Οδηγός αγοράς για λαμπτήρες.

σχέδιο ιδέες σχεδιασμού οδηγός Σπίτι οικιακή βελτίωση πως να φωτισμός έξυπνο σπίτι

Ψάχνετε για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον οδηγό αγοράς λαμπτήρων;

Οδηγός αγοράς για λαμπτήρες.

Οδηγός αγοράς λαμπτήρων

Ο κατάλληλος λαμπτήρας για το σπίτι σας απαιτεί τη σωστή τοποθέτηση καπάκι. Συγκρίνετε τα watts και τους lumens για να καθορίσετε τη δύναμη ενός νέου λαμπτήρα. Η αντικατάσταση ενός ξεπερασμένου σπειροειδούς ή σχήματος ραβδί CFL με νεώτερο λαμπτήρα LED μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα. Μην φοβάστε να αντικαταστήσετε τους παλιούς λαμπτήρες. Τα φώτα LED είναι λιγότερο δαπανηρά για να τρέξουν, να παράγουν λιγότερη θερμότητα και να διαρκούν σημαντικά περισσότερο.

Τα φώτα αλογόνου είναι φωτεινότερα αμέσως, αλλά έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής και μεγαλύτερο κόστος λειτουργίας. Οι έξυπνοι βολβοί σας επιτρέπουν να ελέγχετε διάφορα φώτα εξ αποστάσεως μέσω μιας εφαρμογής smartphone ή ενός έξυπνου βοηθού στο σπίτι. Μάθετε τι μπορεί να κάνει ο φωτισμός της Philips Hue για εσάς και το σπίτι σας σε αυτό το βίντεο. Το Diall κατασκευάζει διακοσμητικούς λαμπτήρες για το σαλόνι, την τραπεζαρία, το υπνοδωμάτιο και το διάδρομο. Τα φώτα του Diall έχουν σχεδιαστεί για να αντικαταστήσουν τους συνηθισμένους λαμπτήρες με το ίδιο τοποθέτησης.

Τα αγαθά της εταιρείας ποικίλλουν από εκπληκτικά διαμάντια έως υπέροχες σφαίρες. Όταν αγοράζετε έναν λαμπτήρα, εξετάστε τη γωνία δέσμης. Η θερμοκρασία χρώματος και η εμφάνιση του γυαλιού που χρησιμοποιούνται στον λαμπτήρα είναι επίσης σημαντικά. Εάν θέλετε ένα διακόπτη dimmer, βεβαιωθείτε ότι έχετε φώτα LED Dimmable. Ελέγξτε για ενσωματωμένα ηχεία, επαναλήπτες Wi-Fi, αισθητήρες κίνησης και φυτικά φιλικούς λαμπτήρες ανάπτυξης.

Ένας διακόπτης, τηλεχειριστήριο ή dimmer μπορεί να ελέγξει τρία είδη φωτός LED. Μπορείτε να αλλάξετε τη θερμοκρασία χρώματος, τη φωτεινότητα και ακόμη και την απόχρωση του φωτός σας για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Με έναν μόνο διακόπτη, μπορείτε να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα και τη θερμοκρασία χρώματος του φωτισμού σας. Απλά πιέστε το διακόπτη φωτός δύο φορές για να μεταβείτε από ένα χαλαρωτικό 30% φωτεινό ζεστό λευκό σε ένα 100% εκθαμβωτικό ουδέτερο λευκό.

Τα βήματα για την επιτυχία με έναν λαμπτήρα είναι απλά.

Η προοπτική να στέκεται μπροστά σε σειρές λαμπτήρων μπορεί να είναι τρομακτική και επιλέγοντας το σωστό μπορεί να χτυπήσει ή να χάσετε εάν δεν έχετε τις σωστές πληροφορίες. Ευτυχώς, υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες. Έτσι, αν προσπαθείτε να καταλάβετε αν πρόκειται για ένα BC ή ES που ταιριάζει ή συγκρίνετε watts και lumens, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην εύρεση του κατάλληλου λαμπτήρα και να φωτίζετε το σπίτι σας σε χρόνο μηδέν. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα.

Κατανοήστε τα εξαρτήματα του καπακιού σας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσδιορίσετε πριν ξεκινήσετε ψώνια είναι τι είδους καπάκι ταιριάζει. Ελέγξτε το σύμβολο στο πλαίσιο του τρέχοντος λαμπτήρα σας, εάν έχετε ένα, ή κοιτάξτε τη βάση του λαμπτήρα για να δείτε αν είναι συμβατή. Αυτή η εικόνα στα αριστερά είναι ένα παράδειγμα αυτού που θα βρείτε στη συσκευασία λαμπτήρων για να σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε την τοποθέτηση του καπακιού στην αγορά λαμπτήρα σας. Τα πιο συνηθισμένα εξαρτήματα καπακιών παρατίθενται εδώ. Απλά ταιριάξτε τη θέση του λαμπτήρα σας στη λίστα για να καθορίσετε την τοποθέτηση που χρειάζεστε.

Ο μετατροπέας CAP είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να αναφέρεται σε μια συσκευή που μετατρέπει ένα είδος νομίσματος σε άλλο.

Εάν δεν είστε σε θέση να εντοπίσετε έναν λαμπτήρα που θα ταιριάζει στο τοποθέτησης του κεφαλαίου σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον μετατροπέα βολβών, ο οποίος θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τον λαμπτήρα βιδών E27 EDISON σε ένα τοποθέτηση καπέλων B22 Bayonet, για να λύσετε το πρόβλημά σας. Τι λαμπρή ιδέα!

Αναγνωρίστε τους διαφορετικούς τύπους βολβών.

Κατά την επιλογή της μορφής του λαμπτήρα σας, υπάρχουν μερικοί παράγοντες που πρέπει να έχετε κατά νου. Είναι απαραίτητο ο νέος λαμπτήρας να έχει ακριβώς το ίδιο σχήμα με το προηγούμενο; Για παράδειγμα, εάν αντικαθιστάτε έναν λαμπτήρα προβολέα, θα χρειαστείτε έναν λαμπτήρα σχήματος προβολής για να ολοκληρώσετε τον μετασχηματισμό. Άλλοι λαμπτήρες θα λειτουργούν καλύτερα με έναν συγκεκριμένο τύπο λαμπτήρα. Για παράδειγμα, οι πολυελαίοι θα λειτουργούν καλύτερα με ένα φως σε σχήμα κεριού.

Αλλαγή ξεπερασμένων λαμπτήρων

Εάν αντικαθιστάτε ένα παλιό στιλ εξοικονόμησης ενέργειας σπειροειδούς ή ραβδί σχήματος CFL με έναν νεότερο λαμπτήρα LED, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα μεταβάλλοντας τον νεότερο λαμπτήρα LED. Αυτά τα νέα φώτα όχι μόνο έχουν μια πιο ευχάριστη εμφάνιση, αλλά είναι επίσης πιο ενεργειακά αποδοτικά. Οι βολβοί πυρακτώσεως έχουν ως επί το πλείστον σταδιακά από την αγορά, αλλά μην ανησυχείτε αν πρέπει να αντικαταστήσετε ένα από αυτά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μια συγκρίσιμη επιλογή από τις τεχνολογίες λαμπτήρων που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα. Στη συλλογή διακοσμητικής μας βολβών, έχουμε τα πάντα από όμορφα διαμάντια έως εκπληκτικές σφαίρες και φαίνονται τόσο φανταστικά που δεν θα χρειαστείτε καν ένα ελαφρύ κάλυμμα για να τα αποκρύψετε κάτω.

Φώτα αλογόνου: Σε σύγκριση με τους λαμπτήρες LED, οι βολβοί αλογόνου παρέχουν πιο άμεση φωτεινότητα, αλλά έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής και υψηλότερα λειτουργικά έξοδα.

Οι λαμπτήρες LED είναι επίσης γνωστοί ως δίοδοι εκπομπής φωτός (LED). Τα φώτα LED είναι λιγότερο δαπανηρά για να λειτουργούν, να παράγουν λιγότερη θερμότητα και να διαρκούν πολύ περισσότερο από τους βολβούς παλαιότερου στιλ. Μην αποθαρρύνεστε από το υψηλό αρχικό κόστος των λαμπτήρων LED. Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας αυτών των λαμπρών φώτων θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη εξοικονόμηση μακροπρόθεσμα από το κόστος των βολβών. Υπάρχουν διαθέσιμα φώτα LED Dimmable.

Smart LED βολβοί: Οι έξυπνοι λαμπτήρες σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε πολλά φώτα εξ αποστάσεως μέσω μιας εφαρμογής στο smartphone σας ή με τη φωνή σας μέσω ενός έξυπνου βοηθού στο σπίτι. Οι έξυπνοι λαμπτήρες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Αυτοί οι βολβοί είναι βολβοί LED και έξυπνοι βολβοί και είναι διαθέσιμοι σε διάφορα χρώματα και στυλ, καθώς και μια ποικιλία έξυπνων λειτουργιών. Σε αυτό το βίντεο, θα μάθετε περισσότερα για το τι μπορεί να επιτύχει ο φωτισμός της Philips Hue για εσάς και το σπίτι σας:

Αναγνωρίστε την ακτινοβολία σας.

Η φωτεινότητα του λαμπτήρα προσδιορίστηκε προηγουμένως με την ισχύ, η οποία ήταν το βιομηχανικό πρότυπο για τον προσδιορισμό της φωτεινότητας. Η κατανάλωση ενέργειας ενός λαμπτήρα μετράται σε Watts (W) και οι σύγχρονοι βολβοί απαιτούν πολύ λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια για να δημιουργήσουν την ίδια ποσότητα φωτός, η οποία είναι εξαιρετική είδηση ​​για το περιβάλλον καθώς και για το λογαριασμό σας. Τώρα είναι απαραίτητο να σκεφτούμε όσον αφορά τους Lumens (που αντιπροσωπεύεται ως «LM») και όχι τα Watts όταν εξετάζουμε τη φωτεινότητα ενός νέου λαμπτήρα, σε αντίθεση με το προηγούμενο σύστημα.

Τι ακριβώς είναι ένας αυλός;

Οι υπαλλήλους είναι μονάδες μέτρησης για την ποσότητα φωτός που εκπέμπεται από έναν λαμπτήρα. Όταν πρόκειται για Lumens, το περισσότερο είναι καλύτερο όταν πρόκειται για φωτεινότητα φωτός! Για να εξεταστεί η ισοδύναμη ισχύς και η παραγωγή αυλού των βολβών πυρακτώσεως παλιού στιλ και για να τα συγκρίνουμε με τα διάφορα είδη λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας, ελέγξτε τον παρακάτω πίνακα (LED, αλογόνο και CFL). Στην περίπτωση ενός λαμπτήρα LED με ελαφριά έξοδο 805 lumens, ένας λαμπτήρας LED 10 watt έχει τη φωτεινότητα ίση με έναν λαμπτήρα πυρακτώσεως 60 watt από τη δεκαετία του 1970. Ο αριθμός των αυλών που χρειάζεστε από τον λαμπτήρα σας καθορίζεται από τη λειτουργία του φωτός και αν το χρησιμοποιείτε κυρίως για φωτισμό περιβάλλοντος (ή γενικού) φωτισμού ή φωτισμού εργασίας για δραστηριότητες όπως ανάγνωση, μαγείρεμα, εργασία ή Μελετώντας, μεταξύ άλλων. Ανατρέξτε στη χρήσιμη σελίδα αναφοράς εάν δεν είστε σίγουροι για το τι είναι ιδανικό για την πηγή φωτός σας.

Τι ακριβώς είναι ο Kelvin;

Με λίγα λόγια, οι Kelvins είναι μια μονάδα μέτρησης για το πόσο κρύο ή ζεστό φως είναι και η κλίμακα Kelvin είναι μια μονάδα μέτρησης για τη θερμοκρασία χρώματος του φωτός. Το λευκό φως παράγεται με την αύξηση της ποσότητας των kelvins (που αντιπροσωπεύεται ως k) σε μια δεδομένη περιοχή χώρου. Οι χαμηλές θερμοκρασίες Kelvin παρέχουν θερμότερο, πιο καυστήρα φωτισμού, ο οποίος είναι ιδανικός για χρήση στο σαλόνι, τραπεζαρία, υπνοδωμάτιο και διάδρομο. Οι υψηλές kelvins παρέχουν περισσότερο ενεργοποιητικό ουδέτερο λευκό φως, το οποίο βοηθά στη δημιουργία μιας ενεργοποιητικής, φωτεινής, ζωντανής και τραγανής ατμόσφαιρας - ιδανικό για χρήση στην κουζίνα, στο μπάνιο, στη μελέτη και στο εργαστήριο, μεταξύ άλλων. Όταν πρόκειται για λαμπτήρες Diall, το πακέτο είναι κίτρινο για να υποδηλώνει ζεστό φως και μπλε για να προτείνει ουδέτερο φως. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να βρεθούν στο πίσω μέρος των κουτιών των διακοσμητικών βολβών μας, στο πίσω μέρος του ίδιου του λαμπτήρα.

Κατανοήστε το δικό σας στυλ.

Οι διακοσμητικοί μας βολβοί θα φωτίσουν το σπίτι σας με μια ποικιλία σχεδίων και σχημάτων, που κυμαίνονται από όμορφα διαμάντια έως εκπληκτικές σφαίρες και όλα ενδιάμεσα. Επειδή είναι κατασκευασμένα με ένα μείγμα τεχνολογίας LED και vintage σχεδιασμό, μπορεί απλά να εγκατασταθούν για να αντικαταστήσουν τους συμβατικούς βολβούς που έχουν το ίδιο τοποθέτηση καπάκι.

Οι λαμπτήρες LED νήματος είναι ένα είδος λαμπτήρα που χρησιμοποιεί τεχνολογία LED.

Τα φώτα νήματος LED είναι οπτικά ελκυστικά τόσο όταν είναι ενεργοποιημένα όσο και όταν απενεργοποιούνται. Οι βολβοί LED είναι συχνά αδιαφανείς ή ομίχλοι στο χρώμα, το οποίο μπορεί επίσης να αναφέρεται ως "μαργαριτάρι" ή "Opal" σε ορισμένους κύκλους. Αυτά μπορεί να κάνουν τον λαμπτήρα να φαίνεται πολύ απλό, αλλά τώρα υπάρχουν διαθέσιμες νέες εκδόσεις που είναι εντελώς ημιδιαφανείς, καθιστώντας τον λαμπτήρα να φαίνεται πλήρως διαφανές. Σε αντίθεση με τους προκατόχους τους, οι λαμπτήρες LED νήματος έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν περισσότερο με έναν παραδοσιακό λαμπτήρα, πλήρης με τα διακριτικά κίτρινα νήματα LED τους για αυτόν τον επιπλέον χαρακτήρα που μας θυμίζει το αρχικό νήμα Edison. Όμορφα κομψό, αλλά χωρίς το υψηλό λειτουργικό κόστος και τη σύντομη διάρκεια ζωής των προκατόχων τους. Όταν χρησιμοποιούνται σε λαμπτήρες τραπέζι ή τοίχους ή ως φώτα προφοράς, αυτοί οι βολβοί παρέχουν μια ζεστή, φιλόξενο χρυσή μαλακή λάμψη που είναι ιδανική για τη δημιουργία ενός άνετου περιβάλλοντος σε χώρους διαβίωσης ή υπνοδωμάτια.

Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε καθαρό ή πορτοκαλί γυαλί;

Επιπλέον, όταν πρόκειται για την επιλογή ενός λαμπτήρα νήματος LED, έχετε την επιλογή να επιλέξετε επίσης καθαρό γυαλί ή κεχριμπαρένιο γυαλί. Είναι η πολυπλοκότητα των νηματίων LED που παρουσιάζονται και στις δύο περιπτώσεις, με την επιλογή γυαλιού κεχριμπάρι να παρέχει μια σημαντικά θερμότερη θερμοκρασία χρώματος και την εμφάνιση ενός ρετρό αντίκες βολβού. Ενώ τόσο οι πορτοκαλί και οι σαφείς βολβοί διατίθενται σε διάφορες μορφές και διαταραχές ή μη διακοσμητικές ποικιλίες, τα φώτα κεχριμπαρένια παρέχουν ένα ζεστό λευκό φως, ενώ οι σαφείς βολβοί μπορεί να παράγουν ένα ουδέτερο και ζεστό φως.

Κατανοήστε τη θερμοκρασία χρώματος σας.

Κατά την επιλογή των νέων σας βολβών, θυμηθείτε να λάβετε υπόψη τη θερμοκρασία χρώματος. Αυτό θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε διάφορες διαθέσεις ή να ολοκληρώσετε διαφορετικές δραστηριότητες ανάλογα με τη θερμοκρασία χρώματος.

Περισσότερες πληροφορίες για τους λαμπτήρες

Ακολουθούν μερικές ακόμη σκέψεις και χαρακτηριστικά που πρέπει να έχετε κατά νου, επιλέγοντας τους νέους σας βολβούς: γωνίες των δοκών. Κατά την αγορά ενός λαμπτήρα, είναι επίσης απαραίτητο να εξεταστεί η γωνία δέσμης του λαμπτήρα που θέλετε να αγοράσετε. Μια γωνία χαμηλής δέσμης παράγει κατευθυνόμενο φως που εφιστά την προσοχή σε μια συγκεκριμένη περιοχή ή στοιχείο. Τα φώτα γωνίας χαμηλής δέσμης λειτουργούν καλύτερα σε μικρότερους χώρους όταν συγκεντρώνονται μαζί πιο κοντά μεταξύ τους. Το μη κατευθυντικό φως θα παραχθεί με μια ευρεία γωνία δέσμης. Σε μεγαλύτερους χώρους, φωτεινά φώτα με ευρύτερες γωνίες δέσμης εκτελούν καλύτερες από τις γωνίες στενής δέσμης. Η ουσία του λαμπτήρα μπορεί επίσης να έχει επίδραση στη γωνία με την οποία λάμπει. Οι πλαστικοί βολβοί, για παράδειγμα, μπορεί να έχουν χαμηλότερη γωνία δέσμης από τους λαμπτήρες γυαλιού σε σύγκριση με άλλους τύπους βολβών.

Οι έξυπνοι λαμπτήρες είναι λαμπτήρες που συνδέονται με το Διαδίκτυο.

Ένα συναρπαστικό σύνολο βολβών με έξυπνα χαρακτηριστικά, όπως ένα ενσωματωμένο ηχείο, επαναλήπτες Wi-Fi, αισθητήρες κίνησης και φιλικό προς τα φυτικά αναπτυσσόμενα βολβός, είναι επίσης διαθέσιμο ως μέρος της σειράς Smart LED λαμπτήρα. Ο φιλικός προς τα φυτικά αναπτυσσόμενη βολβός χρησιμοποιεί ένα αποτελεσματικό μήκος κύματος φωτός για τη βελτίωση της φωτοσύνθεσης και την ενθάρρυνση της υγιούς ανάπτυξης σε φυτά εσωτερικού χώρου. Αναζητήστε τα ακόλουθα σύμβολα στο κουτί του λαμπτήρα στο κατάστημα για να καθορίσετε τι θέλετε να κάνει:

Βολβοί που ελέγχονται από έναν διακόπτη

Αυτά τα φώτα ελεγχόμενα από το διακόπτη έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με τον τρέχοντα διακόπτη σας, οπότε δεν χρειάζεται να αλλάξετε το ηλεκτρικό σας σύστημα. Απλώς αντικαθιστάτε τον λαμπτήρα με ένα νέο. Υπάρχουν τρεις ξεχωριστές ενσωματωμένες λειτουργίες για να επιλέξετε από, το καθένα με μια μοναδική λειτουργία: Όταν χρησιμοποιείτε το βήμα Dimming με 2 σε 1 και αλλάξτε το βήμα Dimming με τον τρέχοντα διακόπτη σας, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τη φωτεινότητα του φωτός σας. Από 30% έως 100% έξοδο φωτός μπορεί να επιτευχθεί με μία μόνο κίνηση του διακόπτη! Μπορείτε να ελέγξετε τη θερμοκρασία χρώματος του φωτός σας χρησιμοποιώντας τον τρέχοντα διακόπτη σας και τον λαμπτήρα θερμοκρασίας μετατόπισης χρώματος 2 σε 1. Για να μετατρέψετε από ένα καταπραϋντικό ζεστό λευκό 2700k σε ένα ουδέτερο λευκό 4000k για δραστηριότητες ανάγνωσης ή εργασίας, απλά πατήστε το διακόπτη φωτός δύο φορές σε γρήγορη διαδοχή. Χρησιμοποιώντας τον τρέχοντα διακόπτη σας και τον λαμπτήρα κλικ και αλλαγή 3 σε 1, μπορείτε να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα και τη θερμοκρασία χρώματος του φωτιστικού σας. Για να μετατρέψετε από ένα χαλαρωτικό 30 % φωτεινό ζεστό λευκό σε 100 τοις εκατό λαμπρό ουδέτερο λευκό για ανάγνωση ή άλλες δραστηριότητες, πιέστε το διακόπτη φωτός δύο φορές.

Φώτα LED που μπορούν να μειωθούν

Όλοι οι λαμπτήρες LED προορίζονται να είναι dimmable, και είναι διαθέσιμοι τόσο σε dimmable όσο και σε μη-dimmable διαμορφώσεις για να καλύψουν τις ανάγκες σας. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα διακόπτη dimmer, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει λαμπτήρες LED που μπορούν να μειωθούν. Αυτό αναφέρεται στο κουτί από το σύμβολο που παρουσιάζεται παραπάνω. Σε πολλές περιπτώσεις, μπορείτε απλά να αφαιρέσετε τα σημερινά σας φώτα και να τα αντικαταστήσετε με βολβούς LED Dimmable, επιτρέποντάς σας να διατηρήσετε τον υπάρχοντα διακόπτη σας. Η αλλαγή του διακόπτη dimmer σας σε ένα που προορίζεται να λειτουργήσει με χαμηλούς λαμπτήρες LED χαμηλής ισχύος θα είναι πιθανότατα απαραίτητο εάν οι βολβοί LED αντικατάστασης σας τρεμοπαίζουν ή ακούτε ένα θόρυβο buzzing όταν τα ενεργοποιείτε ή απενεργοποιείτε. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι διακόπτες Dimmer παλαιότερου τύπου δεν είναι σε θέση να "κατανοήσουν" τη χαμηλή φόρτωση ενός λαμπτήρα LED. Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ωστόσο, ότι τα φώτα LED που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ή χωρίς διακόπτη dimmer, ανάλογα με την κατάσταση.

Βολβοί που μπορούν να ελεγχθούν εξ αποστάσεως

Με τους λαμπτήρες που ελέγχονται από τηλεχειρισμούς, μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία επιλογών φωτισμού. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία χρώματος, τη φωτεινότητα και ακόμη και το χρώμα του φωτός σας για να δημιουργήσετε το ιδανικό περιβάλλον για εσάς. Ο τροχός χρώματος στο τηλεχειριστήριο σας προσφέρει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το χρώμα που ταιριάζει με τη διάθεσή σας. Με εύκολη κατανόηση της εικονογραφίας, είναι απλό στη χρήση και το μόνο που έχετε να κάνετε για να ξεκινήσετε είναι να συνδέσετε τα φώτα σας και να αρχίσετε να πηγαίνετε.

Συμπέρασμα σχετικά με τον οδηγό αγοράς λαμπτήρων;

 • Ο κατάλληλος λαμπτήρας για το σπίτι σας απαιτεί τη σωστή τοποθέτηση καπάκι.
 • Συγκρίνετε τα watts και τους lumens για να καθορίσετε τη δύναμη ενός νέου λαμπτήρα.
 • Η αντικατάσταση ενός ξεπερασμένου σπειροειδούς ή σχήματος ραβδί CFL με νεώτερο λαμπτήρα LED μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα.
 • Μην φοβάστε να αντικαταστήσετε τους παλιούς λαμπτήρες.
 • Τα φώτα LED είναι λιγότερο δαπανηρά για να τρέξουν, να παράγουν λιγότερη θερμότητα και να διαρκούν σημαντικά περισσότερο.
 • Τα φώτα αλογόνου είναι φωτεινότερα αμέσως, αλλά έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής και μεγαλύτερο κόστος λειτουργίας.
 • Οι έξυπνοι βολβοί σας επιτρέπουν να ελέγχετε διάφορα φώτα εξ αποστάσεως μέσω μιας εφαρμογής smartphone ή ενός έξυπνου βοηθού στο σπίτι.
 • Μάθετε τι μπορεί να κάνει ο φωτισμός της Philips Hue για εσάς και το σπίτι σας σε αυτό το βίντεο.
 • Το Diall κατασκευάζει διακοσμητικούς λαμπτήρες για το σαλόνι, την τραπεζαρία, το υπνοδωμάτιο και το διάδρομο.
 • Τα φώτα του Diall έχουν σχεδιαστεί για να αντικαταστήσουν τους συνηθισμένους λαμπτήρες με το ίδιο τοποθέτησης.
 • Τα αγαθά της εταιρείας ποικίλλουν από εκπληκτικά διαμάντια έως υπέροχες σφαίρες.
 • Όταν αγοράζετε έναν λαμπτήρα, εξετάστε τη γωνία δέσμης.
 • Η θερμοκρασία χρώματος και η εμφάνιση του γυαλιού που χρησιμοποιούνται στον λαμπτήρα είναι επίσης σημαντικά.
 • Εάν θέλετε ένα διακόπτη dimmer, βεβαιωθείτε ότι έχετε φώτα LED Dimmable.
 • Ελέγξτε για ενσωματωμένα ηχεία, επαναλήπτες Wi-Fi, αισθητήρες κίνησης και φυτικά φιλικούς λαμπτήρες ανάπτυξης.
 • Ένας διακόπτης, τηλεχειριστήριο ή dimmer μπορεί να ελέγξει τρία είδη φωτός LED.
 • Μπορείτε να αλλάξετε τη θερμοκρασία χρώματος, τη φωτεινότητα και ακόμη και την απόχρωση του φωτός σας για να ταιριάζει στις ανάγκες σας.
 • Με έναν μόνο διακόπτη, μπορείτε να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα και τη θερμοκρασία χρώματος του φωτισμού σας.
 • Απλά πιέστε το διακόπτη φωτός δύο φορές για να μεταβείτε από ένα χαλαρωτικό 30% φωτεινό ζεστό λευκό σε ένα 100% εκθαμβωτικό ουδέτερο λευκό.

Γραμμένο από
BrookPad ΟμάδαΠαλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση


Αφήστε ένα σχόλιο

Λάβετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους