Η ευχαρίστηση του μπάνιου ενισχύεται από διακοσμητικές προθέσεις.

κανονίστε ένα μπάνιο λούτρο τουαλέτα σχεδίαση μπάνιου ιδέες μπάνιου λουλουδάτος σχεδιασμός μοντέρνο σύγχρονο μπάνιο μοντέρνο σχέδιο μπάνιου σύγχρονος σχεδιασμός Μοντέρνο μπάνιο

Ανακαλύψτε μερικές από τις καλύτερες ιδέες στυλ για το μπάνιο σας.

Μοντέρνο λουλουδάτο μπάνιο

Διακοσμητικές πινελιές βελτιώνουν τις απολαύσεις του μπάνιου.

Χρειάζεστε ένα δωμάτιο για αναψυχή και υποχώρηση ή ένα πρακτικό μέρος για να φρεσκάρετε τον εαυτό σας πριν από την επόμενη μέρα; Τα πάντα βράζουν στις λεπτομέρειες. Προσθέστε διακοσμητικές πινελιές στην ευχαρίστηση του μπάνιου. Χρησιμοποιώντας διάφορα γλάστρες, μπορείτε να προσθέσετε εκρήξεις χρώματος στο χώρο σας, το οποίο του δίνει μια νέα εμφάνιση. Τα φυτά παρέχουν το μεγαλύτερο μέρος του χρώματος και τη μορφή σε ρυθμίσεις λουλουδιών.

Η Myrtle είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές φύλλωσης για πολλούς λόγους. Επιλέγοντας το φυσικό στυλ, μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο και χρόνο ενώ είστε έτοιμοι το πρωί. Για όσους έχουν παράθυρα για φυσικό φως, μια λαμπρή λάμψη πρέπει να παρέχεται από μια ενεργειακά αποδοτική πηγή φωτός. Για να εμφανιστούν οι καλύτεροι, οι καθρέφτες που πλαισιώνουν ή περιβάλλουν τον καθρέφτη είναι προτιμότεροι. Το κεφάλι-ύψος sconces στο δωμάτιο μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε εξελιγμένοι. Μια τοποθεσία που σας προσκαλεί να απολαύσετε κάθε μέρα πρέπει να σχεδιάζετε.

Η προσθήκη διακοσμητικών τόνων ενισχύει την απόλαυση του μπάνιου.

Εάν έχετε μια πολυάσχολη οικογένεια, χρειάζεστε ένα δωμάτιο για χαλάρωση και απόδραση, μια πρακτική τοποθεσία για να φρεσκάρετε πριν από την επόμενη μέρα ή ένα μείγμα των δύο; Όποια και αν είναι το μπάνιο σας, είναι οι τελευταίες πινελιές που κάνουν όλη τη διαφορά στον κόσμο. Ακόμα κι αν δεν θέλετε να ανακαινίσετε πλήρως το μπάνιο σας, οι μικρές αλλαγές μπορεί να αλλάξουν εντελώς το χώρο σας και να το φανεί καινούργιο!

Νέο- πρέπει να είναι στυλ και πλακάκια.

Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα καθαρό και τραγανό περιβάλλον ή να κάνετε μια δήλωση με τους τοίχους του μπάνιου σας, τα πλακάκια μπορεί να κάνουν σημαντική διαφορά. Το πιο σημαντικό βήμα για τη δημιουργία του ιδανικού φόντου για το μπάνιο σας είναι η επιλογή των κατάλληλων πλακιδίων τοίχου και δαπέδου. Τα μεγάλα κεραμίδια θα κάνουν την περιοχή σας μεγαλύτερη και φωτεινότερη και μια ελαφριά και λεπτή γραμμή ενέματα θα δώσει στη θέση σας μια καθαρή, γυαλισμένη εμφάνιση. Χρησιμοποιώντας τα ίδια κεραμίδια τοίχου και δαπέδου σε όλο το μπάνιο σας, μπορείτε πραγματικά να ανοίξετε την περιοχή και να κάνετε ένα μικρό μπάνιο να φαίνεται μεγαλύτερο. Σε διάφορα μοτίβα όπως η μορφή του ψαριού ή η μικροσκοπική μορφή τούβλου, τα μικρότερα πλακάκια φαίνονται υπέροχα όταν τοποθετούνται με διαφορετικούς τρόπους και μπορείτε πραγματικά να πειραματιστείτε με το σχεδιασμό και το χρώμα όταν χρησιμοποιείτε μικρότερα κεραμίδια.

Δημιούργησε ένα νέο.

Καμία εμπειρία δεν συγκρίνεται με την ικανοποίηση της κατάσχεσης ενός τόπου και της πραγματικής σας δικής σας. Εδώ μπορείτε να εισάγετε πολλή ατομικότητα. Χρώμα-μπλοκ σας καθαρή σουίτα και πειραματιστείτε με διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων για να πάρετε την τέλεια παλέτα για το στυλ σας. Ένα γκρίζο σχέδιο βαφής φαίνεται φανταστικό ενάντια σε ένα γκρίζο ενέματα, ενώ τα χρώματα του πράσινου και του μπλε βοηθούν να παρέχουν ζεστασιά και βάθος στο δωμάτιο. Επιπλέον, το σύγχρονο χρώμα του μπάνιου είναι εξαιρετική για τοίχους και οροφές, καθώς είναι ανθεκτικό στη μούχλα, το φως αντανακλά και το πλυμένο. Αυτό το καθιστά ιδανικό για ένα μπάνιο που χρησιμοποιείται από μια μεγάλη οικογένεια.

Φτιάξτε με φύλλωμα.

Το Green έχει ένα στιγμιαίο καταπραϋντικό αποτέλεσμα και τα φυτά εσωτερικού χώρου κάνουν εξαιρετικούς συντρόφους μπάνιου εξαιτίας αυτού. Τα περισσότερα φυτά εσωτερικού χώρου είναι χαμηλής συντήρησης και ευδοκιμούν σε υγρά και χαμηλά φωτιστικά περιβάλλοντα. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε εκρήξεις χρώματος με μοναδικά γλάστρες, οι οποίες είναι ένας φανταστικός τρόπος για να ζωντανέψετε την περιοχή σας και να του δώσετε μια νέα εμφάνιση. Εάν χρειάζεστε βοήθεια ή καθοδήγηση σχετικά με την επιλογή του ιδανικού χώρου εσωτερικού χώρου για τις ανάγκες σας, ανατρέξτε στον Οδηγό Αγοράς Εδάφους Εσωτερικών.

Τι είναι το φύλλωμα στο σχέδιο λουλουδιών;

Το φύλλωμα είναι απαραίτητο για τη διαμόρφωση των ρυθμίσεων και την παροχή ενός σκηνικού για πιο προεξέχοντες άνθους. Το πράσινο προσθέτει χρώμα, υφή και ισορροπία σε ένα μπουκέτο.

Το φύλλωμα λουλουδιών είναι;

Σε μια floral ρύθμιση, το φύλλωμα μπορεί να είναι εξίσου απαραίτητο με τα ίδια τα λουλούδια. Τα φύλλα των φυτών παρέχουν ένα σκοτεινό σκηνικό για φωτεινά χρώματα. Η χρήση του πράσινου ως πλήρωσης εξοικονομεί χρήματα, αφού το φύλλωμα είναι συνήθως φθηνότερο από τα λουλούδια.

Τι κάνουν τα φύλλα;

Το φύλλωμα είναι κάτι περισσότερο από μια πηγή χρώματος και υφής. Είναι επίσης μια πηγή μυρωδιού. Πάντα πηγαίνω στον κήπο για να συγκεντρώσω μερικά λουλούδια όταν κάποιος με προσκαλεί στο τσάι.

Η οργάνωση των λουλουδιών

Η Myrtle είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές φύλλωσης λόγω των πολλών χρημάτων που έχει. Τα φύλλα είναι καλυμμένα με λαμπερά, λαμπερά φύλλα. Στα κεντρικά κομμάτια, αυτό το πυκνό πράσινο εξετάζει τα καλύτερα του. Μυρίζει ωραία, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικό για διακόσμηση σπιτιού.

Ποια είναι τα λουλούδια και το φύλλωμα;

Η επιτυχής χρήση του γραμμικού φύλλου συμπληρώνει και αντιπαραβάλλει τις γραμμές που δημιουργούνται από τα γραμμικά λουλούδια. Δημιουργούνται επανάληψη και ενότητα σχεδιασμού. Το Bear Grass παρέχει κίνηση σε ένα σχέδιο με φυλλώδεις, ρέει γραμμές.

4 ποικιλίες λουλουδιών

Τα τέσσερα είδη λουλουδιών ορίζονται ως: Focus λουλούδια, λουλούδια πλήρωσης, φύλλωμα ή λουλούδια γραμμής. Τα λουλούδια από κάθε ομάδα δημιουργούν μια όμορφη και ανθεκτική διάταξη.

Αποθήκευση που εξοικονομεί χώρο

Έχετε βαρεθεί με υγρές πετσέτες στο πάτωμα και νεροχύτες που σπρώχνονται με ανοιχτά προϊόντα περιποίησης; Ας το αντιμετωπίσουμε, κανείς δεν σαν να χρησιμοποιεί μια τουαλέτα που είναι αποδιοργανωμένη. Ο καθαρισμός και η οργάνωση του χώρου πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα και η έξυπνη αποθήκευση μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ αυτού του επιπλέον φλιτζάνι καφέ το πρωί και δεν σηκώνεται καθόλου. Εξοικονομήστε χώρο και χρόνο με τη συλλογή φυσικού στυλ μας, η οποία περιλαμβάνει αντικείμενα που καθιστούν έτοιμη το πρωί πολύ πιο απλό. Επιπλέον, είναι ανεξάρτητο και διαθέσιμο τόσο σε ξύλο όσο και σε λευκό για να προσφέρει μια φρέσκια και φυσική αίσθηση στο μπάνιο. Η αποθήκευση δεν πρέπει να σημαίνει ότι όλα είναι κρυμμένα μακριά. Η διακόσμηση της ακαταστασίας μπορεί να κάνει μια μεγάλη δήλωση και τα ανοιχτά ράφια, όπως η συλλογή φυσικών σχεδίων, είναι το ιδανικό υπόβαθρο.

Πώς αποθήκευση χώρου αποθήκευσης;

 • Εγκαταστήστε τα ράφια κατά μήκος των τοίχων της κρεβατοκάμαράς σας.
 • Το κλιπ τρίποδα συνδέεται στο γραφείο σας και κρατά τα καλώδια σας στη θέση του.
 • Εγκαταστήστε ένα ράφι ένδυσης στη γωνία.
 • Τα παπούτσια πρέπει να αποθηκεύονται στο καλούπι της στέμματος.
 • Επιλέξτε ένα κεφαλάρι με αποθήκευση.
 • Τοποθετήστε το καλάθι των ρούχων σας πίσω από την πόρτα του υπνοδωματίου σας.
 • Χρησιμοποιήστε το ψυγείο σας για αποθήκευση.

Βελτιώστε τον φωτισμό στο μπάνιο.

Είναι δυνατόν να έχετε γενικό, ζεστό φωτισμό για να φωτίσετε το δωμάτιο, να κατευθυνθείτε φωτισμό για την εφαρμογή καλλυντικών και να ξυρίσετε πάνω από το νεροχύτη, καθώς και να υποστηρίξετε τον φωτισμό για να δημιουργήσετε μια χαλαρωτική και άνετη ατμόσφαιρα - όλες αυτές οι επιλογές είναι διαθέσιμες. Επιπλέον, εάν δεν έχετε πρόσβαση στο φυσικό φως μέσω των Windows, θα πρέπει να επιλέξετε μια φωτεινή και ενεργειακά αποδοτική πηγή για να σας παρέχει μια φωτεινή λάμψη. Για να αισθανθείτε μοναδικά στα μπάνια μας και να αφιερώσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό μας κάθε μέρα, σχεδιάστε ένα μέρος που σας ενθαρρύνει να απολαύσετε.

Πώς μπορώ να φωτίσω το φως του μπάνιου;

Κάντε μια σημείωση για να αντικαταστήσετε τυχόν ορείχαλκο, χρώμιο και καθρέφτες. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε γυαλιστερά κεραμίδια τοίχου, τα οποία φωτίζουν την περιοχή και μεγεθύνετε το δωμάτιο αισθητικά. Μην χρησιμοποιείτε γυαλιστερά πλακάκια δαπέδου καθώς κάνουν το μπάνιο κηλίδα.

Ποιος είναι ο καλύτερος φωτισμός μπάνιου;

Χρησιμοποιώντας καθρέφτες που πλαισιώνουν ή περιβάλλουν τον καθρέφτη σε μια περιοχή σάλτσας στο παρασκήνιο είναι ιδανική για να κοιτάξετε το καλύτερό σας. Οι σκιασμένες ή καλυμμένες sconces τοποθετημένες στο ύψος του κεφαλιού στο δωμάτιο θα σας βοηθήσουν να φανεί εκλεπτυσμένο.

Ανακαλύψτε μερικές από τις καλύτερες ιδέες στυλ για το μπάνιο σας.

 • Είναι κρίσιμο να επιλέξετε το σωστό τοίχο και το πάτωμα για το μπάνιο σας.
 • Τα κεραμίδια που είναι μεγαλύτερα μπορεί να κάνουν τον χώρο σας να αισθάνεται μεγαλύτερο και φωτεινότερο, και το λεπτό ενέματα δημιουργεί μια γυαλισμένη εμφάνιση.
 • Χρησιμοποιήστε τα ίδια κεραμίδια στον τοίχο και το πάτωμα για να ανοίξετε πραγματικά ένα μικροσκοπικό μπάνιο.
 • Όταν χρησιμοποιείται σε διάφορα μοτίβα όπως η μορφή ψαριού ή μικροσκοπική μορφή τούβλου, τα μικρότερα πλακάκια σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε πραγματικά με το σχεδιασμό και το χρώμα.
 • Χαμηλές εγκαταστάσεις οικιακής χρήσης χαμηλής συντήρησης όπως συνθήκες υγρού και χαμηλού φωτισμού.
 • Flower design has foliage.
 • Τα φυτά παρέχουν το μεγαλύτερο μέρος του χρώματος και τη μορφή σε ρυθμίσεις λουλουδιών.
 • Bouquets look nicer with plants in them.
 • Foliage is just as important in floral arrangements as flowers.
 • Η πλήρωση με το πράσινο εξοικονομεί χρήματα, αφού το φύλλωμα είναι γενικά φθηνότερο από τα λουλούδια.
 • Προσθέστε ένα ράφι ρούχων στη γωνία.
 • Αποθηκεύστε τα παπούτσια στο καλούπι.
 • Επιλέξτε ένα κεφαλάρι με αποθήκευση.
 • Τα καλάθια πρέπει να τοποθετηθούν μπροστά από την είσοδο του υπνοδωματίου.
 • Αποθήκευση στο ψυγείο σας.
 • Γενικά, ο ζεστός φωτισμός, ο οποίος φωτίζει ολόκληρη την περιοχή, παρέχεται, όπως ως φωτισμός βοήθειας, ο οποίος δημιουργεί ένα καταπραϋντικό και άνετο περιβάλλον.
 • Πρόσθετα, θα πρέπει να επιλέξετε μια φωτεινή και ενεργειακά αποδοτική πηγή φωτός εάν δεν έχετε παράθυρα για φυσικό φως.
 • Επίσης, εξετάστε τα κεραμίδια τοίχων που είναι λαμπερά και ενισχύουν την εμφάνιση του χώρου.
 • Για να εμφανιστούν οι καλύτεροι, οι καθρέφτες που πλαισιώνουν ή περιβάλλουν τον καθρέφτη είναι προτιμότεροι.

Γραμμένο από
BrookPad ΟμάδαΠαλαιότερη ανάρτηση Νεότερη ανάρτηση


Αφήστε ένα σχόλιο

Λάβετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους