτηση ή τη στροφή σωλήνων ή τις κυκλικές ράβδους, χρησιμοποιείται ο ρυθμιζόμενος σωλήνας ή το κλειδί του Stillson. Προκειμένου να προσφέρει μια ισχυρή δράση για τη δουλειά, αυτό το κλειδί είναι εξοπλισμένο με οδοντωτά σιαγόνες, ένα από τα οποία είναι αρθρωτά στη λαβή.

Επανατοποθετήστε το κλιπ για σωληνώσεις.

Σφίξτε αυτό το κολάρο με καουτσούκ πάνω από τη διαρροή και σφίξτε τις βίδες για να το σφραγίσετε. Πρόκειται για μια γρήγορη και προσωρινή λύση για επισκευές σωλήνων. Είναι οποιοδήποτε από τα πολλά διαφορετικά είδη κλειδιών που προορίζονται να περιστρέφουν εξαρτήματα σωλήνων και σωλήνων κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης (σφίξιμο) ή αποσυναρμολόγησης (χαλάρωση). Ειδικά στη Βόρεια Αμερική, το κλειδί Stillson (επίσης γνωστό ως το κλειδί Stillson-Pattern) είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο είδος κλειδιού σωλήνων.

Εμβολο.

Το κλασικό gadget για την απελευθέρωση ενός φραγμένου νεροχύτη, λεκάνη ή λουτρό. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό. Χρησιμοποιώντας την αντλία, δημιουργήστε παλμούς αέρα και νερού αντλώντας το δοχείο πάνω και κάτω. Σε αντίθεση με ένα κατσαβίδι, ένα έμβολο έχει μια μακρά λαβή που τελειώνει σε ένα μεγάλο καουτσούκ κύπελλο. Όταν χρησιμοποιείται σωστά, ένα έμβολο μπορεί να ξεδιπλώσει τους σωλήνες και να τους επιτρέψει να ρέουν πιο αποτελεσματικά .... για να ωθήσει τον αέρα στην αποχέτευση και να χτίσει πίεση, το έμβολο πρέπει να τραβηχτεί κάτω από το μπλοκάρισμα. Μόλις αφαιρεθεί το φράγμα, ο αέρας θα επαναλάβει τη ροή του μέσω των σωλήνων.

Φουσκωτό-out-radiator-κλειδί.

Ο σκοπός αυτού είναι να απελευθερωθεί παγιδευμένος αέρας από ένα ψυγείο. Τα πλήκτρα καλοριφέρ (τα οποία μπορούν να αγοραστούν στα περισσότερα τοπικά καταστήματα υλικού εάν δεν έχετε ήδη ένα) ή ένα κατσαβίδι επίπεδης φλόγας θα απαιτηθεί για αιμορραγία θερμαντικά σώματα. ... Μια βαλβίδα θα βρίσκεται στην κορυφή του καλοριφέρ, σε ένα από τα άκρα της. Όταν δεν υπάρχει άλλο αέριο, το νερό θα αρχίσει να ρέει και η βαλβίδα θα πρέπει να κλείσει το συντομότερο δυνατό ..

Τα πένσα αντλίας νερού, επίσης γνωστά ως πένσες ολίσθησης.

Όταν πρόκειται για την ανατροπή των εξαρτημάτων, αυτά τα πένσα είναι χρήσιμα λόγω των μεγάλων λαβών τους και της εύκολα ρυθμιζόμενου συρόμενου γνάθου. Οι ακριβεία ακριβείας συνιστώνται προκειμένου να αποφευχθεί η βλάβη του τερματισμού. Η χρήση αυτών των εργαλείων είναι πολύ ευέλικτη. Μπορούν να κρατήσουν ή να λυγίζουν επίπεδη ή στρογγυλά απόθεμα, να ρίχνουν μέταλλο, να βρουν ένα σύρμα, να κόβουν τα μαλακά καρφιά, να αφαιρέσουν καρφίτσες και, εάν απαιτείται, να χαλαρώσουν ή να σφίξουν ένα καρύδι μεταξύ άλλων.

Τι είναι ένας οδηγός αγοράς υδραυλικών εξοπλισμού;

 • Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις απαιτούν πολύ εξειδικευμένο εξοπλισμό.
 • Ανάλογα με τις περιστάσεις, ένα κλειδί λεκάνης μπορεί να σφίξει ή να χαλαρώσει τις συνδέσεις βρύσης.
 • Η πολυουρεθάνη στόκος χρησιμοποιείται για να διορθώσει σωλήνες διαρροής.
 • Εάν πρέπει να αντικαταστήσετε μια βρύση, βεβαιωθείτε ότι έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό.
 • Ένα αρχείο μισού μετάλλου χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των κομμένων άκρων του σωλήνα χαλκού.
 • Όταν ένα έμβολο από μόνο του δεν αρκεί για να ξεδιπλώσει μια τουαλέτα, χρησιμοποιείται ένας προβάδας τουαλέτας.
 • Οι κόπτες μίνι σωλήνων μπορούν να κόψουν χαλκό, χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και σωλήνες αλουμινίου.
 • Στη Βόρεια Αμερική, το κλειδί σωλήνων Stillson-Pattern είναι το πιο διαδεδομένο.
 • Πρόκειται για ένα εργαλείο χειρός με έναν μηχανισμό πιασίματος και τρεις τροχούς με αιχμηρά άκρα που κόβουν τον σωλήνα καθώς περιστρέφεται.
 • Ένα hacksaw μπορεί να κόψει το χαλκό σωλήνα, αλλά ένας κόπτης σωλήνων παρέχει μια πιο ακριβή και καθαρή περικοπή.
 • Πένσες αντλίας νερού (πένσες ολίσθησης).
 • Οι ακροατές της ακρίβειας συνιστώνται να αποφύγουν την καταστροφή του τερματισμού.
 • Επίσης, μπορούν να ποντάρουν σε φύλλα μέταλλο, να καλύψουν το καλώδιο, να κόψουν τα μαλακά καλωδιακά καρφιά, να αφαιρέσουν καρφίτσες και να χαλαρώσουν ή να σφίξουν τα παξιμάδια.

Γραμμένο απόΠαλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση


Αφήστε ένα σχόλιο

Λάβετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους